Prison Break

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Postprzez Gina on 26 Wrz 2007 20:15

ehe ehe byc moze XD wzruszajaca scena XD
jak nazywal sie ten mlody co go Alex rozwalil przy samochodzie ? w sensie no w kazdej serii widocznie musi byc jakis dzieciak, ktory i tak sie bedzie probowal wydostac no... Nie trzeba wstawiac fragmentu o tym ze jest niwinny, wystarczy ze jest dobry i pomaga :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez Days on 02 Paź 2007 19:10

Gina napisał(a):jak nazywal sie ten mlody co go Alex rozwalil przy samochodzie ?

tweener? ej on akurat sie na koniec okazal calkiem fajny :P

i prawda - mozna sobie darowac scene z tym ze mlody jets niewinny, wyjdzie w praniu :P fajnie ze nie rozciagaja tego AZ tak.

[ Dodano: 02 Paź 2007 13:10 ]
no i kolejny odcinek... T-Bag chyba odzyskuje swoja forme. Ale Lincoln... sie zastanawialam ile czasu mu zajmie skojarzenie figurki z zegarem slonecznym... eh...

Alex fajny. I kutfa bellick znowu polazl tam gdzie nie trzeba i oczywiscie musial wszystko slyszec. Ale nastepny odcinek sie zapowiada ciekawie:

http://www.youtube.com/watch?v=eCvYVKA9tp8

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez cRaSh on 02 Paź 2007 21:22

No w sumie to taki tam odcinek :>
T-bag rzeczywiscie zaczyna nadrabiac, ale scofield jak byl od poczatku sezonu nijaki taki jest ciagle i zaczyna mnie juz powoli wkurzac.. no bo ile razy mozna strzelac te same miny i powtarzac ze sie nie ma pojecia jak uciec :P

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Days on 03 Paź 2007 00:12

cRaSh napisał(a):no bo ile razy mozna strzelac te same miny i powtarzac ze sie nie ma pojecia jak uciec :P

oj no bo kurde do tego prisona w 1szej serii wlazl z calym planem, a tu nic nie wie. daj mu chwile czasu no XD

a do min to przeciez wiadomo ze Went gra ciagle 3 minami XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Captain Kidd on 03 Paź 2007 22:36

Taki sobie. Racja, w końcu trochę się działo, było trochę akcji, ale to juz nie to co kiedyś... A Linc dobrze zrobił, też na jego miesjcu bym wpadł, zrobił rozpierduchę, a potem zaczął myslec XD
Ciekawe jak będzie z Teodoro XD W sensie na pewno "wykopie" tamtych jego kolesi i pewnie będzie trzymał z Michaelem i z bossem... Tu kapował, tam pomagał xD
Może byc ciekawie... Ale nie musi :P

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Gina on 04 Paź 2007 05:40

bardzo bym chciala zeby w pudelku byl leb Sary :lmao:
I no odcinek spoko, Linc znowu pokazal ze on dostal miesnie a brat dostal mozg, i tak wiemy Kidd, ze Ty tez bys tak zrobil - skutki widzielismy wszyscy. Pipa Linc i tyle :P

I faktycznie Teodoro zaczyna w koncu BYC w tym serialu (zupelnie odwrotnie niz Sucre, ktory w tym odcinku byl nieznosny az)

I 4 odcinek zapowiada sie fajnie, bo juz nie moglam zniesc tego odsuwania Alexa przez Majkela i tez tego ze spanikowany bo nie ma swoich karteczek na tablicy korkowej i patrzenie na cialko nic mu tym razem nie pomoze XD Na szczescie zaczal sie rozgladac i no miejmy nadzieje ze naprawde sie teraz znacznie juz...
A co do niego, jeszcze, to no wlasnie, on od poczatku mial 3 miny, ale ja dzisiaj zauwazylam kolejna, takiego przerazenia, jakie mial na twarzy jak odkladal telefon z pokoju duzego czarnego jeszcze chyba nie widzialam. Albo nie pamietam :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez cRaSh on 09 Paź 2007 19:06

bardzo bym chciala zeby w pudelku byl leb Sary #lmao

nie zeby byl XD lol bejb :D

Odcinek byl dobry, przez chwile nawet bellick byl w formie XD Jak ogladalem to pamietalem ze cos tam mialem jeszcze napisac, ale zaraz po obejrzalem heroes i niestety pb zostal przycmiony ;)

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Days on 09 Paź 2007 19:13

a dla mnie ten odcinek jakis taki malo wciagajacy. w sensie jakos tak malo emocjonujacy.

z pudlem,to wiedzialam ze tam bedzie albo leb, albo reka, albo palec albo cokolwiek i tez mi wielka sprawa. chociaz w sumie mam dziwne przeczucie, ze to wcale nie Sara jest :P chociaz moze i jest. nie wiem, wkurzac mnie zaczyna troche ten serial. brakuje emocji no. od razu wiadomo, ze Majkela czeka wszystko, co najgorsze, ale i tak z tego wylezie..

jedyny ciekawy watek to moze byc Mahone, bo on troche nieobliczlany jest.. a teraz bedzie na lasce Teodoro i to moze troche zamieszac...

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 10 Paź 2007 01:15

o, a mi sie dzisiejszy PB podobal o wiele bardziej niz Heroes po raz pierwszy od rozpoczecia tych serii obu seriali.

nareszcie Mahone wrocil, juz nie moglam patrzec jak sie biedactwo meczylo :lmao: i Teodoro zaczyna byc soba, no i Bellick jak mowicie, chociaz w sumie dobrze mu z ta kawa, czy on sie jeszcze nie nauczyl ze z Majkelem nie wygra ? I fajnie ze w koncu Sucre przestal cipowac, wiadomo bylo ze zostanie ale mogl sie szybciej przestawiac a nie dopiero wiadomosc o Sarze (swoja droga jak nie ona, Linc by nie poznal ? no plis XD jest cipa straszna -w sensie ma racje akurat ja killneli tylko i wylacznie przez niego (za co jestem mu wdzieczna) - ale chyba nie az taka zeby lba 'szwagierki' nie rozpoznac XD)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 10 Paź 2007 01:33

Gina napisał(a):swoja droga jak nie ona, Linc by nie poznal ? no plis XD jest cipa straszna -w sensie ma racje akurat ja killneli tylko i wylacznie przez niego (za co jestem mu wdzieczna) - ale chyba nie az taka zeby lba 'szwagierki' nie rozpoznac XD

oj chodzilo mi oto, ze leb moze sie okazac nieprawdziwy :P w sensie taki trick :P chociaz w sumie niby pasuje, ze aktorka w ciazy i blablabla, ale ja tam czuje w tym jakis szwindel :P

chociaz moze troche przesadzam, bo lubilam babke a oni sie tak z nia pozegnali - bez ceregieli XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez cRaSh on 10 Paź 2007 01:43

http://mojemedia.pl/extra/najlepiej-oce ... eak,987186
:lmao:
z pudlem,to wiedzialam ze tam bedzie albo leb, albo reka, albo palec albo cokolwiek i tez mi wielka sprawa.

nie wiem why nie widzisz roznicy miedzy glowa a reka w pudelku, ja widze zasadnicza XD

I no, mahone jakby tam wepchniety na sile ciagle jest eh.. ale przynajmniej haywire mogl sobie wrocic do serialu XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Days on 10 Paź 2007 02:25

cRaSh napisał(a):nie wiem why nie widzisz roznicy miedzy glowa a reka w pudelku, ja widze zasadnicza XD

ta wiem, ze rozwiazali watek Sary. moim zdaniem rozwiazali go kiepsko. w sensie troche to za wazna postac byla, zeby jej po prostu obciac leb i wsadzic do pudelka XD

i wlasnie Mahone nadal jest taki na sile. w pierwszym odcinku byl super, ostatnio byl ok, a teraz jakos tak :|

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 10 Paź 2007 02:58

ojj cii no, wazne ze jest XD a serio, ja mysle ze w koncu go doprowadza do porzadku, w sensie sie najbardziej podobal w 2 serii bo byl jaki byl, i dlatego zostal, debilizmem ze strony wszystkich produkujacych ten serial bylobygo zmieniac... zobaczymy :confuse:

dla mnie Sara byla fajna tylko w pierwszej serii, w drugiej byla taka se i moim zdaniem tam ja sknocili juz, i nie lubilam watku jej i Majkela, wiec no, jak dla mnie swietnie ze jej postac zmiescili w male pudelko XD Chociaz przyznaje, troche nie fair wobec niej... Ale jesli juz mowa o kobitkach to w sumie coraz bardziej mi sie zaczyna podobac na czarna bicz ktora mowi ze tylko soldierem jest... Znaczy z jednej strony na miejscu Linca jak wtedy do niej podszedl na tym dachu/tarasie czy czyms to mialabym ochote po porostu skrecic jej kark (baba za babe XD) ale no przynajmniej jest JAKAS ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 10 Paź 2007 03:22

Gina napisał(a):serio, ja mysle ze w koncu go doprowadza do porzadku, w sensie sie najbardziej podobal w 2 serii bo byl jaki byl, i dlatego zostal

no tylko ze wtedy mial swoje proszki... teraz najwyrazniej ma heroine, bo sobie uzyl niestety na koniec...

i co do Sary to ok - lovestory jej i Majkela bylo srednie, ale ona sama dawala rade czesto - kellermanowi uciekla, Mahona w jajo zrobila. jak nie byla z majkiem to bylo ok. ale nawet pomijajac ta kwestie, to no postacie z mniejsza story dostawaly wiecej czasu antenowego na usmiercenie ich. tymczasem jej niz tego ni z owego obcieli glowe i koniec. i nawet sie dziewczyna nie zdazyla spojrzec w kamere w tym sezonie XD

Gina napisał(a):coraz bardziej mi sie zaczyna podobac na czarna bicz ktora mowi ze tylko soldierem jest.

eeee ona taka bicz. juz mieknie, wciskajac Lincowi ze ona tylko zolnierzyk, ze ona tylko rozkazy wykonuje i ze jej tez sie to nie podobalo. po co to gadanie. po co te spojrzenia na Linca (chociaz text o banging on that counter... that's not an option :P byl fajny :P).
i pewnie sie okaze ze na nia tez maja haka i ona tak jak mahone, a w gruncie rzeczy to jets dobra i wrazliwa :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Captain Kidd on 10 Paź 2007 03:25

Dobrze tak Bellickowi, dobrze tak Sarze (oby XD). Teraz Linc będzie miał odpowiednią motywację do działania :P No i dobrze, że się Michaelowi nie wygadał, bo byłoby po meczu ;]
I Alexowi zaczyna delikatnie mówiąc odpierdalac, niedobrze xD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Gina on 10 Paź 2007 03:39

Captain Kidd napisał(a):Michaelowi nie wygadał, bo byłoby po meczu ;]

no.. przynajmniej tutaj troche pomyslal.. Majkelek by usiadl na srodku i sie poplakal pewnie XD a tak to myslec w koncu zaczal :lmao:

I a propos meczu, cos duzo dzisiaj bylo i w pb i w hirosach futbolowych watkow (antyamerykansko futbolowych XD)

Captain Kidd napisał(a):I Alexowi zaczyna delikatnie mówiąc odpierdalac, niedobrze xD

Days napisał(a):no tylko ze wtedy mial swoje proszki... teraz najwyrazniej ma heroine, bo sobie uzyl niestety na koniec...

no i ? znaczy no ja wiem bad boy i w ogole, ale wzial i zaczal myslec (ja jestem tolerancyjna XD) wjdzie na zewnatrz, zdobedzie swoje proszki i dlugopisik i znowu wszystko bedzie cacy, a do tej pory niech sie nim Teodorus zajmuje XD

eeee ona taka bicz. juz mieknie, wciskajac Lincowi ze ona tylko zolnierzyk

oj no niby tak ale jakos wole ja niz np. ta byla Linca z pierwszej serii (mam jakas skleroze dzisiaj no :>)
Days napisał(a):postacie z mniejsza story dostawaly wiecej czasu antenowego na usmiercenie ich. tymczasem jej niz tego ni z owego obcieli glowe i koniec. i nawet sie dziewczyna nie zdazyla spojrzec w kamere w tym sezonie XD

w sumie to jest fakt, bo wszyscy ktorzy mieli ginac dostawali chociaz odcinek, i no bo na poczatku chodzily ploty ze ona znowu w ciazy i dlatego jej nie bedzie caly czas, ale nawet jakby tak bylo to przeciez mogli pokazac jej twarz a nie od poczatku sezonu brac nowa aktorke (no bo nie wierze ze to co siedzialo na krzesle zwiazane wtedy to ona byla XD)
I okej Sara w 2 sezonie fajna byla jak byla z Kellermanem, ale z drugiej strony to byl Kellerman wiec no <3 XD (i swoja droga on an 100% nie zyje prawda ? XD) I mogliby szybciej uciec z tego wiezienia i zaczac odkrywac to wszystko co sie dzieje powoli, bo tak jak w loscie zaczyna sie robic - coraz wiecej tajemnic :>
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 10 Paź 2007 04:36

Gina napisał(a):Majkelek by usiadl na srodku i sie poplakal pewnie XD a tak to myslec w koncu zaczal #lmao

no gorzej ze jak wyleza z wiezenia to Majkelek chyba Linca utopi w morzu swoich lez za to, ze go tak bezczelnie wykorzystal do ratowania synka... ktorego to swoja droga mogli zabic, zamiast Sary, bo to dopiero jest skaranie boskie...
Gina napisał(a):a do tej pory niech sie nim Teodorus zajmuje XD

gorzej, ze jak mial swoje proszki to byl w sumie niezalezny.. w sensie no jego diler to nie byla taka podstepna menda jak Teodoro i teraz Mahone siedzi mu w tej plastikowej lapie :P

i no prosze cie.. JASNE, ze czarna bicz jest lepsza od tej "przepraszam ze zyje, O! juz nie zyje" bylej Linca :lmao: to to byla porazka na maxa.

Gina napisał(a):bo wszyscy ktorzy mieli ginac dostawali chociaz odcinek,

no i wlasnie. tak nieladnie bardzo. i pewnie ich teraz "fanki" petycjami zasypia, ze JAK TO!!! XD

Gina napisał(a):o na poczatku chodzily ploty ze ona znowu w ciazy i dlatego jej nie bedzie caly czas,

to by bla bardzo plodna - skoro w sierpniu miala rodzic i juz by znowu w ciaze zaszla XD tak sie chyba za bardzo nie da XD w sensie no teraz by akurat jeszcze nic nie bylo widac XD
a co do plot, to chodzilo ich strasznie duzo - ze bedzie, nie bedzie, ze zabija, nie zabija. i w ogole po co byl ten kyrk z dogrywaniem jej glosu. nie mogli jej juz w pierwszym odcinku killnac, by bylo po sprawie. takie to suche.

a co do Paula, to agent nie zyje niestety... a aktor gra sobie spokojnie w Private Practice teraz :P

i no tez uwazam, ze mogliby uciec szybciej, ale zapewne wczesniej niz w 10 to nie ma co marzyc.

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez agatka on 10 Paź 2007 04:38

No ja jestem zbulwersowana. Bardzo zbulwersowana. Toz to byla glowna postac! :( Skonczy sie na tym ze pod koniec 3 serii przy zyciu zostanie tylko T-Bag. :|
Smierc LJ'a to tylko kwestia czasu, no i podejrzewam ze Majkel tez marnie skonczy biorac pod uwage ze i tak biedaczek juz jest wyjatkowo nieszczesliwy..

Image
Awatar użytkownika
agatka
It's My Life

Od: 06 Cze 2004 00:26
Miejscowość: Krosno City

Postprzez Gina on 10 Paź 2007 04:51

Days napisał(a):to by bla bardzo plodna - skoro w sierpniu miala rodzic i juz by znowu w ciaze zaszla XD tak sie chyba za bardzo nie da XD w sensie no teraz by akurat jeszcze nic nie bylo widac XD

myslalam ze troche wczesniej urodzila XD ale no na pewno gdzies czytalam ze ktos sie zlewal ze wlasnie jej maz jakis taki plodny XD no ale wtedy chodzily ploty ze bedzie na poczatku a potem jej znowu bedzie mniej czy jakos, jak widac sie nie sprawdzilo :lmao:

Days napisał(a):Mahone siedzi mu w tej plastikowej lapie

no to jest fakt, ale przeciez im tam wszystkim pewnie chodzi tylko o jedno, zeby sie wydostac (oprocz Bellicka, ktoremu chodzi o wszystko poczawszy od butow) wiec mysle ze beda probowac znowu zrobic taka zbiorowa ucieczke jak z Fox River, bo inaczej nie widze po co T-Bag mialby sie przejmowac Alexem

Days napisał(a):a co do Paula, to agent nie zyje niestety... a aktor gra sobie spokojnie w Private Practice teraz

eh qrcze szkoda, a mialam nadzieje jeszcze XD

agatka napisał(a):no i podejrzewam ze Majkel tez marnie skonczy biorac pod uwage ze i tak biedaczek juz jest wyjatkowo nieszczesliwy..

ii no cos ty.. wlasnie Majkel jest GLOWNA POSTACIA, ja nie uwierze w zadne plotki o jego planowanym killnieciu, nie ma Majkela nie ma serialu, bo to on ma sie teraz ukrywac, reszta jest wolna (wzglednie ale raczej nie zrobia 20 odcinkow o tym jak to Sucre znajduje sobie prace gdzies na poludniu) a Linc jest za glupi zeby sie samemu mscic na ludziach co mu dzieciaka porwali... No chyba ze 3 sezon bedzie ostatnim i wszscy na koncu padna na jak muchy :lmao: Przynajmniej autorzy byliby konsekwentni XD
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 10 Paź 2007 05:24

Gina napisał(a):o to jest fakt, ale przeciez im tam wszystkim pewnie chodzi tylko o jedno, zeby sie wydostac

no to jest jasne. w sensie scenarzysci znowu wplatuja ludzi w szereg zaleznosci, zeby potem nie bylo pytan na zasadzie "a czemu majkel nie zostawil tego oblesnego gwalciciela w pierdlu"? XD ale mowie tylko ze Alex jako Alex, nie jako twor scenarzystow (rotfl :P) to cipa pod tym wzgledem - od kogo jak od kogo ale od teodoro sie nic nie bierze za dobre slowo :P

i tez mialam nadzieje na Paula XD szkoooda. ale w sumie co on by tu robil - on sie skonczyl (w sensie watku) razem z Caroline... i coz...

a co do zaciachania Majka, to ja mam takie wrazenie, ze on nie dotrwa konca serii. w sensie jezeli kilneli Sare i skoncza na 3ciej serii, to Majk tez sie skonczy. bo wiem, ze nie wszystko musi sie konczyc happy-endem, ale nikt nie bedzie chcial ogladac smutnego majka przez nie wiadomo ile odcinkow. wiec latwiej go bedzie jakos odstrzelic. i zostanie Linc i jego synek i pewnie jeszcze czarna bicz z nimi happy family stworza na koniec XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Film

Powróć do Film