Velvet Revolver.

Ogólnie pojeta muzyka...

Strona główna OFFTOPIKI Music, Music

Postprzez Jon Bon Jovi '87 on 10 Maj 2005 01:49

Jw.

Chociaż fakt, ze nie wszyscy fani gunsów by poszli. Mój qmpel na przykład jest fanem bardziej Axla niż Gn'R, więc po ich rozstaniu nienawidzi Slasha i Duffa.

Jestem
Awatar użytkownika
Jon Bon Jovi '87
Keep The Faith

Od: 09 Lip 2003 06:31

Postprzez Witek on 06 Lip 2005 03:11

Hmmm co do koncertu to sie sprawa wyjasnila dlaczego nie przyjechali - wybrali festiwal Rosklide :] Scottowi sie tam niedawno kosta zwichnela chyba :]

A co do zespolu, bardziej mi sie plyta podobala na poczatku niz po paru miesiacach sluchania...
Awatar użytkownika
Witek
Get Ready

Od: 06 Lip 2005 02:54

Postprzez Arha on 03 Cze 2007 01:04

Tutaj macie nowy teledysk Velvetów do pierwszej piosenki z Libertad... na początku miałam mocno mieszane uczucia (i dalej uważam, że refren trochę nie teges), ale ta solówka... generalnie chyba sobie kupię Libertad jak już wyjdzie :D :D :D

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Captain Kidd on 03 Cze 2007 17:40

Mi się podoba. W każdym razie płyta zapowiada sie lepiej niż poprzednia :D Jest bardziej dopracowana, wokal jakby trochę gorszy, ale wszystko brzmi dobrze... I pozostałe kawałki, któe słyszałem zbytnio poziomem od SBQM nie odbiegają.
I Axl, bierz przykład z byłych kolegów XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Gina on 03 Cze 2007 18:06

nie wiem czy gorszy wokal ale jakos dziwnie mi zabrzmial - no ale pozytywnie na razie, chociaz bez jakis mega fajerwerkow - i odwrotnie niz Arha - refren dla mnie najbardziej okej - (chyba ze ja serio dzisiaj nie mam nastroju na takie piosenki XD) no ale z niecierpliwoscia czekam bo mi sie pierwsza plyta podobala...
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Re: Velvet Revolver.

Postprzez Arha on 25 Mar 2008 19:55

I to by było na tyle.
Wiedziałam, że Weiland w końcu sobie odpuści.

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Velvet Revolver.

Postprzez Captain Kidd on 25 Mar 2008 20:31

To nie jest żadne oświadczenie o końcu VR, jedynie powiadomienie o tym, że ta trasa jest ostatnią. W kwietniu mieli wejść do studia i nagrać nowy album, może to zrobią, wydadzą i na tym zakończą działalność.
Scott reaktywował Stone Temple Pilots, niby na jeden występ, ale jak widać ma inne plany. Dla mnie same plusy - Slash, Duff i Matt znajdą nowego wokalistę (może zachowają prawa do nazwy, myślę, że Slash nie popełni tego samego błędu co z GNR), a Weiland będzie śpiewał w STP - przez rozpad jednego zespołu możemy otrzymać dwa dobre.
Scenariusz z GNR ze Slashem, Duffem, Mattem i Axlem jest raczej nierealny XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Poprzednia

Strona główna OFFTOPIKI Music, Music

Powróć do Music, Music