!!!!!!! Radio ZET !!!!!!!

Wszystko co dotyczy Bon Jovi

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja

Postprzez Anonymous on 06 Paź 2002 21:30

Sluchaliście dzisiejszy wywiad dla radio zet????

Czy mi sie zdawało czy ten wywiad reklamowany od tygodnia miał byc "eksluzywny"???? To tak wyglada eksluzywny wywiad- dobrze wiedziec na przyszłośc...

Dlaczego ten wywiad przeprowadzała taka babka (za przeproszeniem nic do niej nie mam- bo bardzo fajny wywiad przeprowadzila z krzysztofem pieczynskim kilka miesiecy temu, ale dlaczego akurat ona musiala rozmawiac z Joenm? Przeciez ona nie miala pewnie pojecia o ich muzyce!!!

Jon caly zacs robil sobie jaja, zartowała (hehe, to, co mowil o ally mcbeal... albo ze tworzy muzyke tylko z mysla o dziewczynach... :grin: ) a ona brala wsyztsko na serio i caly zcas zadawala takie glupie pytania.

Dobra koncze, sorry ale musialam to napisac, bo mnie trafialo- wywiad trwal niedlużej niż 15 minut, a robili naokolo niego taki szum.

Teraz juz jetsem pewna, ze ONI juz nigdy nie przyjada do Polski- jeszzce kilka takich wywiadow dl apolskich mediow i w ogole przestana myslec, ze maja tu jakis fanow...
Anonymous

Poprzednia

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja