Jon Jednym Z Najgorszych Aktorów ?

Posty dotyczące frontmena zespołu.

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja Poszczególni członkowie Jon Bon Jovi

Jon Jednym Z Najgorszych Aktorów ?

Postprzez Adrian on 22 Gru 2004 19:53

Właśnie przeglądam stronki i czytam, że Jon zajął 4 miejsce w kategori najgorszy aktor/aktorka wśród muzyków.

Liste podał niejaki magazyn Blender.

No widać, że ten magazyn to musi byś porządny. Bo to sztuka niezgadzać się z krytykami filmowymi, którzy gre Jona oceniają na bardzo dobrą. Dla nich nie liczy się, że Jon skończył porządną szkołe aktorską, że dostał za swoją gre nagrody min prestiżową nagrode The Motion Picture Club za najlepszy debiut (Moonlight And Valentino). Widać, że ludzi pracujący tam znają się na rzeczy. Widać to nawet po tym, że na 19 miejscu znalazł się cały zespół Spice Girls !!!.

Jeśli Jon gra gorzej od Spice Girls, to ja w życiu nie chce zobaczyć tego magazynu Blender. Ta lista to coś w stylu ostatniego numeru CKMu.

:)
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Od: 03 Paź 2003 19:55
Miejscowość: D

Postprzez lucky on 22 Gru 2004 21:35

tandetny magazyn, w tej chwili jestem w maksymalnej zlosci i moglabym, powiedziec za duzo,więc :bad-words: Jon to dobry poczatkującyaktor, wcale nie prawie najgorszy wsrod muzykow, kto sie znalazl w 1 trojce?

...NIECH ZYJE GREEN STREET ELITE....
Image
Awatar użytkownika
lucky
These Days

Od: 27 Mar 2004 00:45
Miejscowość: Bydgoszcz

Postprzez agatka on 22 Gru 2004 23:23

Hehe.. musze przyznac ze mnie to zgrubsza rzecz biorac usatysfakcjonowalo. I jezeli zalezalo by to ode mnie, z radoscia przyznalabym mu 1 miejsce w takim rankingu. No, ex equo ze Spice Girls, bo dla mnie to prezentuja mniej wiecej taki sam poziom umiejetnosci aktorskich. :shiner: Na szczescie nie zalezy to ode mnie w zwiazku z czym nie ma sie co goraczkowac. Moglo (powinno) byc gorzej.

Image
Awatar użytkownika
agatka
It's My Life

Od: 06 Cze 2004 00:26
Miejscowość: Krosno City

Postprzez ania_ughr on 22 Gru 2004 23:30

hm Jon gra raczej dosc przecietnie, choc niektorzy mowia ze robi to dosc naturalnie... :) jesliby ode mnie to zalezalo to wogole nie robilabym takiego rankingu;p Aczkolwiek.. fakt faktem => na Jona zawsze milo popatrzec, nawet jezeli pokrywa sie to z pewnym brakiem umiejetnosci:P
:grin:

I would run through fields of fire
I would crawl on broken glass
Just to swimm in yor sea of devotion
Just to have a second chance
That's all i ask!
Awatar użytkownika
ania_ughr
przyjaciel

Od: 09 Sie 2002 01:28
Miejscowość: Krakow

Postprzez Sophia on 24 Gru 2004 03:52

Jak dla mnie to gra OK. Widac ze nie jest jakims rewelacyjnym aktorem, ale nienajgorzej mu to wychodzilo. A swoja droga to po co ludzie robia takie listy? Rozumiem, ze sie wybiera najlepszych, ale najgorszych??? Zawsze mnie to dziwilo...

Ania
Sophia
Wanted Dead Or Alive

Od: 09 Lis 2004 05:45
Miejscowość: Pozna

Postprzez sdms on 26 Gru 2004 18:02

No ja bym nie powiedział, że Jon jest gorszy od spice girls, ale zaszczytne 4 miejsce w takim rankingu nawet mu się należy :).....

A takie rankingi się robi po to, by ci najgorsi zastanowili się nad tym co robią, czy jest sens to robić i nad ewentualnymi poprawkami :P

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Colleen on 26 Gru 2004 22:33

ania_ughr napisał(a):hm Jon gra raczej dosc przecietnie, choc niektorzy mowia ze robi to dosc naturalnie... :) jesliby ode mnie to zalezalo to wogole nie robilabym takiego rankingu;p Aczkolwiek.. fakt faktem => na Jona zawsze milo popatrzec, nawet jezeli pokrywa sie to z pewnym brakiem umiejetnosci:P
:grin:

Podpisuję się obiema rękami :grin: [ręcami? :lol:]

And really bad eggs…drink up, me 'earties, yo ho

"Me? I'm dishonest. And a dishonest man you can always trust to be dishonest. Honestly. It's the honest ones you want to watch out for, because you can never predict when they're going to do something incredibly… stupid."

Image
Colleen
Soymaer

Od: 17 Lut 2004 16:12

Postprzez Arha on 27 Gru 2004 03:26

Popieram autorów rankingu, Jon to koszmarny aktor. Co do Spice Girls, zachwoam milczenie, bo ich akurat dzięki bogom nie oglądałam, ale będąc na etapie namiętnej miłośniczki wszystkiego z podpisem Bon Jovi przemęczyłam się przez te U571, Gwiazdory czy Moonlighty... No tak, jakby nie było tam mojego półboga to żadnego z nich bym w życiu nie włączyła. Jonowi - aktorowi mówię: NIE. Najlepiej wypadł w Młodych Strzelbach 2.

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez AgataBJ on 27 Gru 2004 03:47

No racja...Jon może nie jest najlepszym aktorem, ale mi w sumie nie przeszkadza jego chęć pokazania się na dużym bądź mniejszym ekranie filmowym. Praktyka czyni mistrza :wink: A nóż widelec kiedyś dobry z niego aktor będzie? :grin: Oczywiście muzykowanie jest najważniejsze i stanowczo lepiej Jonowi wychodzi. Tak więc niech może lepiej się tego trzyma :wink:

Oh tell the boys I'm on my way
I got the radio blasting in my old man's Chevrolet
I got a party in my pocket cause you know I just got paid
And I'm feeling fine, it's 99 in the shade
Awatar użytkownika
AgataBJ
Wanted Dead Or Alive

Od: 09 Lis 2004 05:25
Miejscowość: Lublin

Postprzez Adrian on 30 Gru 2004 18:11

Oto lista (dobrze, że Jon jest za Madonną i M.Carey)
1. Madonna
2. Bob Dylan
3. Mariah Carey
4. Jon Bon Jovi
5. Elvis Presley
6. Britney Spears
7. Vanilla Ice
8. Neil Diamond
9. Gene Simmons (Kiss)
10. Master P.
i pare innych osób
17.Mick Jagger (17.),
19.Spice Girls (19.),
20.Run-DMC
21.Ozzy Osbourne
22.Prince
23.basista Red Hot Chili Peppers Flea
24.Sting
25.Dr. Dre
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Od: 03 Paź 2003 19:55
Miejscowość: D

Postprzez agatka on 30 Gru 2004 20:05

Adrian napisał(a):4. Jon Bon Jovi
5. Elvis Presley

Powinien sie gosciu ucieszyc, przynajmniej raz w zyciu wygral z Elvisem. Teraz moze bez przeszkod paradowac w zlotych ciuszkach. :shiner:

Image
Awatar użytkownika
agatka
It's My Life

Od: 06 Cze 2004 00:26
Miejscowość: Krosno City

Postprzez lucky on 30 Gru 2004 22:29

hehe Twoj komentarz Agata mnie rozbawil :grin:

...NIECH ZYJE GREEN STREET ELITE....
Image
Awatar użytkownika
lucky
These Days

Od: 27 Mar 2004 00:45
Miejscowość: Bydgoszcz

Postprzez Gina on 31 Gru 2004 04:28

Arha napisał(a): No tak, jakby nie było tam mojego półboga to żadnego z nich bym w życiu nie włączyła. Jonowi - aktorowi mówię: NIE. Najlepiej wypadł w Młodych Strzelbach 2.

też bym nic z tego nie włączyła... ale (i tu nie bić, nie przeklinac tec) mi tam się gwiazdor podobał :xkroplad: Chociaz pamiętam tylko połowę filmu (nie usnęłam! jak jakiś brytyjski recenzent... po prostu widocznie mój mózg uznał ze nie warto przetrzymywać tego obrazu w świadomości :P ) to z tego co kojarzę Jon miał tam fajna fryzurke :lmao:

Co do listy, chyba nigdy nie zrozumiem sensu robienia rankingów najgorszy album, zespól, aktor, film etc
Nie zmienia to jednak faktu, ze rozumiem motywy którymi mógł sie kierować ukłądajacy owy ranking... Bo ze Jon bardzo dobrym aktorem nie jest wiemy wszyscy, natomiast dla mnie w tej liście mógłby być na miejscu 1, 4, 136... Jedna wielka bzdura, ktoś sobie chyba ciagnął losy przydzielajac poszczegolne miejsca, po za tym upchnęli więkoszść znanych muzyków na tej liście, tylko po to zeby wzbudzić sensacje niz czegos dowiesc

Osobiście uważam, ze np. Anthony Kiedis jest 15x od niego gorszy (kto ogladał 'na fali' ten wie, jak się skapnęłam ze to on i jak zaczęłam się przygladać jego "grze" siedziałam chyba pól godziny na podłodze nie mogąc powstrzymać śmiechu :] lepsza zabawa od ogladania bajeczki Jon postrach wampirów :lmao: )a jego w ogóle (z tego co widze) nie ma na liście, jest Flea i to dopiero na 23 miejscu...

Jak beda przyznawali medale to i tak Jona nie zaproszą bo się na pudło nie zmieścił :xkroplad: Więc obciachu nie będzie :rad:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez NiKKi Rebel on 31 Gru 2004 21:40

Gina napisał(a):Osobiście uważam, ze np. Anthony Kiedis jest 15x od niego gorszy (kto ogladał 'na fali' ten wie, jak się skapnęłam ze to on i jak zaczęłam się przygladać jego "grze" siedziałam chyba pól godziny na podłodze nie mogąc powstrzymać śmiechu :] :

no no, super film swoją drogą, a Ak nie poznałam z apierwszym razem gdy go oglądałam :grin: :crazy:

a co do rankingu .. pomijając fakt ze rankingi tego typu to dziadostwo [z resztą jak wiekszośc rankingów ;)], Jon moze nie jest aktorem revelacyjnym, ale i tak o niembo lepszym od np. Freddy Prinze Jr. [czy jak sie tma zwał] :shiner:
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez Marwara on 03 Sty 2005 06:12

hm...w sumie to uważam, ze miał takie role po których nie można go okreslić....problem jest taki, ze jego filmów się nie da oglądać.... :confuse:
Awatar użytkownika
Marwara
Keep The Faith

Od: 18 Sty 2004 18:25
Miejscowość: Dolina Mgie

Postprzez erfea on 07 Sty 2005 00:37

Szczerze to nie mam nic przeciwko... dla mnie w roli aktora jest... nieprzekonywujący...
Zasłużył na 4 pozycję

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez Gina on 30 Mar 2005 14:28

jak to ładnie napisać, żeby do tego tematu pasowało...;)

ci co się jeszcze wahają czy Jonny jest złym aktorem czy nie, a mają ale kino to zapraszam przed telewizory 8 kwietnia :>
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez LoRdI on 30 Mar 2005 19:43

tego filmu jeszcze nie widziałem wiec postaram sie zobaczyc chociaz dla mnie Jon jest fatanym aktorem i powinien z tym skonczyc i zajac sie muzyka :horns:
Awatar użytkownika
LoRdI
Wanted Dead Or Alive

Od: 17 Lis 2004 02:37

Postprzez Marwara on 30 Mar 2005 20:17

hm...z czystej ciekawości obejrzę...
Awatar użytkownika
Marwara
Keep The Faith

Od: 18 Sty 2004 18:25
Miejscowość: Dolina Mgie

Postprzez cRaSh on 30 Mar 2005 22:19

Jon jest fatanym aktorem i powinien z tym skonczyc
radykalizm, radykalizm :grin: Jonny sie nauczy kiedys... :grin:
a Row You Boat jest na szczescie o wiele lepszy od Vampires.. jakbym mial Ale Kino to pewnie obejrzalbym, bo z vhs mi sie nie chce :D

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Następna

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja Poszczególni członkowie Jon Bon Jovi