i wlasnie allo allo mam w kolejce tylko na pebie chyba nie ma wszystkich serii po angielsku wiec nie wiem jak sciagac i mam dylemat 
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
i wlasnie allo allo mam w kolejce tylko na pebie chyba nie ma wszystkich serii po angielsku wiec nie wiem jak sciagac i mam dylemat 

Days napisał(a):mam w kolejce Office, Mash i Allo-Allo obiecanei tyyyyyle ksiazek do czytania ze o matko...

Gina napisał(a):weeds
Bo nie wiem za co z w/w zabrać się w pierwszej kolejności 

mialabym wiecej ale mi sie sciagac nie chce
bosz jaka ja leniwa jestem. juz dawno zadnego serialu nie sciagalam - poza tymi na biezaco 

Dlatego ja ściągam z torrentów, pakowane sezonami. Trwa to zdecydowanie dłużej, ale przynajmniej nie trzeba siedzieć przed komputerem i klikać.
Days napisał(a):moze jak mi zaczna regularnie placic to sie bede zastanawiac

Captain Kidd napisał(a):Dobre to? Czy bardzo dobre?Bo nie wiem za co z w/w zabrać się w pierwszej kolejności
3 sezon mial co prawda troche slabsze momenty gdzies tak w srodku ale poukladali dosyc ladnie i 4 znowu wymiata. Zreszta Doug, Andy i Nancy to jedne z moich najulubienszych (xD) postaci serialowych
wiec no ja generalnie polecam ale i to i californication trwa po pol godziny tylko wiec dasz rade 

Gina napisał(a):a ogladasz juz ?
)... I właściwie powinienem wymienić wszystkich, bo w każdej postaci jest coś, co przyciąga w pewien sposób. No i ten uśmiech Nancy sączącej sok przez słomkę 

A Nancy i jej slomki sa zarazliwe generalnie. Ile odcinkow mial pierwszy sezon ? byl krotszy czy normalny ? Bo pozyczylam plyty (az zaluje bo mi smaku narobiles, chetnie bym sobie od poczatku zaczela znowu ogladac
) I no - keep watchin' i fajnie ze sie podoba 
).
bosz Marc Sloan z poczatku - Dirty Mistress
tyle ze no kutfa polskie tlumaczenie sux
(co to kutfa jest MakSlodki
)

Days napisał(a):(co to kutfa jest MakSlodki)
o
rozwalilo mnie
)

)i erica i jakiś pedałek z pieknymi wlosami jako nowy. ogolnie fuj
Tylko ostatni odcinek, jako zakończenei lat 70, w sensie sylwester, (z kelso i erciem jako guesci) dal rade. Ogolnie jakby nie Red i jego foot in the ass, to bym nie objerzal do konca 
Patrzec sie juz na niego nie dalo a sluchac to juz w ogole 
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości