Friends

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Friends

Postprzez Gina on 17 Wrz 2007 20:33

no i sie temat zrobil :lmao:
swoja droga, ktos jeszcze oglada/ł ? :>
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Days on 17 Wrz 2007 20:37

no nie wierze, ze sa tu ludzie, ktorzy nie ogladali :P

chociaz ja w sumie w te wakacje po raz pierwszy obejrzalam od deski do deski. do tej pory mialam tak mniej wiecej ze do 5 serii to w wiekszosci mialam obejrzane- moze z przerwami na jeden odcinek czy cos, a potem to juz od przypadku od przypadku... ale teraz juz mam wszystko za soba i....nooo..... JA CHCE JESZCZE RAZ.

w ogole ponoc chodza plany zeby film zrobic z tego. i ponoc wszyscy sie zgadzaja, procz Aniston. bo w sumie reszta ludzi ze soba nic szczegolnego nie zrobila po friendsach...

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Gina on 17 Wrz 2007 20:47

Days napisał(a):w ogole ponoc chodza plany zeby film zrobic z tego. i ponoc wszyscy sie zgadzaja, procz Aniston. bo w sumie reszta ludzi ze soba nic szczegolnego nie zrobila po friendsach...

hm hm no sex w wielkim miescie bedzie na duzym ekranie,jakas nowa moda ?
i no to w sumie fakt ze tylko Jen, znaczy slyszalam generalnie ze Lisa Kudrow i Schwimmer w jakis niskobudzetowkach sie krecili, a David w teatrze glownie. W sumie Perry w kilku komedyjkach zagral, o Courtney nic nie wiem, a o Mattcie tyle ze Joye byl klapa :lmao:

w sumie ja wszystkie 10 sezonow obejrzalam tylko raz, i podobnie jak ty, tak pierwsze 5 kojarze wlasciwie kazda scene, bo ogladalam po kilka razy, a z tych odcinkow pozniejszych to tak tylko mniej wiecej co sie dzialo - wiec w sumie nie moge sie doczekac az do nich dojde XD

wczoraj kolo polnocy ogladalam The One With the Princess Leia Fantasy i po prostu nie moglam jak Chandler opowiadal jak widzi swoja matke podczas no wiadomo... XD
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Arha on 17 Wrz 2007 21:28

Ja szczerze powiem, że dopiero w te wakacje, siedząc w Hiszpanii trochę oglądnęłam i wow, boskie :D :D :D tylko że w Tarnowie net mi chodzi tak dość żałośnie, więc nie ma szans, żebym ściągnęła i oglądnęła wszystko, zostaje mi poczekać na powrót do Wro...

A The one with Princess Leia Fantasy faktycznie, boski był :D :grin: :grin:

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Days on 17 Wrz 2007 23:37

no Lisa zagrala tez w Depresji Gangstera bodajze. Courtney w Krzyku i nie wiem czy w czyms jeszcze.. ona generalnie chyba sie matkowaniem zajela (swoja droga koncowka 10tej serii i Courtney w ciazy byla i to taaak widac :P). David kiedys jak prezentowal nagrody na jakies gali to mial fajny text, ze no skonczyli sie przyjaciele i NIC zadnej propozycji "still acting by the way" :P a Joey no wlasnie - poltora sezonu nakrecili i tyle...
Matt to problemy z narkotykami i waga, ale zagral w tych calych komedyjkach romantycznych czy innych kilka razy. no i Jen zeniby aktorska kariera, ale tak naprawde - nic specjalnego. za dlugo grali w tym serialu chyba, zeby cos zrobic ze soba... ale jak dla mnie - mogliby tam grac tak dlugo, jak ci z Mody na Sukces :P

Gina napisał(a):ogladalam The One With the Princess Leia Fantasy i po prostu nie moglam jak Chandler opowiadal jak widzi swoja matke podczas no wiadomo...

"I hate Chandler, he ruined my life" XD tudziez "DUDE!! I said share not scare" XD a Phoebe z rogalami we wlosach byla boska XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez cRaSh on 18 Wrz 2007 00:29

Lisa byla najlepsza w How feel you XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Days on 18 Wrz 2007 00:46

cRaSh napisał(a):Lisa byla najlepsza w How feel you XD

eee fajna byla, ale nie najlepsza. jako Phoebe byla booooooska "walk in the central Park, have a coffee in the Central Perk.... WOW I GET IT!!!" XD

tudziez:
Phoebe: Oh Phebs...
Rachel: Honey, that's your name!
Phoebe: really? I just thought that's how we call each other

XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 18 Wrz 2007 02:15

Days napisał(a):(swoja droga koncowka 10tej serii i Courtney w ciazy byla i to taaak widac :P).

i to bylo taaakie na miejscu biorac pod uwage problemy jej i chandlera XD

anyway phebes wystarczy ze otworzy usta i mozna otwierac notatniki z cytatami i zapisywac, pamietam w pierwszym odcinku :

Hey Pheebs, you wanna help?
oh, I wish I could, but I don't want to
:lmao:

A Courtney w Krzyku grala jak jeszcze Przyjaciele byli (chyba) wiec sie nie liczy XD
Days napisał(a):"DUDE!! I said share not scare" XD

o to to to, lezalam na dywanie :lmao:

A Matt byl na rozdani Emmy wczoraj swoja droga :
Image Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 18 Wrz 2007 03:14

Gina napisał(a):i to bylo taaakie na miejscu biorac pod uwage problemy jej i chandlera

noooo dokladnie XD tak im sie pieknie "ulozylo" XD

i ta ten pierwszy text Phoebe z pierwszego odcinka pierwszej serii to klasyka XD hehehe Princess Consuela Bananahamick XD

a Matt to ponoc ostatnio z Meg Ryan krecil albo z kims innym znanym kiedys bardzo :P

anyway seria z Phoebes w ciazy tez jets boska XD scena, jak sobie stawia miske z platkami na brzuchu :lmao:

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Strona główna OFFTOPIKI Film