Captain Kidd napisał(a):na niezbyt wysokim poziomie, to muzycznie i wokalnie to wszystko jest nadrobione.
hm.. Muniek wielokrotnie mowil, ze on nie umie spiewac, wiec no z tym wokalnie przesadzasz
ma fajny glos, nie przecze, ale tez nie robmy z niego perfekcyjnego wokalisty Captain Kidd napisał(a):Szczerze mówiąc lepiej trafia do mnie tekst tego pierwszego. No i od strony muzycznej też jest o wiele lepiej. A,że narzeka? Że śpiewa o tym, jak jest źle? On ma to do siebie. Napisał mnóstwo kawałków, w krtórych to robi. Taka po prostu jest rzeczywistośc, a on ją tylko opisuje.
i boszzzz... przeciez ja nie mowie, ze zle ze pisze o tym, ze jest zle. przeciez mowie, ze uwielbiam go za Warszawe i za Jest Super no... ale no Jazz jak sam przyznajesz, nie jest to szczyt mozliwosci tego zespolu - ani muzycznie, ani tymbardziej lirycznie, ani - o zgrozo - w dopasowaniu tematyki do klimatu.
cRaSh napisał(a):Moze dlatego ze jestem z Lublina i mam to na codzien i nikt mi nie musi przebierac w slowkach, zeby napisac jak jest Smile
nie mowie o przebieraniu w slowkach, ale o roznicy miedzy napisaniem tego na poziomie "jest super", a na poziomie "bo tutaj jest jak jest"... bosz, czegoz mnie ostatnio nikt nie rozumie.

bo jezeli tak, to hm... Jon po tym stwierdzil ponoc, ze nie bedzie pisal juz takich textow, bo jak ludzie go nie rozumieja, to znaczy ze trzeba prosciej... i masz co wyszlo