Hyde Park

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Hyde Park

Postprzez Captain Kidd on 19 Sie 2008 01:55

A ja w piątek online wypełniłem wniosek w mBanku (eKonto) i czekam na tel. od kuriera :D

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Hyde Park

Postprzez agatka on 19 Sie 2008 05:39

Aha, danke Days. ISIC tez ma jakies znizki, choc wyraznie mniej niz Euro.. musze jeszcze obadac jak tak na prawde jest z ubezpieczeniem i respektowaniem tych kart. Ze tez kurcze nie moze byc 1 uniwersalna karta, tylko sie nawet w takich sprawach czlowiek musi zastanawiac! :lmao:

Image
Awatar użytkownika
agatka
It's My Life

Od: 06 Cze 2004 00:26
Miejscowość: Krosno City

Hyde Park

Postprzez Days on 20 Sie 2008 00:01

ubezpieczenie to jest ponoc jeden wielki szwindel - tak w jednej jak i w drugiej. tzn no tylko masz od nieszczesliwych wypadkow typu zlamana reka czy cos ale ponoc strasznie trudno to wyegzekwowac od nich. zatem niby sie cos ma, ale lepiej sie nie wypadkowac ;)

jezeli jedziesz na dluzej i chcesz miec ubezpieczenie zdrowotne, to trzeba zalatwic europejska karte NFZtu w wojewodzkim oddziale NFZtu.

ale status studenta potwierdzaja obie w sumie. chociaz to takie o dupe rozbic jest, bo jak sobie wyrabiasz te karty, to robisz to nawet bez jednego potwierdzenia z dziekanatu ;) wiec na dobra sprawe to ja bym np takiego czegos nie uznawala ;)

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Hyde Park

Postprzez Arha on 05 Wrz 2008 06:04

...ale przy wyrabianiu Euro musisz się pochwalić aktualną podbitą legitymacją, więc w sumie po co jeszcze zaświadczenie z dziwkanatu? :P
No i ja w sumie posiadam Euro26 której używam tylko do tej żałosnej 5%zniżki w empiku ;] zawsze to jakaś złotówka oszczędności :P

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Hyde Park

Postprzez agatka on 05 Wrz 2008 23:40

Dzieki Wam za informacje, chyba wybiore Euro. Z tego co wyczytalam ubezpieczenie jest jednak lepsze niz przy ISICu (choc rzeczywiscie lepiej tego nie sprawdzac ;) ) no i niby znizek wiecej.. Choc wszystko i tak podejrzewam nic nie jest warte, wiec nie ma sie co tak doglebnie zastanawiac :) :lmao:

Image
Awatar użytkownika
agatka
It's My Life

Od: 06 Cze 2004 00:26
Miejscowość: Krosno City

Hyde Park

Postprzez Days on 06 Wrz 2008 01:02

Arha napisał(a):ale przy wyrabianiu Euro musisz się pochwalić aktualną podbitą legitymacją

a zapomnialam o tym malym fakcie XD

bosz jaka ja jestem zmeczona w tym tygodniu XD a w nastepnym bede jeszcze bardziej... i tak juz do emerytury XD DAMN XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Hyde Park

Postprzez Gina on 06 Paź 2008 01:26

specjalnie dla Kidda :lmao:

milo wiedziec ze pieniadze z abonamentu sa odpowiednio wykorzystywane...
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Hyde Park

Postprzez Captain Kidd on 06 Paź 2008 01:37

O jaaa, inna sukienka XD Ostatnio w tej samej zmieniała koło w samochodzie, ślizgała się po lodzie, a na końcu występowała (bo śpiewała to za duże słowo :P) na jakimś koncercie. A propos - szkoda, że jej nie ma w tej edycji Jak oni śpiewają - Mucha nie byłaby najgorsza XD.

I w ogóle Andrzejewicz, Doda i Rutowicz (szkoda, że bez konia XD) w jednym programie <3 Szkoda, że jeszcze nie mam tv :(

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Hyde Park

Postprzez Gina on 06 Paź 2008 01:47

Mucha rzadzi :lmao:
i no, w sumie dobrze ze te wszystkie 3 boginie sa w jednym czasie w jednym miejscu, wiadomo ze wystarczy omijac tvp i sie na nie nie wpadnie :D
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Poprzednia

Strona główna OFFTOPIKI Różne