Co nowego w wideotece ?

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Postprzez Gina on 07 Gru 2007 05:30

why od roku olewalismy ten temat ? :lmao:

To wlasnie milosc - za 25zl
Zemsta Sithow
i swiatecznie Piraci - na krancu swiata :D

ogolnie niech zyja empiki
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez cRaSh on 07 Gru 2007 05:50

To wlasnie milosc - za 25zl

ja kupilem kilka dni temu za 15zl. Niech zyje media XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Gina on 07 Gru 2007 06:11

a idz sobie rotfl
i zapomnialam popattrzec na pidzame :/
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 07 Gru 2007 06:23

ja kupilam rok temu chyba ale wydanie to swiateczne ic hyba tez za 25 bylo.

do dupy jest bo jak sie kupi za 15zl (jak ja kiedys Marzyciela damn) to w ogole okladka jest tylko jednostronna i nic nie ma w srodku :| tylkoc zarne pudelko. przynajmniej w media tak jest.. wyglada jak z gazety :/

aaaanyway u mnie piraci beda dopiero pod choinka, wiec NIE MOW nic o wycietych scenach i wpadkach (moje ulubionemotywy z plyty :P)

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez cRaSh on 07 Gru 2007 06:27

to w ogole okladka jest tylko jednostronna i nic nie ma w srodku

płyta jest no :( XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Days on 07 Gru 2007 06:47

cRaSh napisał(a):płyta jest no Sad XD

lol no sorry no jest no XD ale i tak mi bylo szkoda z marzycielem - poczulam sie jak z polskim wydaniem killersow...

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 07 Gru 2007 06:49

hyhy no nic nie powiem nic nie powiem, ewntualnie sie pozachwycam ze fajne XD I generalnie nie moge przezyc ze dalam ciala z druga czescia i ta jedno plytowa wersje kupilam :/ moze kiedys jak juz bede duza i bogata to sobie dokupie :lmao:

i w ogole to nie powinni wystawiac seriali tak na widoku, zwlaszcz atak slicznie wydanego Rzymu (200zl albo 300zl) bo normalnie az czlowieka korrrrci, Heroes wzglednie tani bo chyba 176zl :P

i no wlasnie, ja lubie, jak juz wydaje kase to miec wszystko slicznie wydane, zeby jakas ksiazeczka byla i no w ogole zeby bylo slicznie :P jak nie bedzie to wole sciagnac dvdripa, na jedno wyjdzie :P XD
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 07 Gru 2007 20:10

Gina napisał(a):moze kiedys jak juz bede duza i bogata to sobie dokupie #lmao

no ja wlasnie tak mam z 1, bo mam 2-plytowe, a potem wyszlo jakies 3-plytowe z missing CD. a teraz wyszedl jeszcze LOTR rozszerzony z innymi duperelami w dodatkach. co prawda ja w sumie do tej pory polowy dodatkow nie widzialam, ale no... zeszfak jak oni moga tak na moja kase liczyc no XD

a z seriali to mnie wkurza sposob wydawania PB - wszystkie seriale ladnie razem ze soba w paczce, a ich trzeba po kurde kawalku kupowac. w sensie chodzi mi oto, ze wlasnie seriale tak sa laaaaadnie popakowane w paczuszki i w ogole (FRIENDSI OMFG jak mnie bedzie kiedykolwiek stac na 1000zl), a oni tak jak z gazety :/

Gina napisał(a):i no wlasnie, ja lubie, jak juz wydaje kase to miec wszystko slicznie wydane, zeby jakas ksiazeczka byla i no w ogole zeby bylo slicznie :P jak nie bedzie to wole sciagnac dvdripa, na jedno wyjdzie

no dokladnie. dlatego jestem taka zla na tego Marzyciela... kurde powinni pisac jakies ostrzezenia ze uwaga - wersja dla biednego kraju. tak jak to robia z muzyka :P damn it!

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Poprzednia

Strona główna OFFTOPIKI Film