).No i czekam z niecierpliwością na nową Metallicę (chyba wydam trochę więcej kasy i kupię jedną z edycji specjalnych, bo płyta z tego co słyszałem na to zasługuje).
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Music, Music
).
Captain Kidd napisał(a):Bloc Party - Intimacy

Arha napisał(a):reszta jakoś... nie
a teraz Seweryn Krajewski - Kiedy mnie Juz nie bedzie i bosz jaka piekna jets ta piosenka...
a na raz na dwa znalazlam 

Days napisał(a):anigdzie nie mogle znalezc antkowiaka zakazany owoc![]()
Znalezione na pierwszej str. na jaką wszedłem...
A oprócz tego OST do trzech sezonów Weeds.

I parę dni temu zamówiłem Strachy w sEmpiku (combo) i dopiero teraz zauważyłem, że dostanę najszybciej 29 dopieroA wybrałem odbiór w salonie... I jak tu się nie wkurwić.
, dokladnie to samo zrobilem i mam dokladnei tak samo
ja tam licze ze sie to albo zmieni, albo bedzie wersja z dvd w dniu premiery w empiku. Jak zamawiasz do salonu, to nie musisz odbierać Days napisał(a):ja SS mam jedna plyte TYLKO dla tej piosenki jednej, bo generalnie reszta mi sie tak w miare podoba ale bez rewelacji, ale Through Glass jest CUDOWNE!
I w ogole to on ciacho byl chyba
Days napisał(a):a teraz Seweryn Krajewski - Kiedy mnie Juz nie bedzie i bosz jaka piekna jets ta piosenka...
I no glos Krajewskiego zawsze i wszedzie 
cRaSh napisał(a):to lepsza ta nowa od silenta?
cRaSh napisał(a):Jak zamawiasz do salonu, to nie musisz odbierać
Ale no, jeśli się zamawia, to książki są tańsze o 2zł, płyty też o trochę, a to już coś xD
Captain Kidd napisał(a):Bo trzeba wiedzieć, gdzie szukaćZnalezione na pierwszej str. na jaką wszedłem...
bo jak Ginka mowi - to ciacho mojego dziecinstwa
i kurde na tubach akurat tej piosenki nie ma 
cRaSh napisał(a):co do bloc party, to lepsza ta nowa od silenta? pewnie i tak sciagne, ale mam duza kolejke

Days napisał(a):Link prosze?

Captain Kidd napisał(a):I jak dla mnie Strachy zajebiste, nie żałuję tych 40 zł
I no jedyne czego zaluje, to to, ze wydaje 40zl i dostaje nieotagowana plyte... W dzisiejszych lastowych czasach to zbrodnia przeciez jest!Days napisał(a):i sobie zapisze stronke, bo sama chetnie sie troche pozapoznaje

Captain Kidd napisał(a):Ja miałem otagowaną, ale z błędami typu "warjat", "na krztalt dziecka" xD
, to juz nie wiem co wole 

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Music, Music
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości