Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne

Days napisał(a):a toshiba chyba nie...
Days napisał(a):ale NIE CHCE miec Visty, bo to przeciez lipa...
Do samego użytkowania, typu gg, internet wystarczy, ale programy mogą nie chodzić wlaściwie...
cRaSh napisał(a):Kolega kupil sobie wypasionego lapa, ma wypasiona viste i podobno nigdy nie widzial stabilniejszego systemu, a to programista, wiec no.. Wink
Wykonanie itd... Ale no, programy starsze raczej nie będa działały. Wiem jak było z Xp... Bardzo długo musiałem się przekonywać do niego. Aż w końcu zainstalowałem i nic mi nie działało, bo wszystko miałem stare

Captain Kidd napisał(a):I nie jestem pewien, ale jeżeli jakaś porządna firma zajmuje sie sprzedażą/serwisem tych laptopów, to powinni przeinstalować... Bo Vista to naprawdę kurestwo
cRaSh napisał(a):Ok, czemu Vista to lipa?Wink Kolega kupil sobie wypasionego lapa, ma wypasiona viste i podobno nigdy nie widzial stabilniejszego systemu, a to programista, wiec no.. Wink
cRaSh napisał(a):I cholera, ATI jest 100x lepsze od nvidii, wiem bo mialem i to i to
naprawde nie bede grac na lapku w gry... albo przynajmniej tylko w kilka 
cRaSh napisał(a):Bylbym za Toshiba - dlugo trzyma bateria (3h podobno).. ale jak nie, to
HP

Days napisał(a):chyba sie musze wybrac do gosci i zobaczyc co oni na to...

Captain Kidd napisał(a):A z drugiej strony to XP droższy od Visty nie jest

Captain Kidd napisał(a):Ja bym Asusa nie brał... Firma taka jakaś... Podobnie jak Acer (informatycy odradzali kupna sprzętu tych firm). Najlepiej Fujitsu-Siemens, Toshiba lub HP.

:
, baterie są słabiutkie i to podają trzeba dzielić przez 2 żeby mieć rzeczywisty czas - a wg mnie jak już się lapa kupuje to po to żeby był mobilny a nie uwiązany do kabla.

)

cRaSh napisał(a):W kazdym razie czekam na wrazenie #zeby

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości