Arha napisał(a): No tak, jakby nie było tam mojego półboga to żadnego z nich bym w życiu nie włączyła. Jonowi - aktorowi mówię: NIE. Najlepiej wypadł w Młodych Strzelbach 2.
też bym nic z tego nie włączyła... ale (i tu nie bić, nie przeklinac tec) mi tam się gwiazdor podobał

Chociaz pamiętam tylko połowę filmu (nie usnęłam! jak jakiś brytyjski recenzent... po prostu widocznie mój mózg uznał ze nie warto przetrzymywać tego obrazu w świadomości

) to z tego co kojarzę Jon miał tam fajna fryzurke
Co do listy, chyba nigdy nie zrozumiem sensu robienia rankingów najgorszy album, zespól, aktor, film etc
Nie zmienia to jednak faktu, ze rozumiem motywy którymi mógł sie kierować ukłądajacy owy ranking... Bo ze Jon bardzo dobrym aktorem nie jest wiemy wszyscy, natomiast dla mnie w tej liście mógłby być na miejscu 1, 4, 136... Jedna wielka bzdura, ktoś sobie chyba ciagnął losy przydzielajac poszczegolne miejsca, po za tym upchnęli więkoszść znanych muzyków na tej liście, tylko po to zeby wzbudzić sensacje niz czegos dowiesc
Osobiście uważam, ze np. Anthony Kiedis jest 15x od niego gorszy (kto ogladał 'na fali' ten wie, jak się skapnęłam ze to on i jak zaczęłam się przygladać jego "grze" siedziałam chyba pól godziny na podłodze nie mogąc powstrzymać śmiechu
![Smile :]](./images/smilies/icon_smile5.gif)
lepsza zabawa od ogladania bajeczki Jon postrach wampirów

)a jego w ogóle (z tego co widze) nie ma na liście, jest Flea i to dopiero na 23 miejscu...
Jak beda przyznawali medale to i tak Jona nie zaproszą bo się na pudło nie zmieścił

Więc obciachu nie będzie