BJ Songs Battle Lost Highway - W7 - Zakończone

Wszystko co dotyczy Bon Jovi

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja

Postprzez Gina on 05 Lis 2007 06:16

ZB napisał(a):To czemu zasypiam po 4 kawałkach?

Mysle ze z tego samego powodu dla ktorego wczoraj jeden 13letni emolud, obok ktorego mialam nieszczescie przez chwile stac uznal ze encore jest nudny :P

Ale mysle ze to da sie wyleczyc :lmao:

I brednie opowiadasz z ta muzyka, sam text by nam nie wystarczyl, tu nie chodzi o to zeby Jon recytowal poezje, ale takie teksty + wlasnie taka muzyka, ktora ma je podkreslic wplywaja na atmosfere tego albumu.
Do Ciebie nie przemawia, trudno, moze kiedys Cie najdzie chwila refleksji i odkryjesz ze ten album to nie tylko zbior usypiajacych dzwiekow

I "do niczego nie podoba" :> A wszystko musi byc do siebie podobne ? Nie mozna poeksperymentowac sobie ? (a, zapomnialam, eksperymentujac everyday czy handa sie nie stworzy :( )

i odczep sie od Every Word Was A Piece Of My Heart :lmao: - to jest genialne....

Days napisał(a):"ain't no cure that you can buy when you feel U G L Y"

oj okej to jest slaby moment w tej piosence (i szkoda ze jest powtarzany XD) i fakt sama w sobie na pewno nie jest jakims wyjatkowym dzielem, ale dla mnie kojarzy sie z DA tak strasznie i fakt ze ja mozna traktowac tak troche z przymruzeniem oka powoduje ze no, nie chcialabym zeby od razu wyleciala ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Days on 05 Lis 2007 06:31

ZB napisał(a):czyt. "nudny" :shiner:

czyt ZB sie pograza coraz bardziej. kurde czlowieku marnej wiedzy muzycznej - zeby bylo ciekawie nie musi byc zaraz napierdalania w gitary.
z reszta kurde podoba ci sie Ugly, a to jest wlasnie najnudniejszy tam kawalek - 4 akordy i nic wiecej sie tam nie dzieje...
ZB napisał(a):Aż tak się nie podniecajmy... Smile

szczesciem tej plyty jest fakt, ze praktycznie kazdym kawalkiem sie mozna "podniecac".

ZB napisał(a):Muzycznie jest całkiem niezłe, ale oryginał: Rockin' In The Free World o wiele lepsze.

rozmawialismy juz o tym - twoje prywatne wrazenie :P nie mam ochoty wracac do tej subiektywnej dyskusji, ktora moznaby porownac do ogladania chmur na niebie i zastanawiania sie czy ta najwieksza bardziej przypomina slonia, czy wiewiorke.

ZB napisał(a):No spoko, ale ja kupuję płyty dla muzyki... Jak będę miał ochotę na poezję, to nabęde tomik Wink Co nie oznacza, że nie lubię, jak kawałek ma dobry tekst. Ale muzyka stoi na pierwszym miejscu.

to zwroc uwage na muzyke do cholery. zwroc uwage na aranzacje. nie na naparzanie w gitary, bo to jest akurat nudne. walic w gitary potrafia nawet gitarzysci punkowi - nakladasz przester i walisz w 3 akordy na zmiane. NUDA.
tutaj masz swietne melodie, klimatyczne kawalki doskonale zaaranzowane - wszystko do siebie pasuje. A ze zasypiasz - tyle razy bylo powiedziane ze czasami trzeba wysilic komorki mozgowe, gdy sie slucha muzyki, zeby ja zalapac. nie kazda jest taka sobie prosciutka, ze wlatuje ci od razu do glowy. bo jak takiej muzyki sluchasz, to moze czas sie za Britnej wziac. Ponoc Spajsetki wydaly nowa plyte... :|
moze czas pomyslec troche w czasie sluchania. juz masz ten wiek, ze wypadaloby odrozniac muzyke odmozdzajaca od muzyki, ktorej cos trzeba poswiecic. chociazby te 5 minut czasu.

[ Dodano: 05 Lis 2007 00:31 ]
Gina napisał(a):ale dla mnie kojarzy sie z DA tak strasznie i fakt ze ja mozna traktowac tak troche z przymruzeniem oka powoduje ze no, nie chcialabym zeby od razu wyleciala Wink

eeeee sentymenty a nie ocena piosenki :P balls balls balls XD ja juz wole dodac ten kredyt Janie, bo to chociaz nie ma takich wtop textowych. i na prawde no CHH nie moze wyleciec pierwsze bejb no... no nie moze :P

nie no wywalenia Naked (just get back to basics XD no kocham text tej piosenki i ten riff), czy Learning How To Fall tez sobie nie wyobrazam. Szlag no... :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez ZB on 05 Lis 2007 23:30

Gina napisał(a):"do niczego nie podobna"

To Ty nie wiesz, że tak się mówi?

Days napisał(a):ZB sie pograza

A przepraszam, w czym?

Days napisał(a):zeby bylo ciekawie nie musi byc zaraz napierdalania w gitary

Jak na mój gust wtedy jest najlepiej.

Days napisał(a):szczesciem tej plyty jest fakt, ze praktycznie kazdym kawalkiem sie mozna "podniecac".

Coś takiego to można powiedzieć o wielu albumach solowych Bon Jovi. I o albumach solowych Richa, Dave'a i Blaze Of Glory. Ale o DA nie.

Days napisał(a):twoje prywatne wrazenie :P nie mam ochoty wracac do tej subiektywnej dyskusji, ktora moznaby porownac do ogladania chmur na niebie i zastanawiania sie czy ta najwieksza bardziej przypomina slonia, czy wiewiorke.

Tak się składa, że rozmowa o tym, czy album (np. DA) jest dobry, czy nie polega na tym samym. Zwłaszcza w przypadku dyskusji z Wami...

I serio nie wiem, jak można nie słyszeć, że riff w obu kawałkach brzmi tak samo... :ohmygod:

Days napisał(a):zwroc uwage na muzyke do cholery. zwroc uwage na aranzacje

Trudno jest tego nie zrobić.. Są tak zwyczajne, że aż żal. Do cholery. Poza Destination Anywhere i Cold Hard Heart. Tam przynajmniej brzmią jak na leży.

Days napisał(a):czasami trzeba wysilic komorki mozgowe, gdy sie slucha muzyki, zeby ja zalapac. nie kazda jest taka sobie prosciutka, ze wlatuje ci od razu do glowy. bo jak takiej muzyki sluchasz

Skupiam się na melodii. A muzyka, której ja słucham zawiera takie melodie, jakich nie było wcześniej i która śni mi się po nocach. Bynajmniej nie wypada drugim uchem. Czy widzisz w tym coś złego? Masz z tym jakis problem? Chcesz o nim pogadać?

Days napisał(a):moze czas sie za Britnej wziac. Ponoc Spajsetki wydaly nowa plyte...

Jakoś się tam nie spodziewam naparzania w gitary... Poza tym nienawidzę babskiego wokalu.

Days napisał(a):moze czas pomyslec troche w czasie sluchania

A może nie? Ja słucham muzyki dla relaksu. Chcę wtedy odpocząć umysłowo. Nie wiem, co Ty wtedy robisz, ale to Twoja sprawa. I pozwól, że i ja będę robił to, na co mam ochotę.

Days napisał(a):juz masz ten wiek, ze wypadaloby odrozniac muzyke odmozdzajaca od muzyki, ktorej cos trzeba poswiecic.

Lubię klawą muzykę. I dlatego nawet hiphopowy kawałek o zajebistym, ambitnym, kooltowym tekście nie ma u mnie szans. Bo nie mam ochoty po niego sięgnąć. Jak przy albumie chce mi się spć, to też nieczęsto go słucham. Ja tam wolę tekst Dry County. Jakoś też pobudza do myślenia, a muzycznie nie jest podany w formie pospolitych prażynek. I to samo dotyczy Fahrenheita i wielu innych.

Let it rock! Let it go!
You can't stop the fire burning out of control!!!
Awatar użytkownika
ZB
Kebib

Od: 12 Lis 2006 02:08

Postprzez Days on 06 Lis 2007 00:05

ZB napisał(a):Jak na mój gust wtedy jest najlepiej.

kazdemu wg potrzeb zatem. i spoko miej sobie swoj guscik. ani mnie to ziebi, ani grzeje, ze tak sie zaklinowales w jednym i tym samym muzycznym swiecie, ze nie tylko nie zauwazasz, ale tez odrzucasz wszystko troszke inne. tylko nie obrazaj sie potem, gdy ludzie (i elfy) uznaja, ze nie ma sensu z toba rozmawiac o muzyce, gdy otwarcie przyznajesz, ze nic innego nie ma u ciebie szans, BO NIE.

w taki sposob twoje autokratywne wypowiedzi moga tylko wkurzac, bo jednoznacznie z nich wynika, ze nie masz pojecia o czym mowisz, bo jest to ten fragment muzycznego wszechswiata, o ktory nawet nie zahaczyles. Smutne.

ZB napisał(a):Coś takiego to można powiedzieć o wielu albumach solowych Bon Jovi. I o albumach solowych Richa, Dave'a i Blaze Of Glory. Ale o DA nie.

ja w albumie Dave'a nie widze nic ciekawego. Drugi album Richa wg mnie jest przecietny i typowy, poza kilkoma wyjatkami, ktore mozna na palcach jednej reki policzyc... jak nie na 3 palcach :P DA jest zupelnie inne. i na tym wlasnie polega muzyczna ekstaza :P przykre, zes jej jeszcze nie doswiadczyl.

ZB napisał(a):Są tak zwyczajne, że aż żal. Do cholery. Poza Destination Anywhere i Cold Hard Heart. Tam przynajmniej brzmią jak na leży.

Balls, Balls, balls... NIe wiem skad ci sie wzielo ze te 2 piosenki maja lepsze aranzacje. Nie sluchales nigdy Staring At You Window? Nie sluchales Every Word? Zajebista harmonijka w Learning How To Fall uciekla, czy nigdy nie dotarla do mozgu? podobnie bosko zrobione Little City, czy cala historia Naked, ktora swietnie uzupelniono textami w tle...
Generalnie nie rozumiem, jak mozna uznac, ze te dwie piosenki sa dobre, a reszta nie. Bo te piosenki i reszta to jest dokladnie ten sam poziom.
a juz mowienie ze Ugly jest najlepiej dopracowane... wybacz ale to jest totalna bzdura.
Wlasnie pod wzgledem produkcji temu albumowi dostal sie ogromny bonus. bo nie chodzi w nim o to by bic kolejne rekordy wylamujacych palce solowke, napieprzac w bebny szybciej niz to zarejestruje ucho, czy wwalac miesiste riffy wszedzie gdzie sie da (i nie da). w tym albumie chodzi oto, zeby ubrac emocje, o ktorych spiewa Jonny tak, zeby bylo je slychac i zeby mozna je bylo poczuc.
I tak sie dzieje, bo jak sie slyszy Every Word, to od razu slychac "there's no love, there's no hate", takie totalne "whatever" o ktorym piosenka mowi. i tak jest tu z KAZDA piosenka.

tylko w sumie sie zastanawiam, po co ja to pisze, skoro ty masz juz wyrobione zdanie na kiepskiej podstawie i tak jestes nastawiony na NIE i NIE i NIE i NIE.

ZB napisał(a):Bynajmniej nie wypada drugim uchem

moze szkoda :P takie uhuhuh lepiej by zrobilo jakbyb wypadlo. przyklad melodii, ktora w zaden sposob nie zmienila swiata muzycznego.

ZB napisał(a):Poza tym nienawidzę babskiego wokalu.

nie wiesz, co tracisz :P

ZB napisał(a):Ja słucham muzyki dla relaksu. Chcę wtedy odpocząć umysłowo. Nie wiem, co Ty wtedy robisz, ale to Twoja sprawa.

nie wiem od kiedy ci z Kidem tlumaczymy ze sa rozne rodzaje muzyki. ze mozna sluchac dla relaxu i super. i bosko. bo to glowny powod sluchania muzyki. ale jest tez pewien rodzaj muzyki, ktorego mozna sluchac symultanicznie, a ktory wymaga czegos wiecej od sluchacza. i ogromna ignorancja muzyczna jets odrzucanie tego typu muzyki tylko dlatego, ze trudniej go zrozumiec. popatrz z reszta jak to brzmi :P smutno. i zasciankowo.

ZB napisał(a):Ja tam wolę tekst Dry County. Jakoś też pobudza do myślenia, a muzycznie nie jest podany w formie pospolitych prażynek.

DA rowniez. gdyby byly to pospolite prazynki, to chyba nawet ty nie mialbys problemu ze zrozumieniem tego albumu :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez ZB on 06 Lis 2007 00:29

Days napisał(a):kazdemu wg potrzeb zatem. i spoko miej sobie swoj guscik. ani mnie to ziebi, ani grzeje, ze tak sie zaklinowales w jednym i tym samym muzycznym swiecie, ze nie tylko nie zauwazasz, ale tez odrzucasz wszystko troszke inne. tylko nie obrazaj sie potem, gdy ludzie (i elfy) uznaja, ze nie ma sensu z toba rozmawiac o muzyce, gdy otwarcie przyznajesz, ze nic innego nie ma u ciebie szans, BO NIE.

w taki sposob twoje autokratywne wypowiedzi moga tylko wkurzac, bo jednoznacznie z nich wynika, ze nie masz pojecia o czym mowisz, bo jest to ten fragment muzycznego wszechswiata, o ktory nawet nie zahaczyles. Smutne.

No właśnie widzę, jak Cię to ni ziębi ni grzeje.. Chyba za bardzo się jednak przejmujesz moją wiedzą muzyczną i sposobem myślenia... A to już nawet nie smutne... To dziwne...

Days napisał(a):ja w albumie Dave'a nie widze nic ciekawego. Drugi album Richa wg mnie jest przecietny i typowy

No i luz. To jest Twoje zdanie. I czy ja się czepiam? Czy mówię, że masz kijowy gust, bo Ci się klawisze Dave'a nie podobają? Nie. Przyjmuję do wiadomości, że ni elubisz, ale nie krytykuję. No bo co mi do tego... Tolerancja tak zwana...

Days napisał(a):DA jest zupelnie inne. i na tym wlasnie polega muzyczna ekstaza :P przykre, zes jej jeszcze nie doswiadczyl

Doświadczam jej przy czymś innym.. Dziękuję za troskę.

Days napisał(a):mowienie ze Ugly jest najlepiej dopracowane... wybacz ale to jest totalna bzdura.

A gdzie tak powiedziałem? Powiedziałem, że jest fajne. Przynajmniej.

Days napisał(a):w tym albumie chodzi oto, zeby ubrac emocje, o ktorych spiewa Jonny tak, zeby bylo je slychac i zeby mozna je bylo poczuc.

Spoko. Nie mam nic przeciwko. Ale mówię tylko, że wolę sposób ubrania tych emocji a'la These Days albo Fahrenheit.

Days napisał(a):tylko w sumie sie zastanawiam, po co ja to pisze, skoro ty masz juz wyrobione zdanie na kiepskiej podstawie i tak jestes nastawiony na NIE i NIE i NIE i NIE.

Szczerze mówiąc też mnie to ciekawi... Przdstawiłaś swoje zdanie. Ja przedstawiłem swoje. I nie rozumiem, dlaczego próbujesz mi wmówić, że Twój punkt widzenia jest słuszny... A tym bardziej do oceniania tego, czy mam ochotę na słuchanie czegoś ponad to, co lubię... Aż tak Cię to boli? Może pora nauczyć się z tym żyć...

Days napisał(a):takie uhuhuh lepiej by zrobilo jakbyb wypadlo. przyklad melodii, ktora w zaden sposob nie zmienila swiata muzycznego.

Podobnie jak TD. Co wcale jej nie dyskredytuje.

Days napisał(a):ZB napisał:
Poza tym nienawidzę babskiego wokalu.

nie wiesz, co tracisz

Wiem, bo słyszałem babski wokal.. W sumie panie z Vixen są spoko. Może Lita Ford. Ale i tak wolę jak faceci śpiewają. Też mi nie wolno tak myśleć? :>

Days napisał(a):nie wiem od kiedy ci z Kidem tlumaczymy ze sa rozne rodzaje muzyki.

A myślisz, że o tym nie wiem?

Days napisał(a):jest tez pewien rodzaj muzyki, ktorego mozna sluchac symultanicznie, a ktory wymaga czegos wiecej od sluchacza. i ogromna ignorancja muzyczna jets odrzucanie tego typu muzyki tylko dlatego, ze trudniej go zrozumiec. popatrz z reszta jak to brzmi :P smutno. i zasciankowo.

Jestem innego zdania. Ale nie mówię Ci, że jesteś w błędzie i powinnaś to zmienić... Nie wiem, dlaczego Ty nie potrafisz uszanować mojego zdania...

Days napisał(a):DA rowniez. gdyby byly to pospolite prazynki, to chyba nawet ty nie mialbys problemu ze zrozumieniem tego albumu

Dziękuję za uznanie. Chodzi o to, że np. Dry County aż się prosi o zapoznanie się z tekstem, i odbieranie utworu całym sobą. A DA działa na mnie wręcz przeciwnie. Ten album mnie nie zachęca do niczego. No i? Nie widzę w tym problemu... ;)

Let it rock! Let it go!
Awatar użytkownika
ZB
Kebib

Postprzez Days on 06 Lis 2007 00:46

ja nie wiem czemu ludzie w pewnym momencie rozmowy na temat muzyki zawsze nagle ni z tego, ni z owego - predzej czy pozniej, zmieniaja temat na "ale czemu sie czepiasz prawa do mojego zdania".
zwracajac uwage na fakt, ze sam rozpoczales dyskusje i doszla ona nagle do momentu, w ktorym trzeba bylo napisac "it's my frying pan and i fry if i want to" XD

moj ostatni post mial ci uswiadomic, ze po prostu nie widze sensu dyskutowania z toba. dziwne, ze sam musiales tez to napisac :P

ZB napisał(a):Jestem innego zdania. Ale nie mówię Ci, że jesteś w błędzie i powinnaś to zmienić... Nie wiem, dlaczego Ty nie potrafisz uszanować mojego zdania...

bo nie rozumiem twojego zdania, a ty nie potrafisz mi go wyjasnic (a na tym wlasnie polegala ta dyskusja - nie na wmawianiu swojego zdania innym ale wyjasnieniu powodow, dla ktorych sie mysli tak a nie inaczej). znaczy ze co - ze uwazasz ze nie ma muzyki nad ktora trzeba sie zastanawiac?

a na koniec zeby tradycji sie stalo za dosc:
ZB napisał(a):I nie rozumiem, dlaczego próbujesz mi wmówić, że Twój punkt widzenia jest słuszny.

nie probuje. moj punkt widzenia po prostu JEST sluszny.

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez ZB on 06 Lis 2007 00:55

Days napisał(a):ja nie wiem czemu ludzie w pewnym momencie rozmowy na temat muzyki zawsze nagle ni z tego, ni z owego - predzej czy pozniej, zmieniaja temat na "ale czemu sie czepiasz prawa do mojego zdania"

Chyba tylko Tobie się tak zdarza przy rozmowie z ludźmi... A skoro tmasz tak często, to może warto by się zastanowić dlaczego ;)

Days napisał(a):bo nie rozumiem twojego zdania, a ty nie potrafisz mi go wyjasnic (a na tym wlasnie polegala ta dyskusja - nie na wmawianiu swojego zdania innym ale wyjasnieniu powodow, dla ktorych sie mysli tak a nie inaczej). znaczy ze co - ze uwazasz ze nie ma muzyki nad ktora trzeba sie zastanawiac?

Taka muzyka jest. Ja wolę innego rodzaju muzykę (jak już zaznaczałem..).

Days napisał(a):moj punkt widzenia po prostu JEST sluszny

Mylisz się. Takie odnosisz wrażenie. A ja też mogę iść w zaparte i powiedzieć, że tylko JA MAM RACJĘ. Ale to jest poziom piaskownicy. Gratulacje...

Let it rock! Let it go!
Awatar użytkownika
ZB
Kebib

Postprzez Days on 06 Lis 2007 18:27

ZB napisał(a):A skoro tmasz tak często, to może warto by się zastanowić dlaczego Wink

jedynymi osobami, z ktorymi tak zazarcie mi sie zdarza dyskutowac tu o muzyce, to ty i Adrian... figure it out yourself :P
i ze zacytuje siebie, skoro nie doczytales:
Days napisał(a):a tym wlasnie polegala ta dyskusja - nie na wmawianiu swojego zdania innym ale wyjasnieniu powodow, dla ktorych sie mysli tak a nie inaczej

obydwaj z Adrianem zawsze w pewnym momencie strasznie osobiscie podchodzicie do tematu. w pewnym momencie jest takie "klik" i zaczyna sie naparzanie typu:
ZB napisał(a):Ale to jest poziom piaskownicy. Gratulacje...

poziom piaskownicy to jest to, ze nie potrafisz zrozumiec tak czesto powtarzanej frazy, ze ELF MA ZAWSZE RACJE... czy mam dodac emota, zeby to bylo zrozumiane?

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Captain Kidd on 06 Lis 2007 23:04

Jak ja się cieszę, że niedawno mogłem usłyszec:"twój gust wyewulował i zmierza do ideału", wiadomo od kogo xD

I skoro już teraz AŻ tak dyskutujecie, to co dopiero, jak zacznie się DA battle XD Rozmowa oczywiście wroci... :P

[ Dodano: 06 Lis 2007 16:04 ]
I widzieliście, jaką mieliśmy sytuację - 5 głosów (2-2-1). Oczywiście w tym momencie to uległo zmianie :rofl:

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Days on 07 Lis 2007 01:58

Captain Kidd napisał(a):Jak ja się cieszę, że niedawno mogłem usłyszec:"twój gust wyewulował i zmierza do ideału", wiadomo od kogo xD

tez bym sie cieszyla :P

Captain Kidd napisał(a):Rozmowa oczywiście wroci... :P

raczej nie, bo apogeum juz zostalo osciagniete i teraz rozmowa o muzyce bylaby raczej jednostronna :|

Captain Kidd napisał(a):Oczywiście w tym momencie to uległo zmianie

wiedzialam, ze to ty :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez cRaSh on 07 Lis 2007 02:05

jak zwykle obstrukcja, prawie jak w sejmie :P

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez ZB on 07 Lis 2007 02:05

Days... Czy Ty wiesz, ilu ludzi już doprowadziłaś do rozpaczy? :D Ludzie mi się żalili na Ciebie. I z Twojego powodu głównie opuszczają to forum.. Oni się boją XD I teraz rodzi się pytanie.. Co ja tu robię...? Ale przecież wiem... Jestem pieprzonym masochistą... Jebnij mnie :grin:

Let it rock! Let it go!
Awatar użytkownika
ZB
Kebib

Postprzez Days on 07 Lis 2007 04:07

jak zwykle obstrukcja, prawie jak w sejmie

sie okazuje ze album ten to niesamowicie wyrownany kawal roboty... prawie jakby ktos heblem przejechal :P

ZB napisał(a):Czy Ty wiesz, ilu ludzi już doprowadziłaś do rozpaczy? #zeby Ludzie mi się żalili na Ciebie. I z Twojego powodu głównie opuszczają to forum..

wiesz, prawde mowiac malo mnie to obchodzi :P ludzie, z ktorymi zdarzylo mi sie tu ostro podyskutowac, a ktorzy odeszli, to byli zazwyczaj ludzie pokroju jak mu tam bylo... jak sie nazywal ten czlowiek, ktory w pewnym momencie mnie zaczal wyzywac? hm... w sumie who cares. ja sie ciesze, ze poszedl stad w pizdu, przynajmniej poziom kultury sie podniosl.

Anyway w sumie twoja wypowiedz powinna chyba pojsc na moje PW. wiec moze next time go uzyj :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Captain Kidd on 07 Lis 2007 04:20

Days napisał(a):jak sie nazywal ten czlowiek, ktory w pewnym momencie mnie zaczal wyzywac?

Jon Bon Jovi '87. Oj, pamiętam go, pamiętam bardzo dobrze... XD Za dyskusje z nim dostałem ostrzeżenie ;]

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Days on 07 Lis 2007 04:32

Captain Kidd napisał(a):Jon Bon Jovi '87. Oj, pamiętam go, pamiętam bardzo dobrze... XD Za dyskusje z nim dostałem ostrzeżenie ;]

tez pamietam ze cos dluuuugiego bylo :P i serio cie ostrzegali? :P przed czym? przeca ty bys go jedna raczka rozlozyl :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Captain Kidd on 07 Lis 2007 05:00

No, Edi pamiętam mi warna wlepił, bo to chyba w jego dziale było z tego co pamiętam... W każdym razie mówiąc w skrócie broniłem Sambory przed najszybszymi, a według prostaka, najlepszymi gitarzystami na swiecie xD

Days napisał(a):przeca ty bys go jedna raczka rozlozyl

Wiesz, ja potrafię byc za przeproszeniem strasznie chamski, zlośliwy (to wiecie wszyscy XD), no ale nie potrafilem nigdy zniżyc się aż chociaż do 1/4 jego poziomu... W sensie te jego prostackie teksty o "waleniu konia przy solówce do IML" XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Days on 07 Lis 2007 05:53

Captain Kidd napisał(a):Wiesz, ja potrafię byc za przeproszeniem strasznie chamski, zlośliwy (to wiecie wszyscy XD

to wiemy XD i za to cie lubimy :P

anyways koniec offtopa. skonczmy ten temat i zacznijmy to biedne DA...

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 07 Lis 2007 07:26

Pan '87 tez mnie pare razy osobiscie obrazil, nie pamietam juz za co, ale generalnie byl czas gdy bardzo go chcialam spotkac na lodzkich ulicach, i bardzo wtedy chcialam byc w glanach ;) teraz chyba wolalabym byc na wysokich obcasach :lmao:

i gwoli scislosci :

ZB napisał(a):To Ty nie wiesz, że tak się mówi?

wiem ze sie mowi, mowi sie generalnie bardzo wiele rzeczy, co nie zmienia faktu ze nie rozumiem dlaczego muzycznie cos musi byc do czegos podobne zeby bylo dobre (bla bla bla patrz moj post wyzej :lmao:)

i zanim sie wezmiemy za biedne DA to ja jestem bardzo ciekawa czy ktos LH rozstrzygnie ;) I sie zastanawiam (hm, nie w sumie to nie, nie zastanawiam sie) czy fakt ze pierwsza 3 taka wyrownana swiadczy o tym ze najnowszy krazek to taka dobra wyrownana plyta na ktorej same dobre kawalki czy...no :shiner:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Days on 07 Lis 2007 18:28

Gina napisał(a):I sie zastanawiam (hm, nie w sumie to nie, nie zastanawiam sie) czy fakt ze pierwsza 3 taka wyrownana swiadczy o tym ze najnowszy krazek to taka dobra wyrownana plyta na ktorej same dobre kawalki czy...no :shiner:

Days napisał(a):sie okazuje ze album ten to niesamowicie wyrownany kawal roboty... prawie jakby ktos heblem przejechal

XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez agatka on 08 Lis 2007 00:26

Ojej co tu sie porobilo?

Niech bedzie Whole Lot..

Image