BJ Songs Battle Bounce - Zakończone

Wszystko co dotyczy Bon Jovi

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja

Postprzez Gina on 07 Sie 2007 05:36

ZB napisał(a):to padnie podejrzenie, że układasz wyniki po własnej myśli

pewnie ze padnie, przieciez wiadomo ze jest z koalicji (tej drugiej chyba, nie wiem pogubilam sie juz XD)

i swoja droga dzieki ZB, mialam sama pisac a tak to przynajmniej mam jeszcze jeden glos na dowod tego ze precedens juz byl wiec prosze nie kombinowac teraz :lmao:

i cichoj Adrian :lmao: I co do 2 pierwszych piosenek ktore maja odpasc z LH to badz spokojny, natomiast jesli chodzi o WGIGO to badz pewny ze u mnie bedzie lecial zaraz za balladami chyba XD
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Captain Kidd on 07 Sie 2007 05:42

Gina napisał(a):choj

Się przez "u" pisze XD
Musiałem no rotfl

I właśnie, po Bounce, sorry, Bounce, k***a!!! (XD), może zabierzemy się za LH? :D

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez cRaSh on 07 Sie 2007 06:47

Tak serio, to z Bounce wszystko powinno poleciec w 1 glosowaniu XD
A Distance jest najlepsza i nic sie z tym nie zrobi ;)
tyle mam do powiedzenia na temat osób chcących wywalić jedną z najlepszych piosenek rockowych jakie powstały ostatnimi czasy.

:shiner: :shiner: :shiner:

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Days on 07 Sie 2007 18:17

cRaSh napisał(a):A Distance jest najlepsza i nic sie z tym nie zrobi Wink

i pod tym sie podpisuje a pod tym cytacie o najlepszej rockowej piosence ostatnich czasow, to dodaje tak z 10 :shiner:

i tego ii wlasnie wlasnie - Ginka zmieniala glos, to ZB tez moze. a nawet musi XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez ZB on 07 Sie 2007 23:14

Captain Kidd napisał(a):I właśnie, po Bounce, sorry, Bounce, k***a!!!

Właśnie, nie zapominaj, że od pewnego czasu ten tytuł wymawia się tylko z tym drugim wyrazem XD

cRaSh napisał(a):Tak serio, to z Bounce wszystko powinno poleciec w 1 glosowaniu XD
A Distance jest najlepsza i nic sie z tym nie zrobi

Ja uważam, że Bounce to świetny album (gdyby tak nie było, to nie słuchałbym BJ. To był mój pierwszy album) :horns:

Days napisał(a):i tego ii wlasnie wlasnie - Ginka zmieniala glos, to ZB tez moze. a nawet musi

Widzisz Days, jak sie staram, żeby dotrzymać słowa? Doceń to XD. The Distance leci następne, bo Undivided, które jest kapitalne wyleci teraz.. Bu... :P Niechże ktoś zagłosuje by mu pomóc... XD

Let it rock! Let it go!
You can't stop the fire burning out of control!!!
Awatar użytkownika
ZB
Kebib

Od: 12 Lis 2006 02:08

Postprzez Ricky Skywalker on 08 Sie 2007 04:40

Następne nic już nie leci, następna jest pierwsza trójka. Nie mogę spełnić waszej prośby, serce mi nie pozwala. Jeśli to zrobię, ono przestanie pracować :D Nie poleci Undivided :shiner:

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
*
Richie Sambora, 29.10.2007
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Od: 03 Lis 2003 03:57
Miejscowość: Creche of the Gods ;]

Postprzez Days on 08 Sie 2007 08:16

sorry ale wlasnie nawet bez zmiany glosu ZB, Undivided leci jak w morde strzeli. i zamykaj glosowanie, bo bedzie zes stronniczy XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez ZB on 08 Sie 2007 15:27

Ricky!!!!!! Trzeba skombinować kogoś, żeby głosował na The Distance!!!!!! I to szybko!!!!! XD

Ratujmy Undivided!!! XD Może dostaniemy na ten szczytny cel jakieś fundusze z Unii XD

Let it rock! Let it go!
Awatar użytkownika
ZB
Kebib

Postprzez Days on 08 Sie 2007 19:29

ZB napisał(a):Trzeba skombinować kogoś, żeby głosował na The Distance!!!!!! I to szybko!!!!! XD

Ratujmy Undivided!!! XD

a jebnac? XD

jak na moj gust to juz koniec jest i tyle... badzcie mezczyznami i przyjmijcie to z godnoscia :lmao: no chyba, ze nie jestescie :>

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez ZB on 08 Sie 2007 21:51

Days napisał(a):a jebnac? XD

Ty zawsze i wszędzie XD

Days napisał(a):badzcie mezczyznami i przyjmijcie to z godnoscia #lmao no chyba, ze nie jestescie

A co Ty możesz wiedzieć o męskiej godności? :P Moja męska godność mi mówi, że nie oddam żywcem Undivided. Tak samo, jak kazała mi dotrzymać słowa i zagłosować przeciwko temu kawałkowi... XD

JAk teraz na to patrzę, to faktycznie trzeba było wywalić Bounce XD Wybacz cRaSh, mój błąd :ohmygod: XD

Let it rock! Let it go!
Awatar użytkownika
ZB
Kebib

Postprzez Ricky Skywalker on 11 Sie 2007 02:40

Ehh, ZB, olać to... :ohmygod: Chociaż czuję się jak Imperium pokonane przez plemię Ewoków :crazy:

8 tydzień:

Undivided 50% [ 5 ]
The Distance 40% [ 4 ]
Hook Me Up 0% [ 0 ]
Bounce 10% [ 1 ]

Wszystkich głosów: 10

Wylatuje: Undivided

No i mamy Final 3, w której głosujemy już na to, co lubimy. Będę szczery - złośliwie zagłosuję przeciw osobom, które wyrzuciły Undivided :P

B-b-b-b-bounce! :]

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
*
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Postprzez Gina on 11 Sie 2007 02:54

Ricky Skywalker napisał(a):Chociaż czuję się jak Imperium pokonane przez plemię Ewoków

i dobrze :lmao: to nie obraza byc Ewokiem XD

i generalnie pomyslalam ze jak oblecimy wszystkie plyty sie mozemy z klipami tak pobawic ;)

no i co, ja pewnie na The Distance, chociaz ja serio lubie Bounce i nie wiem why jest przez wiekszosc tutaj traktowane tak troche z przymruzeniem oka ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Captain Kidd on 11 Sie 2007 04:19

Zagłosowałbym na Bounce, k***a!!!! XD Bo w sumie jest to piosenka, której na tej płycie słucha się najlepiej. No i mam do niej sentyment, bo spodobała mi się jako pierwsza...
A z drugiej strony The distance. Muzycznie i tekstowo najlepszy kawałek na płycie.

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Days on 11 Sie 2007 05:12

Ricky Skywalker napisał(a):Chociaż czuję się jak Imperium pokonane przez plemię Ewoków

przynajmniej We're the good guys XD

i tego no Dystans oczywiscie. wiadomo - najlepsza. chociaz w sumie na takiej plycie nie trudno byc najlepszym :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Ricky Skywalker on 11 Sie 2007 18:39

[fquote="Gina"]

i dobrze :lmao: to nie obraza byc Ewokiem XD[/fquote]

Tak sądzisz? W takim razie, jak się kiedyś spotkamy, odśpiewasz ewocką piosenkę zwycięstwa - o, :lmao:

[fquote="Gina"]i generalnie pomyslalam ze jak oblecimy wszystkie plyty sie mozemy z klipami tak pobawic ;)[/fquote]

Generalnie, miną jeszcze ze 2 lata, zanim oblecimy wszystkie płyty, więc nie planujmy tak bardzo do przodu :shiner:

[fquote="Gina"]no i co, ja pewnie na The Distance, chociaz ja serio lubie Bounce i nie wiem why jest przez wiekszosc tutaj traktowane tak troche z przymruzeniem oka ;)[/fquote]

No właśnie :( Nie znacie się :crazy:

*
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Postprzez Captain Kidd on 13 Sie 2007 22:57

Niech będzie ten Dystans, pieprzyc sentymenty XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Adrian on 24 Sie 2007 17:05

Przykre to głosowanie. To tak jakby na Crushu wygrało Mystery Train a na HANDzie Wildflower :shiner:
Zdecydowanie wynik mi się nie podoba tak samo jak mała frekwencja xD
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Od: 03 Paź 2003 19:55
Miejscowość: D

Postprzez Days on 25 Sie 2007 00:09

Adrian napisał(a):To tak jakby na Crushu wygrało Mystery Train a na HANDzie Wildflower

lepsze mystery train niz she's a mystery XD i generalnie nie masz talentu do porownan :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Adrian on 25 Sie 2007 04:15

lepsze mystery train niz she's a mystery XD

NO właśnie pomyliłem te 2 piosenki. To miało być She's A Mystery. W sumie to obraziłem Mystery Train :D Bardzo dobra piosenka ogólnie chociaż wcześniej jej nie lubiłem. Teraz ją doceniam. Wspaniała praca Ebbina i osób odpowiedzialnych za miks i efekty.
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Od: 03 Paź 2003 19:55
Miejscowość: D

Postprzez Days on 25 Sie 2007 04:53

powiedzialam lepsze... nie znaczy ze dobre :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess