Prison Break

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Postprzez Gina on 10 Paź 2007 05:45

Days napisał(a):od kogo jak od kogo ale od teodoro sie nic nie bierze za dobre slowo

no chyba ze zaczynasz widziec wszedzie ludzi ktorych pozabijalas, mysle ze w takich chwilach mozna isc na pewne odstepstwa w kwestii teodora :lmao:

I hmm podobno (podobno bo tylko slyszalam) na dvd rezyser cos mowil ze na poczatku mial w glowie wiecej niz 3 serie (nie powiedzial "wiecej niz 3" tylko jakis numer, ale nie pamietam) takze w sumie nie wiadomo czy to jest ostatni sezon. Jesli nie to ja podtrzymuje swoja opinie ze Majki zabic nie moga i juz :P I zdecydowanie wole zobaczyc jak zdrowy Alex do zony i syna wraca niz zeby Linc znalazl syna/z biczą sie zwiazal XD

i tego czyz nie slodko ? XD :
Image

Tutaj sa promo do 5 odcinka i tak, duzy czarny chyba nigdy Majkelowi w 100% nie zaufa :lmao: A po 3 fotce (swoja droga jakie oczeta rotfl) i po 4 zaczynam sie zastanawiac czy Linc czasem nie wygada sie o Sarze juz teraz (co by bylo BARDZO BARDZO BARDZO glupie no :>)
wtedy :
Days napisał(a):no gorzej ze jak wyleza z wiezenia to Majkelek chyba Linca utopi w morzu swoich lez za to, ze go tak bezczelnie wykorzystal do ratowania synka... ktorego to swoja droga mogli zabic, zamiast Sary, bo to dopiero jest skaranie boskie...

no nie wiem XD w koncu jak uciekna to wszyscy beda happy (wszyscy ci ktorzy ta ucieczke przezyja, i Majkel szczesliwy pomijajac utrate dziewczyny XD) takze i tak moim zdaniem warto uciekac a nie siedziec iles tam miesiecy na ratunek
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez Days on 23 Paź 2007 22:13

Gina napisał(a):widziec wszedzie ludzi ktorych pozabijalas

oj tam narazie widzial tylko Patoshika XD

i oni zawsze gadaja, ze mieli w glowie cholera wie ile serii, jak sie okazuje, ze pierwsza to bylo takie wspaniale cos. Ale no zeby czasem im sie nie skonczylo, jak z LOSTem - w srodku serii rada sie zastanawia, czy tego w ogole nie sciagnac z anteny. Moim zdaniem wszystko jedno, co mowia, kolejna seria to bedzie juz pomylka...

Gina napisał(a):Jesli nie to ja podtrzymuje swoja opinie ze Majki zabic nie moga i juz

no jezeli zrobia nastepna serie, to by sobie strzelili samoboja, bo by naprawde stracili OGROMNA widownie 13-latek sikajacych na widok Majki marszczacego oczka...

Gina napisał(a):zdecydowanie wole zobaczyc jak zdrowy Alex do zony i syna wraca niz zeby Linc znalazl syna/z biczą sie zwiazal XD

trudno sie mowi XD ja jestem na bank pewna, ze czarna bicz bedzie probowala czego z Linkiem. i w ogole jak jej na imie bylo XD

i taaa zdjecie Alexa :pray: :pray: :pray:

i ten no mozesz miec racje ze sie Linc wygada - za duzo zdjec potem Majki z fotka i w ogole jakis taki przygnebiony :P aczkolwiek glupie by to bylo bo teraz ktos bedzie musial majka z depresji wyciagac XD

Gina napisał(a):w koncu jak uciekna to wszyscy beda happy

za malo love na smierc i zycie w filmach ogladasz bejb XD jak mu laske zabili, to on musi odcierpiec swoje XD musi sie dostatecznie duzo nagapic w przestrzen, nauderzac w sciany i nawygladac jak biedny nieszczesliwy XD

[ Dodano: 23 Paź 2007 16:13 ]
Prison taki o... tzn lepszy niz ostatnio, Linc zaczal myslec wreszcie :P I no Alex wraca do formy. ciekawe, czy rzeczywiscie uciekna w nastepnym odcinku... niby dopiero 6ty odcinek, ale w sumie... a z reszta wszystko jedno - generalnie lapie sie na tym, ze juz to ogladam tylko zeby obejrzec....

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Gina on 24 Paź 2007 04:43

jeszcze nie widzialam wiec nic nie mowie,ale ktos slyszal czy to prawda ? (i no ja wiem co confirmed znaczy jakby co ale tak sie pytam XD) :>

In the update to an earlier story, FOX has confirmed “Prison Break” will go on hiatus on December 17 and return April 14.

“Sarah Connor Chronicles” will take over “Prison Break’s” timeslot on January 14. The freshman drama inspired by Terminator movies will have 13 episodes and air through April 7.

“Prison Break” will then return April 14 and run the remaining episodes until early June (before “24″). A total of 12 or 13 episodes will have aired until mid December
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 24 Paź 2007 05:53

ja slyszalam ze next week ma byc znowu przerwa a potem dwa odcinki pod rzad, ale nei wiem...

w sumie bym sie nie zdziwila - ale przerwe serwuja niczym w loscie :/ zle to swiadczy, OJ zle...

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Captain Kidd on 26 Paź 2007 00:20

No, to w końcu obejrzałem.
Zaczęło się coś w końcu dziac w tym serialu. Coś podobnego do tego, co mogliśmy oglądac w pierwszym sezonie.
I z plusów to rzeczywiście to, że Linc zaczął myślec, Alex prawie tak zajebisty jak za starych dobrych czasów. Sucre już dziękujemy, zrobił dziurę w płocie, więcej od niego nie chcemy. I oberwało się Teodorkowi naszemu... XD
I widok płaczącego Michaela, który przez tą jedną chwilę był sobą - bezcenny XD

I czy nadużyłem literki "i" w tym poście? Chyba nieeee XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Days on 07 Lis 2007 18:34

http://pl.youtube.com/watch?v=VNEsup9m4aY&NR=1

laska normalnie mnie rozwala... anyway za tydzien 2 odcinki... wow. i kurde moge sie zalozyc, ze nie uciekna...

[ Dodano: 07 Lis 2007 12:34 ]
ze wszystkich imion, jakie mogli wymyslec dla czarnej suki... Gretchen :|

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez agatka on 07 Lis 2007 23:50

:lmao:

Ale ogolnie mi sie 2 wczorajsze odcinki podobaly - co prawda troche taniej makabry, ale przynajmiej akcja byla :)

Image
Awatar użytkownika
agatka
It's My Life

Od: 06 Cze 2004 00:26
Miejscowość: Krosno City

Postprzez Days on 08 Lis 2007 05:47

no niezl ebyly, ale wiedzialam ze im sie uciec nie uda, ale zeby CHMURA.. no sorry :| cipy.

Linc tez cipa ze sie wygadal.. a Gretchen.. kurde w jakims serialu ostatnio sie tez pojawilo Gretchen... kurde w czym to bylo :| za duzo filmow ogladam :P aaaa wiem. nie w serialu. Donnie Darco ogladalam XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez cRaSh on 08 Lis 2007 06:04

odgrzewane kotlety i bosz jaka nuuuda. i te miny, micheal swoje oczywiscie, ale za to linc chcial sie wyroznic i strzela takie, jakby potrzebowal xenny fix i to duzych dawek XD
chce losta :P

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Days on 08 Lis 2007 06:27

z Lostem moga byc problemy, jako ze scenarzysci strajkuja. ponoc desperatki w tym tygodniu schodza z planu bo im sie skonczyly odcinki napisane... szlag.

a scenarzysci prisona nie strajkuja.. UAJ???? tak im srednio idzie w tym sezonie no.. a desperatkom szlo tak dobrze... DAMN!

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Captain Kidd on 09 Lis 2007 18:49

Dużo akcji, ale za to taniej xD Nie mają zbytnio pomysłów co i jak zrobić, to tylko zmieniaja sprawdzone już rzeczy z poprzednich serii...

No i mi kolega niedawno mówił, że gdzies wyczytał, że PB pooglądamy sobie jeszcze przez jakiś czas, a potem "trochę" przerwy... Tak, jak było z Lostem w zeszłym roku. Ale nie mam powodów, żeby mu wierzyć xD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Days on 13 Lis 2007 23:09

w przyszlym tygodniu a potem przerwa do stycznia czy cos ;) strajk scenarzystow naprawde sie rozszerza niefajnie :/

[ Dodano: 13 Lis 2007 17:09 ]
a PB takie jakies.. w sensie Alex znowu wraca do Sony, Majka niby przenosza... znowu robia to samo. a teraz trzeba czekac na next czesc... w sumie nie zakonczyli jakos tak, zebym nie mogla sie doczekac...

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez agatka on 14 Lis 2007 06:25

Noo, trzeba przyznac ze rzeczywiscie nic nadzwyczajnego. Gdyby ta przerwa byla powiedzmy po 6 odcinku to co innego, ale teraz to w sumie wszystko mi jedno, ciag dalszy moze byc nawet w lipcu. No i te jakies pseudo-tortury w trailerze tez specjalnie mnie nie zaciekawily..

Aaaa, i Lincoln-morderca :>

Image
Awatar użytkownika
agatka
It's My Life

Od: 06 Cze 2004 00:26
Miejscowość: Krosno City

Postprzez Captain Kidd on 17 Lis 2007 06:32

Days napisał(a):Majka niby przenosza... znowu robia to samo.

Tam pewnie znowu kogoś pozna... Potem znowu plan ucieczki. Próba nieudana i zabawa zaczyna się na nowo :ohmygod:
No i jeśli przerwa ma być od teraz, to wybrali dobry moment - chyba nikt nie będzie ciekaw co dalej XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Gina on 28 Lis 2007 01:19

a ja wlasnie nadgonilam i jedyne czego jestem ciekawa to co z Alexem :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 28 Lis 2007 01:38

Gina napisał(a):ja wlasnie nadgonilam i jedyne czego jestem ciekawa to co z Alexem #lmao

tzn co... wrocil i znowu bedzie Majke meczyl zeby sie razem wydostali...

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 28 Lis 2007 02:01

jak bedzie meczyl jak Majki nie ma ? :( :lmao:
I no mi zle, glupia czarna malpa mogla mu te proszki dac zeby sie jak czlowiek zachowywal a nie wyglaszal idiotyczne pogadanki :P

zreszta who cares - tak mysle ze chyba powinni sobie darowac po 2 sezonach bo teraz wszystko sie jakos tak porozlazilo.
I czy tylko mnie denerwuje ta ciemna laska tego Australijczyka (zreszta on sam tez :P) - nawet bardziej niz Linc (tak, to mozliwe jak widac)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 28 Lis 2007 02:39

Gina napisał(a):jak bedzie meczyl jak Majki nie ma ? Sad #lmao
I no mi zle, glupia czarna malpa mogla mu te proszki dac zeby sie jak czlowiek zachowywal a nie wyglaszal idiotyczne pogadanki :P

ano racja XD patrz jak ja uwazam XD
i no mnie wkurzylo tez - czego nie zrobili mu jakies przerwy czy co, dostalby prochy i tyle. a tak to glupio... nawet do dupy :P

i mnie wszyscy tam wkurzaja ostatnio oprocz Greczen XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 28 Lis 2007 02:43

hyh tez lubie Greczen, gdyby nie to ze mam w sobie jeszcze resztki przyzwoitosci to normalnie trzymalabym za nia kciuki :D

i no wiem, dupnie z Alexem, generalnie ta cala akcja wydaje sie z lekka niepotrzebna.. ale moze ja sie nie znam, moze nas zaskocza... W KONCU
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 28 Lis 2007 03:02

ja bym za Greczen trzymala kciuki, gdybym nie wiedziala, ze i tak na koniec dobrzy wygraja, a zla Greczen dostanie po dupie :P no i po co trzymac strone przegranego XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Film

Powróć do Film