Jericho

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Jericho

Postprzez Gina on 07 Maj 2007 21:19

Dostalam od qmpla plytki i qrde qrde jestem po dwoch odcinkach i gdyby nie glupie zajecia na ktore musze isc bylabym juz po kolejnych dzisiaj :P :lmao:

Jak sie ktos zastanawia czy sobie czyms pustki po PB w miedzyczasie nie zapelnic to generalnie polecam - przynajmniej zperspektywy dwoch odcinkow - podobno - jest coraz lepiej.. we'll see :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez cRaSh on 07 Maj 2007 21:31

A jak sie pytalem czy sciagamy i ogladamy to milczalas wredne XD a teraz zadowolona bo wykorzytala osobnika plci przeciwnej XD

eh, jak skoncze ciagnac San Andreas (wreszcie xD) i Nhl 2007 (bo mi przypomnialas o moim slap shocie xD) to sie wezme :)
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Captain Kidd on 07 Maj 2007 23:42

Z tego co wiem, to sd ogląda Jericho. A raczej oglądał, bo zdjęli z AXN ;P
I o czym to w ogóle jest? XD Nie chcę googlować, bo pewnie połowę z tego co znajdzie, to spoilery będą ;P

I tak już sobie postanowiłem, że Heroesów zacznę oglądać. Ponoć mają lecieć w tvp od połowy maja czy jakoś tak, więc znajdę jakieś sensowne linki i zabieram się za ściąganie :D A Jericho będzie musiało poczekać...

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Gina on 08 Maj 2007 05:57

cRaSh napisał(a):a teraz zadowolona bo wykorzytala osobnika plci przeciwnej XD

nie wykorzystalam, nie wykorzystalam sam dal - XD no i zaczelam dzisiaj, no i mnie wciagnelo - no i mowie przeciez (i juz po 5 jestem i bosz bosz chce wiecej XD)

I o czym to w ogóle jest? XD

male amerykanskie miasteczko + atomowy grzyb kilkadziesiat kilometrow dalej - i cala rzeczywistosc po tym...i serio na razie daje rade :D

Captain Kidd napisał(a):I tak już sobie postanowiłem, że Heroesów zacznę oglądać. Ponoć mają lecieć w tvp od połowy maja czy jakoś tak, więc znajdę jakieś sensowne linki i zabieram się za ściąganie

tylko zeby ci do glowy nie przyszlo z lektorem w tv ogladac... I tego - na stronie PB tej polskiej sa calkiem dobre linki do Hirosow, nie wiem czy pierwsze odcinki sa inne niz tylko z rapida - ale mozesz sprawdzic ;)
I czego tak pozno sie za to zabierasz ? :>:>:>:>:>

Paaaawel sciagaj :D
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 08 Maj 2007 06:16

Gina napisał(a):i serio na razie daje rade

a potem sie robi telenowela... tak slyszalam, ale tez myslalam zeby zaczac, chociaz mnie bardziej do Dextera ciagnie :P

no i to Allo-Allo co mam ostatnio linki :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Gina on 08 Maj 2007 12:39

a ja slyszalam ze tendencja jest wzwyzkowa i nawet tych ktorzy sie na poczatku nie zakochali przekonuje ;)

Zobacze i powiem XD

A Dextera tez mam dostac - chociaz mnie na razie to nie ciagnie absolutnie nie wiem why ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Captain Kidd on 08 Maj 2007 16:57

Późno, bo musiałem pościągać koncerty, brakujące odcinki Losta itd XD
I znalazłem już całkiem całkiem torrenty i mam już ponad 50% pierwszego odcinka... Nie mogłem znaleźć żadnych linków bez limitów - tylko filefactory, ale w rmvb, więc nie, dziękuję XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez cRaSh on 11 Maj 2007 21:05

A sciagnalem sobie ;)
Na razie jeden ale wlasnie drugi za 10 minut będzie XD

Nie mowie ze mnie totalnie rozwalilo, bo nie rozwalilo, zaciekawilo napewno ;)
Nie lubie tego tam aktora, ale moze sie i przekonam. Z plusow tez fajna muzyka (m.in who says lecialo :D)
i no, napisze cos po 2 ;)

[ Dodano: 11 Maj 2007 15:04 ]
no drugi odcinek o wiele lepszy :)

Ale ciagle, aktor mnie totalnie wkurza, jak mozna wziasc kogos kto wyglada jak na permanentnym haju do glownej roli w serialu no :P

Days napisał(a):a potem sie robi telenowela... tak slyszalam,

Widze takie mozliwosci xD
W sensie maz i zona i kochanka, nerd licealista i popularna laska, nacpany i laska z autobusu + blondi XD
Mogą pojsc w strone rozwiajania tych watkow, a moga skupic sie hmmm? na czym?
Fallout to to nie jest (grał ktos? xD) wiec raczej postnuklearnych przygod z giwera i napromieniowanych mutantow sie nie uswiadczy..

No ale zobaczymy ;)

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Gina on 22 Maj 2007 09:44

cRaSh napisał(a):Fallout to to nie jest (grał ktos? xD) wiec raczej postnuklearnych przygod z giwera i napromieniowanych mutantow sie nie uswiadczy..

no sie nie uswiadczy - chociaz z ta giwera to bym taka pewna nie byla XD - to jest raczej serial obyczajowy - w sensie no od rzeczy typu LOST czy Heroes sie rozni tym ze nie mamy jednej wielkiej niewiadomej ktora bedziemy rozwiazywac. Bo generalnie temat tego kto i dlaczego to zrobil schodzi na bok i na pierwszy plan jest wysuniete jak ludzie sobie radza w postnuklearnej rzeczywistosci w tamtym miejscu.

Anyway no moim zdaniem jest dobrze i zdecydowanie bede ogladac dalej - w poniedzialek dostane 12 odcinek i reszte pierwszej serii ;)

A ja tego glownego aktora lubie, i nie wyglada jak na haju no, faaajnie wyglada XD fajne oczy ma XD

(a, i Dextera chyba tez zaczne, dzisiaj mnie oswiecili ze mi dadza, nie bede odmawiac :lmao:)

[ Dodano: 22 Maj 2007 03:44 ]
chcialam zdemetowac wszystkie plotki o tym ze sie telenowela robi. sie zajebiscie robi pod koniec.

i qrde najgorsze jest to ze sie konczy tak ze drugi sezon jest potrzebny - a CBS sie poplulo i na razie przynajmniej nie bedzie :/ chyba ze ktos mady odkupi - bo tez takie plotki chodza - eh eh ktos by mogl bo mi sie spodobalo :>
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez sdms on 27 Maj 2007 04:18

Ja bardzo lubię ten serial jakby ktoś pytał :P

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra