NAJPRZYSTOJNIEJSZY?

The King Of Swing board.

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja Poszczególni członkowie Richie Sambora

Postprzez Kropka on 26 Sty 2004 19:11

Na pierwszej str. Marcia powiedziała dokładnie to co ja myśle mianowicie, że na Say it is't so Rich ją powalił. Ja mam to samo i moja kuzynka. Uważam,że on w czasach Crash był najlepszy, jeśli chodzi tylko o str. wizualną to tylko Richie(ostatnio w ogólenie nie istnieje dla mnie nikt inny; Heather to miała farta), David jest strasznie śmieszny bardzo go lubie, a Tico był dla mnie zawsze najbardziej męski z nich wszystkich. :Fade-color
Awatar użytkownika
Kropka
Get Ready

Od: 24 Sty 2004 01:55
Miejscowość: Krak

Postprzez Marwara on 28 Sty 2004 18:12

j zawsze uważałam, że Richie jest przystojny, ale dopiero gdy usłyszałam jak śpiewa, powaliło mnie i od tą to on jest dla mnie nr 1
Awatar użytkownika
Marwara
Keep The Faith

Od: 18 Sty 2004 18:25
Miejscowość: Dolina Mgie

Postprzez Anonymous on 21 Lut 2004 03:41

Merhaba!!!

JA ODKĄT UJRZAŁAM RICHA, TO NORMALNIE NIE MOGŁAM OD NIEGO WZROKU ODERWAĆ... WIELE OSÓB TWIERDZI, ŻE TO JON JEST TAKI CUDNY I w ogÓLE, ALE JA JEDNAK UWAŻAM, ŻE JON RYŚKOWI DO PIĘT NIE DORASTA POD TYM WZGLĘDEM ( I w ogÓLE POD ŻADNYM,HEH)... JEDNAK MUSZE PRZYZNAĆ, ŻE OSTATNIO ZOBACZYŁAM ZDJĘCIE TAKIEGO JEDNEGO GOSTKA I AŻ MNIE ZATKAŁO... ZROZUMIAŁAM, ŻE RICH WCALE TAKI IDEALNY NIE JEST, HEHE..... ALE NIEWIELE MU BRAKUJE, NAPRAWDE NIEWIELE.......
Anonymous

Postprzez erfea on 23 Lut 2004 16:09

Już raz Arha to zrobiła, ale nie daruję sobie - wredna po prostu jestem :shiner:
Seebra NIE KRZYCZ!!! Caps Lock można wyłączyć. :grin:

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez Anonymous on 24 Lut 2004 04:29

Richie jest przystojny. To jasne!! Ale Jon tez jest niczego sobie :) Jezeli chodzi o mnie to ja lubie ich obu. David i Tico jakos zawsze mi umykali. A jezeli chodzi o glos to Richgie pobil wszytkich :) Plytka " Sranger It This Town" to poprostu arcydzielo. Spodobala sie nawet mojemu ojcu. A on jest strasznie wybredny jezeli chodzi o muzyke :)
Anonymous

Postprzez Arwen12 on 28 Lut 2004 17:52

dla mnie oboje są milusi :woot2:

It's my life........................
Arwen12
Get Ready

Od: 28 Lut 2004 17:47
Miejscowość: Bielawa

Postprzez Colleen on 28 Lut 2004 18:37

Ach, ja to zawsze trafię na temat we właściwym czasie... Moim skromnym zdaniem Richie jest przystojniejszy. Bardziej męski:)) Na tym ostatnim zdjęciu na okładnie Bounce wygląda tak, że się można rozpłynąć....echhhh :mwahaha: Ale Johnny też jest ładny. :boogie: A zresztą, dla mnie to oni oboje mogliny wyglądać jak Quasimodo [tak się to pisze???], ważne, żeby dalej tak świetnie grali :grin:

And really bad eggs…drink up, me 'earties, yo ho

"Me? I'm dishonest. And a dishonest man you can always trust to be dishonest. Honestly. It's the honest ones you want to watch out for, because you can never predict when they're going to do something incredibly… stupid."

Image
Colleen
Soymaer

Od: 17 Lut 2004 16:12

Postprzez lucky on 22 Cze 2004 18:36

Mi się bardziej podoba Jon szególnie w czasie TD, crushu, czy teraz.
Richie też jest przystojny.

...NIECH ZYJE GREEN STREET ELITE....
Image
Awatar użytkownika
lucky
These Days

Od: 27 Mar 2004 00:45
Miejscowość: Bydgoszcz

Postprzez nike on 18 Gru 2004 03:51

taaak!! Richie jest najprzystojniejszy!! jest piękny!! :grin: :grin: :grin:
a Jon ma wielki nos, a oprócz tego jest całkiem ładny. :grin:
heeh.

PS: bardzo poważny problem... kto jest przystojniejszy...

There's nothing on the top but a bucket and a mop
And an illustrated book about birds
You'll see a lot up there but don't be scared
Who needs action when you got words

http://nikeh.deviantart.com
Awatar użytkownika
nike
Wanted Dead Or Alive

Od: 18 Gru 2004 03:16
Miejscowość: Perhavour

Postprzez ROKITA on 19 Mar 2005 03:21

Rysiek jest zmysłowy , jak siue patrzy na te jego gały to mijaja godziny w parę sekund i zapomina się o wszystkim. jon jest stylizowany na lidera dlatego on ma być medialny i przyciagac fanki i ich uwielbienie.Rysiu zawsze stał na uboczu troszke to nie bylo uczciwe bo ma super glos i zdolnosci muzyczne a urode naprawde prawdziwego faceta. jest meski i nigdy nie chcial by robiono z niego farbowana małpe. Jon jest tworzona kreakcja jest od kupy lat ubierany i tworzony pod wpływem mody sie4 zmienia i jak kameleon dopasowuje do kryteriów. Rys zawsze jest soba sa momenty gdy go upieksza ale jego oddany styl na typowego rockowca zawsze ma nawet w garniturze przemyci krzyzyk czy jakies inne atrybuty rockowca niedaje sie !!!
zawsze byl skoromnym gosciem a Jon to juz wiemy jaki ma stosunek do wygladu ....
Rysiek jest dla mnie bardziej przystojny i naturalniejszy od Jona.

ps. tylko fanki Janka nie jechac po mnie bo sie nie dam..

jestem diab
Awatar użytkownika
ROKITA
Livin' On A Prayer

Od: 20 Lut 2005 04:59
Miejscowość: wroc

Postprzez cRaSh on 28 Mar 2005 14:40

upieksza ale jego oddany styl na typowego rockowca zawsze ma nawet w garniturze przemyci krzyzyk czy jakies inne atrybuty rockowca niedaje sie

od kiedy krzyzyk jest atrybutem rockowca? :> (i kto to jest 'rockowiec niedaje sie'?;)
Rychu jest tak samo stylizowany jak Jon teraz, nie martw sie o to :>

zawsze byl skoromnym gosciem a Jon to juz wiemy jaki ma stosunek do wygladu ....

skromny? :D to ja tez w takim razie moge sie nazwac skromnym :P (ale niektorzy zdaje sie tego nie potwierdza)

ps. tylko fanki Janka nie jechac po mnie bo sie nie dam..

sorx, nie to forum :grin:

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

najprzystojniejszy

Postprzez Patka on 10 Sie 2005 20:33

najprzystojniejszy oczywiście richie ale jon,david i tico też są przystojni :boogie:

patrycja walczak
Patka
Get Ready

Od: 14 Lip 2005 18:40
Miejscowość: z Krakowa

Postprzez klaudi on 12 Sie 2005 22:04

U mnie jest tak że Jon i Richie są najprzystojniejsi w całym zespole i nie mogę zdecydować który bardziej bo są fotki gdzie Richie fajniej wyszedł od Jona ale i są takie gdzie Jon ładniej wyszedł od Richiego.

then I'm wrong yeah I'm wrong This ain't a love song
Awatar użytkownika
klaudi
Get Ready

Od: 10 Cze 2005 01:51
Miejscowość: Brzoz

Postprzez Twisted Sister on 13 Sie 2005 15:00

A to fakt, że są fotki, gdzie Jon wychodzi szczególnie przystojnie, ale mnie się zawsze bardziej Richie podobał... I w pewnych miejscach zgadzam się z Rokitą. Faktycznie można się w jego gały gapić pół dnia..... :grin:
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Get Ready

Od: 18 Lip 2005 14:16
Miejscowość: Bydgoszcz Rock City XD

Poprzednia

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja Poszczególni członkowie Richie Sambora