) Mam nadzieje,że sie zdecydowałeś w którąś strone, zapuszczasz na bardzo długie czy obcinasz? 
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
) Mam nadzieje,że sie zdecydowałeś w którąś strone, zapuszczasz na bardzo długie czy obcinasz? 

Kropka napisał(a):No to chyba należe do mniejszości, bo ja nie zabardzo lubie kiedy facet nosi długie włosy, chyba jestem staroświecka, ale nie podoba mi sie to zbytnio. No chyba, że któremuś wybitnie pasują

Co oni, kurde, myślą, że tak atrakcyjniej wyglądają??? Zaraza 

Colleen napisał(a):A ja tam wolę facetów z krótkimi włosami... Tzn. nie tak całkiem krótkimi, ale z taką fajną czuprynką:D Kiedyś podobały mi się długie włosy, ale wszyscy długowłosi faceci, których znam, myją piórka chyba raz na pół roku, więc szkoda gadaćCo oni, kurde, myślą, że tak atrakcyjniej wyglądają??? Zaraza

Gratuluję, udało Ci się poprawić mi nastrójNoi jak sie je umyje to sa takie sliiiiczneeeee

Arha napisał(a): A jeśli chodzi o średnio-długość, to mam na myśli takie, które z pewnym wysiłkiem da się związać w kucyka

Do pasa to już przesada... taki smętny kucyk...

Klaudia napisał(a): Im dłuższe tym lepsze
[patrz. zalef z niewyprostowanymi piórami
]

NiKKi Rebel napisał(a): [patrz. zalef z niewyprostowanymi piórami]

Chociaż i tak nie ma nic gorszego niż długowłosy, obrany na czarno facet pozujący na wielkiego rockmana z kudłami spiętymi błękitną gumką, tudzież z opaską zgarniającą grzywkę

)

Kropka napisał(a):Ja zgadzam sie z Giną, facet z długimi włosami wygląda jak dziewczyna, a chyba żaden nie chciałby być za taką uważany (pomijając wyjątki) facet powinien wyglądać jak facet, takie jest moje zdanie
(
)

Raczej chodziło mi o homoseksualistów, tudzież transseksualistów, którzy chcą tak wyglądać, kotku
(ale wniosek) 

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
| Chłopaki sie starzeją!!! Forum: Ogólna dyskusja Autor: Tico Odp: 10 |
olcacisko przybyło i się przedstawia =) Forum: Przedstaw Się Autor: olcat Odp: 10 |
Lost Highway - demo, czy oryginał? Forum: Ogólna dyskusja Autor: ZB Odp: 11 |
Tatuaże członków BJ Forum: Ogólna dyskusja Autor: Mystery Odp: 16 |
Nowa płytka!?! Forum: Ogólna dyskusja Autor: martuniaw Odp: 40 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości