Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film

ale no dobry odcinek... dobry dobry dobry.... a juz Alex w scenie walki. REWELACJA
ciekawe, czy to ma cos wspolnego z tymi plotami o killnieciu jednego z braci 

Days napisał(a):a juz Alex w scenie walki. REWELACJA![]()

)a zauwazyliscie, ze aktor grajacy Linca jest pierwszy wymieniany z nazwiska w czolowceciekawe, czy to ma cos wspolnego z tymi plotami o killnieciu jednego z braci
i jaa, takie plotki chodza ? nie slyszalam, ale no zabic wenta ? przeciez to im sie nie kalkuluje no 

), to moze Majka tez powinni dla rownowagi
ale mam nadzieje ze jednak sobie tego oszczedza. plotki moze specjalnie rozsiewaja, zeby ogladalnosc pobudzic...

), co dziwne... Bo jak wiemy, NIGDY, to, co ludzie mówili się nie sprawdzało.
), oczywiście z Alexem - "rules are rules", kiedy pomógł, a raczej wyręczył Michaela. No w sumie niech będzie, uratował mu życie
To przez nich ten serial był taki... "słodki".

Captain Kidd napisał(a):I kim jest ten facet od kurczaków z kanałów?

Days napisał(a):zeby Sucre mogl ta swoja Maricruz znalezc
Tylko tak sobie pomyślałem, że sam napisałem przecież, że ten serial jest nieprzewidywalny, więc... niekoniecznie musi tak byc xDDays napisał(a):i mi tam Bellicka nie jest szkoda. wredna szuja wreszcie dostal to co mu sie nalezalo.

Captain Kidd napisał(a):A Sara i LJ? Wcale mnie nie obchodząTo przez nich ten serial był taki... "słodki".

)
Captain Kidd napisał(a):Nie mogę juz patrzec na te jego paskudne gacie

Gina napisał(a):I'm with you. Fu i ble no

Gina napisał(a):i tego odcinek nr 2 :

agatka napisał(a):Prison bez Sary to zaden Prison! W koncu kto zabil Japonca?
tez uwazam, ze killanie Sary to zly pomysl
kto w koncu przypalil Kellermana (tak wiem zly przyglad - sama uwielbialam Paula)? w sensie ona nie jest taka znowu ckliwa babka, tylko no daje rade.
za to Linc wreszcie pokazal, ze nie jest taka durna ciota, jaka bywal ostatnio.

rzadko mu sie zdarzalo nia byc, wiec jak juz zostal to totalna
No bo skoro ich tam zostawili samych, to jaki problem jest w przekupieniu tych kilku straznikow no

cRaSh napisał(a):Alex byl cipa wreczrzadko mu sie zdarzalo nia byc, wiec jak juz zostal to totalna
![]()
brak mi tego latino macho
za duzo mialkolenia.
cRaSh napisał(a):Alex byl cipa wreczrzadko mu sie zdarzalo nia byc, wiec jak juz zostal to totalna
![]()
I nie widze szans na odcipowanie na razie

Gina napisał(a):olac wszystkie baby

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości