no i JURA. ja chce na Jure!!!
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne

Na Feelu byłem za 15zł, tancerki supportowały i było ok... 

Na IM wydaje 130
(i lol sobie wlasnie sprawdzilam, Avril kosztowac bedzie 88). Jak widze wiecej za bilet niz powiedzmy 150 to mnie skreca w sumie.. dobra ekskluzywne cholera jasna 

Gina napisał(a):niektore piosenki ma fajne przeciez
Zwłaszcza z ostaniej płyty, no i te wersje z Zero Assoluto
I live jest nieźle, zwłaszcza, jak opamięta się z tańczeniem na scenie, a weźmie za śpiewanie xDGina napisał(a):Jak Feel na zywo wypada ?
Akurat miałem szczęście, bo byłem na ich koncercie, gdzie Kupicha jeszcze śpiewał, dawał z siebie wszystko, a nie oszczędzał, bo dzień po dniu przez miesiąc musi zagrać koncert. Mnóstwo ludzi, ścisk niesamowity, gorączka no i zajebista atmosfera, jaką wytworzył. Energia prawie jak na T. Love i Irze
I serio, jak jeszcze kiedyś będa w Bydgoszczy, to na pewno pójdę. A z minusów... Straszne chórki mają...
W sensie, głos tego faceta absolutnie nie pasuje do głosu Piotra.
Days napisał(a):ale no wiesz 65zl za bilet to nie jest duzo no..

) to na nia nie moge no 

Days napisał(a):wiesz Kidd - ja za U2 dalam 150zl (a byly bilety po 200 i 300 tylko nie wiem po co skoro za 150 stalo sie pod scena, a za 300 siedzialo sie na trybunach w grzyb daleko), ale jakbym policzyla Corrsow w Bonn bilet+przejazd+nocleg to by wyszlo hmm... o ile dobrze pamietam cos kolo 500zl... ehhh mlodosc
) na głupią Warszawę.
a spalismy tez w 4 osoby w 2osobowym pokoju w hotelu robiac niemcow w jajo, wiec koszty cielismy jak moglismy. nawet nie bylismy nic zjesc, czy wypic. jedyne co kupilam do jedzenia to croissanty nastepnego dnia
ehhh mlooooodosc
teraz bym sobie kurde to inaczej zorganizowala 

nie marudzic
najpierw oczywiscie obslugiwala 3 osoby przede mna przez 40 minut, gdy podeczlam do okienka kazala mi poczekac i jakies listy sobie zaczela stemplowac, a pozniej znienawidzila mnie doszczetnie bo po odebraniu swojego listu zamiast grzecznie isc do domu mialam czelnosc kupic u niej koperte i wziasc druczek na potwierdzenie odbioru za grananice.. w sensie te 2 ostatnie rzeczy z takiej laski, i w takim tempie jakbym nie wiem o co prosila
krowa... i w dodatku w polowie drogi do drzwi mnie zatrzymala i kazala poczekac bo musiala sprawdzic czy mi dobrze (1,20!) policzyla za ta koperte.... Pipa
i w ogole dala mi koperte A4 do ktorej kartka A4 nie wchodzi
A powiedzialam kretynce ze chce tam teczke A4 zmiescic.. 

Gina napisał(a):ojjj ale za to sa wspomnienianie marudzic
![]()
Ale za to dzisiaj byłem na uczelni zawieźć dowody wpłaty, bo coś kasy nie zaksięgowali od soboty na moim koncie
Opieprzyła mnie baba, że mają na to jeszcze czas, muszę czekać. Przyjechałem do domu, sprawdziłem - wpłata zaksięgowana 1.07
W sensie, one wszystkie chyba są takie tylko przy ludziach, muszą udawać twarde i złe 
Days napisał(a):jechalismy 4 osoby VW Polomalo pali
5 do 5,5l przy bardziej dynamicznej jeździe, i szybciej byście dojechali, więcej emocji i w ogóle 

Captain Kidd napisał(a):Ja może dziwny jestem, ale każdy, dosłownie, wyjazd musze mieć zorganizowany od początku do końca ;>

kumpel tym "zlotkiem" na rajdy jezdzi
nie no rzeczywiscie - wspomnienia sa zacne 

Days napisał(a):i bosz kutfa jak mi sie juz nie chce do pracy chodzic

) powinnam zaniesc im umowe z uniwersytetu ale mnie skreca na sama mysl ze moglabym sie zblizyc do urzedu 

i w sumie nie narzekalabym, bo informatycy sa luzaccy i generalnie dzisiaj godzine szafki z IKEI skrecalismy 
damn 

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości