1 BON JOVI
bo ich muzyka towarzyszy mi od zawsze byla w smutnych i szczesliwych momentach mojego życia. zawsze ich muzyke słyszałam na waznych zdazeniach z mojego zycia czy byly to imieninki urodzinki to zawsze byla ze mna. kocham ich za zyciow teksty i za piekne melodje za to że osoby wykonujace ta muzyke sa naturalne i prawdziwe .
za ich energie i nadzieje i wiare w dobre jutro.
i jeszcze dlatego ze maja najlepszego gitarzyste na świecie za Rysia.
2. zespoł IRON MAIDEN uwielbiam takie spontaniczne melodje jakie wykonuja taka energje i ekspresje. i oczywiscie orginalnosc jakiej jeszcze im nikt niedorówna i oczywiscie dobra znajomosc na ekonomi sa najlepszymi ekomistami w szolbiznesie robia kase na wszystkim tylko podziwiac.
jesli chodzi o teksty to napewno duzo sie roznia od bon jovi ale niosa cos innego co w moim zyciu terz mi sie przydaje
a kocham facetow w skórzanych spodenkach i majacych dziwne i orginalne glosy
3. IRA
polskie bon jovi i to jest fakt piosenki bardzo podobne melodyjnie i tekstowo .sa super i do smiania i do lez na kazda okazje.
z ira kojaza mi sie calkiem inne wspomnienia o ktorych powinno sie wpominac po polnocy gdy dzieci spia .piosenka 'bierz mnie 'jest trafna opowiastka o zyciu niejednego człowieka hahaha.

Kocham sluchac nie tylko ich fenomenalnej fantastycznej muzyki, ale tez wywiadow - tego co mowia i JAK mowia.. tego jak sie zachowuja... tego, ze jak zawsze musza cos stuknietego odwalic... dobra nie gadam juz o nich bo znowu pisze to samo

i za to, że tworzą naprawdę dobrą muzykę. No i za Slasha i Duffa oczywiście 

, Rob zabiera jej telefon i rozmawia z gościem
), za to że ich piosenki były ze mną zawsze... Ale Arturowi nie daruję, że mi kiedyś nie napisał zwolnienia ze szkoły, chociaż 2 razy prosiłam
)

), Dire Straits bo mnie gitara czaruje, Lady Pank przez sentyment