Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne

w sensie na praktykach wszyscy wszedzie robita to samo generalnie strata czasu i sie w zyciu nie przydaje w ogole. Ja musze przechodzic przez to drugi raz poniewaz na drugim wydziale uznali ze wypelnianie jakis druczkow w dziale ewidencji gospodarczej rozni sie jakos strasznie od wypelniania druczkow w dziale pozyskiwania srodkow pomocowych (kretyni pieprzeni
)
)
w zyciu nie przydaje w ogole

takiego udawania o jakim mowisz to sie czlowiek moze wszedzie na uczyc, czy to w domu czy na studiach

Gina napisał(a):ja sie w tamtym roku tak nudzilam ze z tych nudow tak powaznie i faktycznie pracowalam

agatka napisał(a):a jak juz dostalam jakies konkretne zadanie to z radosci zrobilam je 5x za szybko i potem znowu umieralam z nudow...
a sama sobie ustalam, ze mam cos na srode i oddaje to we wtorek
teraz sobie ustawilam na czwartek i od wtorku sie nudze
damn it no 
moja wspollokatorka jest w BZWBK ale juz tam pracuje 

) Days napisał(a):a sama sobie ustalam, ze mam cos na srode i oddaje to we wtorek![]()
i co roku sobie mowie ze z tym walcze i sie poprawie i bede robic wszystko wczesniej na spokojnie, i co roku jest ze mna coraz gorzej - i chyba poki co tego zmieniac nie bede bo wyniki sie poprawiaja 

Days napisał(a):nie mam sily wymyslac sobie zajec
Kocham remonty no

I nie wiem, czy lepiej wygląda sprawa z pedagogiką - jakieś więzienie, zakład poprawczy. Więc no, nie narzekajcie, bo jak widać niektórzy będą mieli gorzje 
)

a wczesniej tego widac nie bylo.

tak jak ona wygladala na Top Trendach to wystarczy ze wyjdziesz na ulice na ktorej tam u ciebie sa kluby nocne i widziec takie Dody mozesz przez cala noc (i plus bo nie musisz sluchac jak spiewaja
)
)
I chwile potem bylam bliska obciecia, ewentualnie podpalenia (bo grill byl blizej niz jakiekolwiek nozyczki). I eh ja tylko kieblase mialam dzisiaj 

Gina napisał(a):Mnie do diabla komary zjadly dzisiaj w nocy tak ze myslalam ze zabije
Nie wierzyłem, że te środki działają, ale sprawdziłem i polecam (dotychczas spałem z wodą kolońską pod poduszką, żeby od razu po... natrzeć ukąszone miejsce xD).
poza tym ze po wyjsciu bylam cala morka i smierdzialam ryba 

Days z shouta napisał(a):lol a skad takie marzenia?i w sumie tez mialam faze na bycie prezesem. ale teraz bym sobie wolala byc doradca pracujacym tylko na papierku
![]()
)
) Poza tym w ciagu 4 dni nasiaknelam takim klimatem bo siedze niedaleko prezydenta miasta, a wczoraj mu nawet jakies pendrivy ze znaczkiem UE zanosilam
(i nawet dostalam jednego
)
) i jedna laska z mojego wydzialu sie zlapala i sobie konto zalozyla i generalnie laska przedawala takie teksty ze nie dosc ze pachnialo domokrazstwem to jeszcze mi sie wszystkie scyzoryki w kieszniach otwieraly
i no tekst roku jak dla mnie : "konczylam ekonomie po to zeby znac rozne kruczki i zeby pracowac na rzecz klienta a nie banku" w sensie no
. Lazi, zebrze zeby sprzedac ze 3 karty dziennie, bank ja z tego rozlicza, i wiadomo ze zrobi wszystko i powie wszystko zeby umowe podpisac a sie ludzie nabieraja
ja bym tak nie mogla chyba
Zreszta w ogole chyba nie chcialabym miec pracy uzaleznionej od tego ile czegos tam sprzedam. za duzy stres 
) ale ze mi sie sni wersja beta lasta nie biala tylko czerwona i czarna to juz nie rozumiem i to juz jakims uzaleznieniem od internetu smierdzi chyba.... 

Gina napisał(a):A jesli chodzi o doradcow (...) Zreszta w ogole chyba nie chcialabym miec pracy uzaleznionej od tego ile czegos tam sprzedam. za duzy stres
w sensie musza sluchac potrzeb, myslec nad rozwiazaniami i je przedstawiac.
i ja tak chce 

w sensie no ta pogoda cos robi.
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości