Seriale

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Postprzez Days on 11 Cze 2007 02:14

eh kurde irlandzka rodzina... przekonalas mnei XD tylko ze dopiero zaczelam na nowo sciagac Brothers&Sisters i jak narazie miedzy kolosami i egzaminami :/ to ma pierwszenstwo, ale pewnie w wakacje nadrobie...

kurde sie tych seriali namnozylo, a ja mam jeszcze stare (2 serie Ally i kilka Nikity) w plecy...

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Gina on 11 Cze 2007 02:22

^ tak myslalam, ale ja ejszcze nie polecam bo nie widzialam :lmao:

polecam za to Travelera no :grin: Zwlaszcza tym co lubia seriale akcji ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez cRaSh on 11 Cze 2007 02:26

Tez polecam Travellera :grin:
Rozwija sie bardzo ladnie a klimat ma troche jak 2 seria prisona, wiec pozytywnie.

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Days on 11 Cze 2007 03:56

a ja polecam Brothers& Sisters - takie troche Ally'owate, jako ze Calista gra, ale w sumie bardziej obyczajowe... chociaz w sumie nie wiem. fajnie sie oglada i ma fajnych bohaterow i w ogole. fajne :D

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 11 Cze 2007 07:19

obyczajowe to moze kiedys :D

na razie ogladam Dextera/Travelera no i Donnellysow
obejrzalam dwa pierwsze odcinki i jestem na wielkie tak, nie dosc ze spoko akcja, nie dosc ze fajny Tommy, nie dosc ze NYC to generalnie sikam ze smiechu momentami (czestymi :D) a nie spodziewalam sie ze bede, przy takim scenariuszu :D

bardzo na plus i sciagam dalej :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 17 Cze 2007 18:10

obejrzalam wczoraj ze wspollokatorka 8 odcinkow Brothers&Sisters i normalnie POLECAM :D uwielbiam ten serial. normalnie bosko smieszny i chociaz schematyczny (wszyscy sie kloca na poczatku odcinka, by sie pogodzic na koniec), to naprawde fajnie sie oglada no i dokladajac do tego przystojnych facetow z problemami XD ogladac!

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 17 Cze 2007 19:17

nie polecaj bo ja juz nie moge XD

Traveler z odcinka na odcinek coraz lepszy - w sensie łoł łoł ostatnio, a Donnellysi mnie wciagneli masakrycznie - nawet sie pod petycja podpisalam zeby glupie NBC puscilo druga serie - na CBS podzialalo i bedzie druga seria Jericha (na szczescie XD) i generalnie dzisiaj sie skapnelam ze w naszym kochanym smietniku jakim jest internet jednak mega burdel jest. Jest sobie w sieci 13 odcinkow The Black Donnellys, w tym jeden - oficjalnie 3 byl puszczony tylko na ich stronie w sieci, i sie ludziom porabalo i nie sciagnie sie 13 odcinkow po kolei tylko 1-12 i 14(ktory jest tym "trzecim") XD a ja sie 2 dni po glowie drapalam i zastanawialam jakim cudem 13 nie moge nigdzie znalezc XD pacany XD

i generalnie zostalo mi kilka odcinkow Dextera z pierwszej serii (ktos i oglada tutaj ?) No i zaczynam zabawe w 4400 i Supernatural - i generalnie tylko takie seriale mnie ostatnio kreca, wiec jak w next sezonie wroci Jericho, Tarveler sie bedzie tak samo zajebisty jak jest teraz i sie wkrece w te 2 ww to nie wiem czy zaczne w ogole 4 sezon Desperatek... nie ta liga juz :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 17 Cze 2007 19:38

Gina napisał(a):zabawe w 4400 i Supernatural - i generalnie tylko takie seriale mnie ostatnio kreca

no co tyy... 4400??? ogladalam kilka odcinkow na axn i nie dosc, ze nuuuuuudne jak nie wiem, to gluuuuuuuuuuuuuupie aktorzy to taaaakie kolki... generalnie lipa moim zdanie, to juz lepiej sie w ALIASa wkrec :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 17 Cze 2007 19:57

oj ale chce zobaczyc :lmao: a supernatural podobno genialny...
a aliasa to juz chyba z 5 sezonow bylo... duuuuzo xD

i tego, zapomnialam jeszcze tam wyzej o Kyle XY, drugi sezon polecial - qmpel ostatnio zaczal i polecal strasznie wiec jeszcze to sprawdzic musze :)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 17 Cze 2007 20:34

Gina napisał(a):a aliasa to juz chyba z 5 sezonow bylo... duuuuzo xD

no bylo duzo, ale sie szybko i latwo sciaga ;) zawsze mozna w wakacje nadrobic :P tak jak ja probowalam kiedys Nikite XD ale mi nie wyszlo :P musze w tym roku przysiasc XDskoro B&S potrafie 8 w ciagu doby, to to tez dam rade :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 23 Cze 2007 04:38

Kyle XY - sie chlopak znalazl nagi w lesie, nic nie pamietai generalnie chyba jest kosmita :lmao: tyle w skrocie, cos innego niz te wszystkie przygodowe seriale akcji, wiec jakby ktos szukal czegos przyjemnego to polecam (no w kazdym razie po 2 odcinkach moge polecic) 1 sezon 8 odcinkow, drugi leci i narazie puscili w stanach 2 (swoja droga co oni z tymi okolo 10odcinkowymi pierwszymi seriami ostatnio ? Traveler ma miec 8, Donnellysi mieli 13... nowa moda :confuse: ?)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez cRaSh on 23 Cze 2007 04:46

5 Traveller też b fajny ;) I nie moda, tylko to chyba wypelniacze po prostu, miedzy big serialami.. i szkoda, bo traveler moglby byc dluzszy :>

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Gina on 23 Cze 2007 05:00

no ja nie wiem.. w sensie oni chyba tak teraz puszczaja zeby sprawdzic bo jest tyle seriali ze telewizje nie wiedza czy sie przyjmie. I wydaje mi sie ze ta polityka sie powoli przyjmie juz do wszystkich nowych seriali.. wiekszosc stacji tak zrobila ostatnio - daje do myslenia :)
Kyle sie spodobal, leci drugi sezon i chyba bedzie dluzszy niz pierwszy.

A co do Travelera to ja sie juz pod petycja podpisalam - swoja droga debilizm z jednejstronybo chyba telewizja jeszcze nic nie oglosila a ci juz petycje robia, to chyba przez to co bylo w przypadku Jericha... Nie wiem jak wypada ogladalnosc Travelera ale powinna dobrze... W sensie tak wszystkie odcinki trzymaja poziom - i ja nie chce zeby na 8 skonczyli w jakis nierozwiazujacy sytuacji sposob nie wytrzymam czekania pod grozba tego ze moze nie bedzie 2 sezonu.... Eh stresujace zycie teraz z tymi serialami :P
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 10 Sie 2007 19:45

Gina napisał(a):swoja droga co oni z tymi okolo 10odcinkowymi pierwszymi seriami ostatnio ? Traveler ma miec 8, Donnellysi mieli 13... nowa moda #confuse

z Greyami tak bylo 3 sezony temu - w sensie ich pierwszy sezon mial 9 odcinkow, a potem drugi mial 25 czy 26 - bo pierwsze odcinki to jeszce byla ponoc produkcyjnie koncowka pierwszego sezonu, ale stacja chciala najpierw sprawdzic, czy sie przyjmie...

i kurde B&S mi sie psuja na koniec sezonu, mam nadzieje ze ostetnie 3 odcinki, co mi zostaly, jakos sie poprawia...

[ Dodano: 22 Lip 2007 16:56 ]
B&S sie fajnei skonczyli, za to Deter od 8go odcinka jest do dupy... albo moze nie do dupy, ale tak wyraznie obniza poziom, ze az szkoda...

[ Dodano: 10 Sie 2007 13:45 ]
a ja mam prawie calych przyjaciol... i gdyby nie fakt ze musze ich na DVD z CD 2x przerzucic, to normalnie skacze pod sufit XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 11 Sie 2007 02:42

w sensie ze ripy ? no to yummy, ja sie qrde musze zabrac za zdobywanie, bo mam co prawda wszystkie sezony ale w jakiejs smiesznej wersji, ktora w orginalnym rozmiarze moze z 500px szerokosci ma :>
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 11 Sie 2007 05:10

nie no chyba zle zrozumialas XD mam kolo 70CD z nimi, w dosc kiepawej wersji - odcinki od 140 do 240 MB, ale zawsze i musze to na DVD sobie przerzucic dla siebie i kumpla, ktory mi ich pozyczyl.

ale sa CUDOWNI XD normalnie kocham ten serial i ciesze sie, ze nie musze tego sama sciagac XD jak mnie kiedys bedzie stac, to sobie kupie XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 14 Sie 2007 18:07

myslalam ze masz na plytach dvd i przezucasz dwa razy na plyty :lmao:
i bosz, tez uwielbiam :wub:

[ Dodano: 14 Sie 2007 12:07 ]
zafascynowana Daysowymi opisami na gg zaczelam sobie sciagac 3GBowa 1 serie XD
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 14 Sie 2007 23:31

Gina napisał(a):zafascynowana Daysowymi opisami na gg zaczelam sobie sciagac 3GBowa 1 serie

ja musialam sobie dociagnac jak narazie 5 odcinkow 3ciej serii :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 19 Sie 2007 22:35

ktos ogalda weeds/trawke ?
bo ja sobie obejrzalam dwa odcinki pierwszej serii i strasznie mi sie spodobalo, zaczelam sciagac hurtem pierwszy sezon (3 leci zdaje sie) ;)

-You calling black people stupid?
-And lazy... and they also steal.
-Yeah, but we sings and we dances real good.

Nice, Shane goes on a paint rampage, gets suspended. The two of you ditch school to fuck in my guest room. I've got everything under control.

-That's why I'll never marry.
-No, you just fuck the married, and then I have to watch it on video.

^ <3 :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 20 Sie 2007 00:10

a mnie dopadla moja wakacyjna slabosc do seriali s-f XD i wlasnie ogladalam sobie AXN SF i wpadlam na Mutant X :P co prawda od razu 3cia serie, ale wlasnie ba veohu jest cala 2ga seria a na innej stronce jest wiekszosc pierwszej. juz wiem, bo bede ogladac we wrzesniu w danii :P bosz ze mnei tak czasami dopadaja takie seriale.. ale no:
Image

dziwic mi sie? :lmao:

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Film