Chwila na relaks.

Strona główna OFFTOPIKI Relax

Postprzez Days on 02 Cze 2007 01:54

a i nie za ma co. a Days wlasnie przezywa przerost inspiracji nad zdolnosciami XD chociaz w sumie jeszcze mam jeden pomysl, ktory moze mi lepiej wyjdzie niz to, co mam teraz :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Gina on 02 Cze 2007 06:30

eh cholera - obie ladne :D - JA CHCE NA PIRATOW!!!
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Days on 02 Cze 2007 20:35

Gina napisał(a):eh cholera - obie ladne #zeby - JA CHCE NA PIRATOW!!!

to czegos jeszcze nie poszla? juz ponad tydzien PO premierze XD eh opierdzielasz sie moja droga :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 02 Cze 2007 21:58

oj wiem ze sie opierdzielam strasznie i najgorsze jest ze dopiero pojde za jakis tydzien, byc moze w piatek - nie ma to jak dwukierunkowa sesja :|

i qrde jestem kuszona z kazdej strony, a to opisy na gygy. tutaj ikonki.. okrutni wszyscy jestescie :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 03 Cze 2007 00:56

pamietam jak tak mialam z duma i uprzedzeniem i sie w koncu wkurzylam i poszlam na dzien przed egzaminem czy 2 XD

i tego Ginus oficjalnie pieknie dziekuje (ja i moj avatar XD) za wskazowki :D

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 03 Cze 2007 18:07

i slicznie wyszedl :D
(i w ogole to mi sie 3 z twojego podpisu piekielnie podoba :D)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 03 Cze 2007 18:48

Gina napisał(a):(i w ogole to mi sie 3 z twojego podpisu piekielnie podoba #zeby)

juz widzialam w sieci milion ikonek z tym zdjeciem tego statku wiec no w sumie tez musialam swoja dorzucic XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Ricky Skywalker on 07 Cze 2007 21:32

A mi się bardzo avat Giny podoba :D Mój ulubiony piłkarz wznoszący puchar, heh :D I jeszcze ten tekścik :D

Ja zmieniam avatek po długim czasie - z Luke'a na Cade'a Skywalkera, najnowszy, niespecjalnie chlubny pomiot rodu rycerzy Jedi :D Na razie taki prosty obrazek, może potem poszukam lepszego i go nieco zmodyfikuję ;)

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
*
Richie Sambora, 29.10.2007
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Od: 03 Lis 2003 03:57
Miejscowość: Creche of the Gods ;]

Postprzez Gina on 07 Cze 2007 22:01

aw dzieki :D
i qrde ja sie na pomiotach Jedi nie znam az tak bardzo, i w pierwszej chwili myslalam ze na tym obrazku jest Dwight z Sin City XD
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Ricky Skywalker on 07 Cze 2007 22:59

[fquote="Gina"]qrde ja sie na pomiotach Jedi nie znam az tak bardzo, i w pierwszej chwili myslalam ze na tym obrazku jest Dwight z Sin City XD[/fquote]

To tak dla objaśnienia problemu:

[fquote="Wookieepedia"]Cade Skywalker was a bounty hunter and pirate, once the Jedi Padawan of Wolf Sazen. He was the son of Kol Skywalker and Morrigan Corde, as well as a descendant of Luke and Anakin Skywalker.[/fquote]

A więcej tu - http://starwars.wikia.com/wiki/Cade_Skywalker ;)

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
*
Richie Sambora, 29.10.2007
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Od: 03 Lis 2003 03:57
Miejscowość: Creche of the Gods ;]

Postprzez Gina on 14 Sie 2007 18:04

Kidd, jak sie romantycznie zrobilo :lmao: :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Captain Kidd on 14 Sie 2007 18:12

Robię wszystko, żeby nie patrzec na to zdjęcie, bo wcale nie mogę się na niczym skupic XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Days on 14 Sie 2007 23:33

Robię wszystko, żeby nie patrzec na to zdjęcie, bo wcale nie mogę się na niczym skupic

to ten avatar naprawde ci pomaga XD ale fajny efekt zrobiles :P sepia w sensie to moj ulubiony efekt :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 15 Sie 2007 00:37

albo ona sama sobie zrobila :D bo tak wyglada przynajmniej (dla mnie przynajmniej :lmao:)

a ja swoja droga nowy aparat dzisiaj dostalam sialala :boogie: :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 15 Sie 2007 00:40

Gina napisał(a):albo ona sama sobie zrobila #zeby bo tak wyglada przynajmniej (dla mnie przynajmniej #lmao)

zdjecie jasne ze sama. ale wydaje mi sie, ze to jest sepia "dokladana" w jakims programie, a nie aparatowa. w sensie aparatowe sepie sa zawsze bardziej deep brazowe XD ale moge sie mylic :P

opowiadaj o aparacie :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 15 Sie 2007 00:51

Days napisał(a):w sensie aparatowe sepie sa zawsze bardziej deep brazowe XD ale moge sie mylic

a no to byc moze, sie nie znam w sumie, chociaz w moim starym byly dosc jasne, ale w nim w sumie wszystko nie bylo takie jak byc powinno :lmao:

i anyway Sony dostalam, 7.2 MP, wiem ze w sumie teraz juz 8 i 12 hulaja, ale mnie nie stac to po pierwsze po drugie chyba nie potrzebuje, zdjecia o szerokosci 3072px mnie w pelni satysfakcjonuja XD juz nie mowiac ze jest o polowe mniejszy we wszystkich kierunkach od tamtego starego :lmao:

i generalnie filmiki calkiem fajne wychodza, no i jak do tej pory spotkalam same pozytywne opinie, i podobno akumulatorek starcza na dosc dlugo, takze no zobaczymy jak to bedzie w praniu ;)

Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 15 Sie 2007 01:46

Gina napisał(a):anyway Sony dostalam, 7.2 MP, wiem ze w sumie teraz juz 8 i 12 hulaja, ale mnie nie stac to po pierwsze po drugie chyba nie potrzebuje, zdjecia o szerokosci 3072px mnie w pelni satysfakcjonuja

ja mam 5.1 i i tak robie zdjecia 3.2 bo i tak nie wywoluje w rozmiarach wiekszych niz 10x15 jak juz wywoluje (rzadko), a potem jak sie na kompie oglada, to i tak czlowieka wkurza to ciagle powiekszanie, pomniejszanie i tak dalej,. wiec no 3 MP zdecydowanie wystarczaja :P
zreszta ponoc upychanie matrycy z duza iloscia pixeli w malych aparatach nie wychodzi im na dobre i costam sie pierdzieli potem z jakoscia zdjec.

i tego no czy to jest jakis Sony W?? Bo jak tak (takie mam wrazenie), to jest to mlodszy brat mojego, ktory jest naprawde kochany i swietny i gdyby nie to, ze mu pokretlo troszke powoli zaczyna wariowac od czasu do czasu, to no bylby najlepszym aparatem na swiecie :P

slowem - dobry wybor!!!

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Captain Kidd on 15 Sie 2007 02:22

Gina napisał(a):albo ona sama sobie zrobila

Wszystko sama zrobiła... XD I tam, co mnie sepia czy nie sepia, ważna zawartośc jest xD

A jeśli chodzi o aparat, to ojciec kupił sobie Prakitcę DCZ 6.8 za około 500zł i naprawdę spisuje się nieźle. Jak na jego potrzeby (do pracy) wystarczy w zupełności. Miałem już dosyc pożyczania mu swojego Canona A610 XD
I 3mp? Ja zawsze robię na max, najlepsza jakośc, bez względu na wszystko. Mam dwie karty 1gb i o nic się nie martwię ;)

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Days on 15 Sie 2007 04:43

Captain Kidd napisał(a):Ja zawsze robię na max, najlepsza jakośc, bez względu na wszystko. Mam dwie karty 1gb i o nic się nie martwię

ja mam karte 2GB i 512MB i nadal robie na 3mp bo to nie chodzi o jakosc :P tylko o wzgledy praktyczne :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 15 Sie 2007 05:31

mam mam, sony w35 (myslalam o 55 ale w koncu uznalam ze jednak nie) i fajnie ze masz dobra opinie, mam nadzieje ze moj tez sie bedzie dobrze sprawowal :)

co do rozmiarow to sobie sprawdzilam wszystkie i ok, daja rade i 3 ale przy gigowej karcie i ustawieniu na 7.2 moge zrobic 280 zdjec co mnie zdecydowanie zadowala, i ja mam manie wielkosci i mi nie przeszkadza powiekszanie i sie lepiej czuje jak wiem ze sa wieksze (no co, tak mam i juz XD)
Awatar użytkownika
Gina
mod

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Relax

Powróć do Relax