Prison Break

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Prison Break

Postprzez Gina on 01 Mar 2007 06:53

ojjjj bo caly czas tylko w shuocie i w shoucie, w sensie dyskryminacja PB :P

anyway - sobie skonczylam 206 i raczej nadrobie przed zakonczeniem sezonu :lmao:
a o pierwszym to moge powiedziec tylko tyle ze byl najlepszym pierwszym sezonem jaki widzialam chyba, bo w przypadku losta - chociaz pierwszy sezon byl genialny - bywaly slabsze odcinki. Tutaj cholera nie :grin:

tyle na razie :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez cRaSh on 01 Mar 2007 16:45

Tak, no zalozmy temat w ktorym i tak nie bede mogl spekulowac co bedzie, bo oczywiscie zaspojluje :lmao: Nie moge sie nabijac z Bellicka, bo tez zaspojluje, nie moge pisac, ze c-not... yyy :lmao:
Znaczy no, ogolnie w 2 serii najlepsi sa Kellerman i Mahone, kreacje im swietne wyszly xD No i oczywiscie t-bag, bez ktorego ten serial nie bylby tak dobry XD

a ide sobie, wroce , jak nadrobicie XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Captain Kidd on 04 Mar 2007 23:08

Gina napisał(a):anyway - sobie skonczylam 206

Ja jestem po siódmym, więc też musze się trochę wstrzymać, żeby nie powiedzieć co się stanie w następnym XD
Myślałem, że jak skończy się pierwsza seria, że jak już uciekną, to nie będzie tak ciekawie. Ależ się pomyliłem XD
I Kellerman to mnie wkurza od początku jak tylko go zobaczyłem i usłyszałem jego głos... A Mahone zajebisty koleś :P Dobry jest w tym co robi :D Ale wystarczy mu zabrać tabletki i po meczu :P

[ Dodano: 04 Mar 2007 16:08 ]
http://quizfarm.com/test.php?q_id=260130

Westmoreland (D.B Cooper) 72%
T-bag 61%
C-note 61%
Michael Scofiel 56%
Haywire 56%
Tweener 56%
Agent Mahone 55%
Sara Tancredi 44%
Sucre 28%
Lincoln Burrows 22%

Ciekawe, co wam wyjdzie XD

I w końcu (już od piątku :grin:) jestem z PB na bieżąco ;)

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Gina on 04 Mar 2007 23:25

ogolnie to zajebiscie rotfl :
You scored as Haywire.

You are Haywire, helped the others escape big, and you are crazy, and a little psycho but has made it so far.

Haywire 83%
Michael Scofield 78%
Sara Tancredi 67%
Tweener 67%
Westmoreland(D.B Cooper)) 61%
C-note 56%
Sucre 50%
T-bag 50%
Lincoln Burrows 28%
Agent Mahone 22%

I ja jeszcze chwila i tez bede ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Captain Kidd on 05 Mar 2007 00:13

Gina napisał(a):Haywire 83%

A ja się martwiłem, że mam T-Baga na drugim miejscu :>

I gdzieś przeczytałem, że premiery końcowych odcinków mają być w większych odstępach czasowych :/ Ale nie wiem czy to pewna informacja... Oby nie. I jeżeli ma być trzeci sezon, to niech się pospieszą z kręceniem, bo dużej przerwy jako uzależniony nie wytrzymam :lmao:

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez cRaSh on 05 Mar 2007 06:18

You scored as T-bag.

You are T-bag, acriminal, who wants everything his way. A SICK-O. But women are attracted to you.

T-bag 100%
C-note 61%
Westmoreland(D.B Cooper)) 50%
Sara Tancredi 44%
Agent Mahone 39%
Sucre 33%
Tweener 33%
Michael Scofield 33%
Haywire 22%
Lincoln Burrows 11%

:lmao: za komenta XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Gina on 05 Mar 2007 06:58

Captain Kidd napisał(a):A ja się martwiłem, że mam T-Baga na drugim miejscu :>

spadaj :lmao: mam ciekawa osobowosc rotfl i fajnie T-Bagiem byc przeciez nooo :grin: w sensie crash - gratki :lmao:

I fakt ze mam najnizej Mahoneya (nie wiem jak to napisac XD) ma swiadczyc o tym ze nie jestem taka bystra czy ze nikogo nie mam zakopanego przed domem ? :lmao: <-nie, nie odpowiadac xD
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Captain Kidd on 06 Mar 2007 17:21

Gdyby mi wyszło T-Bag, to bałbym się samego siebie XD

Gina napisał(a):Mahoneya

Mahone po prostu. Jednak na dobre wychodzi oglądanie z napisami :P

I wczoraj ściągam bluzkę i przypadkiem zauważyłem metkę, na której był napis: Teddy's XD I z czymś mi się to kojarzy, ale nie wiem z czym :P

[ Dodano: 06 Mar 2007 10:21 ]
Czemu Panama dopiero za dwa tygodnie? Oo Mogliby jakiegoś przedłużacza walnąć, a nie tak długa przerwę robić XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez cRaSh on 06 Mar 2007 18:49

Mi sie wlasnei Slodka sciaga i mogloby byc szybciej bo przed 14 ide znowu na zajecia no xD
I jak to 2 tygodnie no, dupa XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Captain Kidd on 07 Mar 2007 02:26

Uwaga. Prison Break 2x20 "Panama" będzie emitowany 19 marca 2007 czyli za dwa tygodnie!

Ostatnie trzy odcinki niestety co dwa tygodnie - pewne informacja :/

Ale się skończył odcinek no XD (nie wiem czy można pisać - jeszcze Gina przeczyta i mi się oberwie :P) I teraz dwa tygodnie czekać na następny...
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=VaVF6k1eO4k
Exclusive video: http://www.youtube.com/watch?v=jKtZeCJ2XtQ
który jak zwykle jeszcze lepszy niż poprzedni będzie.

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Gina on 11 Mar 2007 04:37

piszcie piszcie - na razie wlazic nie bede
a ja mam jeszcze pare odcinkow do obejrzenia wiec bez sensu zebyscie czekali ;)

[ Dodano: 10 Mar 2007 21:37 ]
- no dobra - obejrzane wszystko u mnie juz :lmao:

i tego, ja nie chce tej 3 serii chyba no...
i czy tylko mnie sie wydaje ze Michael na wolnosci placzka jest ? :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Captain Kidd on 11 Mar 2007 18:38

Gina napisał(a):i tego, ja nie chce tej 3 serii chyba no...

A ja jednak bym chciał mimo wszystko. Ten serial ma to do siebie, że cały czas jest nie na równym, a mnie więcej na coraz wyższym poziomie. To, że nie udało się zaszantażować Caroline to dobry znak... Dalej będą uciekać, kombinować, a to jest dobre w tym serialu.
Najgorszym, może to zbyt mocne słowo, odcinkiem był 16 z pierwszej serii. Mało się w nim działo, ale dzięki niemu dowiedzieliśmy się dlaczego i jak ósemka trafiła do Fox River.

Gina napisał(a):i czy tylko mnie sie wydaje ze Michael na wolnosci placzka jest ? #lmao

Miękki jest po prsotu, nie nadaje się do tego co robi xD Wie, że musi zrobić coś złego i ma z tego powodu wyrzuty sumienia :P

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Gina on 11 Mar 2007 21:42

Captain Kidd napisał(a):Najgorszym, może to zbyt mocne słowo, odcinkiem był 16 z pierwszej serii.

hush, caly pierwszy sezon to klasyka :lmao:

i no mi chodzi o to ze z jednej strony chce 3 sezon, bo biore wszystko co z PB jest zwiazane, ale nie chcialabym zeby stal sie taki juz mega przewidywalny czy naciagany - bo ile mozna byc na takim wysokim poziomie - to chyba niemozliwe no ;)
Ale z drugiej strony jesli mialabym czekac na zabicie Kima jeszcze caly jeden sezon to prosze bardzo- byleby bolalo :lmao:

Captain Kidd napisał(a):Miękki jest po prsotu, nie nadaje się do tego co robi xD Wie, że musi zrobić coś złego i ma z tego powodu wyrzuty sumienia :P

no wiec wlasnie, te wyrzuty sumienia robia z niego wieksza ciote momentami niz obcinanie palcow :lmao: I Sara tez ma kreche - jak mozna Kellermanowi zatrzaskiwac drzwi przed nosem, no jak ? :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Captain Kidd on 11 Mar 2007 21:59

Gina napisał(a):ile mozna byc na takim wysokim poziomie - to chyba niemozliwe no Wink

No, jak na razie widzimy, że można byc przez prawie całe dwa sezony :D

Gina napisał(a):Ale z drugiej strony jesli mialabym czekac na zabicie Kima jeszcze caly jeden sezon to prosze bardzo- byleby bolalo #lmao

Jak Kellerman czaił się ze snajperką, to myślałem, że on zabije właśnie jego XD Ale mam nadzieję, że ktoś to zrobi. Im wcześniej tym lepiej ;]

Gina napisał(a):Sara tez ma kreche - jak mozna Kellermanowi zatrzaskiwac drzwi przed nosem, no jak ? #lmao

Według mnie, to ona nawet mogła trzasnąć mu tymi drzwiami w nos XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez cRaSh on 12 Mar 2007 02:51

Gina napisał(a):Ale z drugiej strony jesli mialabym czekac na zabicie Kima jeszcze caly jeden sezon to prosze bardzo

Czytalem, że wszystkie watki zakoncza w w tym sezonie. Wiec kima moze i stukna, ale pewnie lysy z kartkami i company sobie przetrwa XD
no wiec wlasnie, te wyrzuty sumienia robia z niego wieksza ciote momentami niz obcinanie palcow #lmao

no u psychologa go zdiagnozowali ladnie . wrazliwy jest i chce pomagac i boli go w ogole wszystko no. Nie to co t-bag XD
Jak Kellerman czaił się ze snajperką, to myślałem, że on zabije właśnie jego XD

ja jednak liczylem ze karolinke, co za baba eh :P koncowka ostatniego odcinka mnie rozwalila, zreszta, jak caly pb ;)

I no, nie wkurza was c-note moze? bo jak slysze ze najwaznijesza jest jego family to juz mi sie cos robi :P cos podobnego do czarnego biegajacego i krzyczacego w dzungli z losta XD (tak, to moze byc oznaka rasizmu :lmao:).

I niech bellick zgarnia kase od t-0baga i sie odwali od sucre.. kto jak kto, ale on zasluzyl na spokoj i swoja laske xD

i na koniec - kooomu bylo smutno jak haywire sobie skakal? bo normalnie mahone mogl go zastrzelic czy cos, a nie tak .. eh :P on chcial tylko do holandii no XD

^ i wiem ze chaos, ale rozkrecam watkami XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Captain Kidd on 12 Mar 2007 03:23

cRaSh napisał(a):Czytalem, że wszystkie watki zakoncza w w tym sezonie. Wiec kima moze i stukna, ale pewnie lysy z kartkami i company sobie przetrwa XD

Stukną Kima - a na pewno pojawi się ktoś inny na jego miejsce... Bardziej wkurzający.

cRaSh napisał(a):I no, nie wkurza was c-note moze?

Teraz już nie, ale kiedyś tak XD Zrobił pare głupich rzeczy... W więzieniu np. No i zobaczymy, czy zacznie kapować na Mahone XD

cRaSh napisał(a):I niech bellick zgarnia kase od t-0baga i sie odwali od sucre.. kto jak kto, ale on zasluzyl na spokoj i swoja laske xD

Ja myślę, że Bellick zgarnie kasę od T-Baga, a Sucre podpieprzy ją Bellickowi XD No i może jakoś podzieli się z Michealem i Linciem. I wszyscy będą zadowoleni :P

cRaSh napisał(a):i na koniec - kooomu bylo smutno jak haywire sobie skakal? bo normalnie mahone mogl go zastrzelic czy cos, a nie tak .. eh :P on chcial tylko do holandii no XD

Mi XD Haywire był zajebisty. Było bardzo dużo świetnych scen z nim... Np. ta jak go Bellick dorwał i Świr martwił się o psa,a nie o siebie XD Jazda na rowerze też była świetna :P No i w sumie to nieźle sobie radził. Był sam, nie miał pieniędzy, znajomych, a pożył dłużej niż Abruzzi czy Tweener, którego nie lubiłem, a szkoda mi się później zrobiło jak go Mahone załatwił ;]

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Gina on 20 Mar 2007 18:00

cRaSh napisał(a):i boli go w ogole wszystko no

no mnie tez momentami boli jak patrze jak on sie meczy :lmao: troche jak ty i c-note XD i swoja droga zapomnialam juz o pupku z losta. hmm moze jakies amerykanskie stowarzyszenie murzynow chce zeby w przynajmniej jednym emitowanym serialu byl jeden wrazliwy i opiekunczy czarny ? :lmao: norma musi byc... w sesnie tak, tez mnie troche denerwuje, ale nie tak jak placzacy ucisniony i zakochany :lmao:

cRaSh napisał(a):ja jednak liczylem ze karolinke, co za baba eh

ja tak samo, nie przewidzialam ze Kim sie pojawi i ze wyjdzie i zacznie mowic i zanim powie to co ma powiedziec dostanie w leb rotfl

cRaSh napisał(a):kooomu bylo smutno jak haywire sobie skakal? bo normalnie mahone mogl go zastrzelic czy cos, a nie tak .. eh

nie no, komu nie bylo raczej to po pierwsze :lmao: a po drugie hmm juz wole jak skoczyl sam z siebie chociaz troche niz jak mialby dostac kulke w leb. zreszta ja nie chce zeby Alex rozwalil kogos jeszcze :lmao:
Captain Kidd napisał(a):Jazda na rowerze też była świetna

ja z tego nie moglam, w kaftanie nie rowerze uciekl dalej niz cala reszta :grin:

o i wlasnie, ja do dzisiaj nie moge przebolec straty Abruzziego...

[ Dodano: 20 Mar 2007 11:00 ]
http://www.vivid.pl/php/dvd/promocja.ph ... on&pp=3280
ło matko, nie wierze ze podzielili te dvd :/
i qrde mam juz 20, ale chyba obejrze dopiero jak wroce z uczelni wieczorem... hm hm albo sie pospiesze z niemieckim i obejrze juz teraz XD
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Captain Kidd on 21 Mar 2007 02:10

No i stało się... Najgorszy odcinek z drugiej serii. No może, nie najgorszy, bo innych złych nie było, ale najmniej ciekawy. Michael wkurzający jak nigdy XD Uciekający Mahone (przez chwilę miałem głupią myśl - Alex uciekający z braćmi ;P) i łódź pełna wódki? XD I kim w ogóle jest ten łysy facet?
T-Baga niby złapali - nie wyglądał na takiego w każdym razie :P Mahone podający się za Sucre - niech Michael wpadnie, bo już zaczynam mieć go dosyć - na Linca rzucać się z pięściami?

^chaos, chaos i jeszcze raz chaos XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez cRaSh on 21 Mar 2007 02:56

Captain Kidd napisał(a):Najgorszy odcinek z drugiej serii.

noo, bo myslalem ze to cos ze mna jest zle xD
mysle ze najgorszy odcinek w ogole ;)

i scofield przycipowal strasznie, podobnie jak.. wszyscy w tym odcinku w sumie. No bo ile mozna ogladac ujecie jak ida sobie sciezka przez panama city :> i w ogole, z tym jezusem w rozy, w sensie naciagane, bo taki tatuaz mogl sobie juz darowac :P

a lysy to szef Firmy zapewne xD iprzemowil.. swieto prawie takie jak mowiacy haitan w heroes XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Captain Kidd on 21 Mar 2007 03:13

I teraz odcinki będa co tydzień :D

cRaSh napisał(a):mysle ze najgorszy odcinek w ogole Wink

No to miałem na myśli właśnie XD

cRaSh napisał(a):wszyscy w tym odcinku w sumie

Ale T-Bag nadal twardziel :P I te pieniądze go zgubią chyba, co widać na zwiastunie...

http://www.youtube.com/watch?v=TUvCiHY6nYI

I się zapowiada zajebisty odcinek. Właściwie to dwa... Spotkanie T-Baga z Michealem, Sucre i Bellickiem, Linca z Mahone, proces Sary, Kellerman jako policjant (?), Mahone depczący po piętach... Ah, tydzień no XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Następna

Strona główna OFFTOPIKI Film

Powróć do Film