pytanie/odpowiedź

Chwila na relaks.

Strona główna OFFTOPIKI Relax

Postprzez Gina on 17 Maj 2006 21:18

1 Gdybys musial/a wybrac jeden zespol, na ktorego koncerty wejsciowke masz dozywotnio,zapewnione przejazdy na koncerty itp. ale nie mozesz sluchac niczego innego. Jaki to bedzie zespol ?
2 Jesli grywasz w RPG, ktory z systemow wg Ciebie jest najlepszy?
3 Ludzie mowia, ze widza duchy innych ludzi. Co zrobisz gdy zobaczysz ducha tyranozaura przechadzajacego sie po ulicy ? hehe
4 jaka ksiazke przeczytales/as wiecej niz 5 razy ?
5 Film jakiego nie obejrzales/as tylko dlatego,ze sie bales/as ?

1. Pewnie Articolo 31 (przez te "zapewnione przejazdy do Włoch" xD) ale gdybym musiala sluchac tylko jednego zespolu.. hardkor rotfl
2. -
3. why mi sie wydaje ze to juz kiedys bylo ? :grin: anyway - pomacham
4. Jezioro osobliwosci, Wiekszy kawalek swiata, Zwyczajne Zycie, Zapalka na zakrecie, wiekszosc czesci Anki z Zielonego.. (ogolnie ksiazki dla dziewczyn + Chmielewska)
5. Mialam pewne opory przy Dziecku Rosemary - za mloda bylam, za ciemno i za pusto w domu bylo
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez cRaSh on 17 Maj 2006 21:25

trapper napisał(a):Ad.1. Taka jedna blondynka :grin:
Ad.2.I am complicated
Mirosław Falco-Dąsal"KAżdemu jego Everest"

A ile ja razy czytalem te ksiazki z niebieskiej, gorskiej serii..
Kukuczka - Moj pionowy swiat, na pamiec kiedys znalem ;), Rutkiewicz, Dasal.. eh ;
Anyway, jakbym nie zmarnowal sobie zycia biologia/blondynka to pewnie bylbym taki jak Trapp :D
a no i qrde, wariant R na Mnichu - zazdroszcze, gratuluje oO :pray: :pray: :pray:

I wiem, ze to offtop, ale w koncu ja moge :lol:

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Days on 18 Maj 2006 01:35

Gina napisał(a):3. why mi sie wydaje ze to juz kiedys bylo ? anyway - pomacham

rotfl bo Ginus bylo bo to sa stare pytania ;) moze by ktos nowe wymyslil.. w sumie to moge byc ja ;D

1. Jak sluchasz nowej piosenki, to w ktorym momencie, tudziez przy ktorym przesluchaniu, zwracasz uwage na text.
2. Czy zdarzylo ci sie wieszac psy na jakims artyscie, a potem po paru latach odkryc, ze zupelnie sie pomyliles/as co co niego/niej.
3. Po jak dlugim czasie, po ilu przesluchaniach umiesz text piosenki dokladnie i na wyrywki ;) i czy zdarza ci sie go uczyc czytajac gdzies text czy raczej polegasz na swoim sluchu i znajomosci jezykow obcych?
4. Czy zdarzylo ci sie nauczyc sie fonetycznie textu piosenki w jezyku, ktorego w ogole nie znasz i prawdopodobnie rozumiesz tylko slowa ww piosenki, albo nawet nie :P ?
5. FCUK :confuse: o wiem! probowales/az sie nauczyc grac na jakims instrumencie tylko dlatego, ze twoj "idol" albo cos w tym stylu na tym gra? jezeli tak to z jakim skutkiem?

[ Dodano: 17 Maj 2006 19:35 ]
aaaa yyy zapomnialam o odpowiedziach :P

1. jezeli piosenka jest po polsku, to niestety text i muzyka "wpadaja" rownoczesnie chocby nie wiem co i przez to nie moge sluchac polskich zespolow spiewajacych glupoty bo nie umiem rozdzielic;
jesli jest po angielsku to w sumie tez, ale tutaj moge sie postarac i skupic sie na jednym badz na drugim.
po hiszpansku jak jest to ostatnio sie bardzo skupiam zeby od razu, co mi nie wychodzi :P nie mniej jednak tutaj jest tak ze najpierw mi sie musi spodobac melodia zebym w ogole zaczela sie wysilac nad zrozumieniem textu :P

2. uoj... sie przyznam ze w sumie to w jedna i w druga strone... w sumie najbardziej wstyd to mi bylo za Placebo, potem za Shakire :)
a w druga strone to no... no wiadomo o kogo chodzi no :P

3. jak jest glupi to sie zawsze przypaleta szybko:/ a tak serio to w sumie jak cos mi sie podoba to slucham duzo i jak slucham tonawet nei wiem kiedy, umiem juz text... i jasne zdarza mi sie czytac, ale to glownie by sprawdzic, ze mialam racje :D tudziez wyjasnic male niejasnosci (heheheh jakie czasami moga jaja wyjsc z tzw misheard lyrics :P)... no chyba ze znowu - text po hiszpansku, to wtedy piosenka kilka razy, potem text+slownik a potem znowu piosenkia kilka razy zeby moc spiewac sobie pod nosem wszystko a nie tylko slowa, ktore udalo mi sie wychwycic :P

4. Brid Og Ni Mhaile i Buachaill On Eirne... ale naucze sie kiedys gaelickigo... naprawde....

5. gitare probowalam za czasow wiekszej fascynacji BJ, ale no nie wyszlo... potem okazalo sie ze wymiatanie na muzyce w podstawowce na flecie przynioslo korzysci gdy sie na irlandzka muzyke przerzucilam bo na whistle'u podlapanym od Andy mi calkiem niezle idzie :)

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Evie on 18 Maj 2006 01:44

1. Jak sluchasz nowej piosenki, to w ktorym momencie, tudziez przy ktorym przesluchaniu, zwracasz uwage na text.
2. Czy zdarzylo ci sie wieszac psy na jakims artyscie, a potem po paru latach odkryc, ze zupelnie sie pomyliles/as co co niego/niej.
3. Po jak dlugim czasie, po ilu przesluchaniach umiesz text piosenki dokladnie i na wyrywki i czy zdarza ci sie go uczyc czytajac gdzies text czy raczej polegasz na swoim sluchu i znajomosci jezykow obcych?
4. Czy zdarzylo ci sie nauczyc sie fonetycznie textu piosenki w jezyku, ktorego w ogole nie znasz i prawdopodobnie rozumiesz tylko slowa ww piosenki, albo nawet nie ?
5. FCUK o wiem! probowales/az sie nauczyc grac na jakims instrumencie tylko dlatego, ze twoj "idol" albo cos w tym stylu na tym gra? jezeli tak to z jakim skutkiem?

1. Hm, jeśli jest to piosenka zespołu, którego nie znam, ale który powszechnie uznany jest za dobry, lub po prostu gdy słyszę że to coś lepszego niż umcy umcy, to właściwie od razu szukam tekstu piosenki.
2. Tak szczerze, to przypominam sobie tylko jedną sytuację - mianowicie do Blooma, którego uważałam za ciotę w miarę się przekonałam po Królestwie niebieskim - w miarę, czyli przestał mnie tak wkurzać, ale broń Boże żebym odnalazła w nim wybitny talent.
3. Oj nie wiem, zależy od piosenki i nasilenia manii :)
4. Taa - po hiszpańsku i nawet kiedyś po francusku :P
5. Na gitarze próbowałam, ale niestety - z marnym skutkiem, więc porzuciłam ten szlachetny instrument :D. Po obejrzeniu Amadeusza miałam fazę na pianino/fortepian i ściągnęłam sobie program na kompa gdzie można na pianinie grać za pomocą klawiatury :lmao: i uwaga - byłam do tego stopnia genialna, że w nutach rozczytałam kilka piosenek, a w tym i Dla Elizy, no i samiutka rozpracowałam ze słuchu Odę do radości - i byłam z siebie dumna :lmao: :lmao: :lmao:
Awatar użytkownika
Evie
Undivided

Od: 24 Kwi 2004 01:18
Miejscowość: Sherwood

Postprzez Arha on 18 Maj 2006 02:18

3. Po jak dlugim czasie, po ilu przesluchaniach umiesz text piosenki dokladnie i na wyrywki i czy zdarza ci sie go uczyc czytajac gdzies text czy raczej polegasz na swoim sluchu i znajomosci jezykow obcych?
4. Czy zdarzylo ci sie nauczyc sie fonetycznie textu piosenki w jezyku, ktorego w ogole nie znasz i prawdopodobnie rozumiesz tylko slowa ww piosenki, albo nawet nie ?
5. FCUK o wiem! probowales/az sie nauczyc grac na jakims instrumencie tylko dlatego, ze twoj "idol" albo cos w tym stylu na tym gra? jezeli tak to z jakim skutkiem?

ad 1. Zazwyczaj już za pierwszym przesłuchaniem coś wyłapuję i na podstawie tych cosiów staram się zrozumieć resztę
ad 2. chyba nie... najbliżej tego można zdefiniować moją początkową niechęc do Iron Maiden, acz psów na nich nie wieszałam ;)
ad 3. jeśli dużo słucham jakiejś piosenki to zawsze sprawdzam tekst, żeby się upewnić czy wszystko zorozumiałam, zobaczyć czego nie zrozumiałam... a tempo uczenia się tekstu zalezy od tego na ile do mnie przemawia i na ile się z nim identyfikuję, jeśli tekst jest średni, to przestaję zwracać nań uwagę po prostu
ad 4. yyyy... nie :P
ad 5. podobnie jak Axl Rose gram na nerwach ;P

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Gina on 18 Maj 2006 02:19

Days napisał(a):bo Ginus bylo bo to sa stare pytania

:lol: :lol: :lol: i nic wiecej nie napisze

3. Po jak dlugim czasie, po ilu przesluchaniach umiesz text piosenki dokladnie i na wyrywki Wink i czy zdarza ci sie go uczyc czytajac gdzies text czy raczej polegasz na swoim sluchu i znajomosci jezykow obcych?
4. Czy zdarzylo ci sie nauczyc sie fonetycznie textu piosenki w jezyku, ktorego w ogole nie znasz i prawdopodobnie rozumiesz tylko slowa ww piosenki, albo nawet nie :P ?
5. FCUK #confuse o wiem! probowales/az sie nauczyc grac na jakims instrumencie tylko dlatego, ze twoj "idol" albo cos w tym stylu na tym gra? jezeli tak to z jakim skutkiem?

1. jesli chodzi o angielskie to najpierw raczej zwracam uwage na melodie, jak jest spoko to przechodze do teksowej oceny piosenki (lol), jak jest po polsku to najpierw raczej tekst - i nawet jak jest super mega wysmienity a melodia nie teges to nie bede mogla sluchac - takie jakies glupie smaczenie mam, i czasem nawet zaluje ze tak reaguje ;) jesli chodzi o inne jezyki to zdecydowanie tylko melodia - zwlaszcza jak rozumiem tylko pojedyncze slowa, i nawet jak sie z czasem dowiem o czym jest tekst to to mnie nie potrafi zrazic, z wloskimi piosenkami natomiast mam tak, zwazne jaka muzyka, wazne ze po wlosku.. i sie spokojnie skupiam na tekscie ;)
2. ja tak mam dosc czesto, wiec nie wiem nawet co powinnam wymienic - ale mam zwykle tak, gdy znam jakis szczatkowy dorobek danego kogos i dopiero gdy poznaje dalsza czesc zmieniam zdanie...
3. tak jak napisalyscie - jak mi sie cos spodoba, to kilka przesluchan i juz wszystko wiem, natomiast co do znajomosci - to zwykle otwieram sobie teksty i raz puszczam piosenke - to w sumie jest czesc 'zapamietywania' tekstu...
4. japonski, hiszpanski, francuski :grin:
5. jak probowalam na gitarze (bez skutku.. no bo kilka wstepow do piosenek sie nie liczy :P) to chyba w sumie nie dlatego ze moj idol gral czy cos.. w kazdym razie nie przypominam sobie w tej chwili

qrde... najdluzsze pytania i odpowiedzi w historii chyba :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Captain Kidd on 18 Maj 2006 02:37

3. Po jak dlugim czasie, po ilu przesluchaniach umiesz text piosenki dokladnie i na wyrywki Wink i czy zdarza ci sie go uczyc czytajac gdzies text czy raczej polegasz na swoim sluchu i znajomosci jezykow obcych?
5. FCUK #confuse o wiem! probowales/az sie nauczyc grac na jakims instrumencie tylko dlatego, ze twoj "idol" albo cos w tym stylu na tym gra? jezeli tak to z jakim skutkiem?

1. Pierwsza faza, to tak zwana rozpoznawcza. Jak piosenka się spodoba, to słucham dalej. Zwracam uwagę na pierwszym planie na muzykę, wokal, a później na text. Może byc tak, że wokal jest świetny, strona muzyczna także, a text dupny, wtedy nie zwracam na niego uwagi. Tak samo w odwrotnym przypadku ;)
2. Cały czas wieszam psy :P Np. na Axla, a i tak mimo wszystko chyba go lubię xD
3. Na wyrywki nie umiem żadnej xD Po prostu słucham, jak łatwo wpada w ucho, to szybciej ją zapamiętuję. I nie jestem maniakiem uczącym się tekstów na pamięć z książeczek #lmao
4. Kiedyś nauczyłem się tak textu do It's my life i kilku innych piosenek. Był czas, kiedy w kółko słuchałem tylko i wyłącznie trzech płyt BJ :shiner:
5. Grałem na pianinie, ale to nie było pod wpływem idola. Co innego gitara, która teraz leży gdzieś w kącie i się kurzy :P Grałem przez jakiś czas, dopóki mi struny nie pękły... ;]

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez erfea on 18 Maj 2006 15:20

1. Najpierw słucham dla całości, potem dla muzyki, tekst zazwyczaj czytam z książeczki/netu za jakimś 4-5 słuchaniem.
2. narazie nie... nie wieszam psów jak nie znam całości dorobku, ew mówię, że mi się nie podoba.
3. nie uczę się takich rzeczy na pamięć, ew same mi wpadają, ale fragmentami zazwyczaj
4. nie
5. nie.. estem inna?

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez Kourin on 18 Maj 2006 16:08

Jeżeli jest wyraźnie zaśpiewane, to fragmenty docierają do mnie od razu - jeżeli natomiast śpiewak bełkocze to potrafię przesłuchać kilkanaście razy i nie wiedzieć, o co mu du chulery chodzi dopóki nie sprawdzę słów w necie :lol:

Nie-e - ja się przecież nie mylę ;P A serio to nie pamiętam. Pewnie dlatego, że moje wieszanie lub też jego brak jest kierowane moimi uczuciami w danej chwili, a że uczucia się zmieniają, to i z wieszaniem różnie bywa.

Hm... Mam kiepską pamięć, więc z zapamiętywaniem tekstów też jest cienko. Najgorzej jest z zapamiętywaniem kolejności zwrotek, ilości refrenów i mostków; natomiast jeśli idzie o mój słuch to mam straszliwe problemy z rozumieniem tekstu śpiewanego bez względu na język, więc muszę polegać na pomocach wzrokowych ;)

Do dziś umiem połowę repertuaru japońskiego zespołu Weiss nie znając ani słowa po japońsku - a gdy ich nałogowo słuchałam to umiałam cały :shiner:

FCUK to skrót od French Connection. Dupki robią bardzo przyjemnie wyglądające ubrania w rozmiarach tak małych, że głowa boli od samego patrzenia. A, chwila, pytanie! Nie. :P

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Postprzez trapper on 30 Maj 2006 01:30

Ad.1.Przy drugim,chyba,że pojawi się słowo szczególnie zwracające uwagę(fuck,shit,ass,surgery itp. itd.)
Ad.2. Oczywiście-Metallica,IRA,Bob Dylan,Marek Grechuta,Jacek Kaczmarski-pełne tego.Tylko krowa nie zmienia poglądów
Ad.3.Czytam, po tym jak na paru forach walnąłem niezłe głupoty
Ad.4.Tak-konkretnie chodzi o kawałki J.J.Goldmana i "Livin` la vida loca"(ta ostatnia-nie pytajcie czemu-to była straszna impreza:obudziłem się na przystanku tramwajowym,nie byłoby w tym nic nietypowego,gdyby nie to,że na dachu)
Ad.5.Tak-na saksie, bo gra na nim C.ulfer.A skutek?Mam wyszczerbione dwa siekacze

No i pora na nową serię:
1.Kogo z całego show-biznesu nie cierpisz najbardziej?
2.Ulubiona strona z web-humorem?
3.Najdziwniejsza rzecz zrobiona "pod wpływem"?
4.Aktualnie czytana ksiązka to...
5.Największa życiowa głupota?

Ad.1. PARIS HILTON!!! Na jej widok bierze mnie k*^wica i to większa niż na widok tych wszystkich hip-klopowców,któzy rozbijają się Cadillacami Escalade i Hipają o tym jak jest im ciężko
Ad.2. http://www.chomiks.pl no i oczywiśce joemonster
Ad.3. Zjedznie 7 stron podręcznika do anatomii(wczoraj zobaczyłem zdjęcia na których to robię-a ja prawie 10 lat myślę co się stało ze wstępem do Bochenka/Raichera :grin: ).spanie na przystanku i wspinanie się na Wydział Chemii UJ(doszedłem do 1. piętra :grin: )
Ad.4.H.Harrer "Biały pająk"
Ad.5. Wspinajnie się na WChUJ i romans z prowadzącą zajęcia-chyba nic głupszego nie da się zrobić?

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Od: 03 Mar 2002 02:52
Miejscowość: Krak

Postprzez Captain Kidd on 30 Maj 2006 01:44

1. Np. takich Cichopków, Mroczków itepede... Poza tym wkurza mnie ta Dykiel czy jak jej tam :crazy:
2. http://www.bonjovi.pl :grin: A tak nap[rawdę, to humoru dosyć mam w szkole, więc nie musze zaglądać na strony :D
3. Hmm... Pamiętam, że kogoś kiedyś dość mocno strzaskałem ale to raczej dziwne nie było ;] Więc pozostaje taniec na rurze :boogie: :grin:
4. B. Prus "Lalka - streszczenie" :P
5. Było kilka głupot, więc musiałbym się zastanowić, która była najgłupsza :lmao: Chyba postawię na to, co zrobiłem jakieś dwa tygodnie temu, a czego skutki mogę doświadczać dzisiaj - pisałem o tym w shoucie :P Mimo wszystko nie żałuję, że to zrobiłem ;]

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Days on 30 Maj 2006 02:06

1. Zapewne tych wszystkich sklonowanych parishiltonow, linsdeylohanow, keliklarksonow i kto tam jeszcze byl?
2. http://www.chomiks.pl i tyle :P
3. najdziwniejsza? kurde nie wiem waham sie miedzy mowieniem po angielsku ze szkockim akcentem o cebuli w knyszy, tanczeniem w megasnym deszczu, a jeszcze kilkoma... ale nie to nie dziwne - to glupieeee bylo...
4. Ostatni Kontynet Terry'ego/Teoria Funkcji Zespolonych Leji/ Statystyka Matematyczna Krzysko
5. jedna to byl pamietny a raczej nie pamietny sylwek w Dunakeszi - mozna skreslic to miasto z mojej mapy... a pozostale to robie codziennie ;P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Arha on 30 Maj 2006 02:12

1. paris hilton :P
2. też chomiks :P
3. usiłuję nie pamiętać więc przemilczę :P
4. "Ustroje państw współczesnych" pod red. W. Skrzydło. Owszem, jest równie fascynujące jak tytuł wskazuje :ohmygod: . I podręcznik do ruskiego. Też obłędny. Królestwo za książkę z dialogami
5. Siedzenie na forum, kiedy powinnam zgłębiać II koniugację czaswoników rosyjskich?

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez agatka on 30 Maj 2006 02:23

1. Jak juz wspomnieliscie wczesniej, slowa polskich piosenek wpadaja w ucho same, niejako przy okazji wiec ciezko mi powiedziec. A sluchajac piosenek w jezykach obcych nie zwracam uwagi na slowa, koncentruje sie raczej na muzyce. Chyba, ze slowa sa wybitnie glupie i dzialaja mi na nerwy, wtedy niestety nie jestem w stanie o nich zapomniec. (typu jakies powtarzajace sie 100 razy 'It's alright' albo jakies 'uh-lalalala I love you baby')
2. Do niedawna zajmowalam sie wieszaniem psow na Pink Floydach hehe. Dzieckiem bedac robilam to z przekonaniem i uporem godnym lepszej sprawy. Potem wraz z rozwojem umyslowym (xD) upor slabl, a dzisiaj nie moge powiedziec zebym miala cos do Floydow, chyba, ze chodzi o odczucia pozytywne. Poza tym przykladem nic mi nie przychodzi do glowy... raczej jak cos mi sie nie podoba, to podobac mi sie nie zacznie. Na odwrot owszem, zdarzalo mi sie cos 'znielubic'. ;)
3. Polskie teksty zapamietuja sie same, angielskie poniekad tez, choc zazwyczaj fragmentarycznie. Jesli jestem ciekawa co tam dalej spiewaja w tej piosence to szukam tekstu w necie. Generalnie mam dosyc dobra pamiec do tekstow, i przyznaje ze bardzo lubie znac slowa piosenke, zeby moc sobie je potem nucic pod nosem :shiner:
4. (Tu niespodzianka) You give love a bad name. Majac 10 lat spiewalam cos takiego: "Saturaha ejotuble you give love a bad name". LOL. Do tego dochodzi Volare i ten hicior O-zonow. :lmao: :lmao:
5. Nie. Uczylam sie grac na pianinie i gitarze ale z idolami mialo to niewiele wspolnego.

1. Davida Hasselhoffa. Blee. Z polskich to jakichs Schejbali i takich tam.
2. Nie nawiedzam takowych raczej, chyba ze ktos wysle mi linka
3. Pod wplywem jestem jeszcze bardziej kulturalna niz w rzeczywistosci. :grin: A na serio to bez ekscesow, najwyzej troche spiewania i nadgorliwego tanczenia.
4. Restauracja na koncu Wszechswiata - Douglas Adams rzadzi! Poza tym "Podstawy rachunkowosci pod rad. prof. B. Micherdy" :shiner:
5. Staram sie nie roztrzasac takich spraw.

Image
Awatar użytkownika
agatka
It's My Life

Od: 06 Cze 2004 00:26
Miejscowość: Krosno City

Postprzez Green Man on 30 Maj 2006 04:12

1.Mandaryna :shiner:
2. joemonster.org
3. Dałem sobie wydepilować rękę (tzn. tylko kawałek) :shiner: :shiner:
4. Artykuły na forum :P
5. Nie zastanawiałem się nad tym
Awatar użytkownika
Green Man
Keep The Faith

Od: 05 Lut 2006 01:47
Miejscowość: Chorz

Postprzez Kourin on 30 Maj 2006 19:26

1. Pieprze szol-biznes :P
2. Chomiki! :grin:
3. Mam na tyle mocna glowe, ze nigdy nie stracilam panowania nad soba, wiec nic super dziwnego nie zrobilam :P
4. Autobiografia Ronnie'ego O'Sullivana :grin:
5. Spuszcze na to zaslone milczenia...

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Postprzez Gina on 30 Maj 2006 19:50

1. po obejrzeniu tego : http://film.onet.pl/zwiastuny/11050,120 ... filmy.html zdecydowanie kretynka Doda... :|
2. bash.org.pl
3. wieczor najdziwniejszych wydarzen w moim zyciu zaczal sie od rozmowy na korytarzu z nauczycielka od niemieckiego ( :crazy: ) potem juz nie pamietam i znam tylko z opowiesci :P
4. Polskie prawo konstytucyjne
5. Nie posiadam jednej najwiekszej, posiadam mase malych :P
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez ania_ughr on 30 Maj 2006 21:30

1. Nie uznaje takiej kategorii :grin:
2.dupa.pl
3. hmm... taniec z góralką, która okazała się... góralem
4.Mechaniczna pomarańcza
5.sylwester 2000 :confuse:

I would run through fields of fire
I would crawl on broken glass
Just to swimm in yor sea of devotion
Just to have a second chance
That's all i ask!
Awatar użytkownika
ania_ughr
przyjaciel

Od: 09 Sie 2002 01:28
Miejscowość: Krakow

Postprzez trapper on 06 Cze 2006 03:03

No to przyda?yby si? nowe pytania:
1. Ulubiony sport motorowy?
2. Chcia?by?/chcia?aby? mie? bro? paln??
3. Planujesz mo?e upgrade kompa?
4. Co s?dzisz o planach budowy w Polsce elektrowni atomowych?
5. A o zdobyczach in?ynierii genetycznej?

Ad.1. F1!!!!!!!Uwielbiam te? MotoGP i wy?cigi z cyklu 24h(ju? wkrótce LeMans)
Ad.2. MAM!!!!Cudown?,w?osk? Berett? 92,strzelectwo to fantastyczny sport!
Ad.3. Ojjj tak,ale zawsze kas? na co? innego wydaj?,a procek i p?ytka g?ówna ju? przys?abawe.
Ad.4. Jestem zdecydowanie za!!Obecne technologie posun??y t? dziedzin? bardzo do przodu,ropa i w?giel to prze?ytek,a gaz..no có?, po prostu nie mamy go na tyle du?o ?eby budowa? elektrownie,a nasz g?ów?ny dostawca jest cokolwiek niepewny.Na wiatr i wod? nie mamy warunków(w katastrofie w Czernobylu zgin??o 31 osób,a po katastrofie na jednej z chi?skich tam-230 tysi?cy osób)
Ad.5. Popieram,ale z rozwag? i rozs?dkiem

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Od: 03 Mar 2002 02:52
Miejscowość: Krak

Postprzez Captain Kidd on 06 Cze 2006 03:24

1. Ulubiony sport motorowy?
2. Chcia?by?/chcia?aby? mie? bro? paln??
3. Planujesz mo?e upgrade kompa?
4. Co s?dzisz o planach budowy w Polsce elektrowni atomowych?
5. A o zdobyczach in?ynierii genetycznej?

1. --- :P
2. Nie. Bejzbol mi wystarcza xD Jaki? czas temu kupi?em sobie za jedyne 24.99 rotfl
3. Rok temu mia?em generalny remont komputera - prawie wszystko si? spali?o - wi?c musia?em wymieni?. Pozosta?a tylko stara karta graficzna, która zaczyna dzia?a? nie tak jak trzeba. Ale jak na razie nie mam na to funduszy ;) Znaczy si? mam, ale s? przeznaczone na kurs prawa jazdy ;]
4. Jestem absolutnie za. Niedawno ktos wspomina?, ?e s? jakie? plany budowania takich elektrowni, ale zaraz ekolodzy zacz?li si? sprzeciwia?, wszechpolacy itd ;P Nigdzie nie otrzyma si? tak du?ej ilo?ci energii jak w trakcie rozpadu atomowego (chyba :lmao: ), a ropa i gaz w ko?cu kiedy? si? sko?czy i wtedy b?dzie problem...
5. Patrz?c na Kaczy?skich jestem przeciwny XD
Na powa?nie... Z jednej strony jestem za, a z drugiej przeciw. Za - przy leczeniu dziedzicznych chorób itp, a przeciw odno?nie klonowania.

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Relax