Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film

i w ogole za pierwszym razem myslalam ze cofniecie sie na slub tam przy literach to juz wszystko i nie obejrzalam drugiej scenki jak ta friend wali tego exbojfrenda w krocze 
i sie klac nauczylam po hiszpansku
i generalnie to taki mix Blair Witch Project i 28 days/weeks later, w sensie ujecia tylko z nagrywanej przez goscia kamery i dziwny wirus ktory sie na ludzi rozprzestrzenia. I o tyle jest bardziej schizowo ze jestesmy w jednym zamknietym budynku kamienicy, I momentami oczywiscie odskakiwalam bo czasem na takich filmach nie wyrasiam
jak ktos lubi klimaty 28... to mu sie na pewno spodoba
ja nie wiem czy lubie i nie wiem why patrze
ale no hiszpanski byl fajny
Zmiennikow mam, i za Allo Allo sie biore... takie klimaty przed snem chyba lepsze 

Gina napisał(a):friend wali tego exbojfrenda w krocze
Gina napisał(a):i sie klac nauczylam po hiszpansku
) i z takiej jednej telenoweli... jak to szlo... Provocame chyba - serca na rozdrozu czy cos "po polsku"
taka o takim jakims od koni 

) i mnie denerwowala z lekka, poza tym jak krzyczala to nie moglam nic wylapac 
I sie z kolei merde francuskiego nasluchalam. I w ogole ciekawa rzecz, (znaczy moze dla niektorych oczywista, ja ekspertem nie jestem
) jak robi amerykanin horror (zreszta, w sumie azjata tez) to plot musi sie rozwijac przez pol filmu, za to te dwa europejskie filmy ktore ogladalam zaczely sie praktycznie od razu i trwaly niewiele ponad godzine (a w sumie ils i tak mi sie momentami dluzyl - ale nie w tym zlym znaczeniu w sumie) I fajny film. I fajny francuz byl 

az mnie podniebienie boli po jakims czasie 
a moze ja sie nasluchalam do kolegi
ale w sumie on czesciej puta z tym swoim uuuiii cholera wie co mowil. bosz francuzi to maja przeklenstwa, ze w ogole nie wiadomo, ze klna no 

Days napisał(a):merde chyba nie trudno![]()

wiatr ktory cie omija, drzewa ktore sie mszcza
Amerykanie potrafia czasami 
) Chociaz podobno w stanach ten film sie podoba
Zobaczymy.

Gina napisał(a):I umieram doslownie

Gina napisał(a):jak np. w zdarzeniu caly watek z tym matematykiem![]()

no i Jason
generalnie uwielbiam ten film i wszystkie zbiegi okolicznosci, jakie w nim zachodza 

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
| Jaki to film? ;) Forum: Relax Autor: cRaSh Odp: 33 |
Na czym byliście ostatnio w kinie? Forum: Film Autor: Mystery Odp: 777 |
Ostatni film Forum: Różne Autor: JULIA Odp: 31 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości