Heroes

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Heroes

Postprzez Gina on 07 Lis 2006 05:08

bedzie informacyjny topic, jakby tak ktos chcial sobie jakis serial posciagac, bo odczuwa potrzebe, albo chcialby sobie zapchac dziure w przerwie miedzy kolejnymi odcinkami LOSTa xD

Tylko uwaga, serial mega uzalezniajacy.

#1 tej jesieni w stanach (jesli kogos interesuje opinia amerykanskiej widownii) najlepszy nowy serial tego sezonu, i najlepszy pilot ever - pobil rekord nalezacy do tej pory do desperatek. oprocz tego jeden z pierwszych nowch seriali ktorym telewizja zapewnila puszczenie pelnego sezonu :) Tyle tytulem sukcesow.

http://www.nbc.com/Heroes/about/ napisał(a):From creator/writer Tim Kring (NBC's "Crossing Jordan") comes "Heroes," an epic drama that chronicles the lives of ordinary people who discover they possess extraordinary abilities.

As a total eclipse casts its shadow across the globe, a genetics professor (Sendhil Ramamurthy, "Blind Guy Driving") in India is led by father's disappearance to uncover a secret theory -- there are people with super powers living among us. A young dreamer (Milo Ventimiglia, "Gilmore Girls") tries to convince his politician brother (Adrian Pasdar, "Judging Amy") that he can fly. A high school cheerleader (Hayden Panettiere, "Ice Princess") learns that she is totally indestructible. A Las Vegas stripper (Ali Larter, "Final Destination"), struggling to make ends meet to support her young son (Noah Gray-Cabey, "My Wife & Kids"), discovers that her mirror image has a secret. A fugitive from justice (Leonard Roberts, "Buffy the Vampire Slayer") continues to baffle authorities who twice have been unable to contain him. A gifted artist (Santiago Cabrera, "Empire"), whose drug addiction is destroying his life and relationship with his girlfriend (Tawny Cypress, NBC's "Third Watch"), can paint the future. A down-on-his-luck Los Angeles beat cop (Greg Grunberg, "Alias") can hear people's thoughts, which puts him on the trail of an elusive serial killer. In Japan, a young man (Masi Oka, NBC's "Scrubs") develops a way to stop time through sheer will power. Their ultimate destiny is nothing less than saving the world…

^
jesli dla kogos ten opis brzmi sztampowo dziwnie i za bardzo s/f niech sie nie zraza ;) mnie osobiscie nie przekonal ani opis ani trailer. a serial uwielbiam. widac ze jest pomysl (mimo ze jest ofc. kilka utartych schematow - jak wszedzie :P) jest swiezosc zagadki dobre aktorstwo, czasem absolutnie wbija w fotel i w ogole no :grin: Ja polecam w kazdym razie xD

trailer :
http://www.youtube.com/watch?v=MBwEd_g62Hk

Image

o ciachach dla ewentualnych dziewczyn rozpisywac sie nie bede, powiem tylko ze sa xD
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Days on 07 Lis 2006 05:18

Gina napisał(a):dla ewentualnych dziewczyn

rotfl jak to zabrzmialo XD

z reszta ja juz jedno ciacho widzialam i no ide przekonywac ludzi :P troche x-menowato to brzmi a ja sie ostatnio zrazilam do x-menow po oobejrzeniu 3 XD ale no moze nie bedzie tak zle.. nie bedzie??

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Gina on 07 Lis 2006 05:26

x-menow nie ogladalam, zreszta mnie takie rzeczy nie krecily nigdy. ale nie no, oni tutaj nie lataja sobie po niebie i nie ratuja swiata przed zielonymi ludkami z marsa. co to to nie :grin:
Zreszta kazdy odcinek konczy sie to be continued - w sensie jest jakis konspekt - jak w Loscie ;) I polecam obejrzec pilota (znaczy potem sie jeszcze lepiej robi) ale pilot dobry jest, oj dobry :D

I nawet jakby sie komus nie spodobalo (nie wiem jak ale lost tez sie nie wszystkim podoba right xD) to i tak nie mozna powiedziec ze jest zle ;D

a, i jakby co, leci w poniedziałki, czy we wtorki jest dostepny. jutro 7 odcinek.
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 07 Lis 2006 05:28

omg juz 7 :D kurde w sumie to mniej do nadrobienia niz Grey's Anathomy ale no musze dziewczyny przekonac i jeszcze Prison Breake'a zlookac XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 07 Lis 2006 05:32

jeszcze jest jakies OC XD Ale ja sobie odpuszczam na razie, 3 seriale mi wystarcza w zupelnosci a z zadnego z tych teraz nie potrafilabym juz zrezygnowac rotfl
i mowie no, zylabym w stanach bym od tv nie odchodzila - nie musza sciagac po nocach - ale z drugiej strony maja te cholerne reklamy co chwila :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez cRaSh on 13 Lis 2006 23:10

a, i jakby co, leci w poniedziałki, czy we wtorki jest dostepny. jutro 7 odcinek.

czyli jutro 8, good, bo wlasnie nadrobilem XD

I no, po obejrzeniu pilota, jakos nie bylem zbytnio przekonany, ale 2 odcinek rozwial moje watpliwosci ;)
I niestety, im dalej tym gorzej, w sensie naprawde cholernie uzaleznia. Dzisiaj nadrobilem 3 odcinki po kolei, bo po prostu nie moglem nie sciagnac i nie zobaczyc co bedzie dalej (a namalowac sobie niestety nie moge :lmao:).

Ogolnie mam nadzieje ze ktos sie jeszcze dolaczy, a jak nie, to sobie z Gina zrobimy prywatny temat XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Days on 14 Lis 2006 02:32

jak nie dolaczy. juz mamy 3 odcinki za soba, ale moj komp ostatnio sie poklocil z netem i nie mogly sie dalej sciagac, takze dopiero dzisiaj leca dalej.

i kurde po pierwszym odcinku moja motywajca do ogladania dalej by.... MOHINDER!!!! normalnie gosc jest WOW XD ale po nastepnych dwoch, to rzeczywiscie robi sie to ciekawe i wciagajace i bede ogladac dalej, musze nadrobic jakos, moze w tym tygodniu sie uda (bo jeszcze sie desperatki w koncu ciagna), ale kurcze fajny film, ciekawie sie robi...

to jak nadrobie, to mozemy zaczac spekulowac XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 14 Lis 2006 04:38

:woot2: jaaj fajnie ze sie podoba XD

w ogole zarazilam kilka osob juz - eh a kilka przeze mnie juz limit zlapalo XD
No ale nic, okej to zaczynamy rozmawiac jak juz wszyscy po 8 bedziemy :grin:

spadam na desperatki XD
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 14 Lis 2006 04:44

a mnie desperatki kurde cos sie lipnie ciagna :/ szlagen trafen :/

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez cRaSh on 15 Lis 2006 05:35

Nadrabiacie? :D

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Days on 15 Lis 2006 06:08

no jzu jestesmy po 5tym odcinku, 6 i 7 obejrzymy jutro mam nadzieje, ze do tego czasu 8 sie sciagnie, bo cos nie chce isc (chyba mam na azureusie za duzo nie do konca powysylanych rzeczy XD) i normalnie WOW - ciekawe to sie robi... ciekawe coraz bardziej!!!
az dzisiaj obejrzalysmy 2 odcinki bo mialysmy nadzieje, ze sie clifhanger z 4 jakos w 5tym wyjasni, ale tylko sie coraz ciekawiej robi...

i tak - UWIELBIAM MOHINDERA... jego akcent, jego slownictwo, jego karnacja i loczki... BOSKI JEST XD (i fajnie sie ubiera :P).
UWIELBIAM NATHANA - ostatnio mam slabosc do takich ludzi ;)
strasznie mnie ciekawi watek NIKI... no i oczywiscie Claire czyrliderka :P

[ Dodano: 14 Lis 2006 23:08 ]
Image

czulam sie w obowiazku :love:

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez cRaSh on 15 Lis 2006 06:32

To najlepsze przed wami, bo serio im dalej tym lepiej sie robi.. i juz nic nie mowie.. Save the cheerleader, save the world ;)

[ Dodano: 14 Lis 2006 23:32 ]
i jesli ty sie czulas, to i ja.. w sensie moze i 17 lat, ale fajna jest :D

Image

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Gina on 15 Lis 2006 06:37

Days napisał(a):Nadrabiacie?

nie mialam sily obejrzec 8 dzisiaj :| Ale jutro odpuszczam sobie jeden wyklad (bo tak to znowu bym nie miala sily :P) wiec sobie obejrze XD
Days napisał(a):UWIELBIAM NATHANA - ostatnio mam slabosc do takich ludzi

:> sobie zrobilam kiedys tam tapete na pulpit z tej sceny z nim i Hiro z 5 odcinka (uwielbiam swoja droga, ale ja uwielbiam praktycznie kazda scene z Japoncem XD). A od obejrzenia 7 mam ochote ja zmienic bo nie moge na niego patrzec na razie :P :/

Eh a jesli o slabosci chodzi to ja mam do takich jak Peter, od zawsze mam i od zawsze z tym walcze :xkroplad: A tego chcesz duzych Mohinderow czy masz ? :lmao: (cheerleaderki tez mam gdzies duze jakby co XD)

A swoja droga, tak z ciekawosci - bo z tego co czytam ta teoria juz w necie upadla - ktos posadza Petera o bycie Sylarem ? :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 16 Lis 2006 02:02

mnei sie 8 nie chce sciagac... psia mac.
a teraz pytanie - bo ten ja wciaz sciagam wersje HDTV LOL i kurde polskie napisy do tej wersji mi nigdy nie pasuja - zmieniaja sie zajebiscie szybko i traca synchro, natomiast angielskie leca bez wiekszych problemow. WTF? wy tez tak macie?

dobra rozumiem, ze Nathan musial zrobic cos zlego, nie chce slyszec co XD moze zobacze XD ale no ta scena jak wyladowal i Hiro go zobaczyl XD a potem wszedl i mowi "ta wiem, ze mam na sobie pidzame" XD BOSKIE XD

i TAK CHCE DUZYCH MOHINDROW!!!! CHCE CHCE CHCE QUIERO QUIERO QUIERO!!! normalnie dla takiego faceta to bym sie hinduskiego nauczyla XD

i NIE Peter nie jest Sylerem. Przeciez to juz wiadomo z miejsca - juz przeciez Mohinder slyszal nagranie na sekretarce, czyli Syler znal sie z ojcem Mohindera, a Peter dopiero przylazl i nic nie wie.

ale skubany ma fajna moc - przejmowania mocy innych :) podoba mi sie :]
byl kiedys taki zly demon w czarodziejkach XD rotfl

i tego no Peter jak narazie najbardziej mnie denerwuje, bo jest najwieksza ciapa - w ogole jakby seriali nie ogladal XD nigdy nie potrafi z miejsca czegos powiedziec XD prosto i bez jakis ceregieli :P

ale no ja jestem 3 odcinki w plecy jeszcze...

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez cRaSh on 16 Lis 2006 02:29

a teraz pytanie - bo ten ja wciaz sciagam wersje HDTV LOL i kurde polskie napisy do tej wersji mi nigdy nie pasuja - zmieniaja sie zajebiscie szybko i traca synchro, natomiast angielskie leca bez wiekszych problemow. WTF? wy tez tak macie?

od tej pory sciagalem aviki po 120mb, wiec nie wiem ;P tam niby sa polskie napisy ale nie uzywam ;)
Najnowszy mam juz 350mb ale sciagalem z torrenta gdzie nie bylo tak napackane tyle seedow, bo wtedy ciezko idzie ;) w sensie trzeba sobie znalezc taki jakis z 100s i wystarczy.

Days napisał(a):ale skubany ma fajna moc - przejmowania mocy innych Smile podoba mi sie Smile

wlasnie, tego stwierdzenia mi brakowalo :lmao: nieuwaznie ogladalem qrde, zreszta wczoraj zostalo mi to wytkniete ;P

I no, Peter to nie peter, peter to jess z gilmore girls przeciez XD
A rzadzi Hiro i tyle ;)

I ogladaj szybciej :shiner:

[ Dodano: 15 Lis 2006 19:29 ]
aaa i chce duze czirliderki :D

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Days on 16 Lis 2006 02:56

no ja tez bym nie uzywala ale dziewczyny chca.
a co do torrentow to w sumie juz leci leci :p wczoraj nie chcialo ale dzis leci ok.

a co do avikwo to skad :>

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 16 Lis 2006 02:59

Boskie to bylo jak Hiro mowil "don't worry I'll stop it, I'm Hiro" :xkroplad:
Do napisow polecam http://napisy.hatak.pl/ pasuja zajebiscie w dodatku jedne z najlepiej zrobionych napisow ever - mam porownanie np. z lostem i desperatkami, jak sciagalam dla mamy musialam polowe przepisywac bo albo byla zle napisana albo ktos madry pisal czesc zdania po angielsku bo nie umial przetlumaczyc :/ rotfl A tutaj i sens wylapuja i jest poprawna polszczyzna i maja mega szybko - no i w ogole no :D

Days napisał(a):i NIE Peter nie jest Sylerem. Przeciez to juz wiadomo z miejsca - juz przeciez Mohinder slyszal nagranie na sekretarce, czyli Syler znal sie z ojcem Mohindera, a Peter dopiero przylazl i nic nie wie.

mhm chyba ze Peter z przyszlosci bawi sie jak Hiro, bo skoro potrafi robic to co ludzie wokol niego to moze nauczyl sie w przyszlosci robic to wszystko sam. I nie, ja tez w to nie wierze, natomiast po pierwszych kilku odcinkach 30% internautow tak uwazalo - teraz na szczescie wiekszosci poprzechjodzilo, aczkolwiek kilka dyskusji bylo naprawde interesujacych - ciekawe argumenty dawali w sesnie. Podam linka potem jak znajde.

Na razie ogaldam drugi raz z mama (wlasnie ja wkrecilam) i wylapuje znaczki - cholera za pierwszym razem chyba slepa bylam, absolutnie wszedzie sa :lmao: I bardziej widoczne teoretycznie niz numerki w Loscie :)

I tego duzych wszystkich pododaje za 40 minut - rodzicielka skonczyla 3 odcinek i odmawia czekania do jutra - w sumie jej sie nie dziwie XD

A i co do torrentow jeszcze - probuj ktoryms z http://www.torrentz.com/ troche dlugo sie lacza ale dzialaja na pewno,nie wyciagaja mi maxymalne predkosci niestety - chociaz ten 8 sciagnal sie w miare szybko nawet :> wiec no MUSI jakis w koncu pojsc :)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 16 Lis 2006 03:04

wlasnie z torrentz sciagam i spoko juz lataja. wczoraj chyba azureus sie pogubil bo mialam za duzo torrentow wysylajacych sie.

no i dzieki za tipa do napisow. i tego czekam na duze zdjecia i na te ZNACZKI (jakie znaczki?) zebys wytlumaczyla :>

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez cRaSh on 16 Lis 2006 03:09

No wlasnie, jakie znaczki :lmao: w sensie od jutra (od dzisiaj? XD) robie sobie powtorke wszystkich :D

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Gina on 16 Lis 2006 04:23

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

i hmm strange bo bylam pewna ze mialam HQ z Claire.. A mam tylko trzy :/ poszukam jeszcze potem ;)

I mowie o tym znaczku :
Image Image
Znaczy nie znaczku znaczku tylko o symbolu mowie ofc :grin:
Bo jest nie tylko jako tatuaz i na obrazach Isaaca, jest w tym kodzie w komputerze Suresha, na zeszytach Claire...... everywhere :grin:

A, no i dwa zdjecia ode mnie :grin:
Image Image
[serducho] :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Następna

Strona główna OFFTOPIKI Film

Powróć do Film