Seriale

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Seriale

Postprzez Gina on 20 Lut 2008 06:07

nie XD mialam na mysli ze 4 moglby byc przynajmniej tak dobry jak koncowka 3 serii, zeby sie nie musieli rozkrecac etc. :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Seriale

Postprzez Ricky Skywalker on 04 Mar 2008 05:39

A w TV Okey (boska nazwa gazety :lmao: ) wydawać będą całą Drużynę A :D Już mam pierwszą część :D

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
*
Richie Sambora, 29.10.2007
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Od: 03 Lis 2003 03:57
Miejscowość: Creche of the Gods ;]

Seriale

Postprzez Gina on 04 Maj 2008 02:38

A ja sie publicznie przyznam do pomylki :lmao: Bo obejrzeniu Zaczarowanej, mama chciala obejrzec Dempseya wiecej, no to puscilam ten pierwszy sezon Chirurgow ktory mialam. I przyznaje, w sumie za szybko skreslilam. Ogladajac drugi raz poszlo o wiele lepiej ;) I Meredith jest fajna i juz sie wiecej czepiac nie bede :) Tak sobie powoli ogladamy z rodzicielka i jestem w koncowce 3 sezonu. I w sumie o ile w pierwszym sezonie i wiekszosci 2go nie mialam sie czego przyczepiac, to wraz z koncem zaczely sie schody, bo tak; wkurza mnie Yang momentami, bo ja ja generalnie rozumiem i lubie ale niektore akcje ma, juz nawet nie po bandzie, tylko tak absolutnie z drugiej strony, ze czasem az sie irytujace to robi ;) O'Malley mnie denerwuje - 100 razy bardziej niz Christina - tak absolutnie po calosci. A juz tak totalnie totalnie mnie irytuje Izzie (ale ona juz od koncowki 2). I serio, nie potrafie zrozumiec jak mozna Heigl po tym serialu lubic :lmao: w sensie ja mam teraz do niej olbrzymi szacunek, bo dziewczyna naprawde grac potrafi - we wszystkich innym filmach i w wywiadach jest super slodka, mila i w ogole, a za kazdym razem jak ja widze na ekranie w GA mam ochote przywalic w twarz. Samolubne, glupie i histeryczne dziewcze, ktore zjada kostki masla z lodowki.. :/
Alex/ Addison/ Preston/ Mark/ Derek/ Mer/ Callie - moja fav ekipa - i jest mi smutno bo wiem kogo w 4 sezonie nie ma :> Bailey tez lubie, bo za tym drugim podejsciem przestalam ja do Housa porownywac. Bo nie ma co porownywac, House jest wredny a ona jest ostra - inne klimaty zupelnie :lmao:
I no jeszcze raz, czasem sie oplaca dac druga szanse :) Lubie GA, lubie i juz ;) A przynajmniej te niepelne 3 sezony, co bedzie dalej, nie wiem ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Seriale

Postprzez Days on 04 Maj 2008 02:57

Gina napisał(a):Lubie GA, lubie i juz

lol :P a nie mowilam? XD i nie ma za co :P

a teraz do tresci:
Gina napisał(a):I w sumie o ile w pierwszym sezonie i wiekszosci 2go nie mialam sie czego przyczepiac, to wraz z koncem zaczely sie schody,

prawda jest taka, ze rzeczywiscie w 3cim sezonie moim zdaniem zeszli ponizej poziomu. i czasami zaczeli wymyslac takie rzeczy, ze no... telenowela. a szkoda. nie mniej jednak nadal oglada sie ok, ale juz nie tak fajnie. ale poki jest Addie, to jest bosko... potem jak pojawia sie Slone to jest jeszcze lepiej i generalnie ja ogladam dla nich (bosz i cieszylam sie jak dziecko jak Addie wrocila na chwile w 4tym sezonie ostatnio :woot2: ).
Gina napisał(a):wkurza mnie Yang momentami (...) O'Malley mnie denerwuje (...) A juz tak totalnie totalnie mnie irytuje Izzie.

Lol... Mer cie nie wkurza, a oni cie wkurzaja? w sensie no Yang taka po prostu jest, ale w 4 sezonie to dopiero jest wkurzajaca... O'Malley czasami jest wkurzajacy, czasami mniej... ale ja generalnie mam do niego ambiwalentne uczucia. Natomiast Izzie uwielbiam. i no:
Gina napisał(a):nie potrafie zrozumiec jak mozna Heigl po tym serialu lubic

bo po pierwsze primero - skubana swietnie gra w tym serialu. jest absolutnie najlepsza aktorka - zwlaszcza koncowka 2go sezonu to pokazuje. po drugie segundo - jakiez ona ma czasami texty (zwlaszcza text o tym ze bog nie gra wg zasad...). a po trzecie tercero - ona bywa wkurzajaca, bywa wrecz zenujaca momentami, ale jest z nich tam wszystkich najnormalniejsza i ma najlepsze akcje.

Gina napisał(a):Samolubne, glupie i histeryczne dziewcze, ktore zjada kostki masla z lodowki.. :/

gdziez samolubne? Denny'ego ratowala majac w dupie swoja kariere. histeryczne nie bardziej niz Mer, ale no i gdziez glupie? a pieczenie buleczek i zjadanie masla jest super :P

Gina napisał(a):Alex/ Addison/ Preston/ Mark/ Derek/ Mer/ Callie - moja fav ekipa

moja fav to Alex/Addie/Mark/Izzy/Miranda/Mer - Derek mnie wkurza, bo czasami jedyne co potrafi powiedziec przez caly odcinek to "Meredith" XD ale niestety w czwartym sezonie nie bedzie tak fajnie. glownie przez brak Addie (bosz jak mi tej baby tam brakuje... nosz kutfa XD), ale Slone i dziewczyny daja rade. i Karev lepiej w 4 wyglada XD

i w ogole mnie sie podobalo jak wszyscy rezydenci mlodzi nabrali nawykow Mirandy XD bosko to bedzie pokazane w 4. takze no czekam az nadrobisz :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Seriale

Postprzez Gina on 04 Maj 2008 03:37

Days napisał(a):lol :P a nie mowilam? XD i nie ma za co :P

:D no wiem ze mowilas, wiem ;) ale ja generalnie i tak czekam az hałsa sprobujesz kiedys ;) jestem przykladem ze pomimo obiekcji poczatkowych - warto probowac XD

Days napisał(a):czasami zaczeli wymyslac takie rzeczy, ze no... telenowela.

No mnie poki co najbardziej zdenerwowal odcinek w ktorym Mer ratowali i sobie w zawieszeniu byla. W sensie zapychacz tak totalny ze fuj :P

Days napisał(a):bosz i cieszylam sie jak dziecko jak Addie wrocila na chwile w 4tym sezonie ostatnio :woot2: )

o, to mnie pocieszylas, to z wiekszym optymizmem bede 4 sezon sciagac :lmao: I co do Marka to bosz, przecudny jest :lmao: Takie chodzace idealne polaczenie Safina z DiCaprio (z profilu przypomina) jak dla mnie :love:
Days napisał(a):w sensie no Yang taka po prostu jest

oj ja wiem ze jest, i przez wiekszosc czasu akceptuje, ale czasem nie daje rady no. Zreszta Preston tez - wiec sie czuje usprawiedliwiona :lmao:
A George denerwuje mnie dlatego, ze nie wie czego chce, ze jest niezdecydowany, jeczacy i czasem jak traktuje Callie to tylko bic i patrzec czy rowno puchnie (jak tam, w odcinku w ktorym sie przespal z Izzy) powiedzial ze Iz na pewno do niego nic nie czuje bo za idealna, w podtekscie - idealna by go nie chciala - to no.. omfg - no jak mozna no :lmao:
I lecim z Iz - to ze gra swietnie - potwierdzam - aktorke lubie, postaci nie, trzeba umiec grac :lmao: I okej, ma dobre teksty, nie przecze, ale dla mnie nie jest najnormalniejsza - nikt normalny nie trzema 9 mln$ na lodowce i juz :lmao: I samolubna w tym sensie, ze ratujac Denny'ego nie myslala o tych ze pozostalych moze narazic, to byla strasznie histeryczna akcja dla mnie, ja nie mowie ze powinna zostawic wszystko i nie probowac, ale Christina np.moim zdaniem by w takiej samej sytuacji zachowala sie spokojniej i zrobila to samo nie drąc sie jak wariatka. Samolubna i denerwujaca jest tez dla mnie jak ocenia wszystkich (np. Callie/Christine) bedac pewna ze jej racja jest najwlasciwsza i ze ona wie najlepiej (ja wiem ze bardzo ludzkie, i ze mamy nawet tutaj na forum, z tym do czynienia, ale irytujace cholernie i juz) I to angazowanie sie emocjonalne z pacjentami tez wkurza momentami. I ja nie przecze ze ma sporo dobrych cech, i bylo wiele fajnych akcji z nia - ale dla mnie ogolny bilans jej postaci wychodzi na minus mimo wszystko ;)

i ten GA tez wrocilo teraz na kilka odcinkow po tej przerwie strajkowej ?
Awatar użytkownika
Gina
mod

Seriale

Postprzez cRaSh on 04 Maj 2008 03:43

Ja sie zbieram od tygodnia właśnie na pierwszy sezon GA. W sensie nie mam co ogladać XD a ogladanie seriami seriali jest fajne, nie trzeba czekać XD

Daje sobie jeszcze tydzien XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Seriale

Postprzez Days on 04 Maj 2008 04:02

Gina napisał(a):i tak czekam az hałsa sprobujesz kiedys

wczoraj na AXN byl jakis maraton i sobie ogladalam. i no generalnie moge sobie ogladac. w sensie moze mnie bardziej wciagnie, jakbym tak siadla i ogladala, a nie tak rzucajac okiem w tv, okiem w mgr. ale no oglada sie ok ;)

Gina napisał(a):o, to mnie pocieszylas, to z wiekszym optymizmem bede 4 sezon sciagac

no tylko wychodzi na to, ze wrocila na jeden odcinek tylko. i w ogole lipa jest taka, ze ten jej serial jest slaby w porownaniu z tym, jaka Addie jest rewelacyjna w GA. nie rozumiem tego.

Gina napisał(a):I samolubna w tym sensie, ze ratujac Denny'ego nie myslala o tych ze pozostalych moze narazic, to byla strasznie histeryczna akcja dla mnie, ja nie mowie ze powinna zostawic wszystko i nie probowac, ale Christina np.moim zdaniem by w takiej samej sytuacji zachowala sie spokojniej i zrobila to samo nie drąc sie jak wariatka

taka jest roznica miedzy nimi - w sensie Yang jest slaba w okazywaniu uczuc, Izzie praktycznie bucha emocjami. i nie jestem przekonana, czy Cristina bylaby w stanie zrobic cos takiego. generalnie uwazam, ze tylko Izzie byla w stanie zrobic cos takiego. i czy samolubna, bo nie myslala o pozostalych? mnie sie wydaje, ze ona nie myslala wtedy o nikim innym, tylko Denny'm, wiec trudno to nazwac egoizmem.

Gina napisał(a):Samolubna i denerwujaca jest tez dla mnie jak ocenia wszystkich (np. Callie/Christine) bedac pewna ze jej racja jest najwlasciwsza i ze ona wie najlepiej

ja wiem, czy ona tak ciagle pewna swoich racji? mam wrazenie, ze nie - w sensie ocenia sobie innych, bo kazdy tak robi. ale ona potrafi ich ocenic na plus i na minus... a sama tez zna swoje komplexy (bosz jak mi sie podobala akcja jej z pierwszego sezonu jak Karev obkleil caly szpital jej zdjeciami :P) i raczej nie uwaza sie za nieomylna - w przeciwienstwie do Yang np, czy Hahn...

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Seriale

Postprzez Gina on 04 Maj 2008 05:05

cRaSh napisał(a):a ogladanie seriami seriali jest fajne, nie trzeba czekać XD

no dokladnie.. jak trzeba czekac tydzien (czy jak ostatnio mielismy po kilka :/) to ja sie rozpraszam za bardzo :lmao:

i bosz no.. musze hałsa XD

Days napisał(a):w sensie moze mnie bardziej wciagnie, jakbym tak siadla i ogladala, a nie tak rzucajac okiem w tv, okiem w mgr. ale no oglada sie ok ;)

pewna jestem ze wciagnie ;) i no bez lektora trzeba, ja nie wiem jaki na AXN, ale ten na tvp tak zabijal wszystko ze nawet ja nie wytrzymywalam czasem :lmao: House trzeba bez lektora - Paweł potwierdzi :lmao:

Days napisał(a):ten jej serial jest slaby w porownaniu z tym, jaka Addie jest rewelacyjna w GA. nie rozumiem tego.

mam PP na dvd gdzies, dostalam hurtem z Supernaturalem (do ktorego jeszcze nie zajrzalam ;)) kiedys zobacze ale mnie raczej spin offy nie kreca zbytnio. Poza tym, na razie sobie nie wyobrazam GA bez Addie :( (i w ogole przez twoje ikonki chce 4 sezon XD)

Days napisał(a):ona nie myslala wtedy o nikim innym, tylko Denny'm, wiec trudno to nazwac egoizmem.

No nie wiem. Znaczy w jakims sensie masz racje, ale mnie sie jeszcze wydaje ze ona nie myslala tylko o nim, myslala tez o sobie - zakochani - najwiekszymi egoistami sa podobno ;) - i ja jej nie odbieram tego ze go chciala ocalic, ale w jakims sensie robila to zeby go nie stracic, robila to dla siebie, ergo po czesci egoistyczne to bylo - chociaz, moze to slowo jest zle dobrane. Zreszta mnie wtedy chyba bardziej histeria zdenerwowala (ale za to genialnie, po prostu przegenialnie w tej sukni wygladala :D ) I no ja odnosze wrazenie ze dopoki jej ktos nie wygarnie to brnie w tych swoich przekonaniach. I juz wole Yang, ktora ma ten swoj swiat i swoje zabawki niz Iz - ktora za bardzo nie wiem jaka jest, bo z jednej strony mila, slodka i wspolczujaca a z drugiej - z drugiej wlasnie taka jaka ja ją widze najczesciej i pisalam wyzej ;) Aczkolwiek mowie, to moje nieprzepadanie za nia zaczelo sie od koncowki drugiego sezonu. I chyba za duzo z Dannym bylo i pozniej za duzo jeczenia jak dla mnie chyba...
Awatar użytkownika
Gina
mod

Seriale

Postprzez Days on 04 Maj 2008 06:05

Gina napisał(a):Poza tym, na razie sobie nie wyobrazam GA bez Addie :( (i w ogole przez twoje ikonki chce 4 sezon XD)

lol... no ja nie wiem... kurcze jak ja zobaczylam to myslalam sobie, ze moze wraca i zostanie. a tak to bez sensu noooo... :/
i no wlasnie a propos ikonek - fajny avek :P trza bylo jeszcze poszukac jak siedzieli we 4 na tym calym moscie i podpisywali Mirandzie papiery :P wtedy gdy sie klocili o schede po szefie :P swoja droga - rewelacyjny motyw XD

Gina napisał(a):zakochani - najwiekszymi egoistami sa podobno

w sumie sie zgodze :P ale jakos nie moge jej zarzucac tego, ze sie wiaze emocjonalnie z pacjentami... pamietam odcinek jak z Addison pracowala i ta jej zrobila numer z tym najslabszym dzieckiem... genialny odcinek.

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Seriale

Postprzez Days on 12 Maj 2008 18:45

kurcze z innej beczki - wlasnie skonczyl mi sie 2 sezon brothersow i sistersow i kurcze lubie strasznie ten serial - praktycznie wszystkie postaci tam lubie. i no mam nadzieje ze beda dalej krecic. mimo ze to taka obyczajowka. ale no oni sa swietni tak czy siak :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Seriale

Postprzez cRaSh on 22 Cze 2008 22:34

Image
"Fringe" to nowy serial science fiction twórcy LOST J.J. Abramsa z Joshuą Jacksonem ("Jezioro marzeń") w roli głównej. Oficjalna premiera zapowiedziana jest na wtorek 9 września 2008r. w stacji FOX.

"Fringe" opowiada o trójce bohaterów, którzy prowadzą śledztwa związane ze zjawiskami paranormalnymi. Koncentrują się oni głównie na fenomenach w nauce i medycynie. Zespół tworzą agentka FBI (Anna Torv), genialny naukowiec Walter Bishop (John Noble) i jego nadzwyczaj inteligentny syn (Joshua Jackson), mający problemy z uzależnieniem od hazardu.

Budżet odcinka pilotażowego wynosi 10 milionów dolarów! To najdroższe tego typu przedsięwzięcie w historii telewizji.

Objerzałem pilot i jestem ZA ;) W sensie polecam.

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Seriale

Postprzez Days on 13 Lip 2008 03:47

nie ma watku o Housie prawda? czy ja juz jestem slepa do konca.

anbyway wlasnie skonczylam ogladac 4ta serie no i generalnie lubie sobi epopatrzec. fajnie sie oglada, Chase jest slooodi i super, House ma swietne texty. i juz w sumienawet nie przeszkadza mi to, ze oni ciagle w schemacie siedza - chory--->pincset diagnoz ----> jeszcze bardziej chory ----> olsnienie....

ale no ta koncowa z Amber i w ogole.. troche to takie tragic bylo. w sensie i ze tragic tragic i ze wcale nie jakies wgniatajace w fotel, jak mi naopowiadano.... kijowo wrecz ja zakilali.

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Seriale

Postprzez Captain Kidd on 13 Lip 2008 04:06

Co do koloru włosów Cameron... Zmieniła dopiero w drugiej serii, a jak pisałaś o tym w shoucie byłem w końcówce pierwszej, dlatego nie zauważyłem "zmiany" - tak dla wyjasnienia xD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Seriale

Postprzez Gina on 13 Lip 2008 04:17

ja sobie w ogole chyba musze obejrzec 4 sezon tak calosciowo jeszcze raz, bo ogladalam tylko jak lecialo w tv z tymi wszystkimi przerwami i to wszystko jakies takie rozbite jeszcze mam. I w sumie nic do zakonczenia nie mialam, tylko ja nie rozumiem po co ja w ogole zabijali, juz nieistotne jak, ciekawi mnie po co, w sensie nie bylo zle. Poza tym mnie w ogole nie kreci to zastanawianie sie czy Wilson mu wybaczy (wtf w ogole :>) i no ja nie wiem. I mam nadzieje ze kolejny sezon bedzie na poczatku tak fajny jak ten (nie mowie zeby znowu reality show robili w szpitalu tylko no zeby bylo kilka takich odcinkow jak np. Ugly z 4 serii ktore moge ogladac non stop i mi sie w ogole nie znudzi ;) ) I nie jestes slepa absolutnie, nie ma tematu jakos ;) Bo chyba do niedawna ogladalam tylko ja z Pawlem wiec nie bylo sensu robic ;)

Cameron zmienila kolor wlosow w 2 ? hm hm bosz ty mowisz o takich subtelnych zmianach a nie zmianach na blond right ? (powiedzcie mi ze nie mam sklerozy i ze Cam sie blondynka stala w 4 bo wlasnie w siebie watpic zaczelam :lmao: )
Awatar użytkownika
Gina
mod

Seriale

Postprzez Captain Kidd on 13 Lip 2008 04:29

Ja tych subtelnych bym nie zauważył :>
Zdecydowanie ma rozjaśnione, do tego blond pasemka czy jak wy to nazywacie... XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Seriale

Postprzez Days on 13 Lip 2008 14:53

no w 2gim ma troche inne, ale w 4tym to jest dopiero ta calkowita zmiana, ktora jej wyszla fatalnie, wiec Ginka no - faceci XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Seriale

Postprzez Gina on 13 Lip 2008 18:51

no.. dzieki Days ;) Naprawde.. faceci XDI ten widzisz Kidd, nie jest az tak zle ztoba :lmao: Zobaczysz 4 sezon to cie dopiero od tv odrzuci :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Seriale

Postprzez cRaSh on 13 Lip 2008 20:29

Co faceci co faceci XD Tez to zauwazyłem ale sie nie musze chwalic chyba XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Seriale

Postprzez Gina on 24 Lip 2008 22:03

promo 5 sezonu halsa ;)

i ja sobie ogladam 4 sezon weeds i dziekuje Bogu ze w wakacje leca nowe odcinki chociaz jednego serialu ktory ogladam (w sensie w tym wypadku sie strajk oplacil bo mieli jakos dziwnie wczesniej nagrane odcinki :lmao: ) i w ogole mega jest :D
Awatar użytkownika
Gina
mod

Seriale

Postprzez Days on 24 Lip 2008 22:55

ehhhhh promosy sobie daja. a ja wlasnie z mama stare odcinki Greyow ogladam na Foxie i bosz jak ja lubie ten serial XD a kiedys byl taaaaki smieszny i mam nadzieje, ze znowu bedzie taki, bo jak nie to dupa zbita.

i w sumie jeszcze patrze sobie na ALiAS i w sumie sie zastanawiam, czy kiedys tego calego nie sciagnac. ale chwilowo mam w kolejce Office, Mash i Allo-Allo obiecane XD i tyyyyyle ksiazek do czytania ze o matko...

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Film