Kim chcielibyście zostać w przyszłości?

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Kim chcielibyście zostać w przyszłości?

Postprzez Marcia on 21 Wrz 2002 17:26

Część z nas jest jeszcze niepełnoletnia , u części to się niedługo zmieni a część już ma 18 lat.
Niektórzy już wiedzą kim chcą być w przyszłości niektórzy jeszcze nie :)
Nooo...nieważne napiszcie jaki macie teraźniejszy pomysł na spędzenie przyszłości :)
Ja np.w tej chwili(już tak od 3 lat) chcę zostać architektem wnętrz...serio ciągnie mnie do tego lecz niestety w tej dziedzinie trzeba mieć dobrze opanowaną matematykę a ja raczej prymuską z tego nie jestem :)
No ale cóż postaram się być jak najlepsza :)

In my eyes,indisposed
In disguise as no one knows
Hides the face, lies the snake
The sun in my disgrace
Boiling heat, summer stench
'Neath the black the sky looks dead
Call my name through the cream
And I'll hear you scream again...
Awatar użytkownika
Marcia
Livin' On A Prayer

Od: 24 Mar 2002 18:01
Miejscowość: Sopot

Postprzez brenda on 22 Wrz 2002 17:08

Hmm trudne pytanie.
Jak byłam młodza chciałam zostać piosenkarką(coż za orginalność), ale bałam się(uwaga!) nie tego, że mi się nie uda, ale tego, że przed kilkutysięczną publicznością zapomnę tekstu :grin:
Potem były marzenia o zawodzie weterynarza, czasami to mi wraca.
Aha, kiedyś chciałam być psychologiem lub pedagogiem(muszę przyznać, ze nadal o tym myślę, zwłaszcza o zawodzie polonistki lub anglistki)
teraz jestem pewna tylko tego że chcę robić coś związanego z muzyką albo zwierzętami.
No i jeszcze myślałam o zawodzie aktorki(ale teatralnej)
Awatar użytkownika
brenda
Never Say Goodbye

Od: 04 Maj 2002 22:05
Miejscowość: W

Postprzez erka on 22 Wrz 2002 17:28

zawodzie aktorki(ale teatralnej)

heh no ja chcialabym być filmową- tzn. nie że wiąże z tym przyszłość ale jakby mi ktoś zaproponował mała role to why not :grin:

teraz jestem pewna tylko tego że chcę robić coś związanego z muzyką albo zwierzętami

weterynarzem też chciałam być ale już mi przeszło. Nauczycielką anglika nie chce byc bo bym te dzieciary uktrupiła, a co do muzyki- to raz mi koleżanka z klasy powiedziała że managerem zostane jakiegoś zespołu. Lac się zaczęłam :grin: Chociaż to nie taki bad pomysł :wink: Nie no- ale chciałabym mieć konatk z ludźmi- robić wywiady, pisac rezenzje muzyczne itp. Albo po prostu jeździć po świecie i przygotowywac jakies materiały na filmy dokumentalne o zespołach.

Jednak nie wyobrażam siebie siedzącej za biurkiem a właściwie za stosem papierów i liczącej podatków. Nie znosze liczenia. Fuj. Na razie jestem na etapie "a może pójde na dziennikarstwo?". Zobaczymy jak to będzie. jestem w 3kl czyli mam rok do namysłu... Może jeszcze mnie coś oświeci.

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Two story town

Postprzez Gina on 22 Wrz 2002 17:35

no wiec heh nie bede opisywac jakie mialam pomysly kiedys bo to jest rozpietosc od nauczycielki przez lekarkke do pracownika tajnych sluzb :grin:

teraz biorac pod uwage profil hehe w lo to to na pewno bedzie zwiazane cos z humanizmem :grin:
co to nie wiem
* chcialabym pracowac w gazecie (tez b. orginalne) ale nawet w takiej ktora mi za darmo na klatce zostawiaja... po prostu zeby cos pisac... ( nawet heh oprawe graficzna moge robic :grin: )
* cos z pedagogiki czy psychologii ale poniewaz teraz sie wszyscy na to rzucaja .. nie mam szans zbytnio... (noo ale zawsze pozostaje wiara w siebie)

babka w gimnazjum nam mowila ze w dzisiejszych czasach jak ktos jest humanista to moze sobie wybierac w roznych zawodach jak sie nie sprawdzi w jednym (czy cos takiego - nie pamietam :grin: ) ja w tej chwili jeszcze pomyslu nie mam tak dokladnie co mam robic - noo ale heh mam jakies 3 latka przed soba (no chyba ze mnie matematyca przetrzyma dluzej :grin: )

a tak wogole to chcialabym byc dyrektorka jakiejs firmy i nie robic nic :grin: :grin: :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez sdms on 22 Wrz 2002 17:52

hm... ostatnio waham sie nad wyborem.... zastanawiam sie czy zostac informatykiem, psychologiem czy filozofem :grin:

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Neela on 22 Wrz 2002 18:11

Zdarzało mi sie ze miałam rózne plany na przyszłosc,ale ja mam słomiany zapał i szybko mi przechodziło :grin:
Myslałam zeby byc aktorka,kiedys zeby byc nauczycielka,a ostatnio i to dosyc powaznie by byc archeologiem.
Ale teraz żyje chwila terazniejsza i nie mam zadnych planow na przyszłosc :grin:

[kwiatek] [kwiatek] [kwiatek] [kwiatek]

ImageImage

Neela
Wanted Dead Or Alive

Od: 14 Kwi 2002 02:55
Miejscowość: Rzesz

Postprzez Gina on 22 Wrz 2002 19:34

sdms napisał(a): filozofem :grin:

sd przypomniales mi cos..
a tak wogole to ty sie nie lej z filozofow - ja mam w planie filozofie (raz w tygodniu tylko chlip) i to jest jedyny powod dla ktorego ciagnie mnie w srody do szkoly :grin:
Facet jest fantastyczny po prostu - taki spokojny , z taka broda jak.. (ee qrde bo mnie znwou z lotrem sie kojarzy - obsesja jakas :grin: )
anyway - wcale nie taki glupi pomysl...

i jeszcze to aktorstwo - do nas do budy w soboty przychodzi (a w mojej klasie w piatek byl) facet z lodzkiej filmowki (do pracy ma po drodze :grin: ) i nas gadac uczy (Artura barcisia uczyl :grin: ) - taki mega mily starszy pan - a jak mowi - oczarowal wszystkie 33 istotki z Ia :grin:
I po tym piatku tez mi lazi po glowie ta filmowka ... (jakbym miala na tego faceta trafic .. ehh tylko znajac moje szczescie nawet jesli bym sie tam dostala to on wtedy by na emeryture przeszedl :wink: ) po za tym nie wiem co bym po tym mogla robic .... zawod aktora - jasne ql - tylko aktorow w tej chwili mamy jak psow (sorki wszystkich aktorow) a do teatrow malo kto chodzi...
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez cRaSh on 22 Wrz 2002 19:38

hmm w ankiecie w 8 klasie, jako przyszly zawod wpisalem- żniwiarz :grin: :grin: :grin: jednak swiat jest okrutny i ani mi ani qmplowi (wpisal ze chce byc latarnikiem :grin: :grin: :grin: ) nie udalo sie spelnic marzen :wink:

a tak serio to napewon ide na Medyczna, tylko nie wiem czy na lekarski czy na farmacje (wiecie silnie sfeminizowany wydzial :grin: ) .no ale w tym miesiacu musze podjac decyzje....... (albo korki z bio, chemi, i fiz, albo tylko z bio i chem:D)

zreszta co za roznica i tak sie nie dostane i pojde do woja, juz wezwanie na rejstracje dostalem dzisiaj......

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Gina on 22 Wrz 2002 20:01

ej no - troche wiary w siebie - why sie masz nie dostac ??
(albo korki z bio, chemi, i fiz, albo tylko z bio i chem:D)

qrde ludzie ja go podziwiam - bo jak ja bym miala tylko taka alternatywe - to poszlabym / pobieglabym do woja - G.I. Jane :grin: sie klania

a co do hehehe tego zniwiarza to ciekawy na pewno zawod... ale ja przed wakacjami z kolega wpadlam na zawod przynoszacy wieksze zyski : wpisalismy : bankomat :grin: :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez hard on 22 Wrz 2002 20:25

Ja bym mogła zostać w przyszłośći jakimś szefem albo kimś co siedzi za biurkiem i nic nie robi :grin:
nie , no a tak na serio to jeszcze nad tym nie myślałam , mam jeszcze dużo lat do zastanowienia się. Ale teraz ostatnio wpada mi troche pomysłów do glowy np. kreator wnetrz . Wlasnie mi sie przypomnialo , niedawno dostalam hehe propozycje pracy :grin: u jednego szkopa w sklepie. No coż chyba jednak nie skorzystam - to nir dla mnie.

Then the illusion was real, a crimson idol I saw
But the higher he'd fly, then the further he'd fall
Awatar użytkownika
hard
Keep The Faith

Od: 27 Mar 2002 01:34

Postprzez erka on 22 Wrz 2002 20:47

Ej ale z archeologów też sie nie lejcie bo jeszcze w te wakacje, w te same wakacje kiedy byłam nad morzem hehe Gina, mówiłam mojej ciotce historyczce ze noo chciałabym być archeologiem ale ona zaczęła mnie straszyć że taa klątwy mumii się na mnie zemszcza i to nie sa jaja (no spoko).

Pamietam że zawsze jak byłam mała robiłam takie extra obrazki- hehe malowałam pół kartki ciemną farbą, potem składałam to na pół i jak się to again otworzyło to były różne takie mazidła...i wtedy bawiłam się że to sa ekhm...slady po dinozaurach :grin: Super zabawa to była ahh...(chyba jeszcze kiedyś do tego wrócę :grin: ). No i of kors zawsze interesował mnie z historii jeden dział (ogólnie nie lubie histy bo mi się wszystkie wojny mieszają) ale starożytny Egipt po prostu kocham. Zresztą jak w kinie Mumie obejrzałam to mnie jeszcze bardziej wzięło :grin: A w muzeum w Poznaniu gdzie leży kilka mummi byłam ze sto razy :grin:

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Miejscowość: Two story town

Postprzez Klaudia on 22 Wrz 2002 21:05

W pedałówie chciałam zostać farmaceutką :wink:, a jeszcze wcześniej też ... archeologiem :grin: (muszę się nad tym zawodem poważnie jeszcze zastanowić :angel: )
W 2kl. gimn. dowiedziałam się, że mają w LO utworzyć profil: teatralno - filmowy, od tego czasu chciałam zostać aktorką (heh:)) podbić Hollywood :grin: ), ale niestety nie utworzono tego profilu [pechowiec]
Teraz zabardzo nie wiem kim zostanę w przyszłości :wink:
Mogę:
- po skończeniu mojego "kochanego" LP pójść na jakiś kurs zawodowy i zostać PILOTEM WYCIECZEK (z tego profilu na jakim jestem [usługowo-gospodarczy] tylko ten jeden jedyny zawód mnie interesuje :wink: )
- albo iść na studia i ... coś studiować :grin: :grin: :grin: , ale tak serio: (na dzień dzisiejszy :wink: ) chciałabym studiować albo ekologię albo filologię angielską

ale do matury napewno jeszcze coś się zmieni...

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez Neela on 22 Wrz 2002 22:04

spoko,ja nawet nie wiedziałam ,ze zawod archeologa ma takie zainteresowanie :grin: ale ja sie z archeologow nie leje ,Serio fajny zawód. I starozytny Egipt tez lubie,ogolnie cała starozytnosc. No i najabrdziej to mnie nasżzo na archeologa,bo przez pewien okres interesowałam sie dosyc dinozaurami. :Fade-color

ImageImage

Neela
Wanted Dead Or Alive

Od: 14 Kwi 2002 02:55
Miejscowość: Rzesz

Postprzez ŻONA_DŻONA on 23 Wrz 2002 15:11

Ostatnio o tym trochę myślałam i oczywiście na 1 miejscu jest hodowla koni i to nie jest mój jakis tam głupi wymysł , tylko myślę o tym powaznie ( początek juz jest... :wink: ) ,ale oczywiście mam w planach studia...jakie??? pedagogika lub germanistyka ( bardziej to drugie) .

Image
Awatar użytkownika
ŻONA_DŻONA
Keep The Faith

Od: 02 Mar 2002 05:05
Miejscowość: Red Bank

Postprzez brenda on 24 Wrz 2002 21:25

Hmm ja filozofią zainteresowałam się po przeczytaniu "Świtata Zofii" i pochłaniam kolejne ksiązki na ten temat, ale nie mam zamiaru wiązać z tym przyszłości.

Ja bym mogła zostać w przyszłośći jakimś szefem albo kimś co siedzi za biurkiem i nic nie robi

Nie wiem jeszcze co chcę robić, ale na pewno nie to.
Awatar użytkownika
brenda
Never Say Goodbye

Postprzez aniaf on 25 Wrz 2002 16:00

Hmmm, ostatnio o tym troszkę myślałam, kim chciałabym zostać w przyszłości. Wiele osób mówi mi, że byłabym dobrym psychologiem, a mnie to bardzo cieszy bo to od dawna jest moje marzenie, tzn jedno z marzeń. Tylko hehe dostać sie na psychologie graniczy z cudem, więc myślałam też o dziennikarstwie, filologii angielskiej lub... no nie wiem. Wiem jedno, nie chce mieć pracy ze biurkiem w jakimś wieżowcu. Chce mieć kontakt z ludźmi. Nie znosze bezczynności, i chodzi mi też o siedzenie w miejscu, musze mieć ruch, bo inaczej wszystko zaczyna mnie swiędzieć, hehe. Jedno jest pewne, chcę pomagać ludziom. To tyle...
aniaf
Get Ready

Od: 20 Mar 2002 21:11
Miejscowość: Sopot

Postprzez Gina on 25 Wrz 2002 16:25

brenda napisał(a):
Ja bym mogła zostać w przyszłośći jakimś szefem albo kimś co siedzi za biurkiem i nic nie robi

Nie wiem jeszcze co chcę robić, ale na pewno nie to.

Nie no.. to byl joke...
chyba bym sie zanudzila :grin:
tez bym chciala miec prace "z ludzmi" - ehh tego dziennikarza najbardziej na razie obstawiam... czy inaczej ; prace w jakiejs gazecie.

tylko ehh nie oszukujac sie - mieszkam w zgierzu , a w zgierzu tylko troszke lepsza sytuacja niz w łodzi , czyli mowiac krotko dobrze ze sie jeszcze ucze i nie musze szukac pracy juz dzis, bo bym miala "lekki" problem :-/
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez hard on 25 Wrz 2002 17:45

Teraz czas na małe sprostowanie.

To siedzenie było takim małym porównaniem , do tych co nic nie robią . (nie wiem jak to inaczej nazwać) Nie zamierzam napewno spędzać wiekszej liczby czasu za biurkiem , to nie jest tym co chce robić , bo jeszcze tak w ogóle nie zastanowiałam się nad tym , mam czas.
tez bym chciala miec prace "z ludzmi"

A teraz pytanko a kto nie :wink: ?[/list]

Then the illusion was real, a crimson idol I saw
But the higher he'd fly, then the further he'd fall
Awatar użytkownika
hard
Keep The Faith

Od: 27 Mar 2002 01:34

Postprzez Gina on 25 Wrz 2002 17:59

ojj sa tacy ludzie.... - mowiac jezykiem s8ow :grin: .. outsiderzy... po prostu... ale sa.. i heh znam ich wielu....

I w/g mnie to nie jest nic zlego .... wszyscy sa potrzebni ....
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez brenda on 26 Wrz 2002 21:39

Jeśli o to siedzenie za biurkiem chodzi to zrozumiałam, że to był joke, ale po prostu powiedzenie, iż nie chcę tego robić nieźle zobrazowało moje palny.
tez bym chciala miec prace "z ludzmi"

A teraz pytanko a kto nie ?[/list]

Je też, a jeszcze bardziej ze zwierzętami.

Pochwalę się Wam czymś: długo o to walczyłam i udalo się. W naszej szkole oficjalnie zostało założone kółko teatralne :grin:
Awatar użytkownika
brenda
Never Say Goodbye

Następna

Strona główna OFFTOPIKI Różne