Ma on ten sam tytuł, jaki widzicie w temacie. Jest tu też fragment tego ostatniego wywiadu, w którym Jon stwierdza, że zespół nie będzie istniał wiecznie. Sami przeczytajcie...
Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja ‹ Poszczególni członkowie ‹ Jon Bon Jovi

W każdym razie wkurzyło mnie to, że jeżeli muzyk rockowy nie bierze narkotyków to znaczy, że nie jest prawdziwym rockmenem...

Żadnego seksu, żadnych narkotyków i - jak twierdzą cynicy - rock’n’rolla też tyle, co kot napłakał.
przez cały czas ma rozpięte trzy górne guziki koszuli, eksponując siwiejące owłosienie na piersi
Nazwisko dzieci brzmi Bongiovi, podobnie jak dawniej ich ojca

cRaSh napisał(a):Wlasnie przez to wychodza takie gnioty jak ostatnio

ale muszę przyznać, uśmialam się czytając ten artykuł.. hu hu hu 
ania_ughr napisał(a):Tylko.. gdzie te włosy na klacie?
Ricky Skywalker napisał(a):dobra robota, Mała Ucieczko, żeś go znalazła

Kourin napisał(a):A że zdjęcie było z klipu do "Everyday" to sądzę, że od tamtej pory zdążyłoby mu nieco zarosnąć

Mogłem rozpocząć tę piosenkę od "Szanowny Panie Prezydencie!", ale musiałem sobie powiedzieć: zaraz, chwileczkę, przecież będę musiał to śpiewać w Afryce, i w Azji, i w Australii, i w Europie. Dlatego temat musi być uniwersalny. Bo może wy macie premiera, a nie prezydenta. (:rofl: ) A może macie szefa. Albo może was nie interesują sprawy społeczne. Zazwyczaj odkrywam, że jeśli wymyślę uniwersalny temat, z którym ludzie mogą się identyfikować, to każdy usłyszy własne przesłanie...
Uniwersalny chcial byc
Albo jaj mu zabraklo po prostu
Jak on ma byc tak uniwersalny to niech juz teraz te gitary pakuje

Gina napisał(a):i w ogole jadlam przed chwila a teraz wyobrazilam sobie jak podczas trasy Richie mu klate depiluje.. fu.. sie chyba musze polozyc;p

bonjova napisał(a):Gina ładnie człowiekowi potrafisz dzień obrzydzić

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja ‹ Poszczególni członkowie ‹ Jon Bon Jovi
| Kto z Was był kiedyś na koncercie BJ? Forum: Ogólna dyskusja Autor: Anonymous Odp: 20 |
Komentarze do "Władca Zwierząt" Forum: Twórczość Fanów Autor: Go Odp: 9 |
Jon wcale nie jest taki zły Forum: Jon Bon Jovi Autor: klaudi Odp: 39 |
JBJ: The man and his band on the road Forum: Ogólna dyskusja Autor: Captain Kidd Odp: 26 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości