)Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
erfea napisał(a):Nocna straż...? Cóż po obejrzeniu filmy zupełnie mi się odechciało sięgac po książkę ;/
to sie nazywa mylic 2 rozne swiaty
[/fquote]
No faktycznie nie tylko literatura rosyjska wydała na świat Nocną straż
P

) to pozostale 300 stron pochlonelam w jakiejs 2 dni.. swietna ksiazka, genialny klimat i faktycznie, czyta sie tak ze...

Gina napisał(a):swietna ksiazka, genialny klimat i faktycznie, czyta sie tak ze..

na obecną chwilę moją ulubioną serią w serii będą z całą pewnością Strażnicy. Wszyscy boscy byli (tylko Vetinari jakoś nie w formie), zwłąszcza Angua i Detrytus no i Vimes jako tatuś i wampirzyca w Straży ('Shoes, man, coffins...never accept the first one you see'
) i w ogóle... chociaż generalnie wydaje mi się, że seria o Straży jakoś nieco poważnieje, tzn jakieś poważniejsze rzeczy porusza, w sensie Night Watch, Thud! i Monserous Regiment... absolutnie nie twierdzę, że to źle, po prostu taka luźna refleksja 

zwlaszcza sally podrywajaca carrota i reakcje anguy.. piekne to bylo
), te tajemne znaki.. No wyszlo mu naprawde naprawde dobrze.

czekam na więcej z tego duetu. Albo nawet tria, jeśli znowu z Cudo zrobią sobie girls' night out, bo tu chwilami płakałam ze śmiechu

cRaSh napisał(a):I czemu niech mnie pies wychedozy, tego wczesniej tego nie przeczytalem?#confuse #ohmygod
reszta od momentu dodarcia na jarmark kiepska. w filmie ja o wiele lepiej zrobili + kapitan duzo ciekawszy 

I know it's a very human thing to say "Is there anything I can do", but in this case I would only entertain offers from very high-end experts in brain chemistry.
Can I remind everybody that I still aten’t dead, even today.

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości