Live Earth 2007

To miejsce na wszystkie newsy ze świata Bon Jovi.
Najważniejsze tematy zostana wyświetlone na stronie głownej FoF

Strona główna BON JOVI Aktualności

Postprzez cRaSh on 08 Lip 2007 04:27

Ja wlasnie cornella mialem, przysmecil cos xD

[ Dodano: 07 Lip 2007 22:27 ]
ooo wlasnie black hole sun, cofam to ^ xD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Adrian on 08 Lip 2007 04:30

A Policjantów nie oglądasz ? :)
Dobre, że na innych kontynentach powtarzają koncert więc cały czas można coś ciekawego oglądnąć.
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Od: 03 Paź 2003 19:55
Miejscowość: D

Postprzez Gina on 08 Lip 2007 04:33

Ja po AFi (swoja droga dali rade live...) nie moge na Cornella, za spokojnie.. jade do Anglii XD

[ Dodano: 07 Lip 2007 22:33 ]
Ja raczej na pewno po Smashing Pumpkins ide spac :lmao:
I bosz FF daja rade! [serducho]

A Wembley wygalda nieziemsko...
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez cRaSh on 08 Lip 2007 04:37

Fall out boy faaajne XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Adrian on 08 Lip 2007 04:40

Foo Fighters -> Best Of You - Kapitalne. .. I My Hero też super wyszło

Hesus. W takim tempie to jeszcze przynjmniej 2 godziny :)
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Postprzez Captain Kidd on 08 Lip 2007 06:43

Cornell wypadł dość średnio muszę przyznać. Mógł zamiast mało znanego Wide awake zaśpiewac Billie Jean np...
Póki co przegapiłem występy, które z chęcią bym obejrzał, a niestety nie dało rady. Nie z mojej winy :/
I czekam na BJ i jestem pewien, że zagrają MAM, I love this town lub Who says no i coś nowego i może, o ile wystarvczy im czasu IML. Ale obym się mylił.

[ Dodano: 08 Lip 2007 00:43 ]
I w ogóle, to chyba od teraz dopiero trzeba liczyc te 2 godziny...

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Adrian on 08 Lip 2007 06:48

I w ogóle, to chyba od teraz dopiero trzeba liczyc te 2 godziny...

Ostro. 2 godziny temu mówiłem z ironią, że jeszcze 2 godziny a tutaj okazuje się, że jak za 2 godziny od teraz będzie koncert to i tak bedzie dobrze :)

Jeszcze jakś babcia weszła na scene i gada pierdoły. Bosz.
Póki co przegapiłem występy, które z chęcią bym obejrzał, a niestety nie dało rady. Nie z mojej winy :/

Na stronce LiveEarth powtarzają występy w tych krajach gdzie koncerty się zakończyły wiec w oczekiwaniu możesz to obejrzeć :).
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Postprzez Captain Kidd on 08 Lip 2007 07:49

No, jeszcze tylko 35 minut. Potem Smashing i do łóżka w końcu...
I jakby co, będę występ BJ nagrywał - ale tylko dźwięk...

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Adrian on 08 Lip 2007 08:51

SUPER.
Bałem się, że po Lost Highway BJovi nie podbiją tej drętwej publiki bo do Jovisów nikt tego nie zrobił.

LH - ok
IML fajnie wyszło
Wanted - kapitalnie. Bardzo dobre wykonanie i publika dopisała ( nareszcie)
WSYCGHOme - jak usłyszałem to nie wiedziałem czy dobry wybór, ale publiczność się bawiła i przedłużyli ją też super
Livn do solówki ok potem super i zakończenie też się udało.

BRAWO Chłopaki :)

Widać było zaangażowanie we wszystkich. Jon starał sie podbić publikę i udało mu sie a Richie nieźle wymachiwał gitarką :)

Jeden z najlepszych występów na Live Earth. Może nie najlepszy, ale to musieliby mieć lepszą publikę i najlepiej jakby już ciemno było. W warunkach takich jakie mieli Foo Fighters ten występ byłby jeszcze lepszy.

Hehe no i Gore i Baldwin fajnie wyszli :)

ps
Ojoj Bon Jovi ukradli SHOW ! W NJersey nikt się nawet nie zbliżył do występu Bon Jovi. Publika tam chyba Stinga nie lubi bo chłop się starał a tutaj murzyn który wpadł na SOS zrobił większe show. Waters dobrze wypadł z Another Brick In The Wall a reszta to spokój ale bez fajerwerków. Clarkson poderwała publikę w 2ch piosenkach, ale tak tylko aby ją oklaskali po piosenkach.

Podsumowując.
Bon Jovi dali czadu. W NJ nie było lepszych od nich i zrobili mocny, dobry show.
Ogólnie (na całym Live Earth) na tle innych to publike może lepiej porwali Foo Fighters ale trudno porównać bo tam publika była rozgrzana a tutaj do koncertu Bon Jovi nikt nie był w stanie ich porwac do śpiewu czy klaskania.

Dla mnie najlepsze występy na Live Earth dali: Bon Jovi, Foo Fighters, Pussycat Dolls, Beastie Boys i Crowded House.
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Postprzez Gina on 08 Lip 2007 17:32

Bon Jovi
- na poczatku IML myslalam ze znowu bedzie tym zdziadzialym glosem spiewal, ale jednak nie... Sie rozkrecil i naprawde super wyszlo :) I Rysiek wygladal dobrze... Jonny swietnie :D I jestem w absolutnym szoku jak Amerykanie na WSYCGH reaguja :lmao: I w ogole nie wierze jak ta piosenka live fajnie wyszla... Ogolnie to ŚWIETNY wystep...
It's my life
Who Says You Can't Go Home
Wanted Dead Or Alive
* 2 pozostalych piosenek nie udalo mi sie jeszcze znalezc, jakby komus sie udalo to niech wrzuci :grin:

The Smashing Pumpkins
- dla mnie swietnie, Bullet troche slabo na poczatku, ale potem genialnie, natomiast Tarantula i Today bosko :D
Today
Bullet With Butterfly Wings
Tarantula

Red Hot Chili Peppers
- stroj Antosia - <3 XD I nie wiem jak w Chorzowie ale tu zdecydowanie w formie byli - wszyscy :D I Can't Stop - wow!
Dani California
By the way
Can't Stop

Mettalica
- perfekcyjnie, i chyba wystarczy za komentarz. (chociaz wokal mi troche w sad but true nie lezal) Natomiast rozumiem juz why Pawel zakochal sie w Hetfieldzie... Bosz kupmy mu maszynke do golenia bo strasznie wyglada :/ rotfl Sandman swietny
Nothing Else Matters
Sad but True
Enter Sandman

No i Foo Fighters , zdecydowanie jeden z najlepszych wystepow na LE
Best Of You
My Hero

I tak ogolnie to Madonna dla mnie srednio, fajnie wygladala, ale jej zabawy z gitara na takim samympoziomie jak Shakiry w klipie do Objection XD A co do Shakiry to Hipsy na zywo (juz od finalu MŚ ale wtedy mnie Days przekonywala ze ona chora byla) to najwieksza tortura jaka moge sobie wyobrazic. Jakbym musiala sluchac tego na okraglo to bym sfiksowala. Strasznie live wychodzi wg mnie. Natomiast Inevitable juz super. Kelly Clarkson tez bardzo fajnie moim zdaniem (ale ja mam sentyment do dziewczynki XD) No i jak juz mowilam Rihanna mnie rozwalila SOSem chyba.. Mega tragicznie, na szczescie na drugim koncu swiata to bylo wiec mogla spartolic. Ogolnie to chyba lepszy koncert niz w tamtym roku... Naprawde kilka(nascie) wystepow zdecydowanie do zapamietania ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Adrian on 08 Lip 2007 18:59

Później napisze co mi się podobało bo kilku artystów było, ale do najlepszych (obok Jovisów i Foo Fighters) dorzuciłbym to wykonanie.
Zobaczcie szczególnie na moment około 01:38 na tego DJa :) To ten z AD-Hd :)

http://www.youtube.com/watch?v=k0wexYRkyZc
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Postprzez cRaSh on 08 Lip 2007 19:06

http://pl.youtube.com/watch?v=p2cK1JpDSvk
Prayer

I no, Jonny chyba najlepiej zaspiewal od kilku(nastu?) lat ;)

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Days on 08 Lip 2007 23:56

Gina napisał(a):I tak ogolnie to Madonna dla mnie srednio, fajnie wygladala, ale jej zabawy z gitara na takim samympoziomie jak Shakiry w klipie do Objection

tyle ze Shaki sobie duzo lepiej radzi z gitara normalnie w sensie, gdy na niej gra, a nie udaje XD ale Madonna calkiem calkiem. a wygladala super. kurde ta to potrafi... tyle lat co ona ma i kurde dziala XD

Gina napisał(a):A co do Shakiry to Hipsy na zywo (juz od finalu MŚ ale wtedy mnie Days przekonywala ze ona chora byla) to najwieksza tortura jaka moge sobie wyobrazic.

ja nie wiem, czego sie ona uparla na spiewanie tego live. tego sie nie da zaspiewac z ta cala jej choreografia, bo wychodzi fatalnie...

Gina napisał(a):Natomiast Inevitable juz super

a Dia Especial widzialas? jedna z lepszych jej piosenek. Chociaz Inevitable zywsze ;) i zawsze wychodzi super :P

ale no chlopaki z FF to naprawde POTRAFIA. kurde na nich zawsze mozna liczyc. I podobnie RHCP. kurde teraz jeszcze bardziej zaluje tego chorzowa, bo przeciez musialo byc zajebiscie.

[ Dodano: 08 Lip 2007 17:36 ]
a no i kurde co do Police, to kutfa jak STING moze tak wygladac w swoim wieku. bosz gosc jest rewelacyjny!!!

[ Dodano: 08 Lip 2007 17:56 ]
Adrian napisał(a):ale tragiczne to było "Don't Bother - Shakiry. Moja ulubiona piosenka tej artystki a tutaj Shakira albo nie wchodziła w melodie albo przyciszała tak, że 1/3 śpiewanego zdania nie było słychać.

ej no serio sie wsluchiwalam i jak przyznam Ginie, ze Hipsy byly fatalne (slyszalam gorsze co prawda, ale te byly jedne z tych od dolu :P), to no nie wiem o co ci chodzi z DB. ja wszystko slyszalam bez problemu XD moze nowe glosniki sobie kup? XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Adrian on 09 Lip 2007 00:37

Beastie Boys - Super. Dali czadu... Kolesie po 40tce a skakali i wydzierali się jak nastolatki. No i fajnie widzieć rapujących starszych Panów :) Ano i DJ to normalnie podwójne AD-HD ma. Mimo iż nie sucham ich muzyki to występ mi się bardzo podobał,

Black Eyed Peas - rozgrzali publikę. W „Let Get Started” spisali się naprawde dobrze. Jeden z lepszych występów.

Crowded House – miło i przyjemnie. Do tego porwali publike. Super się tego słuchało.

Enrique Iglesias - gdyby nie to iż skrzeczał to powiedziałbym, ze bardzo dobry koncert. Bawił sie z publicznością. Jako jedyny co widziałem zszedł do publiki. Robił sobie z nimi zdjęcia itp Mimo iż publika początkowo niechętna to poderwał ją.

Fall Out Boy - zobaczyłem tylko na chwile, ale było szkoda Foo Fighters opuszczać. Po zakończeniu FF przełączyłem na FOB i jaki szok ... wokal kolesia z FOB jest słabiutki z kolesiem z FFighters róznica klas.

Foo Fighters - "My Hero" wyszło „tylko” super ale "Best Of You" genialne :) Jeden z moich ulubionych występów na Live Earth. .

Genesis – chciałem oglądnąć, ale rozpoczęli słabo i przełączyłem na coś innego.

Linkin Park - wzloty i upadki. Dobre „Bleed it Out” i „What I've Done”. Troche Chesterowi głos wysiadał, ale ogólnie występ dobry.

Madonna – Poza "Hung Up" to nic specjalnego. Jako zakończenie w Wembley to jednak słabo na tle innych artystów.

Metallika – mocno i solidnie.

The Police – chłopaki się starali, ale na tle występu Bon Jovi to słabiutko. Sting próbował poderwać publikę, ale nic z tego. Szczerze to ten murzyn co wszedł zrobił większe show niż Sting. Chciałem od nich czegoś więcej.

Pussycat Dolls
- No Panie bardzo podgrzały atmosfere. Trzeba przyznać, ze wokal i taniec na najwyższym poziomie. I jak nie lubie piosenki „Don't Cha” to w tym wykonaniu podobało mi się i to bardzo. Super.

Red Hot Chili Peppers
– ciekawie i aż szkoda, że nie byłem na ich koncercie w Chorzowie.

Rihanna - przyjemny występ, ale nic specjalnego.

Roger Waters – Poza „Another Brick In The Wall” nic specjanego. Ta piosenka jednak fajne wypadła.

Shakira -„Don't Bother” - Moja ulubiona jej piosenka a ona ją niezbyt dobrze wykonała. Nie wchodziła w tempo a i ściszała, że czasami nie było słychać co śpiewa. Później troche lepiej jednak na tle innych artystów wypadła srednio.

The Smashing Pumpkins – nie znam tego zespołu i nie słucham. Nie podobało mi się. Zwykłe zagranie piosenki.

Ogólnie Live Earth uważam za bardzo udaną impreze i o wiele lepszą niż Live Aid. Wielu artystów dało świetne show i bardzo przyjemnie się oglądało nawet występy artystów za którymi nie prepadam. Największe show zrobili Crowded House, Foo Fighters i Bon Jovi. Dodatkowo z bardzo dobrej strony zaprezentowali się Red Hot Chili Peppers, Metallika, Black Eyed Peas, Iglesias, Pussycat Dolls i Beastie Boys. Zawiedziony jestem występami Madonny, The Police i Shakiry.
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Postprzez cRaSh on 09 Lip 2007 00:53

Live Aid

Chyba Live 8 :P

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Days on 09 Lip 2007 00:58

Adrian czemu piszesz po raz kolejny TO SAMO zamiast sie odniesc do tego, ze ktos ci zadal pytanie. sorry, ale nie rozumiem...

Adrian napisał(a):na FOB i jaki szok ... wokal kolesia z FOB jest słabiutki

bo gosc z FOB niestety w ogole nie umie spiewac live - problem wiekszosci mlodych zespolow. i jezeli mowimy o nie trafianiu w melodyke i falszowaniu, to tu masz przyklad.

Adrian napisał(a):The Police – chłopaki się starali, ale na tle występu Bon Jovi to słabiutko. Sting próbował poderwać publikę, ale nic z tego. Szczerze to ten murzyn co wszedł zrobił większe show niż Sting. Chciałem od nich czegoś więcej.

bo oni nie sa od robienia show. oni sa od grania na poziomie i zagrali, jak nalezy. dla mnie jeden z lepszych wystepow. i w ogole STING STING STING. uwielbiam goscia. jak dorosne, bede stingiem :lmao:

Adrian napisał(a):I jak nie lubie piosenki „Don't Cha” to w tym wykonaniu podobało mi się i to bardzo.

eeee u nich sie slucha TYLKO I WYLACZNIE Beep i Loosen Up My Buttons XD Don't cha lepsze jest w wykonaniu Culluma XD
ale swoja droga w zyciu mnie nie przestanie zadziwiac, ze mozna zrobic zespol, w ktorym jedna spiewa, jedna sie wydziera, jedna okazjonalnie robi szpagat, a reszta patrzy rotfl

do reszty odnioslam sie wczesniej idostalam tylko jeszcze raz to samo XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez cRaSh on 09 Lip 2007 01:03

eeee u nich sie slucha TYLKO I WYLACZNIE Beep i Loosen Up My Buttons

je sie tylko i wylacznie oglada XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Days on 09 Lip 2007 01:05

i ej jasny szlag wlasnie sie przypatrzylam i SHAKIRA MA MOJA BLUZKE XD tylko ja mam szara XD z H&M za 20zl czy jakos XD hehehe jedyna moja koszulka z czachami XD zajebista jest :P w sensie koszulka. ale wlasnie poszla do prania i mam nadzieje, ze taka zostanie XD

[ Dodano: 08 Lip 2007 19:05 ]
cRaSh napisał(a):e sie tylko i wylacznie oglada XD

e nie BEEP ma fajny text XD w sensie refren i gosc z BEP daje duzo :P a LUMB jest fajne do poplumkania XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 09 Lip 2007 01:27

Shaki ma tam czachy? nie widzialam XD
tyle ze Shaki sobie duzo lepiej radzi z gitara normalnie w sensie, gdy na niej gra, a nie udaje XD

no ta, tylko ja mowie, w tym teledysku to troche smiesznie wygaldalo, zwlaszcza solowka.. i jak zobaczylam Mandi to mi sie skojarzylo XD Poza tym Mandi przy glosniku pod koniec piosenki byla priceless XD

Days napisał(a):ja nie wiem, czego sie ona uparla na spiewanie tego live. tego sie nie da zaspiewac z ta cala jej choreografia, bo wychodzi fatalnie...

bo hit no.. trzeba spiewac ;) Chociaz w sumie rok juz minal.. Moglaby przestac. I sie zgadzam co do Don't Bother z Toba. W sensie nie bylo zle wcale, i na pewno trafiala z melodia. Aczkolwiek ta wersja mnie jakos zbytnio nie zachwycila. A ten duet widzialam live - znaczy no wiecie XD - i sie podobalo :D

Adrian napisał(a):The Smashing Pumpkins" nie znam tego zespołu i nie słucham. Nie podobało mi się. Zwykłe zagranie piosenki.

po pierwsze wstyd (po 1,5 jak mozna bulletow nie znac ? XD) a po drugie pytanie teoretyczne, jak sie nie zna piosenek to jak mozna stwierdzic czy piosenki byly zagrane zwykle ? W sensie moze piosenka jest crapem w studyjnej wersji i to live bylo genialne, albo odwrotnie ? :lmao:

Days napisał(a):ale swoja droga w zyciu mnie nie przestanie zadziwiac, ze mozna zrobic zespol, w ktorym jedna spiewa, jedna sie wydziera, jedna okazjonalnie robi szpagat, a reszta patrzy rotfl

Ta to fakt :lmao: Ja sie caly czas zastanawiam co ta reszta oprocz Nicole i wydzierajacej sie od czasu do czasu, czuje. W sensie no... mnie by bylo dziwnie jakbym miala sie tylko wyginac XD Podobno na nowej plycie ma ich wiecej spiewac rotfl
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Adrian on 09 Lip 2007 01:34

Chyba Live 8 :P

Ee tam . Mała pomyłka :)
Adrian czemu piszesz po raz kolejny TO SAMO zamiast sie odniesc do tego, ze ktos ci zadal pytanie. sorry, ale nie rozumiem...

Napisałem zestawienie. Nie o wszystkich artystach mówiłem wcześniej.

bo oni nie sa od robienia show. oni sa od grania na poziomie i zagrali, jak nalezy. dla mnie jeden z lepszych wystepow. i w ogole STING STING STING. uwielbiam goscia. jak dorosne, bede stingiem #lmao

Zagrali na poziomie to fakt. Jednak widać było że Sting chciał zrobić show . Chciał aby publika śpiewała z nimi ooo (coś jak w Livinie) albo chciał aby klaskali. Niestety publika nie poszła za Stingiem i trochę żal mi się go
zrobiło jak w "Roxanne" próbował i w końcu powiedział " I Can't Hear You". Niestety odzew nie był zbyt duży. No ale wiem, że to nie wina The Police tylko publiki która w NJ nie była zbyt rozrywkowa (ie to co Wembley).

ale swoja droga w zyciu mnie nie przestanie zadziwiac, ze mozna zrobic zespol, w ktorym jedna spiewa, jedna sie wydziera, jedna okazjonalnie robi szpagat, a reszta patrzy rotfl

Reszta robi sztuczny tłok :) Mi by tam nie przeszkadzało jakby jeszcze wstawili z 50 kobiet które nic by nie robiły poza tańcem :)

do reszty odnioslam sie wczesniej idostalam tylko jeszcze raz to samo XD

Dobra, żeby nie było że to olałem. Sama chciałaś :)

Poniżej to co mi sie nie podobało w piosence.
She's got the kind of look that defies gravity
She's the greatest cook
And she's fat free

She's been to private school
And she speaks perfect French (ściszone)
She's got the perfect friends
Oh isn't she cool

She practices Tai Chi
She'd never lose her nerve
She's more than you deserve
She's just far better than me

Hey, hey

So don't bother
I won't die of deception
I promise you won't ever see me cry
Don't feel sorry

And don't bother
I'll be fine
But she's waiting
The ring you gave to her will lose its shine (aj nie tak głośno)
So don't bother, be unkind

I'm sure she doesn't know
How to touch you like I would
I beat her at that one good
Don't you think so?
(cicho)

She's almost six feet tall
She must think I'm a flea (cicho)
I'm really a cat you see
And it's not my last life at all

Hey, hey

So don't bother
I won't die of deception
I promise you won't ever see me cry
Don't feel sorry

Don't bother
I'll be fine
But she's waiting
The ring you gave to her will lose its shine (czemu tak skacze tonacją)
So don't bother, be unkind

For you, I'd give up all I own (to wygląda jakby nie weszła dobrze)
And move to a communist country
If you came with me, of course
And I'd file my nails so they don't hurt you (cicho)
And lose those pounds, and learn about football
If it made you stay, but you won't, but you won't

So don't bother,
I'll be fine, I'll be fine, I'll be fine, I'll be
fine
Promise you won't ever see me cry

And after all I'm glad that I'm not your type

Don't bother,
I'll be fine, I'll be fine, I'll be fine, I'll be
fine

And after all I'm glad that I'm not your type
(Not your type, not your type, not your type)

Dobra to tak w skrócie na szybko. Ogólnie nie lobię jak ktoś śpiewa coś raz głośno a raz cicho. Z jednej strony rani uszy jak się niespodziewanie wydrze krzycząc jedno słowo albo jak śpiewa normalnie i koniec tak cicho że nie wiadomo co tam szepcze.
No może nie było to tak tragicznie, ale to oglądałem po oglądnięciu już paru występów i niestety tylko Shakira tak "jeździła" głosem.
Nie zarzucam jej fałszowania tylko to ściszanie .i
A ze teraz oglądałem to video kilka razy to do tego "nietrafienia" w melodie to się wycofam bo są to 2 momenty gdzie można to podciągnąć na "zamierzone", ale wydaje mi się, że po prostu minimalnie nie zdążyła do mikrofonu.
po pierwsze wstyd (po 1,5 jak mozna bulletow nie znac ? XD) a po drugie pytanie teoretyczne, jak sie nie zna piosenek to jak mozna stwierdzic czy piosenki byly zagrane zwykle ? W sensie moze piosenka jest crapem w studyjnej wersji i to live bylo genialne, albo odwrotnie ? #lmao

Nie znam twórczości a zespół kojarze. Nie znam twórczości bo nie lobię takiej muzyki.
NIe porównywałem piosenek z wersjami z albumu tylko sposób agrania. Można wejść i zagrać samemu Wanted a można wejść i z publicznością się bawić.
Z taką muzyką to raczej ciężko się bawić z publiką, ale zapewne się da.
Nie widziałem żeby mieli jednak kontakt z publiką.
SP przyszli - zagrali - (chyba) podziekowali - Poszli.
Na The Police nie pamiętałem już nawet że grali :)
Ostatnio edytowany przez Adrian 09 Lip 2007 01:49, edytowano w sumie 2 razy
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

PoprzedniaNastępna

Strona główna BON JOVI Aktualności

Powróć do Aktualności