Noś długie włosy

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Postprzez Kropka on 18 Mar 2004 22:52

I co sie tak śmiejesz?? :confuse: :grin: Wiesz sd ty jesteś osobnym rozdziałem, dla ciebie moge mieć taryfe ulgową (z tolerancją do 5cm :grin: ; żartuje :mwahaha: ) Mam nadzieje,że sie zdecydowałeś w którąś strone, zapuszczasz na bardzo długie czy obcinasz? :turn-l:

Have a nice day :)
Awatar użytkownika
Kropka
Get Ready

Od: 24 Sty 2004 01:55
Miejscowość: Krak

Postprzez sdms on 19 Mar 2004 00:37

jak narazie zapuszczam :grin: 2 lata już za mną :crazy: Zobaczymy na czym staniemy :)

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez fido on 19 Mar 2004 06:52

Kropka napisał(a):No to chyba należe do mniejszości, bo ja nie zabardzo lubie kiedy facet nosi długie włosy, chyba jestem staroświecka, ale nie podoba mi sie to zbytnio. No chyba, że któremuś wybitnie pasują :grin:

Nie staroswiecka z raczej nowoczesna..Kiedys przeciez dlugie wlosy byly bardziej popularne niz teraz...

"...God Gave Rock'n'Roll To You..."
KISS
"...I Play Hard, I Play To Win..."
Bon Jovi
fido
Wanted Dead Or Alive

Od: 03 Sty 2003 19:53
Miejscowość: zakopane(krakow)

Postprzez erfea on 19 Mar 2004 15:45

jak narazie zapuszczam 2 lata już za mną Zobaczymy na czym staniemy :)

Tak trzymać sd!!! :boogie:

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez Colleen on 20 Mar 2004 16:53

A ja tam wolę facetów z krótkimi włosami... Tzn. nie tak całkiem krótkimi, ale z taką fajną czuprynką:D Kiedyś podobały mi się długie włosy, ale wszyscy długowłosi faceci, których znam, myją piórka chyba raz na pół roku, więc szkoda gadać :shiner: Co oni, kurde, myślą, że tak atrakcyjniej wyglądają??? Zaraza :grin:

And really bad eggs…drink up, me 'earties, yo ho

"Me? I'm dishonest. And a dishonest man you can always trust to be dishonest. Honestly. It's the honest ones you want to watch out for, because you can never predict when they're going to do something incredibly… stupid."

Image
Colleen
Soymaer

Od: 17 Lut 2004 16:12

Postprzez bonfankaa on 23 Mar 2004 03:32

a ja sama nie wiem..jednym dobrze w krotkich innym w dlugich..narazie ogarnia mnie dol wiec prosze wybaczcie.... :shiner:

gdy nie ma uczucia jest chemia..bierz ja z umiarem...bo jak narkotyk..uzaleznia
Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Od: 16 Maj 2002 03:04
Miejscowość: Warszawa

Postprzez fido on 23 Mar 2004 20:27

Colleen napisał(a):A ja tam wolę facetów z krótkimi włosami... Tzn. nie tak całkiem krótkimi, ale z taką fajną czuprynką:D Kiedyś podobały mi się długie włosy, ale wszyscy długowłosi faceci, których znam, myją piórka chyba raz na pół roku, więc szkoda gadać :shiner: Co oni, kurde, myślą, że tak atrakcyjniej wyglądają??? Zaraza :grin:

Boshhh z jakimi ty judzmi sie zadajesz:p
Moje wymagaja umycia raz-na-dwa-dni...Noi jak sie je umyje to sa takie sliiiiczneeeee :boogie:

"...God Gave Rock'n'Roll To You..."
KISS
"...I Play Hard, I Play To Win..."
Bon Jovi
fido
Wanted Dead Or Alive

Od: 03 Sty 2003 19:53
Miejscowość: zakopane(krakow)

Postprzez Arha on 23 Mar 2004 22:20

Noi jak sie je umyje to sa takie sliiiiczneeeee
Gratuluję, udało Ci się poprawić mi nastrój :boogie: :grin: :lmao:

Średnio-długowłosi faceci zazwyczaj wyglądają najlepiej. A jeśli chodzi o średnio-długość, to mam na myśli takie, które z pewnym wysiłkiem da się związać w kucyka. A co do mycia... no cóż... z moich obserwacji wynika, że z tym bywa różnie...

Chociaż i tak nie ma nic gorszego niż długowłosy, obrany na czarno facet pozujący na wielkiego rockmana z kudłami spiętymi błękitną gumką, tudzież z opaską zgarniającą grzywkę :mwahaha:

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Gina on 23 Mar 2004 22:50

Arha napisał(a): A jeśli chodzi o średnio-długość, to mam na myśli takie, które z pewnym wysiłkiem da się związać w kucyka

Ja mam ostatnio manie.. nie no, głupio brzmi, najbardziej podobają mi się tacy którym ledwo, ledwo ale nie udałoby się wszystkich zebrać w kucyka. Takie krótko-średnie :thumbup:

I takie no nawet jak się raz na 3 albo nawet 4 dni umyje to i tak wyglądaja ładnie :zeby:

Do pasa, związanych gumką nie cierpię (mam przykład indianina ze szkoły, ostatnio 3 razy pomyliłam go z dziewczyną, a raz o mały włos nie powiedziałam koleżanko (/kolego - terminy najczęściej uzywane w mojej szkole) do niego :doh1:

W opasce nie spotkałam jeszcze żadnego na swojej drodze życia - i dobrze
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez Klaudia on 23 Mar 2004 22:54

Do pasa, związanych gumką nie cierpię

mmm a to u mnie dokładnie odwrotnie :grin: Im dłuższe tym lepsze

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez erfea on 24 Mar 2004 01:19

Do pasa to już przesada... taki smętny kucyk... nie lubię takich. Dla mnie maź to tak do połowy pleców.

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Postprzez Klaudia on 24 Mar 2004 02:12

Do pasa to już przesada... taki smętny kucyk...

no wiesz, jak jakiś mysi ogonek to mi się też nie podoba, ale jeśli są zadbane i widać, że przez właściciela kochane, to ja jestem jak najbardziej na tak :grin:

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez NiKKi Rebel on 24 Mar 2004 03:13

Klaudia napisał(a): Im dłuższe tym lepsze

popieram :boogie:
i żeby tylko nie pyły proste jak druty, lekkie fale/loki sa jak najbardziej wskazane :pray: [patrz. zalef z niewyprostowanymi piórami :lmao: ]

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez Gina on 24 Mar 2004 04:48

NiKKi Rebel napisał(a): [patrz. zalef z niewyprostowanymi piórami :lmao: ]

nie no, ja napisałam że w gumkach nie lubię.
Włosy Zalefa rulez jak najbardziej :boogie: :boogie: :boogie:
Tylko kurcze, jak tak sobie patrzę na klip do Znikam to dochodze do wniosku, że on ma bardziej błyszczące wlosy ode mnie (:xkroplad: ) nie dobrze :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez Days on 24 Mar 2004 23:27

Chociaż i tak nie ma nic gorszego niż długowłosy, obrany na czarno facet pozujący na wielkiego rockmana z kudłami spiętymi błękitną gumką, tudzież z opaską zgarniającą grzywkę

moi qmple - wszyscy metale z dlugimi wlosami, jak grywaliw swoja ukochana pilke nozna, to nosili takie opaski na wlosy, jak wloscy pilkarze w stylu Nesty :) Porobili sobie takie wlasnie czarne z bialymi napisami z piosenek w styli "Kill'em all" albo cos ;) i tak wlasnie grali :) straszecznie mi sie to podobalo - tak u nich jak i u Wlochow :)
co do zwiazywania to czasami zwiazuja, ale tylko czarnymi gumkami rodem z PRL - takimi cienkimi :) megafajnie bo zawsze ich maja od cholery i zawsze sie "czestuje" :)

co do dlugosci, to ja lubie jak chlopak ma dlugie wlosy, ale ostatnio najbardziej podoba mi sie fryzura na "britpopa" - czyli takie cos jak Rob Thomas, jak panowie z Oasis, czy jak pan ze Starsailor... moj jeden kolega takie wloski mial... miodzio by byly, jakby jej jednak czesciej myl.... :confuse:

ale moj jeden qmpel ma takie megadlugasne czarne wlosy... i wyglada w nich tak bosssko ze masssakra.... a jeszcze ma takie fajnie gesty zwiazane z tymi wlosami, ze normalnie nic tylko sie gapic na niego godzinami :)

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez erfea on 26 Mar 2004 00:38

Długie włosy podczas uprawiania sportu, potrafią sprawiać problem, ale jak już Days napisała, jak ktoś pomysłowy to sobie z tym poradzi. (W LO moji koledzy po prostu wkładali swoje kucyki pod podkoszulki).
Generalnie do niedawna nie podobało mi się jak chłopak nosił włosy rozpuszczone, ale teraz przestało mine to razić - jak zadbane to ma moje błogosławieństwo! :grin:
(a taka krótko długa szopa też możebyć :boogie: )

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Postprzez Kropka on 19 Kwi 2004 19:52

Ja zgadzam sie z Giną, facet z długimi włosami wygląda jak dziewczyna, a chyba żaden nie chciałby być za taką uważany (pomijając wyjątki :crazy: ) facet powinien wyglądać jak facet, takie jest moje zdanie :bad-words: ( :grin: )

Awatar użytkownika
Kropka
Get Ready

Postprzez sdms on 19 Kwi 2004 21:02

Kropka napisał(a):Ja zgadzam sie z Giną, facet z długimi włosami wygląda jak dziewczyna, a chyba żaden nie chciałby być za taką uważany (pomijając wyjątki :crazy: ) facet powinien wyglądać jak facet, takie jest moje zdanie :bad-words: ( :grin: )

Mam się uważać za wyjątek? :) :* :) Znaczy się za faceta, który wyglądając jak dziewczyna wygląda jak facet (żeby nie było :grin:)

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Kropka on 20 Kwi 2004 15:28

Raczej chodziło mi o homoseksualistów, tudzież transseksualistów, którzy chcą tak wyglądać, kotku :flasingsmile:

Awatar użytkownika
Kropka
Get Ready

Postprzez erfea on 21 Kwi 2004 16:54

Raczej chodziło mi o homoseksualistów, tudzież transseksualistów, którzy chcą tak wyglądać, kotku

No więc mojim skromnym zdaniem homoseksualiści mają zarówno długie jak i krótkie włosy... i to o niczym nie świadczy... upodobnianie się do płci przeciwnej przez transseksualistów jest już tak dalece posunięte, że czasami trudno jest ich rozpoznać ...a co dopiero pomylić. :shiner:
A facet z długimi włosami wcale nie przypomina dziwczyny! (zazwyczaj :grin: )
Kiedyś w lo mieliśmy jakieś spotkanie w auli i ktoś zwrócił uwagę mojemu koledze:' Dziewczynko nie baw się zapalniczką'. Odpowiedz padła, że tn ktoś posługuje się stereotypami i że człowieka nie powinno się oceniać po tym jak wygląda. No właśnie... chłopak z długimi włosami zdecydowanie nie jest dziewczyną. :shiner: :mwahaha: (ale wniosek) :rofl:

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Różne