NAJPRZYSTOJNIEJSZY?

The King Of Swing board.

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja Poszczególni członkowie Richie Sambora

Postprzez erka on 23 Sie 2002 22:48

Hmm a mi się chyba bardziej podoba z zarostem. Na Everyday extra wygląda. Tzn. bez zarostu też nieźle ale np. nie za bardzo widze go na początku kariery Bon Jovi. Nie wyglądał źle ale potem jednak o wiele lepiej. Chociaż mam taką fotke- czarno białą- gdzie siedzi w kapeluszu, hehe rozkraczony i chyba z papierosem w ręce- i chociaż tam jest ogolony :wink: to wyszedł super. Więc ogólnie to zależy. Aha- nie podobały mi sie tylko te podreślone na czarno oczy- u wszystkich z BJ.

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Two story town

Postprzez Klaudia on 27 Sie 2002 18:23

Jak na mój gust :grin: to najprzystojniejszy jest Jon, a zaraz za nim Richie . Ostatnio coraz bardziej podoba mi się Tico.
Co do ich nosów... też kiedyś 'debatowałam' :grin: nad nosami (ja zawsze zwracam uwagę na nos :evilbat: ), ale nie doszłam do wniosku, że są za duże, wręcz przeciwnie są ładniutkie i zgrabniutkie :grin:

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez Neela on 01 Wrz 2002 10:01

teraz podoba mi sie owiele bardziej , ale przed everyday tez nie wyglądał żle

Hmm a mi się chyba bardziej podoba z zarostem. Na Everyday extra wygląda

zgadzam sie z wami, Richie wyglada na everyday super!!! :grin:
A brodke powinien sobie zostawic,bo moim zdaniem do twarzy mu w niej :wink: Teraz, to Richie wogole jest ekstra przystojnym facetem :Fade-color i mnie sie podoba o wiele bardziej niz za czasow crusha:)

Ostatnio coraz bardziej podoba mi się Tico.

Własnie,u siebie tez to zauwazyłam,ze mi sie bardziej Tico podoba:grin:
Wogole ,wszyscy wyszli bardzo fajnie,moze jedynie David podoba mi sie mniej niz wczesniej.

[kwiatek] [kwiatek] [kwiatek] [kwiatek]

ImageImage

[kwiatek] [kwiatek] [kwiatek] [kwiatek]
Neela
Wanted Dead Or Alive

Od: 14 Kwi 2002 02:55
Miejscowość: Rzesz

Postprzez Anonymous on 03 Wrz 2002 14:05

Ja mam do powiedzenia tak:
1 miejsce: Jon, Rich, DAVID
2: Tico
3:Hugh
A nos Richa? Trochę krzywy, ale nie wyobrażam go sobie z innym;)
Anonymous

co chcecie od nosa jona???????/

Postprzez Anonymous on 12 Wrz 2002 19:26

ekhm...so , ja mysle, ze jednak jon jest przystojniejszy [i ma bardzo ladny nosek!] chociaz musze sie przyznac, ze gdybym miala wybrac ktoregos z nich, to bylby to rich. po prostu ma cos w sobie i ja tez mam slabosc do dlugowlosych facetow [zwlaszcza brunetow...]
Anonymous

Postprzez erka on 12 Wrz 2002 20:35

W momencie kiedy wyświetlił mi się ten temat- na innej stronie wyświetl;ila mi sie fotka (w tym samym czasie...przeznaczenie? :grin: ) No i chcę powiedzieć ze tutaj wyszedł fantastic (wg mnie rzecz jasna). Bardzo lubię fotki tego typu i serio- z Richa faktycznie jest 100% facet.

Image

http://www.rexfeatures.com/cgi-bin/rppshimg0?i=245052B

Awatar użytkownika
erka
Undivided

Postprzez Arha on 13 Wrz 2002 00:22

Mama weszła do pokoju, kedy oglądałam Storytellers i z krytyczną miną powiedziała
-Ola... ten twój Richie ma zeza....
Nie no wielkie odkrycie mamo!! No ale fakt chwilami to dziwnie wygląda jak mu się oczy rozchodzą. Ale i tak jest słodki :angel:

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez ŻONA_DŻONA on 13 Wrz 2002 00:59

Jakbym miała tak pisać po kolei to 1. Jon , Rich , 3. Tico 4. Dave , 5 . Hugh ....
Ostatnio edytowany przez ŻONA_DŻONA, 22 Wrz 2002 23:57, edytowano w sumie 1 raz

Image
Awatar użytkownika
ŻONA_DŻONA
Keep The Faith

Od: 02 Mar 2002 05:05
Miejscowość: Red Bank

Postprzez NiKKi Rebel on 13 Wrz 2002 13:35

Ja Richiego uwazam za bardzo przystojnego faceta, jednak z całej kapeli najbardzije podoba mi się Jon. Chociaż oni wszyscy sa niczego sobie :black: .
Ale np. moja mama uważa ze najprzystojniejsi z Bon Jovi są Tico i Richie. O Jonie mówi że wygląda i rusza się jak dziewczyna :wink:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez brenda on 14 Wrz 2002 13:25

U mie wygląda to mniej więcej tak
1 Jon i Richie(po prostu nie potrafię zdecydować)
2 David(chyba)
3 Tico
4 Hugh

Tak mi się skojarzyło czy Wam też Alec przypomina trolla? Ale nie takiego złośliwego, dla mnie wygląda on jak taka fajna istotka z jakiejś bajki
Awatar użytkownika
brenda
Never Say Goodbye

Od: 04 Maj 2002 22:05
Miejscowość: W

Postprzez Arha on 14 Wrz 2002 23:27

Tak mi się skojarzyło czy Wam też Alec przypomina trolla?

Taaak, albo raczej chochlika, trolle byly duże, a Alec jest taki z deczka... kurduplowaty?? I kto to mówi, jestem najniższa w klasie...

U mnie lista wygląda tak:
1. Richie
2. Jon
3 Dave
4 Tico

Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Postprzez erka on 14 Wrz 2002 23:30

Mi się Alec jeszcze trochę kojarzy z takim pieskiem- małe kudłate, śmieszne włosy i taki chudziutki jak ratlerek :grin:

Awatar użytkownika
erka
Undivided

Postprzez marta_bongiovi on 14 Wrz 2002 23:42

wyszedł fantastic
i te buty!!! ja nie moge... gdzie on je kupuje:)?????
ale wracając do tematu...
Rich jest przystojniejszy i chyba w ogóle fajniejszy niż Jon.... Chociaż z drugiej strony... Perwna jestem jedynie tego że najbardziej mi sie podoba Tico... ma taką włoską urodę... i w ogóle... ma ładny uśmiech... qrde oni wszyscy mają ładne uśmiechy!!!... zanim zaczęłam pisać tego posta byłam pewna... a teraz... ehhhh oni wszyscy są super
Richie ma zeza
heh mi też sie tak kiedyś wydawało, ale przyzwyczaiłam sie, on ma coś w sobie...:)

[size=100][color=#008B8B]- Facet zabi
Awatar użytkownika
marta_bongiovi
Keep The Faith

Od: 24 Cze 2002 22:56

Postprzez Anonymous on 16 Wrz 2002 17:17

no wiec, ja tez uwazam ze tico ma piekny usmiech. tico im starszy tym bardziej meski i przystojny...dave tez jest slodki...ale rich...achhhh
nie zauwazylam zeby mial zeza!!! rich jest przystojny, slodki, utalentowany [kocham jego paluszki-chyba wiadomo o co chodzi...], a na everyday ma cudowny fryz.
Anonymous

Postprzez Arha on 16 Wrz 2002 23:45

Ten zez mi absosmerfnie nie przeszkadza... słodko wygląda, jak mu oko ucieka. W ogóle uważam, że gośc jest rewelacyjny z tym jednym mankamentem, że jest starszy od mojego ojca, ma zone i dziecko. :grin: :grin: :grin: :grin:

Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Postprzez erka on 25 Paź 2002 02:10

Oh my Lord- wiecie co- pal sześć tego zeza- no ale patrzcie tu:
http://www.rexfeatures.com/cgi-bin/rppshimg0?i=390111A

Image

Swoją drogą- popatrzcie na te spodnie. Przyrzekam że widziałam Jona w takich samych na zdjęciu! Tylko teraz jak szukam to nie mogę tej fotki znaleźć a podejrzewam że jest na jednej str która teraz nie wchodzi- nie ma jak szczeście ;) Ale dam ją tu jak tylko znajdę- tak wiecie, dla porównania. No i patrzcie ludzie co to za przyjaźń- spodnie sobie nawet pożyczają :wink: :wink: :wink: (a żeby mi tak kto pożyczył :wink: )

Awatar użytkownika
erka
Undivided

Postprzez Anonymous on 25 Paź 2002 02:15

wiesz z tymi fotkami to wystarczy miec konto na onecie (czy gdziekolwiek) i problem z glowy :grin:

co do spodni to fakt - tez kiedys widzialem Jona w takich - tylko jedno mnie zastanawia - Jon jest jednak troche nizszy od Richa....
wiec albo kupuja takie same
albo Jon sie meczy w za duzych albo Rich w przyciasnych :grin:
Anonymous

Postprzez erka on 25 Paź 2002 02:40

Może im David kupił- każdemu po parze ;)

Swoją drogą biedny ten Rich... już lepiej w zaluźnych niż w zaciasnych :wink: Biedak sie dusi;) Tylko skoro on jest od Jona wyższy tzn. że nogawki ma krótsze... jak byłam w holandii to każdy żul miał podwiniete nie wiem po kiego grzyba spodnie i na maxa wystawały mu białe skarpetki :grin: Oj Rich....juz cie wole w tamtej pamietnej spódnicy (z koncertu w Shepards Bush) niż w białych skarpetkach wyłaniających się spod przykrótkich nogawek :grin:

Awatar użytkownika
erka
Undivided

Postprzez Gina on 25 Paź 2002 03:33

ej no ale fakt faktem - maja takie same - tez widzialam Jona w takich portkach... :grin:
Poor Boys nie stac ich na wiecej to w jednych laza....
A serio : jak sie popatrzy na jakies stare nagrania to oni naprawde wiele rzeczy sobie pozyczaja (kapelusze, spodnie , plaszcze) - oszczedne chlopaki nie ma co :grin: :grin:

Ale fak - troche dziwne jest to ze oni sa jednak roznych rozmiarow... moze maja takie ubrania jak w powrocie do przyszlosci II (patrzyl ktos?) reguluja sie do rozmiarow ciala :grin: :grin: :grin:

A tak btw. (wiem ze to Richa miejsce ale z tymi fotkami mi sie nasunelo - bo jakis czas temu spodobala mi sie bardzo jedna "grzeczna" fotka Jona : http://republika.pl/ktf/images/fuck.jpg :grin: :grin: :grin: - co sadzicie.. bad boi ? :grin: :grin: :grin: )
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez erka on 25 Paź 2002 04:53

AAAAAAAAAAAAAA! Widziałam to, tzn. tą fotę! Jak dla mnie na 6, normalnie wygląda tak jakos thesedaysowo (taki fryz rozwiany) + to fuck you jak w crazy 80`s kiedy to sobie szaleli :grin: Poza tym on fajnie przeklina, hehehe Rich też- takie miłe kochane "fuck you", albo zaraz....chyba na NJ vhs Rich sie drze "who the hell....???"- o ile sie nie mylę :grin:

Awatar użytkownika
erka
Undivided

PoprzedniaNastępna

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja Poszczególni członkowie Richie Sambora