ale mowa o straznikach moralnosci do Sawyera i Sayida byla faaaaajna

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film

cRaSh napisał(a):Chociaz znowu nic nowego sie nie dowiedzielismy
Dowiedzielismy się jak i po co Jules trafiła na wyspę, co tam robiła... Wiemy już też co zrobili Claire, kiedy ją porwali (to był pierwszy sezon czy już drugi?).

Captain Kidd napisał(a):co zrobili Claire, kiedy ją porwali (to był pierwszy sezon czy już drugi?).
Days napisał(a):ale mowa o straznikach moralnosci do Sawyera i Sayida byla faaaaajna

(lol s-f)

) tylko martwy Portugalczyk ze stacji na Antarktydzie z koncowki 2go sezonu (no dobra - Portugalka, nie Portualczyk).

Days napisał(a):gdyby nie bylo wiadomo od poczatku ze na drzewie nie bedzie Penny
ja nie wiedzialem
(tak, samcem jestem
)
i w ogole jak jest hurley + jin to musi byc fajny odcinek no

cRaSh napisał(a):wizje jakies mialas? ja nie wiedzialem w sensie mozna sie bylo spodziewac, ale ze to lost to mogli pomyslec ze sie bedziemy spodziewac i nas zaskoczyc xD
przeca od razu bylo wiadomo. i co z tego, ze nie bylo na stacji pokazanych kobiet Portugalek
moze akurat byla w toalecie, jak chlopaki uslyszeli wybuch 
cRaSh napisał(a):why biednego sojera no, w sensie co w tym zlego (tak, samcem jestem )
ilez mozna sie zachowywac jak ona
i fajnie wyszlo
i Jin opowiadajacy historie o duchach byl faaajny 

swoja droga co ona brzydki akcent miala
I Des i Penny - słoooooodcy

Days napisał(a):jaki brzydki??? zajebisty szkocki akcent dziewczyna miala

Gina napisał(a):ewentualnie Iana w DH
a dziewczyna mowila z akcentem takim jak Des, tylko inny glos miala no
cos na zasadzie Billego Boyda w LOTR 
Gina napisał(a):estem niesamowicie ciekawa co ta laska z drzewa bedzie gadac
Zed's dead baby

Days napisał(a):a ona czasem nie jest Dead?
Mam nadzieję, że dożyje zanim dotrą na wyspę i że dojdzie do siebie i będzie można obejrzeć ją w pełnej okazałosci xD
Ile można ryczeć i krzyczeć?

I w ogóle jak ten Rusek mógł przeżyć?
moze byc dluzej. I no, ona napewno dziekowala po wlosku, czy ruski sobie wymyslil?

cRaSh napisał(a):Stracilbym do niego szacunek jakby nie sprobowal przezyc xD i no, fajnei ze jest Smile
i no pewnie ze fajnie, ale bym chciala wiedziec, czy to jakis przekret byl z tym, ze "umarl" czy co, bo no ja rozumiem - leczenie raka, leczenie paralizu, multiplikowanie plemnikow, ale POWSTAWANIE Z MARTWYCH? zaraz im te trupy zaczna z cmentarzyka wylazic i bedzie 

cRaSh napisał(a):A ta laska serio ladna i to nie ladna jak na wloszke,
a Kejt bedzie triumfowac
wszyscy sie na nia dra a ona ciagle ma wyraz twarzy "skoncz sie drzec i przejdz do rzeczy" 

cRaSh napisał(a):i no, fajnei ze jest Smile
Nie pamiętam jak dokładnie wyglądała ta scena, ale według mnie nie było tam mowy o tym, że on nie żyje 
cRaSh napisał(a):a Sun jest za ladna zeby tak malo byla w serilalu i fajnie ze miala flashe Smile
Tego nie da się znieść xD
Ale...Days napisał(a):a jaka ona wloszka?
Zresztą nie wiadomo czy tak jest, ale jakoś trzeba było ją nazywać no xD
Captain Kidd napisał(a):według mnie nie było tam mowy o tym, że on nie żyje
Captain Kidd napisał(a):Hugo chyba mówił, ze to włoszka![]()
bo ciagle gadala "ayuda me estoy moriendo" co znaczy ze "pomocy, umieram"
a potem to powtarzala po wlosku i to brzmialo dokladnie tak samo 

Arha napisał(a):Juls to takie bardziej "głupie dziecko, co ty wiesz o życiu"

Arha napisał(a):pewnie tylko udawał, mając przy tym kupę zabawy patrząc jak się z tym drzewem męczą
fajny jest i przebiegly
i uwielbiam jak mowi
tak jakby opowiadal bajki 

Days napisał(a):a potem to powtarzala po wlosku i to brzmialo dokladnie tak samo

ja rozumiem - leczenie raka, leczenie paralizu, multiplikowanie plemnikow, ale POWSTAWANIE Z MARTWYCH? zaraz im te trupy zaczna z cmentarzyka wylazic i bedzie![]()
ktory w dodatku senkju mowi
)
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości