Minuta Ciszy [']

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Postprzez Captain Kidd on 04 Wrz 2007 17:22

Za kolegę, który wczoraj nie dojechał na rozpoczęcie roku. [']
I za prawie że sąsiada, który wcisnął się samochodem pod tira. Też zginął na miejscu. [']
W ogóle wczoraj był jakiś pojebany dzień. W promieniu 20km od mojej miejscowości, gdzie nigdy nic się nie dzieje, jest bezpiecznie, zginęły 4 osoby, a 8 zostało rannych...

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Days on 06 Wrz 2007 16:33

Luciano Pavarotti... [*]

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez cRaSh on 16 Wrz 2007 19:09

Colin McRae [*]

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Captain Kidd on 17 Wrz 2007 02:26

^jednak poitwierdzone [']

Dzisiaj też minęły dwa lata, jak w wypadku samochodowym zginął Arek Gołaś [']

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Gina on 17 Wrz 2007 02:34

Captain Kidd napisał(a):^jednak poitwierdzone [']

a to byly jakies watpliwosci ? (w sensie ja nic nie wiem, ja sie wlasciwie dowiedzialam na MotoGP jak Rossi pokazywal to kamer karteczke ze beda za nim tesknic... ) i ['] no..
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Captain Kidd on 17 Wrz 2007 02:45

Gina napisał(a):a to byly jakies watpliwosci ?

Niby było pewne, że to on, ale policja oficjalnie oświadczyła dopiero dzisiaj koło południa, że to na 100% Colin... Helikopter się rozbił, spłonął, ciała też, dlatego trzeba było czekac na identyfikację ciał...

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Minuta Ciszy [']

Postprzez Gina on 23 Sty 2008 06:47

o Jezu...
Actor Heath Ledger dies at 28
http://edition.cnn.com/2008/SHOWBIZ/Mov ... index.html
Awatar użytkownika
Gina
mod

Minuta Ciszy [']

Postprzez Days on 23 Sty 2008 07:13

o zesz kuuuuuu..... :( :( :( ;( jeden z moich ulubiencow no...

[*]

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Minuta Ciszy [']

Postprzez Arha on 23 Sty 2008 07:14

:(

[*]

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Minuta Ciszy [']

Postprzez Mahi on 23 Sty 2008 19:17

Dziwnie będzie teraz oglądać film "Mroczny rycerz", gdzie miał zagrać Jokera.
Awatar użytkownika
Mahi
Get Ready

Od: 19 Sty 2008 21:05
Miejscowość: KnurĂłw

Minuta Ciszy [']

Postprzez Gina on 23 Sty 2008 20:57

Zagrał a nie mial ;)
Ja w kazdym razie szybko nie obejrze... W ogole chyba kupa czasu bedzie musiala minac zebym mogla spokojnie jakikolwiek film z nim znowu obejrzec.. W szoku jestem takim caly czas ze... :(
Dzisiaj ma byc przeprowadzona sekcja, a na razie pisza ze ostatnio mial problemy ze snem i byc moze przypadkowo przedawkowal srodki nasenne :/
Awatar użytkownika
Gina
mod

Minuta Ciszy [']

Postprzez cRaSh on 23 Sty 2008 21:05

A ja z nim widzialem 1o things chyba tylko.
ale i tak, szkoda faceta ;>

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Minuta Ciszy [']

Postprzez erfea on 23 Sty 2008 22:36

[']
szkoda ;| wielka bo całkiem calkiem się zapowiadał ...

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Minuta Ciszy [']

Postprzez Days on 24 Sty 2008 15:45

Gina napisał(a):W ogole chyba kupa czasu bedzie musiala minac zebym mogla spokojnie jakikolwiek film z nim znowu obejrzec..

a ja wlasnie chce obejrzec jak najszybciej cos z nim.. chce obejrzec tego mrocznego rycerza, bo kurde Heath byl rewelacyjny. on nie tylko sie bosko zapowiadal, on byl jednym z najlepszych aktorow mlodego pokolenia - nie zaden lalus, co tylko dobrze wygladal, nie zadna cipa pokroju tych wszystkich nowych gwiazdek, ale prawdziwie swietny aktor... kurde no do dupy i bez sensu i w ogole ja nie chce :|

w ogole przeciez od dawna byl spokoj w tej kwestii - w sensie dawno nie bylo juz chyba takiego przypadku. Strasznie jestem ciekawa, czy to rzeczywiscie przedawkowanie przez przypadek, czy co... bo to takie... takie glupie i trywialne by bylo...

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Minuta Ciszy [']

Postprzez Gina on 24 Sty 2008 17:22

Podobno cos tam wiecej znalezli i maja badac i wyniki maja byc za 10 dni czy jakos tak. I zgadzam sie glupie i trywialne, i zdecydowanie trudniejsze do zaakceptowania dla mnie niz jakby sobie nie wiem.. heroine w zyle strzelil :/

Co do mrocznego rycerza, to ja wiem ze to bedzie fantastyczna rola (po trailerach widac) ale no, cholernie mnie odrzuca jak teraz czytam ze on w wywiadach mowil ze grac taka bezduszna postac go psychicznie wykonczylo, i ze od tego czasu mial problemy ze snem itd. Wiec jesli sie potwierdzi ze to tylko przez te srodki nasenne to nie wiem no... To bedzie troche dla mnie jak ogladanie czegos przez co on nie zyje (tak wiem glupie w sumie, ale teraz tak mi siedzi w glowie i juz) Ale pewnie obejrze, do sierpnia kupa czasu, wiec pewnie nawet w kinie, i pewnie sie porycze.. nevermind :(

Days napisał(a):kurde Heath byl rewelacyjny. on nie tylko sie bosko zapowiadal, on byl jednym z najlepszych aktorow mlodego pokolenia - nie zaden lalus, co tylko dobrze wygladal

dokladnie... zreszta wszyscy teraz powtarzaja o tym jak dobrze role wybieral, ze nie bawil w hollywood czy gdzies na manhattanie, tylko sobie spokojnie na brooklynie mieszkal i w ogole... Nie widze w tym momencie kogokolwiek kto by go mogl zastapic... (I ten akcent!)

cRaSh napisał(a):A ja z nim widzialem 1o things chyba tylko.

jej to ty masz barki w filmach straszne :P Nieustraszeni bracia Grimm, Casanova, Brokeback Mountain, Lords of Dogtown, Ned Kelly, Cena honoru, Czekając na wyrok, Obłędny rycerz czy np. Patriota z Melem Gibsonem... To przykladowo tylko rzecz jasna...

Ja generalnie kojarze go jeszcze z Siódmych potow, TVP2, albo TVP3 puszczala, jak bylam baardzo mala XD (w sensie no w Australii to bylo w 1996, wiec strzelam ze w Polsce jakies 10 lat temu...) Moze dlatego caly czas tak mi strasznie dziwnie jest... :/
Awatar użytkownika
Gina
mod

Minuta Ciszy [']

Postprzez Days on 24 Sty 2008 17:33

Gina napisał(a):To bedzie troche dla mnie jak ogladanie czegos przez co on nie zyje (tak wiem glupie w sumie, ale teraz tak mi siedzi w glowie i juz) Ale pewnie obejrze, do sierpnia kupa czasu, wiec pewnie nawet w kinie, i pewnie sie porycze.. nevermind :(

no w sumie jak w taki sposob to ujmujesz, to masz racje i generalnie dla mnie pewnie tez sie tak skonczy... w sensie ze sie porycze na filmie... kurde no :|

Gina napisał(a):(I ten akcent!)

no i wlasnie... kurcze spokojny gosc, nigdy o nim nie bylo slychac w sensie jakis skandali - zawsze tylko dobre role czy cos. dopiero ostatnio costam bylo, jak sie z ta Michelle Williams rozstal niby i ze costam imprezowal z Lohanowna... w kazdym badz razie zadnych skandali przez tyle lat i kurde no.... ah nie chce mi sie juz o tym pisac... ani myslec. :|

ale generalnie nie pamietam takiej dramatycznej sytuacji z kims, kogo bym znala i lubila chyba od czasow Rivera Pheonixa, czy Michaela Hutchence'a z INXS (swoja droga - tez Australijczyk), boto kurde jakos ostatnio nie mialo miejsca... prawda? normalnie jak powrot do lat 90-tych :|

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Minuta Ciszy [']

Postprzez Arha on 05 Lut 2008 17:32

Stefan Meller :( naprawdę mądry i sympatyczny człowiek...
[*]

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Minuta Ciszy [']

Postprzez Days on 05 Lut 2008 18:02

[*] szkoda, bo to jeden z madrzejszych ludzi byl... a ci sie nam nieublaganie koncza...

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Minuta Ciszy [']

Postprzez erfea on 25 Mar 2008 03:04

[']
Za Janusza Kosę Kosińskiego

Miałam okazję słuchać tej Antyramy na której się nie pojawił cztery tygodnie temu... a potem cisza... aż do dziś... Duża strata dla polskiego środowiska muzycznego ;(

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Minuta Ciszy [']

Postprzez 99-in-the-shade on 25 Mar 2008 19:37

[']
Jeden z najlepszych dziennikarzy muzycznych, jakich kiedykolwiek miałam okazję słuchać. Teraz będzie miał Koncert Życzeń po drugiej stronie życia...

'Ludzie pracują latami, aby stać się sławnymi, a potem mówią, że nie mogą tego znieść. Niech spadają i zrobią miejsce dla kogoś, kto może!' - Jon Bon Jovi
Awatar użytkownika
99-in-the-shade
Livin' On A Prayer

Od: 22 Paź 2004 01:40
Miejscowość: Zabrze

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Powróć do Różne