Prison Break

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Prison Break

Postprzez Gina on 16 Sty 2008 00:27

ej dzieci dzieci TU piszemy, a nie w szalcie no :lmao:
piszmy posty XD

generalnie ok dla mnie, chociaz bez jakis mega zwrotow akcji i zaskoczen, z min Majkela nie moge i jak krzyczal na australijczyka ze ma mowic to mi sie jakos na smiech zbieralo :lmao: I poza tym wersji Alexa ciamajdy zwijajacej sie w drgawkach jakos nie lubie, malo sexi :P
I chyba przyspiesza teraz akcje (chociaz, czy my tego nie powtarzamy od 1 odcinka 3 serii ?) bo :
Due to the STATE OF THE UNION address on Monday, Jan. 28, PRISON BREAK will now have its season finale Monday, Feb. 18 (8:00-9:00 PM ET/PT)
Source: FOX

wiec tylko 13 odcinkow bedzie :/ ciekawe czy skoncza skoncza (obojetnie: serial/watek Panamy) jak np Heroes czy zostawia tak bez ladu i skladu jak np Desperate Housewives... :>

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: HOUSE xD

Prison Break

Postprzez Days on 16 Sty 2008 00:42

tak myslalam ze ktos krzyknie zeby tu pisac... aaaaanyway no nie bylo zle, ale serio mam nadzieje, ze przyspiesza. bo jak narazie co Majka wymysli, to dupa. no i juz mam tego troche dosc. w sensie ja rozumiem, ze Gretchen twarda babka, ale jak twarda mozna byc. Swoja droga - general sie okazal cipa nad cipy - skoro zauwazyl, ze ona nie pierwszy raz torturowana jest i sobie radzi, to historyjka z byciem tylko nianka.. no prosze... co za nianka ma taka wytrzymalosc na tortury... i pojechac z nia sama... no dzieciak by sie szybciej polapal!

i kurde serio mogliby to skonczyc - w sensie watek Panamy chociazby, bo NUDA!!!

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Prison Break

Postprzez Gina on 16 Sty 2008 01:06

Days napisał(a):bo jak narazie co Majka wymysli, to dupa.

no slyszalas TBagusia.. Nie ma wytatuowanego nic nowego przeciez :lmao:

I w sumie a propos generala to fakt, w wiezieniu taki chojrak bystrzak i w ogole a jak przyszlo co do czego... Nawet Linc by sie tak chyba nie dal zrobic :lmao:

I popieram, w sumie nie musza konczyc calego serialu, ale nie spadaja z Sony, niech spadaja z panamy, niech wracaja do Stanow! :>

To sa podobno spojlery 13 odcinka
Spoiler:

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Prison Break

Postprzez Days on 16 Sty 2008 01:20

Gina napisał(a):no slyszalas TBagusia.. Nie ma wytatuowanego nic nowego przeciez :lmao:

znaczy to tyle, ze on sam z siebie nic nie umie, jak sobie nie narysuje? :P

i co do Spoilerow, to chyba twoja prosba w ostatnim zdaniu nie zostanie spelniona - patrz spoiler z Sucre...

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Prison Break

Postprzez agatka on 16 Sty 2008 01:39

Eee, mnie znudzil troche dzisiejszy odcinek.. no bo w sumie to wszystko takie niepotrzebne bylo, akcja sie za bardzo nie posunela do przodu.

A dlaczego tylko 13 odcinkow ma byc?? To przez te strajki? Czy ogladalnosc spadla?

Image
Awatar użytkownika
agatka
It's My Life

Od: 06 Cze 2004 00:26
Miejscowość: Krosno City

Prison Break

Postprzez Gina on 16 Sty 2008 03:22

agatka napisał(a):A dlaczego tylko 13 odcinkow ma byc?? To przez te strajki? Czy ogladalnosc spadla?

z ogladalnoscia w sumie nie wiem bo zbiorcze rankingi sa jeszcze TBA, natomiast watpie. Zdecydowanie przez strajki, i nie wiadomo (ja nie wiem) co dalej.

Days napisał(a):i co do Spoilerow, to chyba twoja prosba w ostatnim zdaniu nie zostanie spelniona - patrz spoiler z Sucre...

tak sobie je wybiorczo potraktowalam, w sensie moze wlasnie ten sie okaze nieprawdziwy XD Bo serio no, Sona tylko sie fajnie zapowiadala ;) nie dala rady...

Days napisał(a):znaczy to tyle, ze on sam z siebie nic nie umie, jak sobie nie narysuje? :P

wiesz, narysowal sobie w sumie sam, wiec cos tam umie, ale najpierw musi siedziec i myslec nad biurkiem z miesiac... pod presja sie chlopak nie sprawdza widocznie :( :lmao:

agatka napisał(a):no bo w sumie to wszystko takie niepotrzebne bylo, akcja sie za bardzo nie posunela do przodu.

pokaz mi odcinek 3 serii gdzie sie akcja jakos bardzo bardzo posunela :lmao:

W sumie to ja patrze z optymizmem, maja 4 odcinki, musza cos zrobic, w sensie jakies watki pokonczyc, a pozniej jesienia (miemy nadzieje ze jesienia nie bedziemy juz mowili ani slowa o strajkach :P) bedzie nowe spojrzenie, nowy duch PB i w ogole bedzie bajka... jak w pierwszym sezonie :lmao:

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Prison Break

Postprzez Days on 16 Sty 2008 03:40

Gina napisał(a):i w ogole bedzie bajka... jak w pierwszym sezonie :lmao:

znaczy co - znowu ich zamkna w USA tym razem? :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Prison Break

Postprzez Gina on 28 Sty 2008 04:13

zadnych komentarzy do 3x10 ?
dla mnie chyba lepszy od 9, chociaz bylo troche dluzyzn i koncowka wcale mnie nie zainteresowala ;) Sucre cipa, natomiast ogladanie nie trzesacego sie Alexa zdecydowanie przyjemne bylo.. Aczkolwiek niech oni spieprza z tej nudnej sony juz bo...

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Prison Break

Postprzez cRaSh on 28 Sty 2008 04:22

Bellick byl pocieszny XD
w kazdym razie fajnie ze czarny padl, niefajnie ze pieknooki znowu strzelal miny, bo oh nie, musial kogos zabic XD i tak, plus to alex. i nic wiecej ;)
i co, 3 odcinki jeszce? watpie zeby uciekli jakos wczesniej XD

(a we wtorek halssssss)

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Prison Break

Postprzez Gina on 28 Sty 2008 04:47

Bellicka by mogli ubrac bo nie moge na ten jego komplecik patrzec juz rotfl
I no trzy trzy... I wez no... ja myslalam ze juz w tym sobie wyjda, co oni tam niby maja jeszcze robic przez 3 odcinki ? czarny dead, droga wolna XD

(i ja odliczam minuty do Halsa juz rotfl)

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Prison Break

Postprzez Days on 28 Sty 2008 04:59

jeszcze nie ogladalam, bo nie mam czasu XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Prison Break

Postprzez Captain Kidd on 28 Sty 2008 05:02

Ja też nie oglądałem - ani jednego, ani drugiego xD Bo mi się nie chce :P I jutro też nie zamierzam nawet ściągać.

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Prison Break

Postprzez Gina on 28 Sty 2008 05:13

No mozecie byc pewni ze nie tracicie jakies mega przedniej rozrywki XD Ja jutro sciagne i pewnie obejrze bo przy obecnym poziomie nie wiem czy dalabym rade kilka pod rzad ogladac :lmao:

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Prison Break

Postprzez Days on 28 Sty 2008 06:41

jak jutro jak we wtorek? czy zmienili dni nadawania?

w ogole w tym tygodniu LOST XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Prison Break

Postprzez Gina on 28 Sty 2008 06:42

o matko zapomnialam XD trzeba sobie bedzie przypomniec ostatni odcinek :lmao:

i no PB podobno w tym tygodniu nie ma ;) i no nie zmienili, we wtorki beda, ja sie nie znam, wiem tylko ze we wtorek House XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Prison Break

Postprzez Captain Kidd on 02 Lut 2008 05:02

Nuuudny ten serial... Strasznie przewidywalny, naprawdę. Nie zaskakuje w ogóle. Niech już się skończy...

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Prison Break

Postprzez cRaSh on 06 Lut 2008 17:57

Stracilem ochote na ogladanie tego juz, tak prawde mowiac. Sciagnalem to wczoraj, objerzalem i zapewne ten manewr w koncowce mial mnie trzymac w napieciu do next weeka, ale no cos im nie wyszlo XD
Za to mma ochote na 2 serie ponownie - kellerman i normalny mahone to jednak fajna sprawa byla.

A na sinka i sucra to juz patrzec nie moge no :>

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Prison Break

Postprzez Gina on 06 Lut 2008 18:20

ja mam sciagniete, ale... jakos czulam ze taki post powstanie, i ze go przeczytam i ze mi odbierze ochote na ogladanie XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Prison Break

Postprzez Captain Kidd on 06 Lut 2008 19:22

Też już wczoraj obejrzałem. Nuuuda. Działo się coś w końcówce, ale mamy ciągle te same motywy. Plan ucieczki nie wypala, potem kolejny, który musi być przesunięty trochę w czasie, dochodzą do tego nowi ludzie, buntują się... Teraz mogę się założyć, że te 30s będzie trwało jakieś 10min XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Prison Break

Postprzez Days on 06 Lut 2008 19:29

kurde ja mam jeszcze ten wczesniejszy i ten i nie moge sie zebrac, bo kurde nie mam ochoty juz. wlasnie jak Pawelek mowi - brakuje Kellermana, normalnego Mahone'a... a nie caly czas te same geby i te same beznadziejne pomysly ktore sie nie udaja...

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Film

Powróć do Film