hmm przy pomocy szukaj nie znalazłam nigdzie wzmianki o tym filmie.
"Cry wolf" jest najnowszym filmem z Jonem w roli głównej i TU można już zobaczyć trailer.
Jon gra tam nauczyciela.
Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja ‹ Poszczególni członkowie ‹ Jon Bon Jovi

Tego jeszcze nie było 

Z tego co wiem to Jon tam gra tylko epizodyczną rolę

Arha napisał(a):a poza tym w "teraz rocku" przeczytałam, że Cry Wolf, to rzecz przeznacozna dla najmłodszych widzów.

) sobie zobaczylam dzisiaj cry wolfa i... Nie zebym zauroczona byla jakos, ale ujdzie, nie chcialam wylaczyc, przewijac, zabic sie - zawsze jakies plusy
Znaczy przewidywalny strasznie jest, dla ludzi ktorzy ogladali filmy w tym stylu naprawde zagadka nie jest trudna i rozwiazanie przychodzi do glowy po kilkunastu minutach filmu (lol). Dobrze ze sam obraz trwa 90 minut, przez co zasnac sie raczej nie zasypia i ogolnie mozna zobaczyc. Jon jest w kilku scenach,ale biorac pod uwage mala ilosc aktorow, chyba nie mozna powiedziec zeby jako rola epizodyczna tylko byla 
). Ogolnie film taki sobie, obejrzec mozna tylko dla Jona, ktory ogolnie daje rade
)
Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja ‹ Poszczególni członkowie ‹ Jon Bon Jovi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości