!!!!!!! Radio ZET !!!!!!!

Wszystko co dotyczy Bon Jovi

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja

!!!!!!! Radio ZET !!!!!!!

Postprzez bonfankaa on 23 Sie 2002 07:43

uwaga kochani! wlasnie w radiu zet uslyszalam te piosenke bj(godz 1:30 w nocy) a zaraz potem pobieglam do kompa i srawdzilam czy jest juz na czystej liscie..otoz jest!!!jest od 2 dni i jak na razie z miejsca 24 wskoczyla na 9....pisze tego posta z prosba byscie weszli na http://www.radiozet.pl i zaglosowali na Everyday!niech odniesie szczyty!!!! :grin: :grin:

gdy nie ma uczucia jest chemia..bierz ja z umiarem...bo jak narkotyk..uzaleznia
Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Od: 16 Maj 2002 03:04
Miejscowość: Warszawa

Postprzez brenda on 23 Sie 2002 17:38

Nie wiem jak Wy, ale ja już zagłosowałam :grin:
Awatar użytkownika
brenda
Never Say Goodbye

Od: 04 Maj 2002 22:05
Miejscowość: W

Postprzez erka on 23 Sie 2002 18:06

AAA ludzie tam można głosowac bez ograniczeń! Słuchajcie- ja już głosuję bez przerwy od pół godziny z dwóch stron naraz. Jeżeli macie stałe łącze, dużo kasy abo sie nudzicie- głosujcie bez ograniczeń! Pomyslcie jaka to będzie satysfakcja dla nas kiedy dzięki NAM Bon Jovi beda na 1 miejscu!

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Two story town

Postprzez bonfankaa on 23 Sie 2002 18:10

ufff oddalam chyba z 20 glosow jak nie wiecej :grin: za godzine znowu weejde i poglosuje troszke :grin: do dziela!!!

Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Postprzez Reddie on 23 Sie 2002 19:07

Heh, ja też już głosuuuję i głosuuuuję i już nie mogę - w kółko to samo :wink:
Ale za jakiś czas znowu wejdę (kiedy nabiorę sił) i znooowu zacznę nabijać im punkty :grin:
Awatar użytkownika
Reddie
Never Say Goodbye

Od: 02 Mar 2002 21:54
Miejscowość: Wroc

Postprzez erka on 23 Sie 2002 19:52

A ja oddałam mnóstwo głosów do południa, teraz wróciłam i znowu zaczynam. Zróbmy z tego wielką akcję- jeżeli znajdą się dziś na 1, 2 lub 3 miejscu- mamy święto :grin: Swoją droga byliby z nas dumni i daliby nam chyba buzi gdyby wiedzieli że tak się staramy żeby Bon Jovi mogło królować :grin:

Awatar użytkownika
erka
Undivided

Postprzez hard on 23 Sie 2002 21:01

Przyłączyłam się do was i tez głosuje ile tylko mogę , ale juz za chwile chyba skończe - reka juz mnie boli.Właśnie przed chwilą zagłosowałam 50 raz.
Awatar użytkownika
hard
Keep The Faith

Od: 27 Mar 2002 01:34

Postprzez ŻONA_DŻONA on 23 Sie 2002 22:13

Już zaczęłam głosować ... wynieśmy ich na szczyty :wink: .Będą 1#!!!!!!! :angel:

Image
Awatar użytkownika
ŻONA_DŻONA
Keep The Faith

Od: 02 Mar 2002 05:05
Miejscowość: Red Bank

Postprzez bonfankaa on 23 Sie 2002 22:48

wlasnie wyslalam 55 glos i na razie mam dosc :drinking: no ale gdyby bj mialo nas tak nagrodzic to bym siedziala i dluzej wklepywala hehehe no jeszcz epotem poglosuje :grin:

Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Postprzez marta_bongiovi on 24 Sie 2002 00:44

Mam takie przeczucie że jeszcze w tym tygodniu wspólnymi siłami doprowadzimy Everyday do szczytu Czystej Listy, bo ja sama narazie oddałam coś koło 30 głosów, ale dalej klikam i klikam więc może dojdę do wyniku boni, jakbyśmy się tak wszyscy zebrali to naprawdę możemy tego dokonać (ekhm to zabrzmiało trochę dziwnie, ale co tam...)
NO WIĘC GŁOSUJMY!!!!!!
(swoją drogą fajnie że nie trzeba się logować i można głosować tyle razy ile się chce
oni może nie przypuszczali, że ludziska będą oddawać po kilkadziesiąt głosów na jedną piosenkę, ale to ich strata :wink: )

[size=100][color=#008B8B]- Facet zabi
Awatar użytkownika
marta_bongiovi
Keep The Faith

Od: 24 Cze 2002 22:56

Postprzez bonfankaa on 24 Sie 2002 01:47

:angel: jejku czy czujecie ten dreszczyk emocji??narazie jest 4 miejsce a ich nie ma... :angel: wiec czekajmy!!!!! kurcze jakby byli na 1 miejscu to chyba bym dzis kula cala noc biole w nagrode ze byli :grin: :grin: :grin: sa na 3 hmm nawt i dobrze!!widzicie ile miejsc skoczyli????w poniedzialek bedzie lepiej!!nie poddawajmy sie!!!!!! :grin:

Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Postprzez erka on 24 Sie 2002 01:59

Słuchajcie! w przeciągu 2 dni Bon Jovi awansowali z 24 miejsca na 3 i to dzięki nam! Nie możemy pozwolic żeby pobił ich Idol I Depeche mode dlatego musimy głosowac jeszcze więcej- ile sie da! Głosujcie przez weekend i w poniedzialek. I na czacie ustaliliśmy że bedziemy głosowac oprócz tego na...Wanted. W każdym razie Everyday musi być #1. Razem mamy hyhy moc więc do dzieła:) :grin:

Awatar użytkownika
erka
Undivided

Postprzez cRaSh on 24 Sie 2002 15:41

nie wiem czy da sie glosowac na wanted, bo na czystej liscie sa tylko te piosenki ktore graja w tym dniu w ktorym jest lista. przez te 4 dni radia zet suchalem caly czas i slyszalem 3 razy its my life, wie moze na to mozemy glosowac?

i nie wiem czy glosy z weekendu beda sie liczyc bo na stronie napisali ze
Przez całą dobę możesz głosować na wszystkie piosenki, które usłyszysz w ciągu dnia na antenie Radia Zet wysyłając swoją propozycję lub dzwoniąc

tak wiec bedzie mozna glosowac dopero w poniedzialek chyba...

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Neela on 29 Sie 2002 02:53

hurra .hurrra!!!!!!! Everyday na pierwszym miejscu!!!!!

Jak sie zmobilizujemy,potrafimy osiagnac,to co chcemy :grin:

Tylko teraz,zeby nam woda sodowa nie uderzyła do głowy :wink: i zeby czasem everyday nie znalazło sie jutro poza pierwsza dziesiatka :fadein:
Wiec,zeby tak sie nie stało, wszyscy dalej głosujmy by Everyday sie trzymało w w czołowce :grin:

[kwiatek] [kwiatek] [kwiatek] [kwiatek]

ImageImage

[kwiatek] [kwiatek] [kwiatek] [kwiatek]
Neela
Wanted Dead Or Alive

Od: 14 Kwi 2002 02:55
Miejscowość: Rzesz

Postprzez bonfankaa on 29 Sie 2002 03:08

wow wow wow powiem tylko :angel: nie przestanmy glosowac! postarajmy sie by blyi na 1 miejscu no ewentualnie na 3

Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Postprzez ŻONA_DŻONA on 29 Sie 2002 19:17

Jak to usłyszałam to .... a jestem ciekawa co sąsiedzi pomysleli :grin: Postarajmy się utrzymać tę pozycje.

Image
Awatar użytkownika
ŻONA_DŻONA
Keep The Faith

Od: 02 Mar 2002 05:05
Miejscowość: Red Bank

Postprzez Anonymous on 02 Paź 2002 02:46

TYDZIEŃ Z BON JOVI

W tym tygodniu w konkursie SMS-owym masz szansę wygrać najnowszą płytę zespołu Bon Jovi "Bounce".

W niedzielę 6 października po godzinie 13.00 możesz posłuchać wywiadu z Jonem Bon Jovi, którego udzielił eksluzywnie dla Radia Zet.

Jeśli od 30 września do 4 października będziesz uważnie słuchać Radia Zet, masz szansę zdobyć najnowszą płytę Bon Jovi "Bounce"!.

Warunkiem uczestnictwa w konkursie jest przesłanie wiadomości-hasła w danej rundzie. SMS-a należy wysłać na sygnał prowadzącego. Numer telefonu zostanie podany na antenie Radia Zet.

Wszyscy zwycięzcy otrzymają zwrotnego SMS-a, powiadamiającego ich o wygranej.

UWAGA! W konkursie biorą udział tylko wiadomości SMS wysłane z telefonów komórkowych. SMS-y wysłane za pomocą Internetu nie będą uwzględniane.
Anonymous

Postprzez Anonymous on 02 Paź 2002 22:28

no to się dołaczam do was!!!!
Anonymous

Postprzez bonfankaa on 02 Paź 2002 23:17

ja rowniez!chociaz bounce juz mam ale heh druga nie zazkodzi..komus na prezetn :) mam komu

Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Postprzez bonfankaa on 02 Paź 2002 23:18

ja rowniez!chociaz bounce juz mam ale heh druga nie zazkodzi..komus na prezetn :) mam komu

Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Następna

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja