Glownie ze wzgledu na to, ze podobno 5 Lipca maja zagrac na stadionie w Chorzowie (info dotarlo do mnie poczta pantoflowa fanowska
).
Jak zwykle - co o nich sadzicie i przede wszystkim - KTO WYBIERA SIE ZE MNA NA KONCERT???
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Music, Music
).

Natomiast zbytnio ich jakoś nie uwielbiam. Posłucham czasem, jest kilka piosenek bez których nie wyobrażam sobie świata, ale jest kilka zespołów które lubie zdecydowanie bardziej. O!

hm... a mimo to gotowy jestes wydac okolo 200zl za bilet + 100zl za transport, zeby jechac na ich koncert np do Niemiec???
) w każdym razie U2 jest pierwszym zespołem którego nie jestem wielkim fanem a bez problemu i bez nudów potrafiłem obejrzeć koncert na kompie, w całości. Uważam ich koncerty za chyba najlepsze na świecie przynajmniej z tego co widziałem.

)

)!

Days napisał(a):tzn Wieden na wycieczke tak??/ czy tez na jakis koncert?

NiKKi Rebel napisał(a):Days napisał(a):tzn Wieden na wycieczke tak??/ czy tez na jakis koncert?
konkretniej to robota, ale kto by sie tym przejmowała koncerciki jak sie jakiś trafi to i owszem [zwłaszcza ze bilety moge miec za free], jak sister bedzie szła na U2 to przejde sie z nią, jak nie to trudno - sama sie boje
*ciekawska Days* 

fajnie - coraz wieksza ekipa sie szykuje.. zeby tylko ten koncert byl.. a jakby bl w Pradz eto w sumie tez bym pojechala 

Days napisał(a):. powiedz mi ze jeszcz eten koncert BJ co byla stomialas darmowe bilety

ale tak pytam na wszelki wypadek...
) i podobno nawet tam proc ztych normalnych biletow co kosztowaly 40-50euro, byly tez VIPowskie co kosztowaly 215
(nie wiem co znaczy VIPowskie
)

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Music, Music
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości