Prison Break

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Prison Break

Postprzez Days on 30 Mar 2008 18:10

Gina napisał(a):co do Kellermana, to ja od odcinka w ktorym wchodzil do tego samochodu mam nadzieje ze jeszcze wroci :lmao:

same here :P

ale powiem wam, ze no nie przesadzajmy - w sensie z Sara zostawili sobie mimo wszystko furtke. Dosc kiepska, ale zostawili. w sensie no niby glowa ok, ale jak dlugo ja pokazywali? 5 sekundowe ujecie bylo moze? 10? w sensie nie byla pokazana dokladnie, wiec nie wiadomo, czy byla to Sara, czy tylko zmasakrowany leb kogos, kogo zrobiono na Sare (do filmu zrobili jej leb, to Firma tez mogla ;P). A ze Link to widzial, to kurde pewnie byl w takim szoku, ze nawet sie bardzo nie przyjrzal. To raz, a dwa - na pewno nie oddal jej na badania dna, zeby sprawdzic, czy jest prawdziwa XD wiec jak mowilam wtedy, tak mowie i teraz - furtka jest. Kiepska bo kiepska w sensie no kiczowata, ale nie taka nierealna.

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Prison Break

Postprzez Captain Kidd on 19 Cze 2008 19:39

Trochę informacji o nowym sezonie.

Spoiler:

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Prison Break

Postprzez cRaSh on 19 Cze 2008 22:17

W odcinku pojawi się PadMan.

Gleba z jukandans? XD

I no, po ostatnim sezonie jakos mi sie nie chce pb ciagle, podobnie jak losta.
Co innego hals i grejsi, to juz chce XD

Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Lbl

Prison Break

Postprzez Gina on 19 Cze 2008 23:08

Super, bede ogladac ryja
Spoiler:

:/ rotfl

i no ja musialam wytezyc pamiec zeby sobie przypomniec czym to sie skonczylo w ogole (a losta jeszcze nie do obejrzałam jeszcze...)

cos mowia czy to bedzie ostatni sezon czy cos ? bo ja juz sie zgubilam ;) i jesli ostatni to fajnie, bo w sumie juz troche nieswiezo mi to pachnie XD

Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: łdz

Prison Break

Postprzez Captain Kidd on 19 Cze 2008 23:57

Trzeci miał być ostatni, a że skończyli go z powodu strajku w takim, a nie innym momencie, to będziemy mieli czwarty sezon (ostatni).

Spoiler:
akurat fajna była, można było oko nacieszyć XD Tylko szkoda, że cały czas w tym kitlu... XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Prison Break

Postprzez Days on 20 Cze 2008 01:05

a w ogole co oni chca z nia pokazywac, ze niby co wczesniej? przeca wszystko bylo juz pokazane wczesniej nie?

ehh losta tez jeszcze nie skonczylam. nie chce mi sie :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Prison Break

Postprzez Gina on 09 Wrz 2008 16:33

ten PB jest lepszy lepszy lepszy. w sensie momentami nawet klimat pierwszego sezonu dzisiaj wyczuwalam. Podobalo mi sie dzisiaj absolutnie wszystko (no oprocz torturujacego murzyna) akcja, zwroty, skosnooki, Alex, Linc (i uscisk dloni <3) i zlosc Majkela na samym poczatku (inny wyraz twarzy inny wyraz twarzy xD)

glupie tylko bylo ze Alex musial uswiadomic Majkelowi ze to szyfr jest, takie troche naciagane to bylo. A no i na ryja Sary patrzec nie moge, i na te namietne sceny bez zadnej chemii miedzy nia a Majkelem :lmao:

Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Prison Break

Postprzez cRaSh on 09 Wrz 2008 19:11

Ja nie mogłem patrzeć od mementu jak nalozyl na siebie 2 mejle XD W sensie wtf? Każda drukarka ci inaczej takiego mejla wydrukuje (pytanie, kto drukuje mejle?), i jakoś nie wiem, ten respect umywalki pozniej tez jakiś taki udawany.
A po cholere tam jest sucre i bellick to god only knows :P

I nie porownuj mi tu do pierwszej, bo nie ma abruzziego i tamtego t-baga juz ;)

i btw - kto pamieta jak skonczyl czarny 'zostawcie moja rodzine' c-note? Bo za cholere nie pamietam a na wiki tez jakos dziwnie. Serio go zwolnili? XD

Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Prison Break

Postprzez Gina on 09 Wrz 2008 19:39

dla murzyna program ochrony swiadkow niby tak ? nie pamietam zupelnie :lmao: i no ja mowie ze mi tylko troche klimatem powialo w sensie napiecie bylo ;) PB jest teraz naciagany strasznie wiec sie ciesze czym moge

nie wiem jak z tym ze kazda drukarka drukuje inaczej, bo mejli nigdy nie drukowalam, ale pomysl z tym zeby wydrukowac wlasnie chyba dlatego dobry. w sensie no, cala rzecz chyba polega na tym zeby to bylo cos czego nie robi sie normalnie, zeby trudniej bylo przechwycic takie informacje :lmao:

Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Prison Break

Postprzez cRaSh on 09 Wrz 2008 21:44

I wyobrazasz sobie ze lysy albo siwy drukowali mejle i zdrapywali? XD Anyyway, weeds dzisiaj byl 100x lepszy niz PB, tylko ze ma coraz mniej wspolnego z tytułem już :> i no doug&andy <3 XD

Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Prison Break

Postprzez Gina on 09 Wrz 2008 22:43

cRaSh napisał(a):I wyobrazasz sobie ze lysy albo siwy drukowali mejle i zdrapywali?

no jakas ich bicz za nich to moze robic XD
cRaSh napisał(a):Anyyway, weeds dzisiaj byl 100x lepszy niz PB, tylko ze ma coraz mniej wspolnego z tytułem już

true, ale moze rozkreca akcje ze starszym synem jakos ;) I no ja jedyne co zaluje to ze Guillermo tak malo ostatnio bylo a teraz to juz w oogole... ciacho bylo imho i mi sie strasznie postac podobala blanca... :lmao:

Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Prison Break

Postprzez agatka on 10 Wrz 2008 05:35

A ja ogolnie jestem na tak jesli chodzi o nowa fabule Prisona. :) Juz mnie zmeczyly te wszystkie ucieczki z wiezienia, wiec milo zobaczyc teraz cos choc troche innego. A odcinki rzeczywiscie emocjonujace sa :) Jedyne co mnie jeszcze denerwuje to T-Bag, kurcze, ilez mozna wymyslac mu nowych oblesnosci do zrobienia?? Na tej pustyni to juz bylo przegiecie, fuj!! :crazy:

Aa, i biedny Mahone :(

Image
agatka
It's My Life

Od: 06 Cze 2004 00:26
Miejscowość: Krosno City

Prison Break

Postprzez Gina on 29 Paź 2008 23:34

ogladacie jeszcze ? :> bo nie wiem czy warto czas marnowac i sciagac tutaj, czy obejrzec przy okazji jak wroce do kraju :> bo w sumie mam GA do nadrobienia jeszcze i Dextera i nie wiem... :confuse:

Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Prison Break

Postprzez Captain Kidd on 29 Paź 2008 23:41

Jeśli chcesz nadrabiać Dextera kosztem Prisona... To nie ma się nad czym zastanawiać :P Zdecydowanie najlepszy ze wszystkich wyświetlanych teraz seriali.

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Prison Break

Postprzez cRaSh on 30 Paź 2008 00:58

PB mozesz sobie darować, już True Blood jest od tego lepsze ;) Zdecydownaie bierz sie za dexterka i grejsow.

Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Prison Break

Postprzez Days on 30 Paź 2008 01:24

prison lepszy niz 3, ale nic specjalnego. sciagaj grejsow :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika