NAJPRZYSTOJNIEJSZY?

The King Of Swing board.

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja Poszczególni członkowie Richie Sambora

NAJPRZYSTOJNIEJSZY?

Postprzez flips on 09 Sie 2002 18:17

Przeczytałem kiedyś na portalu interia.pl, że Richie jest uznawany za najprzystojniejszego członka zespołu Bon Jovi, czy Wy się z tym zgadzacie?
Moim zdaniem to zależy, czasami mają tyle makijażu na twarzy (patrz zdjęcie na dole), że naprawde niewiadomo kto jest przystojniejszy.
Image
Awatar użytkownika
flips
Get Ready

Od: 21 Lip 2002 18:44
Miejscowość: Cz

Postprzez Gina on 09 Sie 2002 19:16

Ehhh ja tam nie wiem (znaczy podchodzac z do tego z czysto fizycznego hehe punktu widzenia to dla mnie jeden i drugi ma za duzy nos - heheh oki - jush slysze dzwiek :snipersmile: skierowanych w moja strone :grin: )
Ale wiesz troche mnie to zaskoczylo bo zawsze myslalam ze to Jon jest uznawany za najprzystojniejszego... :wink: a tu takie cos (nieuswiadomiony czlowiek jestem :grin: )
Ale zgadzam sie z tym co napisal flips-zazwyczaj maja tyle make upu ze heheh hard powiedziec :grin:
(ale jakbym miala wybierac to tak : na poczatku lat'80 - Richie - koncowka'80 i teraz - Jon :grin: )
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez hard on 09 Sie 2002 20:22

dla mnie jeden i drugi ma za duzy nos

heh Gina dla mnie tez , zwlaszcza Richie.
No ja się z tym zgadzam , ze Richie jest najprzystojniejszym członkiem ,ale Jon też jest niczego sobie.
Awatar użytkownika
hard
Keep The Faith

Od: 27 Mar 2002 01:34

Postprzez brenda on 09 Sie 2002 20:39

Cytat:
dla mnie jeden i drugi ma za duzy nos

heh Gina dla mnie tez , zwlaszcza Richie.

Ale się tych nosow czepiacie. Mi też się kiedyś nie podobały, ale teraz uważam, że są takie z charakteram.
Co do makijażu zgadzam się w stu procentach. Po za ty wiele z fotek jest obarabianych komputerowo. Na takich prywatnych zdjęciach gdzie są nie umalowani(tak myślę) wyglądają całkiem inaczej i nawet te nosy nie dość, że są duże to jeszcze mają brzydki kaształt. Są zwykłymi czterdziestolatkami.
Gdzieś już był taki temat. Powiedziałam wtedy, że Richie jest ładniejszy, a Jon bardziej sexy i podtrzymuję. :grin:
Awatar użytkownika
brenda
Never Say Goodbye

Od: 04 Maj 2002 22:05
Miejscowość: W

Postprzez flips on 09 Sie 2002 22:14

Nigdy bym nie wpadł na to, że Jon i Richie mają duże nosy :grin: , ale skoro tak sądzą kobiety pewnie tak jest. :grin: :grin: :grin: Czasami (A TRIBUTE TO HEROES Richie od boku) wydawało mi się, że Richie ma dziwny nos, ale nie był duży tylko... chmmm... niekształtny :wink: .
Awatar użytkownika
flips
Get Ready

Postprzez Arha on 09 Sie 2002 23:32

Heh, co do nosów to dla mnie są jak najbardziej normalne. Richie najprzystojniejszy nie jest, ale na w sobie to coś co się kobietom podoba... ehhh...
No dobra wróćmy na ziemię. Co do makijażu - heh, fajne zdjęcie flips, wyglądają jak lalki Barbie... to znaczy Keny (złe skojarzenia z BB). No ale są gwiazdami, to chyba normalne.

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Marcia on 11 Sie 2002 02:19

oooooooooooooooooooooooooo.....
nio to ja powiem RICH JEST NAJPRZYSTOJNIEJSZY!!!
teraz on i tylko on :)
czasy NJ według mnie David...
THESE DAYS- JON
a crush - RICHIE
hehe....
powalił mnie na teledysku SAY IT ISN'T SO :grin: :grin:

In my eyes,indisposed
In disguise as no one knows
Hides the face, lies the snake
The sun in my disgrace
Boiling heat, summer stench
'Neath the black the sky looks dead
Call my name through the cream
And I'll hear you scream again...
Awatar użytkownika
Marcia
Livin' On A Prayer

Od: 24 Mar 2002 18:01
Miejscowość: Sopot

Postprzez Mystery on 11 Sie 2002 04:30

A dla mnie najprzystojniejszy jest Jon!Oczywiście Richie też jest piękny ale ja wolę blondynów :grin: Fotka na górze jest świetna!W tych okularach chłopaki świetnie wyglądają !
Acha - czego wy chcecie od nosów ?? Dla mnie są w porządku!

BON JOVI - My blood, my love, my life
Awatar użytkownika
Mystery
Wanted Dead Or Alive

Od: 09 Lip 2002 22:51
Miejscowość: New Jersey

Postprzez Rosie on 12 Sie 2002 01:00

dla mnie jest przystojniejszy Richie. Bo jest brunetem a ja wole przeważnie brunetów, bo ma dłuższe włosy od Jona, a ja mam słabość do długich włosów u facetw. Ogólnie z twarzy mi się Richie bardziej podoba..
i ja też bym nigdy nie wpadłą, ze mają za duze nosy... nie zastanawiałam się nad tym nigdy :))

BTW flips, ja nie widziałam, że ty zastanawiasz się nad urodą mężczyzn...
[jezor] [jezor] [jezor] [oczko] [oczko] żartuje :)

You can be a million miles away
I will always love you
You can be a thousand thoughts away
I'll be thinking of you...Richie;)
Awatar użytkownika
Rosie
Get Ready

Od: 02 Mar 2002 03:32
Miejscowość: Zamo

Postprzez flips on 12 Sie 2002 13:58

Chciałem poprostu sprawdzić co mają do powiedzenia na ten temat kobiety :grin: .
Awatar użytkownika
flips
Get Ready

Postprzez hard on 12 Sie 2002 16:53

Co do nosa Richa . Właśnie nie dawno przeczytalam , ze gdy maił 19 lat miał wypadek samochodowy i jakimś przypadkiem zlamał akurat nos.
to pisze na tej stronie : http://www.comnet.ca/~dianac/RichieSambora.html
Awatar użytkownika
hard
Keep The Faith

Postprzez Gina on 12 Sie 2002 17:12

hehehehe to wiele wyjasnia :grin: :grin:
by the way - na tym pierwszym zdjeciu u gory
Imagewyszedl sliczniutko :grin:
Hmm no ale podejrzewam ze Jon to juz od urodzenia ma taki :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez erka on 12 Sie 2002 17:48

Sorki że sie teraz kładę na biurku ze śmiechu- nie no extra- posty o nosach bhuahuauhua. Hehe Gina a pamietasz że mówiłyśmy że Doti ma za duży nos? Ej...a może :grin: big nosy sie przyciągają :wink: ?

Nie no, żartuje of kors. Własie mi tu Jon z Richem śpiewają Bridge over troumbled water- głosiki mają powalające a co do urody to sama nie wiem. Są różni. Jon może sie bardziej podobać bo wygląda nie to że młodo bo Rich też na swój wiek nie wygląda tyle że hmmm....młodzieńczo? No wiecie o co chodzi. Kiedy mój tata zobaczył Richa na koncercie za pytał sie: to on ma niby 43 lata?Nie wygląda.

Mam zdjęcia z koncertów i są tam bez makijażu. Kiedy przyniosłam je do szkoły moja koleżanka powiediała że na żywo Jon (ehh...bo wie że w Bj gra tylko Jon ale dobra...) nie jest taki przystojny. Gdyby znała Richa powiedziałąby pewnie to samo. No ale nie wiem- mi sie tam podobają.

Gdybym miała wybrać tego który bardziej mi sie podoba wybrałabym Jona ale to pewnie jeszcze nie tylko z powodu urody. Ale są dni kiedy maniacko szukam wszystkiego o Richu i padam jak widze jego fotki.

A tak by the way- na tej str. podanej wyżej pisze:
He's color blind: can't distinguish between red, green and brown.

Jeżeli on jest daltonistą to jestem w szoku bo tego nie wiedziałam....

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Two story town

Postprzez Gina on 13 Sie 2002 00:47

oki - ja jeszcze jedno chcialam powiedziec : sprawa z tym makijazem...wlasnie patrze sobie na behind the music , na Jona w make upie i mysle sobie ze dobrze - w koncu to sa nasi idole , czyli ludzie ktorych..hmm ja wiem - podziwiamy , ktorych ogladamy na zdjeciach, teledyskach etc. - taki jakby inny swiat wiec dobrze ze maja wlasny "image" (napisalam w "" bo nie wiem czy to jest dobre slowo na ze ze sie maluja :wink: ) chodzi mi o to ze ja wole na nich patrzec tak jak teraz - a nie jak na "normalnych" ludzi ( znaczy fajnie znalezc fotke jak Rich sobie z torbami ze sklepu wychodzi w podkoszulku itd. ) Ale tak wogole - to dla mnie dobrze jest tak jak jest.
jakby ktos nie zrozumial tego posta - to sorki - ale jakas taka nie teges dzisiaj jestem - i nie chce mi sie tego czytac jeszcze raz (i nie daj Boze probowac nawdac temu wiekszy sens - po prostu dzis nie jestem w stanie :grin: )

P.S jeszcze jedno - juz wiem dlaczego w/g mnie na w/w zdjeciu Rich wyszedl "sliczniutko" :grin: - bo mi Wydre lekko przypomina :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Reddie on 13 Sie 2002 01:31

Hmm... Richie może nie jest przystojniejszy od Jona i reszty chłopaków, jednak ma w sobie to coś, czego nie ma Jon i być może właśnie to mnie tak do niego przyciąga. Jon jest przystojaniczkiem, do tego bardzo sexy (patrz moje ulubione zdjęcia, które zamieściłam w temacie 'Fotki Jona' :wink: ) ale kiedy widzę Richa z gitarką na jakiś skalnych szczytach (na teledyskach) to po prostu zapiera mi dech w piersiach :grin: [serducho] :grin:
Awatar użytkownika
Reddie
Never Say Goodbye

Od: 02 Mar 2002 21:54
Miejscowość: Wroc

Postprzez Neela on 15 Sie 2002 20:11

jak dla mnie to normalne,ze maja tyle makijazu,jak kazda swiatowa gwiazda :wink:

a wracajac do prawidłowego tematu to jak dla mnie przystojnieszy jest Jon.m.in. dlatego ze jest blondynem :Fade-color
choc w latac 80 obydwoje byli tacy słodcy i piekniutcy :grin: .ze trudno ocenic.I tak jak juz powiedziało pare osob,richie moze miec przewage ,bo ma w sobie to "cos" co przyciaga :wink:

[kwiatek] [kwiatek] [kwiatek] [kwiatek]

ImageImage

[kwiatek] [kwiatek] [kwiatek] [kwiatek]
Neela
Wanted Dead Or Alive

Od: 14 Kwi 2002 02:55
Miejscowość: Rzesz

Postprzez brenda on 16 Sie 2002 18:11

Czemu dopiero teraz trafiłam na ten temat????????????? Sorry, ale jeszcze nie przeczytałam wszystkich postów. Chcę tylko coś powiedzieć: Richie jest daltonistą?!?!?! Rany, nie wiedziałam.
A co do nosa...wolę się nie zastanawiać nad tym, czy był złamany, czy nie. Lubię Richie'go i jego nos również.
to ze ja wole na nich patrzec tak jak teraz - a nie jak na "normalnych" ludzi ( znaczy fajnie znalezc fotke jak Rich sobie z torbami ze sklepu wychodzi w podkoszulku itd. )

Zgadzam się. Kiedyś chyba jakiś felieton, oni są dla nas, nie wiem może osoby wierzące uznają to za obrazę, jak Bóg, w zasadzie nie wiadaomo czy istnieją. Są czymś nieosiągalnym, idealnym, trochę innym rodzajem istoty niż my. I właśnie o to chodzi w idolu.
Awatar użytkownika
brenda
Never Say Goodbye

Od: 04 Maj 2002 22:05
Miejscowość: W

Postprzez Anonymous on 23 Sie 2002 20:09

że Jon jest śliczny to muszę się zgodzić,chociaż mówienie tak o facecie który skończył czterdziestkę jest lekko śmieszne,ale jak można mówić na temat Richiego że jest śliczniutki!?dla mnie to1000%faceta(nie,nie pomyliły mi sie zera)A co do nosów to ja twierdzę,że Jon mógłby mieć trochę mniejszy,ale Richiego uwielbiam razem z jego nosem,uszami,oczami,ustami,włosami,rękami,nogami i całą resztą i nie pozwolę nic złego powiedzieć na jego temat
Anonymous

Postprzez Anonymous on 23 Sie 2002 20:15

chciałam jeszcze tylko o jedno zapytać(rety mam dzisiaj wenę twórcza)Jedyne co zmieniłabym w wyglądzie Richiego to chyba poprosiłabym go żeby się ogolił(to tak po oberzeniu Everyday)bardziej podobał mi sie bez zarostu,ale to przecież można szybko zmienić.A wy jak myślicie?
Anonymous

Postprzez hard on 23 Sie 2002 20:48

U mnie na odwrót - teraz podoba mi sie owiele bardziej , ale przed everyday tez nie wyglądał żle . On zawsze wygląda super :grin: :grin: .
Widzieliście jego grzywke w everyday?
hehe troche smieszna jest .
Awatar użytkownika
hard
Keep The Faith

Następna

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja Poszczególni członkowie Richie Sambora