mialam na mysli ze 4 moglby byc przynajmniej tak dobry jak koncowka 3 serii, zeby sie nie musieli rozkrecac etc. Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
) wydawać będą całą Drużynę A
Już mam pierwszą część 

Bo obejrzeniu Zaczarowanej, mama chciala obejrzec Dempseya wiecej, no to puscilam ten pierwszy sezon Chirurgow ktory mialam. I przyznaje, w sumie za szybko skreslilam. Ogladajac drugi raz poszlo o wiele lepiej
w sensie ja mam teraz do niej olbrzymi szacunek, bo dziewczyna naprawde grac potrafi - we wszystkich innym filmach i w wywiadach jest super slodka, mila i w ogole, a za kazdym razem jak ja widze na ekranie w GA mam ochote przywalic w twarz. Samolubne, glupie i histeryczne dziewcze, ktore zjada kostki masla z lodowki.. 
Bailey tez lubie, bo za tym drugim podejsciem przestalam ja do Housa porownywac. Bo nie ma co porownywac, House jest wredny a ona jest ostra - inne klimaty zupelnie

Gina napisał(a):Lubie GA, lubie i juz
a nie mowilam?
i nie ma za co 
Gina napisał(a):I w sumie o ile w pierwszym sezonie i wiekszosci 2go nie mialam sie czego przyczepiac, to wraz z koncem zaczely sie schody,
).Gina napisał(a):wkurza mnie Yang momentami (...) O'Malley mnie denerwuje (...) A juz tak totalnie totalnie mnie irytuje Izzie.
Gina napisał(a):nie potrafie zrozumiec jak mozna Heigl po tym serialu lubic
Gina napisał(a):Samolubne, glupie i histeryczne dziewcze, ktore zjada kostki masla z lodowki..

Gina napisał(a):Alex/ Addison/ Preston/ Mark/ Derek/ Mer/ Callie - moja fav ekipa
ale niestety w czwartym sezonie nie bedzie tak fajnie. glownie przez brak Addie (bosz jak mi tej baby tam brakuje... nosz kutfa
), ale Slone i dziewczyny daja rade. i Karev lepiej w 4 wyglada 
bosko to bedzie pokazane w 4. takze no czekam az nadrobisz 

Days napisał(a):lola nie mowilam?
i nie ma za co
no wiem ze mowilas, wiem 
Days napisał(a):czasami zaczeli wymyslac takie rzeczy, ze no... telenowela.

Days napisał(a):bosz i cieszylam sie jak dziecko jak Addie wrocila na chwile w 4tym sezonie ostatnio)
I co do Marka to bosz, przecudny jest
Takie chodzace idealne polaczenie Safina z DiCaprio (z profilu przypomina) jak dla mnie
Days napisał(a):w sensie no Yang taka po prostu jest

I okej, ma dobre teksty, nie przecze, ale dla mnie nie jest najnormalniejsza - nikt normalny nie trzema 9 mln$ na lodowce i juz
I samolubna w tym sensie, ze ratujac Denny'ego nie myslala o tych ze pozostalych moze narazic, to byla strasznie histeryczna akcja dla mnie, ja nie mowie ze powinna zostawic wszystko i nie probowac, ale Christina np.moim zdaniem by w takiej samej sytuacji zachowala sie spokojniej i zrobila to samo nie drąc sie jak wariatka. Samolubna i denerwujaca jest tez dla mnie jak ocenia wszystkich (np. Callie/Christine) bedac pewna ze jej racja jest najwlasciwsza i ze ona wie najlepiej (ja wiem ze bardzo ludzkie, i ze mamy nawet tutaj na forum, z tym do czynienia, ale irytujace cholernie i juz) I to angazowanie sie emocjonalne z pacjentami tez wkurza momentami. I ja nie przecze ze ma sporo dobrych cech, i bylo wiele fajnych akcji z nia - ale dla mnie ogolny bilans jej postaci wychodzi na minus mimo wszystko 
Gina napisał(a):i tak czekam az hałsa sprobujesz kiedys
Gina napisał(a):o, to mnie pocieszylas, to z wiekszym optymizmem bede 4 sezon sciagac
Gina napisał(a):I samolubna w tym sensie, ze ratujac Denny'ego nie myslala o tych ze pozostalych moze narazic, to byla strasznie histeryczna akcja dla mnie, ja nie mowie ze powinna zostawic wszystko i nie probowac, ale Christina np.moim zdaniem by w takiej samej sytuacji zachowala sie spokojniej i zrobila to samo nie drąc sie jak wariatka
Gina napisał(a):Samolubna i denerwujaca jest tez dla mnie jak ocenia wszystkich (np. Callie/Christine) bedac pewna ze jej racja jest najwlasciwsza i ze ona wie najlepiej
) i raczej nie uwaza sie za nieomylna - w przeciwienstwie do Yang np, czy Hahn...
cRaSh napisał(a):a ogladanie seriami seriali jest fajne, nie trzeba czekać
) to ja sie rozpraszam za bardzo 

Days napisał(a):w sensie moze mnie bardziej wciagnie, jakbym tak siadla i ogladala, a nie tak rzucajac okiem w tv, okiem w mgr. ale no oglada sie ok
House trzeba bez lektora - Paweł potwierdzi 
Days napisał(a):ten jej serial jest slaby w porownaniu z tym, jaka Addie jest rewelacyjna w GA. nie rozumiem tego.
)Days napisał(a):ona nie myslala wtedy o nikim innym, tylko Denny'm, wiec trudno to nazwac egoizmem.
) I no ja odnosze wrazenie ze dopoki jej ktos nie wygarnie to brnie w tych swoich przekonaniach. I juz wole Yang, ktora ma ten swoj swiat i swoje zabawki niz Iz - ktora za bardzo nie wiem jaka jest, bo z jednej strony mila, slodka i wspolczujaca a z drugiej - z drugiej wlasnie taka jaka ja ją widze najczesciej i pisalam wyzej 
Gina napisał(a):Poza tym, na razie sobie nie wyobrazam GA bez Addie(i w ogole przez twoje ikonki chce 4 sezon
)

trza bylo jeszcze poszukac jak siedzieli we 4 na tym calym moscie i podpisywali Mirandzie papiery
wtedy gdy sie klocili o schede po szefie
swoja droga - rewelacyjny motyw 
Gina napisał(a):zakochani - najwiekszymi egoistami sa podobno
ale jakos nie moge jej zarzucac tego, ze sie wiaze emocjonalnie z pacjentami... pamietam odcinek jak z Addison pracowala i ta jej zrobila numer z tym najslabszym dzieckiem... genialny odcinek.

) i no ja nie wiem. I mam nadzieje ze kolejny sezon bedzie na poczatku tak fajny jak ten (nie mowie zeby znowu reality show robili w szpitalu tylko no zeby bylo kilka takich odcinkow jak np. Ugly z 4 serii ktore moge ogladac non stop i mi sie w ogole nie znudzi
)

) i w ogole mega jest 

a kiedys byl taaaaki smieszny i mam nadzieje, ze znowu bedzie taki, bo jak nie to dupa zbita.
i tyyyyyle ksiazek do czytania ze o matko...
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości