ja wiem ze Twoje dluzsze ale i tak

i myslalam ze sie wrazeniami weeds pochwalisz
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film

szlag 
Days napisał(a):no i wlasnie te cale Heroes. Moze sciagne next week jak wreszcie bede miec troche czasu po workshopie...
Myslalam ze nadrobilas chociaz troszke 
Days napisał(a):Mialam, obejrzalam, zgralam n aplyty i mu kurde plyty sie spieprzyly szlag
, jedna z gorszych chwil na swiecie
ostatnio przezywam non stop probujac zgrac muzyke ze starych plyt. 

)
Taki inny serial. I dzięki niemu właśnie zacząłem oglądać Rzym - tak dla odmiany, bo wszystkie seriale obsadzone są w teraźniejszości ewentualnie przyszłości/niezbyt odległej przeszłości).
i w sumie bede musiala sprobowac jeszcze raz, bo widzialam tylko pilota i mnie jakos nie zaczarowal a slyszalam pozytywne opinie od wielu osob 

Gina napisał(a):widzialam tylko pilota i mnie jakos nie zaczarowal

I chyba House jest mniej smieszny, brakuje mi dyzurow w klinice i tych dziwnych pacjentow. to perelki zazwyczaj byly.
Days napisał(a):a Wojny Klonow mialam kiedys dawno temu wszystkie. Bo ot juz stare jest - sprzed ROTSa. Mialam, obejrzalam, zgralam n aplyty i mu kurde plyty sie spieprzylyszlag

IT Crowd to brytyjski serial komediowy o pracy w dziale komputerowym dużej korporacji. Rzecz jasna, wszystko jest maksymalnie przerysowane (albo: z przesuniętym gamma w lewo), okraszone kompletnie nierealnymi sytuacjami i wypowiedziane w pięknym BBC English. Nie ma się co rozpisywać, to po prostu trzeba zobaczyć - jeśli jesteś geekiem (albo jeśli inni uważają, że jesteś geekiem), pokochasz ten film z miejsca. Jeśli nie jesteś geekiem - przykro mi, stracisz połowę dowcipu, ale i tak warto.
Niedługo rusza Lost (a ja wciąż czekam na Weeds i Nancy sączącą sorbet prze słomkę
). W każdym razie, zabieram się za Six feet under, a później mam dwa sezony Sopranos do nadrobienia...
Podobnie jak pozostałych seriali... Oby chociaż House jeszcze leciał, bo i tak już jest kiepsko 

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości