tasiemeczka napisał(a):Gdyby tak chłopcy z mojej grupy pamiętali ... ale coż, ich jest tylko 3 na 15 bab
A cóż to ma za znaczenie jeśli o pamięci tylko mówimy ?
U mnie jest 28 : 8 i nawet po tulipanku dostałyśmy
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
tasiemeczka napisał(a):Gdyby tak chłopcy z mojej grupy pamiętali ... ale coż, ich jest tylko 3 na 15 bab

) zrobiło striptiz 
sdms napisał(a):
Myśmy dziewczynom dzisiaj zrobili niespodziewankę... Każda dostała różę (wych. dostała największą
), wierszyk pisany przeze mnie lub kolegę, bransoletkę...

Także beznadzieja... Choć z drugiej strony powinnyśmy się cieszyć, bo np. w szkole mojej qmpeli faceci dawali im kostki do kibli:P Ja nie wiem, co oni myśleli, że to będzie zabawne czy jak??? Żenada... 

Na szczęście inni są i pamiętali
Oryginalnie, muszę przyznać

sdms napisał(a):Życzenia się spełniły w ciągu roku?Jeśli nie to jeszcze raz
sdms napisał(a):Z okazji dnia kobiet, wszystkim paniom zycze duzo szczescia i radosci, i pociechy z panow na forum
A ponadto wszystkiego co najlepsze w życiu, abyście mogły się cieszyć każdą najkrótszą nawet chwilą w życiu i żebyście na każdym kroku miały przy sobie przyjaciół, na których mogłybyście polegać. Niechaj spełniają się wasze marzenia, tak często jak nie marzycie o naszej śmierci, lub o wyrządzeniu nam krzywdy.A ciesząc się ze swojego szczęścia, nie zapominajcie o nas - facetach
:

Pragnę życzyć Wam,
byście zawsze miała cztery zwierzęta:
norkę na ramionach, jaguara w garażu,
lwa w łóżku i osła, który by za to wszystko płacił!
) to troche swietowania w postaci zyczen zawsze mile widziane 

sdms napisał(a):sdms napisał(a):Życzenia się spełniły w ciągu roku?Jeśli nie to jeszcze raz
sdms napisał(a):Z okazji dnia kobiet, wszystkim paniom zycze duzo szczescia i radosci, i pociechy z panow na forum
A ponadto wszystkiego co najlepsze w życiu, abyście mogły się cieszyć każdą najkrótszą nawet chwilą w życiu i żebyście na każdym kroku miały przy sobie przyjaciół, na których mogłybyście polegać. Niechaj spełniają się wasze marzenia, tak często jak nie marzycie o naszej śmierci, lub o wyrządzeniu nam krzywdy.A ciesząc się ze swojego szczęścia, nie zapominajcie o nas - facetach
I kolejny rok minął... pozostaje mi podpisać się pod zeszłorocznymi życzeniami i dopisać coś nowego....
A oto, skoro nastał Dzień Kobiet Anno Domini 2005, postanowiłem życzyć, co następuje:
* uśmiechu o poranku każdego dnia
* zawsze świeżego oddechu z ust chłopaka
* kogoś do kogo mogłybyście się przytulić
* niezpapomnianych chwil radosnych na codzień
* pewnej bardzo bliskiej osoby
* kultury ze strony płci brzydkiej
* by faceci was zawsze puszczali przodem
* i by wasze życie było niemalże idealne
* a jakby tego było za mało - życzę, by każdy dzień był Dniem Kobiet
I to by było tyle na teraz.... Dla każdej dziewczynki z osobna![]()
![]()
![]()
I jeszcze wierszyk:
Kochane dziewczyny z forum Fields of Fire,
jesteście po prostu najukochańsze,
my skromni faceci bardzo was kochamy
i chcemy byście na zawsze z nami zostały

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
| Lider Bon Jovi nie będzie politykiem Forum: Jon Bon Jovi Autor: Aeon Odp: 4 |
Dzień Chłopaka Forum: Różne Autor: Klaudia Odp: 12 |
Hurrra! Będzie kolejne DVD ! Forum: Ogólna dyskusja Autor: erka Odp: 11 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości