Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
Gina napisał(a):bo wyszla naturalniej niz ostatnio w rzeczywistosci

) Ostatnio na jakims portalu pokazywali zdjecia z jakiegos maxima czy playboya czy czegos, gdzie grafik zamalowal przez przypadek lasce w bikini - pepek i redakcja nie zauwazyla 

Gina napisał(a):no fakt, nie wygalda jakos tragicznie,

Gina napisał(a):Ale tak ogolnie imho to to cale wygladzanie zdjec, ktore teraz jakos maniakalnie wystepuje to takie pojscie na skroty (w sensie nie trzeba byc super hiper fotografem, skoro potem mozna wszystko popoprawiac)

ostatnio z moim lubym dyskutowalismy na temat wlosow na klacie
i zarostu do garnitura i krawata - bo on uwaza, ze to nie wypada byc nieogolonym do krawata i ze nikt juz nie chodzi z wlosami na klacie i musialam go naprostowac i tak jakos szukalam zdjec na potwierdzenie mojej tezy i tak przelatujac przez znanych ludzi jakos tak doszlo do Jake'a i tak jak sie tak napatrzylam, to mi sie przypomnialo jak ja go strasznie lubie
a ze akurat mialam wolne miejsce na desktopowo-ikonkowa faze, to o...
), to ty sobie popatrz co ja mam na tapecie: w odpowiednim temacie 

i no ja sie zdecydowanie zgadzam z toba. I w kwestii zarostu i w kwestii klasty
Jedno i drugie nigdy nie wyjdzie z mody, dla mnie przynajmniej
Chociaz moja mama wczoraj w Media Markt troche za glosno nazwala jednego goscia w takiej krotkiej, przeswitujacej koszulce szympansem czy tam jakims innym malpopodobnym stworem. Ale ona jest jakby uczulona ja jakikolwiek zarost wiec... 
:

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości