Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Music, Music

99-in-the-shade napisał(a):Następnie Blackmore's Night,
fajnie sie ich slucha pozno w nocy na dworze albo gdzies z daleka od cywilizacji

A ja ostatnio najczęściej do Winampa wrzucam brzmienia marki Pearl Jam i Creed

Najpierw zabrałem się za Goo Goo Dolls. Stare kawałki są jak dla mnie niezbyt ciekawe, ale im panowie z zespołu szli dalej, tym lepszą muzykę tworzyli. Let love in po prostu kocham xD Alice In Chains. Zaczęło się od Man in the box. Świetny kawałek. Cała dyskografia się prawie zassała. Następni w kolejce, to Pearl Jam. Mam pojedyncze mp3 i są naprawdę dobre
U2 - brakujące płyty, Whitesnake, Metallica i Def Leppard podobnie jak jutu. Oczywiście jeszcze Scorpionsi. Pokochałem Alien nation
Pudelsi, Maleńczuk - ze względu na teksty, które ponoć są niezłe.agatka napisał(a):Ja ostatnio 'zapadlam' na Cinderelle.
):
(ex equo z Somebody save me, za Nobody's fool i Heartbreak station 

faajna grupa, dotychczas sie troche wstrzynywałam przed zaopatrzeniem w ich dyskografie bo pan wokalista mnie z wygladu wkurzył [jestem straszna - oceniam ludzi po wygladzie tak tak!] - kojarzył mi sie z dresem [zapewne przez ta łysą głowe]

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Music, Music
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości