Prison Break

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Prison Break

Postprzez Gina on 10 Lut 2008 19:51

Alex jest juz troche normalniejszy :)
anyway ja chyba bede ogladac po was, jak juz sobie pomarudzicie. Bo dla mnie ostatni odcinek, moze nie byl super hiper, ale byk ok. W sensie no wiadomo bylo ze raczej i tak jeszcze nie uciekna, ale ogolnie akcja ukladala sie w porzadku. Nie tak jak kiedys naturalnie, ale byly juz gorsze odcinki :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Prison Break

Postprzez Gina on 13 Lut 2008 01:23

Łooo 12 odcinek mi się PODOBAŁ :D i to tak serio serio. Chociaz przez 90% odcinka myslalam ze jedynym minusem jest fakt ze z Alexa zrobili cipe do potegi, to na koniec sie wszystko wyrownalo. I Linc cipa znowu jest. Nalezalo mu sie za takie okropne traktowanie Alexa :lmao:
Sucre jest cipa, moglby 20 razy stamtad juz wyjsc ale nieee, to niech teraz ma ;P

Jestem ciekawa (autentycznie ciekawa) co tam teraz wystawieni braciszkowie poradza :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Prison Break

Postprzez Days on 13 Lut 2008 03:17

mi sie w ogole ostatnie dwa odcinki podobaly do czasu, gdy Linc na koniec ostatniego musial sie znowu zrobic Lincowaty i tak spierdzielic to wszystko. Nie wiem po co na tego alexa siadl (swoja droga Alex byl ostatnio slooooodki - zwlaszcza w czasie kopania jeszcze). no i pytanie - jak szybko mozna biegac i skakac ze skrecona noga, nawet w dobrym opatrunku. w sensie no sorry - James nie mogl chodzic, a tu nagle bach dwa patyki i nagle skacze, turla sie i zapierdziela jak trzeba. dupa.

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Prison Break

Postprzez Gina on 13 Lut 2008 03:49

Tia fakt, nie wiem, widocznie Australijczycy maja mocne nogi :lmao: Cos sknocili. Swoja droga mnie juz sam fakt skrecenia tej nogi rozwalil. W sensie bosz co za glupia pierdola :P Tak samo zreszta jesli chodzi o ten notesik jego. W sensie paru cyferek nie mogl zapamietac ? Tyle czasu siedzial z Majkelem w wiezieniu i sie podstaw nie nauczyl :lmao:
Ciekawe czy teraz beda chcieli wyciagac z Sony a) Sucre - wiadomo, b) TBaga za te karteczki :>

I Linc no wlasnie siadl i tego ojca sie czepia i czepia.. W sensie to troche dziwne zwlaszcza ze Majkel w ogole jakos o tym nie wspomina. No chyba ze to to, ze wiezienia lacza chlopcow :lmao:

(a i mi sie przypomnialo, dzisiaj po raz pierwszy takim starym TBagiem mi zapachnialo, jak mowil do tego straznika, ze jakby wiedzial ze tak sie lubia bawic w Sonie to by wcale nie uciekal :lmao:)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Prison Break

Postprzez Days on 13 Lut 2008 04:23

Gina napisał(a):Swoja droga mnie juz sam fakt skrecenia tej nogi rozwalil. W sensie bosz co za glupia pierdola

no tez jak to zobaczylam ot bylo takie OMFG co za idiota :P a raczej co za idiota scenarzysta XD

no i wlasnie - kto sie wroci do Sony po karteczki (TBaga) i po Sucre, przeciez oni wszyscy tam spaleni. I jeszcze moge sie zalozyc, ze beda pokazywac watek McGrady'ego po niewiadomo co... w sensie nudne to jest XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Prison Break

Postprzez cRaSh on 19 Lut 2008 05:51

Rozumiem że tylko ja twierdze że mate udawal skrecenie nogi bo od poczatku chcial im uciec? XD W sensie zaraz po skreceniu krzyczal zeby go zostawili, to raczej nie jest normalne zachowanie jak cie gonia straznicy z psami XD

I no, odcinek byl dobry, chyb najlepszy w tym sezonie, ale to nie jest wyznacznik jakosci juz XD
Ogladalo sie milo w kazdym razie.

a i mi sie przypomnialo, dzisiaj po raz pierwszy takim starym TBagiem mi zapachnialo, jak mowil do tego straznika, ze jakby wiedzial ze tak sie lubia bawic w Sonie to by wcale nie uciekal :lmao:)

mi sie az zachvcialo 1 sezonu again po tym ;) w sensie, skoncze halsa wszystko ogladac (zostaly 2 i 3 seria XD) i chyba sobie co nieco odswieze pamiec.

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Prison Break

Postprzez Gina on 19 Lut 2008 06:31

cRaSh napisał(a):Rozumiem że tylko ja twierdze że mate udawal skrecenie nogi bo od poczatku chcial im uciec? XD

hm hm w sumie logiczne XD nie wpadlam na to XD

i ja tak mysle ze tez sobie obejrze niedlugo calego PB jeszcze raz, mam w planach tez Losta obejrzec od poczatku.. Ale nie wiem czy czas na to wszystko znajde :lmao: Z mama koncze juz 3 sezon House wiec w sumie malo zostalo.. sie zobaczy XD I no rozumiem ze u ciebie 2, 3 i 4 do ponownego ogladnaia zostal a nie :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Prison Break

Postprzez Days on 19 Lut 2008 19:11

Gina napisał(a):w sumie logiczne XD nie wpadlam na to

rzeczywiscie logiczne. teraz jak sie nad tym zastanowic... damn. biedny Alex tyle sie napomagal gosciowi i na cholere...

i ja kurde nie wiem - obejrzalabym moze pierwsz serie losta jeszcze raz, ale jakos tak nie mam czasu XD w ogole dzisiaj nowy prison tak?

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Prison Break

Postprzez cRaSh on 19 Lut 2008 19:19

Tak, mi sie sciaga juz ;) Piszą ze fajnie im to wyszlo, wiec bede mial wyzsze niz zwykle oczekiwania XD w sensie jak bedzie gorszy od poprzedniego to nie chce 4 serii.

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Prison Break

Postprzez cRaSh on 19 Lut 2008 22:01

No ok, chce xD
W sensie zapowiada się tak samo jak 2 seria, z alexem znowu po 2 stronie, wiec zdecydowanie ciekawie ;) Jeszce kellermana mogliby ozywic XD i no tbagus bedzie w swoim zywiole, a sucra moze zatluka tam jakos zeby nie smecil XD Czekamy na 4..

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Prison Break

Postprzez agatka on 20 Lut 2008 07:27

Oj niee a dla mnie ostatni odcinek byl nudnawy.. 11 i 12 byly fajne, wiec oczekiwalam ze 13 bedzie co najmniej tak samo fajny, a tu tymczasem.. nuda!

No a poza tym niewiele sie w sumie wyjasnilo, wrecz przeciwnie - dalej nie wiadomo kim jest Whistler i do czego jest Firmie potrzebny.. Ostatnie sceny zdecydowanie kiczowate plus ta dziwaczna muzyka, ehh.. lepiej to bylo zakonczyc na 3 sezonie. A w zasadzie to na 2.

Aha, i mam nadzieje ze Mahone cos knuje, bo mnie rozczarowal bardzo! :|

Image
Awatar użytkownika
agatka
It's My Life

Od: 06 Cze 2004 00:26
Miejscowość: Krosno City

Prison Break

Postprzez Captain Kidd on 20 Lut 2008 14:35

Wątpię, żeby zatłukli Sucre w Sonie... Zbyt twardy jest, co właśnie pokazał XD A z drugiej strony, podziwiam to jego bezsensowne poświęcenie.
Poza tym miało się wyjaśnić wiele spraw, a mamy jeszcze więcej zagadek...

I to już się sezon skończył czy jak? XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Prison Break

Postprzez cRaSh on 20 Lut 2008 15:36

No przecież strajk scenarzystów był. Mogli skończyć w połowie albo zrobić to co zrobili..

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Prison Break

Postprzez Days on 20 Lut 2008 21:45

uff jakiz ckliwy byl ten odcinek na koncu... i Majka zamieniony w dark avengera XD pistolet i roza - coz za piekne symbole ;)

damn i pewnie bede ogladac ta cholerna 4 serie bo bede chciala zobaczyc jak Majka strzela Gretchen miedzy te zmarszczone oczy XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Prison Break

Postprzez Gina on 21 Lut 2008 01:42

ieh a mi zdecydowanie czegos w tym odcinku brakowalo, moze jak Agatka mialam za wysokie wymagania. I w sumie w tym momencie az mi sie nie chce tej 4 serii (jednak :lmao:) Moze jak sobie przypomne 2 pierwsze serie kiedys kiedys tam to mi wroci ochota...
Awatar użytkownika
Gina
mod

Prison Break

Postprzez cRaSh on 30 Mar 2008 02:46

http://www.film.wp.pl/id,86101,title,Sa ... omosc.html

a moze by tak kellerman jeszcze? XD
W sensie z wiki:
Scenarzystka i współproducentka serialu Karyn Usher zapytana o dalsze losy tej postaci odpowiedziała: "...this is Prison Break, and I wouldn't be surprised if Kellerman appeared again"

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Prison Break

Postprzez Days on 30 Mar 2008 03:09

OMFG ja wiedzialam ze tak bedzie. normalnie wzoruja sie na Modzie na Sukces.

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Prison Break

Postprzez agatka on 30 Mar 2008 04:00

Przyznaje, ze jak usmiercili Sare bylam wyjatkowo zbulwersowana, ale jej powrot (jezeli nastapi) to bedzie jeden wielki KICZ. Moze jeszcze Tweenera ozywia, on nie zglinal, tylko tak mistyfikowal!

Co do Kellermana, to inna sprawa - nie bylo trupa, wiec moze wrocic xD (w zasadzie jestem zwolenniczka tezy ze zyje ;P).

Image
Awatar użytkownika
agatka
It's My Life

Od: 06 Cze 2004 00:26
Miejscowość: Krosno City

Prison Break

Postprzez Gina on 30 Mar 2008 04:32

co do Kellermana, to ja od odcinka w ktorym wchodzil do tego samochodu mam nadzieje ze jeszcze wroci :lmao:

co do Sary natomiast, oprocz tego ze to byloby glupie i w ogole no.. (dokladnie - Modna na sukces) to dla mnie osobisty cios, bo jak pokazali jej glowe w tym pudle na poczatku serii to odtanczylam przed monitorem taniec radosci XD
Awatar użytkownika
Gina
mod

Prison Break

Postprzez cRaSh on 30 Mar 2008 05:25

Wiecie, może zabija majkela w pierwszym odcinku i trafi jako duch do jakiegos miejsca w ktorym spotka sare (jezdziec bez glowy :lmao:) i potem bedzie chcial uciec :shiner:

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Film

Powróć do Film