PIEKNIE
problem jest tylko taki - co ja bede robic jak juz obejrze te nastepne 12 odcinkow... czekac do sierpnia???
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film

ale przynajmniej nie poklocimy sie o facetow
szkoda ze byl takim nieprzyjemnym typem wczesniej, ale z ta pania Prezydentowa dal rade i w ogole 

Arha napisał(a):Ale Michael nie jest fajny. O!
w sensie mozna zrozumiec
No i plus zakochani ludzie sa glupi 

Gina napisał(a):Znaczy jak rozwalal swojego wspolnika to mialam ochote mu przywalic - ale po prostu sie zawiodl ze ten jego nazwisko wymienil
i wampirowi sie nie podoba buzka majkela a on ma wlasnie sliczna buzke wiec generalnie wampir jest hopeless w tym wypadku

A to one twierdzą, że my cały czas rozmawiamy o tych rzeczach 

o swoja droga musze powiedziec, ze jedyna kobieca bohaterka ostatnich czasow wiekszosci seriali, ktora nie cipuje prawie wcale... w sensie lubie Sare no... lubie... tylko nie rozumiem, czemu na koniec nie poczekala na Linca na komisariacie, tylko gdzies polazla nie wiadomo gdzie i pewnie znowu da sie zlapac.
w sensie 12 odcinkow w sobote, 10 w niedziele - mialam prawo, nie?

agatka napisał(a):Ja jestem na 19 odcinku, i niestety 3 ostatnie na jutro zostawiam,

Days napisał(a):i generalnie ktory byl ten slaby odcinek w 2 serii bo nie zauwazylam

i Majkel wcale nie cipuje w drugiej serii - to Lincoln cipuje w drugiej serii czesciej![]()
Poza kratami to CIIIIIIIIIPA (dlatego ja sie ciesze ze znowu w wiezniu beda przez chwile chociaz, moze sobie znowu jaja przyszyje Days napisał(a):kto jeszcze ma nikla nadzieje, ze przezyl?
i nie Paul fajniejszy od Alexa
![#serducho [serducho]](./images/smilies/serduszko.gif)

dobrze mu Majkel zrobil z tym nozykiem w reke
przemyslane
Gina napisał(a):I szczerze mowiac to ja za Sara nie przepadam, znaczy niech sobie bedzie, ale zdecydowanie fanka nie jestem Wink
mysli kobita
chociaz za Pauliego to ja tez walnac chcialam
ale mysli - nawet mahona zrobila w oko
a raczej w paczka
i cytowala Hana Solo 
Gina napisał(a):ale mi chodzilo ze mu brakuje w sensie ze Alex jest lepszy, madrzejszy, sprytniejszy, no i sila uczuc do rodziny porownywalna z Sucre

Epizod 3.1 Promo
Lincoln znajduje się w jednej z panamskich restauracji. Czeka na kogoś. Siada przy barze i zamawia wodę. Kobieta, znana jako Betty Crocker, zasiada obok niego i rozpoczyna rozmowę. Link nie wie kim jest, ale za to ona zna jego i Michaela. Jednak Linc nie chce z nią rozmawiać i stwierdza, że jest to naprawdę zła pora na dyskusje. Kobieta nalega i ostatecznie oświadcza, że to jest bardzo dobra pora na rozmowę - "Lincoln - mamy wiele spraw do omówienia. Szczególnie dotyczących twojego brata." Podaje mu swój iPod. Nie jest do końca jasne kim tak naprawdę jest Betty, ale wydawać by się mogło, że to rządowa agentka. Nasuwa się jedno pytanie - po czyjej stoi stronie?

czyli wtedy gdy ja mam premiere dunska

Gina napisał(a):swoja droga, ty masz zamiar sciagac, jak czlowiek internetu (#lmao) czy dunskiej wersji sluchac ?
nie no zobaczymy jaki bede miec internet - albo bede sciagac jak "czlowiek", albo na dailymotion.com ogladac 

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości