W końcu nie sasmym BJ człowiek żyje
Czego jeszcze słuchacie?? Ja Iron Maiden, Helloween, Angra, Scorpions
i...........
Bad CompanyStrona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Music, Music
Bad Company

StrikeR napisał(a): Iron Maiden,

StrikeR napisał(a):sory za zle usytuowanie tematu

ale co tam....

... ogólnie nu-metalu i tym podobnych innych dzwieków nie lubie .... a co lubie?:
... praktycznie wszystko co wiąze się z popem, rockiem, hard rockiem, matalem 70-80-90

hard napisał(a):poza bon jovi to :
kiss , wasp ,aerosmit , twisted sister , warrant , edguy , firehouse , gunsi , def leppard , alice cooper , cinderella , winger , motley crue , iron maiden , crematory , scorpions , dio
.. dobrze, że kolega-fan tego nie czyta [chyba] ... tak, leppardów tez lubie, żeby nie było 

NiKKi Rebel napisał(a): Acid Drinkers, Apocalyptica, Alice in Chains, Blind Guardian, Bon Jovi, Closterkeller, Deep Purple, Diary of Dreams, EdGuy, Gamma Ray, Guns N Roses, Helloween, Hunter, Iced Earth, In Extremo, Iron Maiden [!!!!!], Judas Priest, KAT, Lacrimosa, Lacuna Coil, L'Ame Immortelle, Mago De Oz, M.Manson, Megadeth, Metallica, Moonspell, Nine Inch Nails, Nightwish [!!!!!], Ozzy Osbourne, Opeth, Queen, Paradise Lost, Rhapsody, Running Wild, Sweet Noise, The Cure, The Doors, The Chainsaw, Therion, TSA, Type O Negative, Umbra Et Imago, Vader .....
ale extra (przepraszam mi coś wlali do kąpieli i mi bije
)

Gina napisał(a): o ja bejbe - alfabetycznieale extra (przepraszam mi coś wlali do kąpieli i mi bije
)
ogólnie sie podpisuje + leppardzi![]()
tak na to patrzac to moj gust muzyczny ewoluuje ostatnio bardzo... ale to baardzo bardzomoznaby powiedziec, ze sie rozwijam i juz nie siedze w klatce czysto rockowej, ale tez jedna noga stoje w metalu, a druga tancze tance celtyckie, jedna reka wystukuje lekko bluesowe rytmy, a druga gram na gitarce akustyczne piosenki
![]()

o, i tak byc powinno .. ja ostatnio doszłam do słuchania electro, trance .. czy jak to to tam nazwac .. takie ambitne techno, co niby pod kulture gotycka podchodzi .. trzeba czasami wrzucić na luz i już <rym>

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Music, Music
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości