Prison Break

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Postprzez Days on 17 Wrz 2007 23:32

w sumie ciekawe, co bedzie z Sara, bo niby aktorka w ciazy i miala sie pojawic dopiero pozniej, a teraz niby mowia ze moze sie w ogole nie pojawic... strange :>

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Gina on 18 Wrz 2007 02:39

ja slyszalam ze ma jej byc mniej... zobaczymy :>
a jeszcze a propos rozkladu jazdy, to w niedziele beda DH, wiec w sumie i poniedzialek i wtorek zajety serialami hyhy :lmao:

i ja jeszcze znalazlam :
Image Image Image
bejb sie bic bedzie rotfl
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez Days on 18 Wrz 2007 19:49

DH kiedy sie zaczynaja znowu? ja musze jeszcze B&S obczaic kiedy na nowo bo mi jeszcze Greye wchodza od 27go w piatki :P

a co do Sary to na poczatku ma jej byc malo przez dzieciaka i to bylo wiadomo od dawna, ale teraz ploty laza ze w ogole cos jej sie nie kwapi zeby po ciazy wrocic...

[ Dodano: 18 Wrz 2007 13:49 ]
wow wow wow.. w sensie DOBRY poczatek sezonu. co prawda zadne zaskoczenie, po co wsadzili Majka do Sony - to chyba wszyscy wiedzieli :P ale no dobry odcinek... dobry dobry dobry.... a juz Alex w scenie walki. REWELACJA XD

a zauwazyliscie, ze aktor grajacy Linca jest pierwszy wymieniany z nazwiska w czolowce :> ciekawe, czy to ma cos wspolnego z tymi plotami o killnieciu jednego z braci :>

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 19 Wrz 2007 01:21

Days napisał(a):a juz Alex w scenie walki. REWELACJA XD

najlepsza scena imho XD

i no dobry odcinek, aczkolwiek dla mnie troche przewidywalny, ale pewnie sie rozkreca :lmao:
w sumie to mialam przez chwile nadzieje ze to w kostnicy bedzie sara, no ale trudno, moze majkel nie zdazy i tamci ja trzasna :lmao:

az mi szkoda Bellicka no (moja mama nazwala go gownojadem XD)

a zauwazyliscie, ze aktor grajacy Linca jest pierwszy wymieniany z nazwiska w czolowce :> ciekawe, czy to ma cos wspolnego z tymi plotami o killnieciu jednego z braci

nie zauwazylam, skupilam sie na tym ze pokazali sone zamiast fox river XD i jaa, takie plotki chodza ? nie slyszalam, ale no zabic wenta ? przeciez to im sie nie kalkuluje no :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 19 Wrz 2007 05:06

no jakby mieli killnac Sare (ja nie chce zeby ja kilneli swoja droga - lubie dziewczyne i w sumie juz wystarczy jej umierania jak na jeden serial no :P), to moze Majka tez powinni dla rownowagi :P ale mam nadzieje ze jednak sobie tego oszczedza. plotki moze specjalnie rozsiewaja, zeby ogladalnosc pobudzic...

i no tak jak pisalam - wiekszosc rzeczy sie mozna bylo domyslec, ale to dopiero poczatek. kazdy wiedzial Co, ale nie kazdy po co :P

i no widze, ze sie Alex spodobal na tyle zeby na avku wyladowac :P

[ Dodano: 18 Wrz 2007 23:06 ]
BTW PROMO:
http://www.youtube.com/watch?v=Hui8vm2sKx4

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Captain Kidd on 20 Wrz 2007 01:33

Odcinek przewidywalny (zwłaszcza dla tych, którzy oglądali te 16 minut, które ukazało się jakiś czas temu :P), co dziwne... Bo jak wiemy, NIGDY, to, co ludzie mówili się nie sprawdzało.

I było parę fajnych momentów... Np. ten z Lincolnem i tym chińczykiem w kuchni ("do you speak english? XD), oczywiście z Alexem - "rules are rules", kiedy pomógł, a raczej wyręczył Michaela. No w sumie niech będzie, uratował mu życie :P
I też mi się żal Bellicka zrobiło xD Pierwszy raz :P
A Sara i LJ? Wcale mnie nie obchodzą XD To przez nich ten serial był taki... "słodki".
I kim jest ten facet od kurczaków z kanałów? XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Days on 20 Wrz 2007 01:53

Captain Kidd napisał(a):I kim jest ten facet od kurczaków z kanałów? XD

that's not a chicken XD

i mi tam Bellicka nie jest szkoda. wredna szuja wreszcie dostal to co mu sie nalezalo. i szlag mnie trafia, ze tez go pewnie beda musieli wyciagnac, zeby Sucre mogl ta swoja Maricruz znalezc :/

i ta "let's talk american" bylo ok :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Captain Kidd on 20 Wrz 2007 02:02

Days napisał(a):zeby Sucre mogl ta swoja Maricruz znalezc

Własnie... Na ile ona tam miała tych zapasów? Kilka dni chyba tylko... Więc jeśli Maricruz ma zostac znaleziona, to powinno to się wyjaśnic dośc szybko, co jest równoznaczne z tym, że Bellick też ucieknie :> Tylko tak sobie pomyślałem, że sam napisałem przecież, że ten serial jest nieprzewidywalny, więc... niekoniecznie musi tak byc xD

Days napisał(a):i mi tam Bellicka nie jest szkoda. wredna szuja wreszcie dostal to co mu sie nalezalo.

A niech se ucieknie... Nie mogę juz patrzec na te jego paskudne gacie XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Gina on 20 Wrz 2007 02:16

Captain Kidd napisał(a):A Sara i LJ? Wcale mnie nie obchodzą XD To przez nich ten serial był taki... "słodki".

I'm with you. Fu i ble no XD

I qrde no ja nie widze jakmozna zabic Majkela,nie widze po prostu i juz,to jest przeciez glowna postac, glowna najglowniejsza. Zreszta, bez niego to w sumie po co oni maja za soba biegac ? No chyba tylko Sucre i Bellick :P

i tego odcinek nr 2 :
ImageImageImageImageImageImageImage

i odcinek nr 3
ImageImage Image
Image Image

i tego co bylo w koncu w tych 16 minutach ? w sensie to bylo to samo co w tymodcinku czy jakies inne sceny ? (sie juz moge zapytac :lmao:)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Captain Kidd on 20 Wrz 2007 02:27

To samo. Tylko te najmniej ciekawe momenty, w których dużo się nie działo... Trochę z początku, potem scena jak Bellick ma pic wodę z kałuży no i Michael z Alexem u tego gościa... Chyba nic więcej ;)

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Days on 20 Wrz 2007 17:35

Captain Kidd napisał(a):Nie mogę juz patrzec na te jego paskudne gacie

tez nie moge... mogliby go killnac :P

Gina napisał(a):I'm with you. Fu i ble no XD

oj no przesadzacie. w sensie LJa niech se wezma, ale Sara co tam tylko siedzi zakuta tylem, bo to inna aktorka :P

Gina napisał(a):i tego odcinek nr 2 :

tam wczesniej dawalm trailera. i kurcze ten gosc to niby ten co go maja wyciagnac? ot jak w 3cim odicnku sie ma juz ze swoja laska widziec przez kratki to znaczy ze jakos szybko wylezie z ukrycia :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez agatka on 22 Wrz 2007 20:26

Nie, nie, nie - wyplujcie to wszystko o killowaniu Sary! ;) Prison bez Sary to zaden Prison! W koncu kto zabil Japonca? Jakos to chyba musi wyjsc po drodze, ze to ona maczala w tym palce.. no nie wiem, zwyczajnie dla mnie jest zbyt glowna postacia, rownie dobrze mogliby zabic Majkela.

Co do samego odcinka mam mieszane uczucia - bo niby spoko, trzymal w napieciu, skonczyl sie "dramatycznym" odkryciem, ale.. jakos nie lezy mi atmosfera w tej Sonie. Ten boss, gacie Bellicka, wylezale trupy na dziedzincu itd. - przy tym wszystkim Fox River wydaje sie jakims sanatorium. No ale zdaje sie ze bede musiala sie z tym oswoic ;) Mam nadzieje, ze uciekna szybciej niz w 21/22 odcinku ;)

No i ile jeszcze do wtorku?? :lmao:

Image
Awatar użytkownika
agatka
It's My Life

Od: 06 Cze 2004 00:26
Miejscowość: Krosno City

Postprzez Days on 25 Wrz 2007 23:34

agatka napisał(a):Prison bez Sary to zaden Prison! W koncu kto zabil Japonca?

wreszcie jakas osoba z podobnym pogladem :P tez uwazam, ze killanie Sary to zly pomysl :P kto w koncu przypalil Kellermana (tak wiem zly przyglad - sama uwielbialam Paula)? w sensie ona nie jest taka znowu ckliwa babka, tylko no daje rade.

na pewno lepiej niz Bellick i te jego gacie.. na litosc boska XD

[ Dodano: 25 Wrz 2007 17:34 ]
no i dal rade dzisiejszy odcinek... Alex mial pecha :P za to Linc wreszcie pokazal, ze nie jest taka durna ciota, jaka bywal ostatnio.

i Bellick wreszcie nie swieci gaciami... same plusy :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez cRaSh on 25 Wrz 2007 23:57

Alex byl cipa wrecz XD rzadko mu sie zdarzalo nia byc, wiec jak juz zostal to totalna XD

Ogolnie odcinek byl niezly, wkurzajaca jest tylko sama idea tego wiezienia XD No bo skoro ich tam zostawili samych, to jaki problem jest w przekupieniu tych kilku straznikow no :>
i tego, szkoda sucra no :( XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Days on 26 Wrz 2007 00:54

cRaSh napisał(a):Alex byl cipa wrecz XD rzadko mu sie zdarzalo nia byc, wiec jak juz zostal to totalna XD

nie no bez przesady az taka cipa nie byl - dopiero na koniec sie okazalo, ze jednak zrobili go w oko :P

a Sucre mnie wkurzal ta swoja nieporadnoscia troche :P brak mi tego latino macho :P za duzo mialkolenia.

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 26 Wrz 2007 01:01

cRaSh napisał(a):Alex byl cipa wrecz XD rzadko mu sie zdarzalo nia byc, wiec jak juz zostal to totalna XD

eh, no ja niestety sie musze zgodzic no :( jak tam na koncu sie na kolana zwalil to no.. PFF Ale to przejsciowe, cierpi na brak dlugopisika, jak mu przejdzie to jeszcze pokaze! :lmao:

A a propos cip, to w takowa T-Bag zamienil sie juz kompletnie :P I nie widze szans na odcipowanie na razie

Odcinek lepszy od pierwszego moim zdaniem, zdecydowanie mniej przewidywalny, i w wiekszym napieciu trzymal, ale ja i tak czekam dalej i mam nadzieje ze prawdziwa jazda dopiero sie zacznie ;)

Whistler umyty całkiem fajny :grin: Z kolei Linc faktycznie, zaimponowal tym ze ruszyl troche glowa i pokazal ze umie myslec czasami :lmao:
I tam ja za Sucre nie placze, olac wszystkie baby i do roboty panowie! :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Captain Kidd on 26 Wrz 2007 01:14

Gina napisał(a):olac wszystkie baby

Oj, zgadzam się, zgadzam się XD

Więcej akcji było w tym odcinku niż w tym poprzednim. Nie będziemy musieli już oglądac gaci Bellicka błagającego o wodę...
No i jestem ciekaw, czy Michael zrobi to, o czym mówił... Chodzi mi o Alexa. Czy przyzna się, że podłożył mu te narkotyki...

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Days on 26 Wrz 2007 02:29

http://youtube.com/watch?v=SUc7f4h94Z8

i T-Bag rzeczywiscie cipuje i ciotkuje jak nie wiem.

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez agatka on 26 Wrz 2007 19:38

A mnie wlasnie poprzedni odcinek bardziej trzymal w napieciu - a moze sie juz oswajam ;)

I mam takie pytanie - co to jest?:
http://www.youtube.com/watch?v=nNbIJ815 ... ed&search=
We wczorajszym odcinku zdecydowanie czegos takiego nie bylo, czyzbym miala jakis, hmm, wybrakowany? :crazy:

Image
Awatar użytkownika
agatka
It's My Life

Od: 06 Cze 2004 00:26
Miejscowość: Krosno City

Postprzez Days on 26 Wrz 2007 20:04

rzeczywiscie nie bylo tego fragmenu. moze go wyciachali z odcinka, bo stwierdzili ze za bardzo zalosniaczacy jest...

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Film

Powróć do Film